Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Moze li mi neko napisati pocetnih 11? Ono priblizno kako ocekuje po formi, bez povreda i sa Wengerom kao strategom. 

Kocka je bačena
----------------------------------Cech------------------------------
Bellerin---Mertesacker-----Koscielny----Monreal
-------------------------Xhaka------Ramsey------------------
-----------------------------------Ozil-------------------------------
Sanchez-------------------------------------------------Iwobi
----------------------------------Giroud--------------------------
Mislim da je ovo Wengerova udarna jedanaesterca pod uslovom da niko ne dodje. Moguće Walcott i(li) OX namjesto Iwobija i Girouda.
Mislim da je ovo Wengerova udarna jedanaesterca pod uslovom da niko ne dodje. Moguće Walcott i(li) OX namjesto Iwobija i Girouda.
Mene je vise El Neny inpresionirao od Xhake
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Molim te da koristis prava imena tih igraca.Gunner4 je napisao/la:Mene je vise El Neny inpresionirao od Xhake

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Mertesacker ne igra do kraja godine, Kos protiv Liverpoola, Giroud i Ozil isto tako.Arnelv52 je napisao/la:----------------------------------Cech------------------------------
Mislim ce poslije Poola tim biti:
Cech
Bellerin Chambers Koscielny Monreal
Xhaka Cazorla
Ramsey Ozil Alexis
Walcott/Giroud
Re: $: RE: Re: Arsenal
Izvinjavam se.Pogba je napisao/la:Molim te da koristis prava imena tih igraca.Gunner4 je napisao/la:Mene je vise El Neny inpresionirao od Xhake
Mene je vise taliban na devi inpresionirao od siptarskog proliva.

PS: Gnabry na OI vec 3 gola iz 2 utakmice.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Istina živa. Rijetko inteligentan igrač. Zanemariva profesija na terenu izgleda. Pas uvijek pinpoint precizan u pravo vrijeme upućenGunner4 je napisao/la:Mene je vise El Neny inpresionirao od Xhake
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
El Neny je radilica,igra za ekipu,pas mu je jako dobar a trudi se da bude agresivan i na protivnika kad je s loptom,.Pep je poslije ove prijateljske ga poprilicno nahvalio,rece da ima pas poput Xavija a radnu etiku poput Biskvita
Xhaka me nije impresionirao i ako ne treba suditi po pripremnim ali ni na Evropskom mi nije djelovao dovoljno agresivno da bi on bio taj igrac sa najviše defanzivnih zadataka u sredini terena,.On i Ramsey jedan do drugog uz Ozila ispred po meni nece da pije vode,.
Kontra Liverpula se nadam da ce El Neny biti starter,njemu bi dodao Coqa,ispred Ramsey ili Cazorla,.Sanchez i Iwobi po krilu a u napadu smo vjerovatno osudjeni na Wallcota,.
Odbrana nam je fakat loša i ako ne bi rekao da su Chambers i Holding loši igraci ali definitivno tu fali iskustva što je se vidjelo i u pripremnim,.S druge strane ni Gabriel nije ništa bolji bio od njih pa da je to neki hendikep,Pero ce faliti zbog te pas igre,jbg kakva god da je rupa nazad i koliko god da je spor njegova mirnoca na lopti nam je često osvajala posjed,.
Nadam se štoperu ali kvalitetnom do kraja prelaznog roka,Mustafi je dobar igrac i za Peru je golemi upgrade sigurno ali haman da cemo i njega ispušiti,.

Xhaka me nije impresionirao i ako ne treba suditi po pripremnim ali ni na Evropskom mi nije djelovao dovoljno agresivno da bi on bio taj igrac sa najviše defanzivnih zadataka u sredini terena,.On i Ramsey jedan do drugog uz Ozila ispred po meni nece da pije vode,.
Kontra Liverpula se nadam da ce El Neny biti starter,njemu bi dodao Coqa,ispred Ramsey ili Cazorla,.Sanchez i Iwobi po krilu a u napadu smo vjerovatno osudjeni na Wallcota,.
Odbrana nam je fakat loša i ako ne bi rekao da su Chambers i Holding loši igraci ali definitivno tu fali iskustva što je se vidjelo i u pripremnim,.S druge strane ni Gabriel nije ništa bolji bio od njih pa da je to neki hendikep,Pero ce faliti zbog te pas igre,jbg kakva god da je rupa nazad i koliko god da je spor njegova mirnoca na lopti nam je često osvajala posjed,.
Nadam se štoperu ali kvalitetnom do kraja prelaznog roka,Mustafi je dobar igrac i za Peru je golemi upgrade sigurno ali haman da cemo i njega ispušiti,.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Chamberlain nakon ovakve predsezone mora igrati protiv Liverpoola.. Moze cak i opcija da Sanchez igra napad a iza njega da budu Iwobi / Cazorla / Chamberlain
Svakako bih se slozio s tobom da Elneny i Coqa treba da igraju zajedno u sredini, protiv Citya je to bas dobro izgledalo..
Svakako bih se slozio s tobom da Elneny i Coqa treba da igraju zajedno u sredini, protiv Citya je to bas dobro izgledalo..

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cech,belerin,holding(kossHendo je napisao/la:Kakva nas postava ocekuje u nedjelju?

Postoji mogucnost Cazorle u nekim kombinacijama mozda umjesto xakhe,ili cak chambrleina,a da Ramsey ide na krilo ali to je otprilike ta postava,za kossa se nezna jer je tek danas poceo trenirati ali ga mozda Wenger ubaci ko ce ga znati iako 90% nece igrati,znaci vasa najveca sansa su dva mladica na poziciji stopera,

Mislim da će to protiv Liveroola ovako izgledati:
--------------------------Cech
----------------------
Bell-Holding(Seamen approved
)-Nacho-Gibbs
-------------El-Neny---------Koka--------------------
-----------------------Santi----------------------------
Ox---------------------------------------------Sexator
---------------------------Fio--------------------------
--------------------------Cech

Bell-Holding(Seamen approved

-------------El-Neny---------Koka--------------------
-----------------------Santi----------------------------
Ox---------------------------------------------Sexator
---------------------------Fio--------------------------
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
--------------------------Cech ----------------------
Bellerin------Holding-------Koss/Chambo--------Nacho
-------------El-Neny/Coq---------Xhaka-------------
-----------------------Ramsey----------------------------
Ox---------------------------------------------Iwobi
---------------------------Sanchez--------------------------
Mogo bi uletit Santi, pa da Ramsey pređe na krilo ili tako nešto, al mislim da je ovo sastav za nedjelju.
Bellerin------Holding-------Koss/Chambo--------Nacho
-------------El-Neny/Coq---------Xhaka-------------
-----------------------Ramsey----------------------------
Ox---------------------------------------------Iwobi
---------------------------Sanchez--------------------------
Mogo bi uletit Santi, pa da Ramsey pređe na krilo ili tako nešto, al mislim da je ovo sastav za nedjelju.
Walk on, with hope in your hearts.
- Marsal
- Kontakt:
Tako nekako, samo mislim da će Alexis bit lijevo umjesto Iwobija, a Walcott u napadu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Znaci ni Koss sutra nije u opticaju. Mislim da treba ocekivati mec sa dosta golova 

Jedini spas nam je da zaigramo bez desetke prekosutra, da iskoristimo priliku dok nema Ozila pa zaigramo sa klasičnom 4:3:3
Zadnja izmjena: Brokula, dana/u 12 avg 2016, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Momci,moram vas razocarati,utakmica se ne igra sutra 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.