FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

pinoglavi
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 11 maj 2016, 22:32

Chinaglia je napisao/la:Husrefu svaka cast, ali nekada zna vodit' tekmu kao amater

do kada vise s dva napadaca na terenu Husrefe, pa retardiran covjek vidi i zna da nas nema nigdje kada igramo s dva napadaca! Mehidic katastrofalan, igra 80+ minuta, pa onda ubacuje Govedaricu, bravo Husrefe! u revansu aBd pocinjemo s dva napadaca, da odmah znamo da ga pusimo
Nije to do 2 napadača nego do toga da nemaš koga ubaciti umjesto Ordagića. A Govedarica/Mehidić je zbog svježine realno su u par deka njih dvojica. Koga ubaciti umjesto Ordagića, možda Pršeša?
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 11 maj 2016, 22:32

Ne ide bez Sarica, Mehmedagica, Veselog i Ordagica. Rezultat 1:1 realan

Sudija s.upak ćelavi, sarajlijica, izgubio se zadnjih deset minuta kad je poceo nas zavrsni pritisak. Vadio kartone kad ne treba a nije kad je trebalo, samim tim mjenjao bi se tok utakmice i ne bi ostali bez Zebe u uzvratu. Treba provjeriti ako ima kakva bocna kamera kako bi se ova situacija oko crvenog malo bolje vidjela.

Preci cemo i ovaj potok pa taman to ovako izgledalo
[youtube][/youtube]
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 11 maj 2016, 22:33

slana_krv je napisao/la:Moguce je da ce Zeba igrati u revansu , ako se ispostavi da ga nije udario pa dobije samo jednu utakmicu kazne, ali to je. ....nadam se da ce ih ovo sve skupa motivisati da osvoje kup
nema sanse, samo za ono psovanje i vracanje na teren ce dobiti najmanje 3 utakmice

Nighthawk
Kontakt:

Post Postao/la Nighthawk » 11 maj 2016, 22:35

adnan27 je napisao/la:Dobro je ba jasta bego uzimamo fukare necu komentarisati nije lose moze bolje al vazno da nije bilo sranja nikakvog ove baklje manje vise svi u bjeljinu i da slavimo ovo abd u revansu ce sudit valjic imam neki predosjecaj
J.bem te u stau sta je za tebe dobro. Nije ti ovo Engleska.
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2016, 22:35

pinoglavi je napisao/la:Nije to do 2 napadača nego do toga da nemaš koga ubaciti umjesto Ordagića. A Govedarica/Mehidić je zbog svježine realno su u par deka njih dvojica. Koga ubaciti umjesto Ordagića, možda Pršeša?
Govedaricu, jer sigurno ne bismo gore izgledali nego sto jesmo u drugom pol
kada igramo s dva napadaca, igre nema nigdje, al' Husref je uporan decko, svaka cast

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 11 maj 2016, 22:37

Ma kakav Radnik. Odgovorno tvrdim da cemo slaviti u revanšu ! Vracaju se Saric i Veseli. Zebe nece biti ali ga nije bilo ni protiv Olimpika pa smo dobili.
Nije ovo bila bog zna kakva utakmica veceras ali i nije moglo bolje kiša mokar teren vrlo je teško igrati i nama a i njima. Sad odmoriti igrace protiv Zrinjskog pa cemo da vidimo kako ce njima biti kad i mi budemo odmorni. Oni bukvalno od polufinala odmaraju igrace kroz ligu i mi sad imamo priliku protiv Zrinjskog to isto uradit jer rezultat u toj utakmici nije bitan. Vjerujem Husrefu i ovim igracima.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 11 maj 2016, 22:39

Veliki hendikiep je bio sto smo izgubili Ordagica u toku utakmice, on je bio najkonkretniji kod nas.

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 11 maj 2016, 22:39

U gostima razvalili Zelju razvalili Sarajevo mozemo i Radniku dat gol

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 22:40

možemo jarane i 3, ako Bog da :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 11 maj 2016, 22:46

1:2 u Bijeljini ćao

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 11 maj 2016, 22:47

Osim zebe. Ko nam neigra u bijeljini

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 maj 2016, 22:48

Kisa pala, pa nam nadoso malo ovaj nas potok.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 maj 2016, 22:50

xeksor je napisao/la:Osim zebe. Ko nam neigra u bijeljini
Mehmedagic i mozda Ordagic.

