FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Hrammm1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajde vi nastavite ici i podrzavati , opet sljedece godine suplja , malo hajp navijaci, onda boom k u rko, svake godine isto
Dok se ne dese promjene , ne treba niko da ide !!!
Dok se ne dese promjene , ne treba niko da ide !!!
-
Ganola1921
- Kontakt:
Neki belaj je oko bosmala sa autobusom igraca, ima valjda murije i navijaca, tako cuh, nisam blizu da smeknem sta se desava, niti mogu da doznam jebga. Neko blizu, neki info?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Evo na klixu ima
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ko si ti, nemoj me citirati ako ces s.rati po jugu. Imas i obraza pricati tim ljudima. Svaki drugi post s.eres po jugu, odyebiZulfo9 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:46Ja ne znam gdje te suplje prolaze. Da gledamo unistavanje kluba godinama, bez ikakve vizije, plana, bez novca. Klub nam vode lopovi i na to navijaci godinama sute to mislim na grupu iskljucivo. Samo prazan stadion, prihod da ne moze pokriti ni organizaciju utakmice, pa da vidis kako ce sami napustati klub.zeljovac21 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:36Ne ide se radi igraca i strucnog staba, klub je iznad sviju nas ide se radi kluba.ELDIABLO20 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:05
To je brutalno brate ali ne treba ici…postoji li uprava nasa
Bitno je da oni pjevaju o cetnicima dok mi ne mozemo pobjediti nikoga.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Treba im **** mater i ponizavat ih na svakom cosku gdje god da nos pomole, i one frizere sto ih satro sisaju i kace po instagramu na **** nabijem
Curva Sud
Piz.de ni na razgovor nisu smjeli izaci.Ganola1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:52Neki belaj je oko bosmala sa autobusom igraca, ima valjda murije i navijaca, tako cuh, nisam blizu da smeknem sta se desava, niti mogu da doznam jebga. Neko blizu, neki info?
Fk Željezničar.
Imaš najveću podršku u državi.
Svaku tekmu ti pun stadion.
Imaš najviše prodati članskih.
Fun shop nikad bolje nije radio.
Nakon godina i godina kokuzluka dodjes u dobru finansijsku situaciju i ti skoro nikad gori. Nikad gori prelazni rok. Dovodiš trenera koji im papir da je psihijatrijski slučaj.
Pa jel ikoga ovdje imalo stid prema navijačima?? Mislim i na upravu, stručni stab, igrače…
Svaku tekmu ti pun stadion.
Imaš najviše prodati članskih.
Fun shop nikad bolje nije radio.
Nakon godina i godina kokuzluka dodjes u dobru finansijsku situaciju i ti skoro nikad gori. Nikad gori prelazni rok. Dovodiš trenera koji im papir da je psihijatrijski slučaj.
Pa jel ikoga ovdje imalo stid prema navijačima?? Mislim i na upravu, stručni stab, igrače…
- Lokomotifa
- Kontakt:
Igrači su zadnji u lancu odgovornosti jer njih je neko skautirao, doveo, potpisao, odabrao. Ovdje treba postaviti drugo važnije pitanje zašto već nije objavljena informacija da je zakazana hitna sjednica Upravnog odbora za ponedjeljak u __:___ sati?
Čini se da klub u ovom trenutku vode ljudi koji žele da nas dovedu na dno.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Naredna utakmica;
Na golu Cosic. Dragović, Gojak, Korora, Karamarko, Osmanović, Milosevic, Erick, Arsenalovac, Cvetanovski i Vini.
Na golu Cosic. Dragović, Gojak, Korora, Karamarko, Osmanović, Milosevic, Erick, Arsenalovac, Cvetanovski i Vini.
Meni su najmanji problem igraci nisu se oni sami doveli vec ih je doveo kurceviti tik tok trener svi znamo da su prevare ovi holandezi ali ih je doveo on i niko drugi.
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Treba budalu vec veceras otjerati do dnevnikaLokomotifa je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:12Igrači su zadnji u lancu odgovornosti jer njih je neko skautirao, doveo, potpisao, odabrao. Ovdje treba postaviti drugo važnije pitanje zašto već nije objavljena informacija da je zakazana hitna sjednica Upravnog odbora za ponedjeljak u __:___ sati?
- WeekendOffender
- Kontakt:
Ma debil ce izvest opet 4 4 2 sa Rakicem i Jaganjcem u napadu ko protiv sirokog ista ekipa 100% **** ga usta vise i njega i debile sto igraju i upravu retardiranu
Curva Sud
Nece biti na klupi do subote, sta vam je.WeekendOffender je napisao/la: ↑07 dec 2025, 17:15Ma debil ce izvest opet 4 4 2 sa Rakicem i Jaganjcem u napadu ko protiv sirokog ista ekipa 100% **** ga usta vise i njega i debile sto igraju i upravu retardiranu
Fk Željezničar.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Radnik ce doci po bod a uzet ce sva tri
Vlado Jagodic je kontaktiran.
Ne nasjedajte na gluposti.
Kao prvo psihicki bolesnik nece docekati subotu na klupi,a drugo sljedeci trener 99% nece biti nas.
Kao prvo psihicki bolesnik nece docekati subotu na klupi,a drugo sljedeci trener 99% nece biti nas.
Fk Željezničar.
Muftic
Trupe sedorf sukilovic obradov
Lagumdzija
Pejic ? sabic
Konings (C)
Rakic
Protiv radnika i sloge!
Trupe sedorf sukilovic obradov
Lagumdzija
Pejic ? sabic
Konings (C)
Rakic
Protiv radnika i sloge!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ANamelessGhoul, laznokrilo i 26 gostiju.