FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slana_krv
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 23:03

U drugom dijelu sezone osim Borca sve gostujuce utqkmice smo pobjedili, treba u sto vecem broju otici u bjeljinu, jer nije ovo gotovo nista. Kakav smo put imali do finala zaista nismo zasluzili da ga ne osvojimo.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 11 maj 2016, 23:04

risingforce je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:Moguce je da ce Zeba igrati u revansu , ako se ispostavi da ga nije udario pa dobije samo jednu utakmicu kazne, ali to je. ....nadam se da ce ih ovo sve skupa motivisati da osvoje kup
nema sanse, samo za ono psovanje i vracanje na teren ce dobiti najmanje 3 utakmice
care moj ...vasi igraci ko zivotinje po terenu i dobiju samo 5 utakmica (za premlacivanje redara) ... ne moze za ovo 3 da ga j...s

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 maj 2016, 23:05

Sad kad stave 200 karata za goste :facepalm:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 maj 2016, 23:05

slana_krv je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Ma dobro al' kontam opet imali su podršku sad sa tribina, možda su malo došli sebi.. Prevarila sam se očigledno :roll:
Jbg nije ni ovo kraj svijeta, imamo opet šansu, 1:0 dosta.
Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonom :facepalm: kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?

Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se :kralj:
Fukare su blago receno katastrofa....
Nabiju tebe fukare na ****

EDIT: pardon obojicu !
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 11 maj 2016, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 maj 2016, 23:05

Ali koja nesreca da ti se povrijedi Mehmedovic pa da mora igrati pokemon, da se povrijedi Ordagic, da Zeba dobije onakav crveni :S

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 23:06

šta bi Salihoviću da onako naleti nije mi jasno :rol: je l' htio da požuri onaj njihov sa izlaskom :?
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 11 maj 2016, 23:07

tuzlak1987 je napisao/la:Ali koja nesreca da ti se povrijedi Mehmedovic pa da mora igrati pokemon, da se povrijedi Ordagic, da Zeba dobije onakav crveni :S
Nije to nikakva nesreća nego su to normalne stvari, samo je problem što mi imamo 11 igrača + 3 na klupi (Krpić, Muminović, Govedarica i Mehidić, namjerno sam napisao 3 igrača jer zadnju dvojicu brojim kao pola igrača, a i od ova 3 jedan je golman)
Edit: od ta 3 samo od Krpića ili Ahmetovića, u zavisnosti koji je na klupi, možeš očekivati da urade nešto
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 maj 2016, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 11 maj 2016, 23:11

Steta pokiso ko rasada i pojeo kilo kospa stomak me zabolio...Veseli mnogo fali...On se vraca ali nema Zebe...Tesko ce biti ali sto da ne...
Da li je ono Skahic na klupi bio...Koliko je spreman?
& $ ?

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 23:12

Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonom :facepalm: kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?

Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se :kralj:[/quote]
Fukare su blago receno katastrofa....[/quote]

EDIT: pardon obojicu ![/quote]
Hvala carko moj, ali to nece promjeniti vecerasnji utisak, ili mozemo se lagati pa mozda nam bude bolje.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2016, 23:13

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kisa pala, pa nam nadoso malo ovaj nas potok.
Nema drugog opravanja. :urnebes:

Ima dosta igraca kojih cemo se rijesiti na ljeto, ali valja jos pametnije dovesti igrace. Govedarica kao da ima fobiju od fudbala kod nas, a glavu dajem da ako predje u neki drugi klub ima da poludi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 11 maj 2016, 23:14

Aerials je napisao/la:Hoćemo Valjića u Bijeljini!!!! :mrgreen:
Valjic je vojnik Saveza i nazalost mislim da ste donji.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 11 maj 2016, 23:15

slika
I TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE ŠAMPIONE
slika
ČESTITAM PREDSJEDNIKU HUSIĆU, ŠEFU MUSEMIĆU,IGRAČIMA, SLOBODAŠIMA I POSEBNO FUKARAMA.

IDEMO U BIJELJINU PO ĆUP.

IGRAČI SLOBODE NAKON ŠTO SE ODMORE U NAREDNIH 7 DANA IMAJU SASVIM REALNE IZGLEDE DA U UKUPNOM SKORU NADIGRAJU RADNIK.NAŠ VELIKI PROBLEM OSIM "KRMETA" U ŽUTOJ ODORI BIO JE UMOR.NAKON IGRANJA SRIJEDA -SUBOTA PROTIV TRAVNIKA I SARAJEVA, SAD ĆEMO KONAČNO IMATI 7 DANA PAUZE.NE ZNAM KO ĆE FALITI SELJACIMA IZ BIJELJINE ,ALI MI ĆEMO IMATI VESELOG I SARIĆA A NADAM SE I ZEBU.VJERUJEM DA ĆE GOVEDARICA KONAČNO DOBITI PRILIKU.ISTO TAKO MISLIM DA ĆE ORDAGIĆ SMOĆI SNAGE DA ODIGRA U REVANŠU.GLAVU GORE ONI NISU BOLJI,BOLJI SMO MI.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 maj 2016, 23:32, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2016, 23:17

