Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Prema markerima na treningu, gdje vjezbaju odbrana napad, sutra bi stoperi mogli bit Holding i Bielik. Xhaka je pocetna isto. U napadu Aleksis i Volkot.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Ne vidim zasto bi Bielik igrao ako je Chambers zdrav
Kad je bal...VGS je napisao/la:Ne vidim zasto bi Bielik igrao ako je Chambers zdrav

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Od sutra wengerovaca u distribuciji
Sutra topnici zasjedaju na vrh i ostaju do maja. 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gdje se ima naruciti?VGS je napisao/la:Od sutra wengerovaca u distribuciji

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dostupna u svim apotekamasoccerfan je napisao/la:Gdje se ima naruciti?VGS je napisao/la:Od sutra wengerovaca u distribuciji![]()
Da pripremim koji litar za nedaj Boze.

Dobro ondaVGS je napisao/la:Dostupna u svim apotekamasoccerfan je napisao/la:Gdje se ima naruciti?VGS je napisao/la:Od sutra wengerovaca u distribuciji![]()
Da pripremim koji litar za nedaj Boze.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gnabry jos jedan gol! Pokida coek na OI
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Hocemo mi danas pokidati onu nejac 

hoćemo qrcVGS je napisao/la:Hocemo mi danas pokidati onu nejac

Ja imam dobar predosjecaj 

Ja i nisam bas nesto nagodan danas.AA23 je napisao/la:hoćemo qrcVGS je napisao/la:Hocemo mi danas pokidati onu nejac

#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Lacazet 2 gola za poluvrijeme...
Stavit Alexisa u špic, molit Boga da da koji gol i da govori, vidite da imamo napadača uz klasičan osmijeh. Yebeš mu majku već sam izgubio volju za sezonom, a nije ni počela.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Imal vece kazne nego biti navijac arsenala
Opušteno momci. Vidi se da niko ništa ne očekuje od ove sezone
Jedina nadanja u ovoj sezoni su masovni protesti i svrgavanje diktatora sa vlasti. Tome se jedino nadam 

Ne podyebavam, ali stvarno ne razumijem kako vi izlazite na kraj sa frustracijama. Zalosno.titi14oldschool je napisao/la:Imal vece kazne nego biti navijac arsenala

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Pa šta i ako podyebavašGefufna je napisao/la:Ne podyebavam, ali stvarno ne razumijem kako vi izlazite na kraj sa frustracijama. Zalosno.titi14oldschool je napisao/la:Imal vece kazne nego biti navijac arsenala

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, Venom i 9 gostiju.