Ja ne vjerujem da cemo mi ovo osvojiti, steta. A bolja smo ekipa :sick:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 11 maj 2016, 22:51

yebo vam plitak potok pleme a i tebi sloboda72 od kako si poceo sa dovama idemo u qurac krasni :!: :!: i da dodam ako Secerovica vidim negdje na ulici ne ginu mu dobre batine :!:
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 maj 2016, 22:54

bio sam 20 metara od navodnog udaranja Zebe...cisto foliranje igraca bijeljine...vidjet cemo kad dodze snimak sa druge strane....Sehovicu,klicu ti j e b e m poganu....svirao nam je ova uhljup nepostojeci penal protiv travnika prije par dana... u mostar poslat pjetlice i molit Boga da Ordaga nije teze povrijedzen....al kakvi mi i trofej :urnebes: :urnebes: ...zao mi pita,jbt :( :( :( :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 11 maj 2016, 22:55

Ma opušteno ljudi, uzimamo ovo. Vraćaju se Sarić (koji je po meni trenutno kod nas u najboljoj formi) i Veselinović koje će itekako značit po bokovima.
Zeba, iako je naš najbolji igrač, je baš grohnuo u formi, i to se osjeti i na ekipi, ali možemo mi ovo izgurat...Ono što je crveni dobio smisla nikakvog nema, prvo sam mislio da je zbog prigovora, tek sad viidm da je ko fol "udario" onog, pa ljudi dragi baš sam gledao, znači 20 metara od njih, onaj lik se sam bacio, Zeba ga nije pipnuo, zato je i bio onako ljut.

Mi realno nismo ni zaslužili pobijediti, ali nismo sami na to utjecali. Prvo poluvrijeme smo bili bolji, drugo poluvrijeme ne znam šta se desilo pa smo onako loše otvorili. Imao sam osjećaj da ako zapnu malo jače, da će do preokreta. Al njima je bilo dosta i jedan gol. Poslije pritisak nas, i njihovo valjanje i glumatanje i sudijska pomoć. Onaj ćelavi dorat im je sve živo svirao...
Ali više su me iznervirali igrači Radnika, pa onakvu ciganiju nisam vidio nikad, da mi je neko pričao ne bih vjerovao.
I poslije utakmice čiča nekakav iz njihovog tabora ide na Kostića, treb'o ga je Ivan uspavat, ionako nam je komemorativni centar sponzor, besplatno.
Izgubili su sav respekt koji su imali i sve ono što su gradili kroz ovu sezonu. Ono ćelavom krmetu na klupi želim da ispuši u Kupu, da pokuša naći neki bolji angažman, i da u tome ne uspije.

Opet kažem, uvjeren sam da uzimamo ovo, biće gutavo ali KUP JE NAŠ!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 maj 2016, 22:55

Ordagic je dobio udarac u ledja ako se ne varam, al' mislim da ce biti spreman za revans
uglavnom, ako ne bude, uz izostanak Zebe, nase sanse su tanke, nikakve

ipak, Radnik bolje igra u gostima, nego na domacem terenu, skoro sve jace tekme su izgubili na domacem terenu (Sloboda, Sarajevo, Siroki Brijeg, Zrinjski), tako da tu vidim nasu sansu, a i prije tekme sam napisao da ce teza tekma biti u Tuzli, nego u Bijeljini, tako da ih idemo napast i zabit' gol-dva

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 11 maj 2016, 22:56

Chinaglia je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Nije to do 2 napadača nego do toga da nemaš koga ubaciti umjesto Ordagića. A Govedarica/Mehidić je zbog svježine realno su u par deka njih dvojica. Koga ubaciti umjesto Ordagića, možda Pršeša?
Govedaricu, jer sigurno ne bismo gore izgledali nego sto jesmo u drugom pol
kada igramo s dva napadaca, igre nema nigdje, al' Husref je uporan decko, svaka cast
Vidim da ovo mjesecima ponavljas pa da ti odgovorim. Pricao sam sa par bivsih igraca koje je Husref vodio i svi su mi potvrdili da Husref ne cijeni tj ne vjeruje previse mladim igracima. Da ne detaljisem dalje - dobio si odgovor.
A sad adio...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 maj 2016, 22:58

Hoćemo Valjića u Bijeljini!!!! :mrgreen:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 11 maj 2016, 23:01

Indir je najveći jad od vođe navijača ikad, pa ljudi ga ne yebu ni stručno ni ručno, dvaput se dere da se ne navija i da se izignorišu igrači, ljudi mu pred očima aplaudiraju i skandiraju, nešto on animira, pola tribine mu šuti, pola sjedi, tugo moja.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.