Beduin je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kisa pala, pa nam nadoso malo ovaj nas potok.
Nema drugog opravanja. :urnebes:

Ima dosta igraca kojih cemo se rijesiti na ljeto, ali valja jos pametnije dovesti igrace. Govedarica kao da ima fobiju od fudbala kod nas, a glavu dajem da ako predje u neki drugi klub ima da poludi.
Nema čovjek fobiju nego ga Husref hebe, on i Ahmet se zajedno počeli zagrijavat, kad je Ahmetovic a kad on, covjek se oko sat vremena zagrijavo, pa svaki bi igrac popizdio. Husref ga ubija u pojam, koji je razlog nemam pojma.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 maj 2016, 23:19

slana_krv je napisao/la: Hvala carko moj, ali to nece promjeniti vecerasnji utisak, ili mozemo se lagati pa mozda nam bude bolje.
Pun mi vas **** ako cemo iskreno, samo znate pljuvat i prijetit ovdje... sta je to molim te falilo Fukarama veceras? Ako imate prijedloge kakve i mislite da mozete bolje, bujrum, znate gdje i kome se trebate obratit. PRVI SMO kad treba pljuvat svoje i lafo izigravat neke mangupe, meni se licno to gadi ako imate sta protiv bujrum u lice to recite ljudima.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 11 maj 2016, 23:21

DoeTz je napisao/la:Pun mi vas **** ako cemo iskreno, samo znate pljuvat i prijetit ovdje... sta je to molim te falilo Fukarama veceras? Ako imate prijedloge kakve i mislite da mozete bolje, bujrum, znate gdje i kome se trebate obratit. PRVI SMO kad treba pljuvat svoje i lafo izigravat neke mangupe, meni se licno to gadi ako imate sta protiv bujrum u lice to recite ljudima.
Objasnio. Na forumu samo nek je pametovanja o klubu, igračima, navijačima, a na dan utakmice pita ima li gdje prenos?

Nije kraj, ima još jedna utakmica. Srušit Bijeljinu!
Zadnja izmjena: vedoz, dana/u 11 maj 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 11 maj 2016, 23:21

Ovo je jos jedan dokaz da nemamo igre kada se protivnik dobro zatvori. Bice tesko bez Zebe , znal ko sta je sa Ordagica jel sta teze ? Hajmo sad svi invazija na BN !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 maj 2016, 23:23

DoeTz je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la: Ovo navijanje od veceras je 0 bodova. Pa onaj sa mikrofonom :facepalm: kup je nas,samo gol.. i sta su jos pjevali?

Osvojit cemo mi ovo, ne sikiraj se :kralj:
Fukare su blago receno katastrofa....

EDIT: pardon obojicu !
DoE jesil to bio s navijacima veceras pa te iznervirase NYK i Slani? :urnebes: :urnebes:

A Aerials ne smijes opsovati, primjetio si da je i Chinaglia iznerviran pa izbjegavas saketanje. :P

Ja bih da taj kup osvojimo samo radi buducih sponzora, jer kad imamo pehar i igramo u Evropi sigurno cemo lakse i jakog sponzora pridobiti. A kao takvi cemo onda svake godine se boriti za sami vrh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 maj 2016, 23:25

DoE ne seri. Falilo je itekako. Forum je, nek kaže čovjek, ionako nas i većina to misli. Neorganizovano je totalno. Prije svega sa onim ubacivanjem baklji na teren, hoćel oni retardi koji to rade ikad shvatit?!
Pa onda pjevanje "samo gol" 60 minuta od svih 90. NIKAD nismo dali gol kad se to pjevalo, ko da nije dovoljno glupo, ko da igrači ne bi voljeli dat gol, eto mogu kad hoće samo mrsko im pa čekaju da se zapjeva "samo gol" i odmah će utrpat.
S druge strane pohvalna brojka i svaka čast za smirivanje situacije i aplauza igračima i poslije utakmice, i što je sjever čitav ostao da ih isprati i podrži pred uzvrat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 11 maj 2016, 23:29

Utakmica OK, imamo aktivan rezultat , vraćaju se Sarić i Veselinović. Ordagić bi navodno trebao biti spreman za Bijeljinu. Samo bih da čestitam mamlazu koji me umalo pogodio bakljom, nisam vidio ko je. Bravo, svaka čast. :clap: :facepalm:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 11 maj 2016, 23:31

Beduin je napisao/la: DoE jesil to bio s navijacima veceras pa te iznervirase NYK i Slani? :urnebes: :urnebes:

A Aerials ne smijes opsovati, primjetio si da je i Chinaglia iznerviran pa izbjegavas saketanje. :P

Ja bih da taj kup osvojimo samo radi buducih sponzora, jer kad imamo pehar i igramo u Evropi sigurno cemo lakse i jakog sponzora pridobiti. A kao takvi cemo onda svake godine se boriti za sami vrh.
Ja sam brajto od malih nogu s Fukarama ali nebitno to sasvim.

Ne valja nista ovim ljudima, treba ugasit sve da ne postojimo mozda onda budete sretni?
Jedina zamjerka Fukarama je sto se ne fura vise onaj huliganski stil ko u doba Cipe. Kakvo ultra sranje kakvi bakraci.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.