Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ne znam kako oni stoje sa povredama ali mi sa defanzivom koju ce ciniti Holding i Chambers mozemo biti sretni i sa bodom.
Kad Koss i Mustafa skupa zaigraju, to ce biti druga prica iako ja nisam uopste veliki Mustafin fan ali bolji je od onog sto imamo
Kad Koss i Mustafa skupa zaigraju, to ce biti druga prica iako ja nisam uopste veliki Mustafin fan ali bolji je od onog sto imamo
A.F.C. Bournemouth!
Holding počinje vjerovatno, kaže Wenger.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
rambo16 je napisao/la:Ne znam kako oni stoje sa povredama ali mi sa defanzivom koju ce ciniti Holding i Chambers mozemo biti sretni i sa bodom.
-----------Mignolet--------------
-Clyne-Lovren-Klavan-Moreno-
------Can-----Henderson-------
--Mane--Firmino--Coutinho---
-------------Origi---------------
Najvjerovatnije.
Kocka je bačena
Nije ni Liverpul Terek pa da strahujemo nešto toliko,pogotovo ako uzmemo u obzir da su na Emiratesima samo jednom slavili od kako je otvoren stadion,.
Da ce biti teška utakmica,sigurno da hoče ali Arsenal je favorit i s ovim što ima na raspolaganju,.Nadam se samo da ce poceti sa barem jednim od dvojca El Neny-Coquelin,.Klop ko Klop,vjerovatno ce igrati na kontre zato im i treba dati loptu i postaviti se nazad jako kad vec igramo sa rezervama na štoperskim pozicijama,.
Da ce biti teška utakmica,sigurno da hoče ali Arsenal je favorit i s ovim što ima na raspolaganju,.Nadam se samo da ce poceti sa barem jednim od dvojca El Neny-Coquelin,.Klop ko Klop,vjerovatno ce igrati na kontre zato im i treba dati loptu i postaviti se nazad jako kad vec igramo sa rezervama na štoperskim pozicijama,.
Mislim da je najvažnija stvar da Cazorla igra meč. Je li on uopšte fit? Klopp će da pojede Wengera agresivnošću na našoj polovici, i tu Cazorla igra ključnu ulogu, a odmah iza njega Elneny.chily-rz je napisao/la:Nije ni Liverpul Terek pa da strahujemo nešto toliko,pogotovo ako uzmemo u obzir da su na Emiratesima samo jednom slavili od kako je otvoren stadion,.
Barem je to tako vidim
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja bih radije sa Santijem na AMF dok nema Ozila, Ramsey i Xhaka iza ili Coq i Elneny, Ox i Alexis krila, ili Iwobi a kloc u špic ili drvo
Inace u medjuvremenu Wenger rekao da samo trazi stopera i nijednu drugu poziciju
Bože sta smo mi skrivili
Inace u medjuvremenu Wenger rekao da samo trazi stopera i nijednu drugu poziciju
Bože sta smo mi skrivili

Dvije moguće formacije za vikend.
Varijacije su Origi/Firmino, Wijnaldum/Henderson i Matip/Lovren jer je Croat imao povredu pa je tek počeo trenirati.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Potpisujem sastav, samo Sanogoala u napad umjestu kokoske.AA23 je napisao/la:Ja bih radije sa Santijem na AMF dok nema Ozila, Ramsey i Xhaka iza ili Coq i Elneny, Ox i Alexis krila, ili Iwobi a kloc u špic ili drvo
Bože sta smo mi skrivili
anell je napisao/la:Neću moći gledati utakmicu, tako da ovo uzimamo rutinski.
Ocel ti buraz igrat kladaru?
Neće preskaćemo prvih 6/7 kolaAA23 je napisao/la:anell je napisao/la:Neću moći gledati utakmicu, tako da ovo uzimamo rutinski.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dobro jeanell je napisao/la:Neće preskaćemo prvih 6/7 kolaAA23 je napisao/la:anell je napisao/la:Neću moći gledati utakmicu, tako da ovo uzimamo rutinski.

Inače novi kapiten pivski trbuščić izgleda

Klopp: Mit je da Arsenal igra lijep fudbal
Nije puno ni slagao.
Nije puno ni slagao.
- Marsal
- Kontakt:
Upravu je, igramo grozan fudbal i oslanjamo se na individue. Od 60 utakmice godišnje odigramo 5-10 vrhunskih, ostatak je zaista patnja za oči.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sta se zalite vi bi za trenera Simeonea ne bi nijednu igrali lijepo.
Fakat lose igramo od 2009 ne igramo lijep fudbal.
Jest al bi mozda nesto i osvojili sa njim, ovako nit igramo lijepo nit osvajamoRamsey16 je napisao/la:Sta se zalite vi bi za trenera Simeonea ne bi nijednu igrali lijepo.

Klopp je poručio da Arsenal uopšte ne igra lijep fudbal i da je to samo mit.
"Arsenal ima sve dobre igrače, ali ne koristi ih baš sve u ofenzivi. Mit je da Arsenal igra lijep fudbal od noge do noge. Protiv nas su prošle sezone igrali nešto sasvim drugo. Bile su to samo duge lopte prema Giroudu", rekao je njemački stručnjak, a onda ipak ublažio svoje riječi:
"Kada to ne prolazi onda se loptom traži Özil. Prilično jednostavno, ali i stvarno opasno. Stvarali su nam puno problema. Međutim, nije stvar u tome što rade nego kako to rade. Rade to stvarno odlično. Giroud i Özil su fenomenalni igrač".

Mertesaker kapiten, Santi zamjena. Hocemo li ikad imati kapitena koji ce redovno igrati 

- Marsal
- Kontakt:
Midzbrou ima boljeg napadaca nego Arsenal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.