MrHc je napisao/la:Prvo Leorey ne mogu da VJERUJEM da nisi skontao moj SARKAZAM U ONOM POSTU da zadrze ove invalide sto se vracaju sa posudbi ? Da ce Tello biti konkurencija Neymaru a Deulofeu Messiju a promocija Gumbaua da ne dovode konkurenciju Busquetsu .... znaci prvo ne vjerujem.
Drugo sram i stid da vas je ovdje sve a pogotovo Leoreya sa izjavom da je OZIL bolji od Inieste ...... Mrtvi je.beni Ozil kojem u raspalom Arsenalu jedva cekaju da vide LEDJA. Igrac koji manje pretrci od Messija po utakmici pardon vise prohoda ..... Mrsko mi se vracati u dane kada ste Xavija PLJUVALI kompletno a danas kukate i trazite mu zamjenu .....
1000001 % sam siguran stavi Veratija uz Busquetsa i ispred Iniestu, otjeraj Messija na krilo i pukni 4 samara Neymaru da ces dobiti WC INIESTU KRALJA I UMJETNIKA NA TERENU !!!
A u ovoj prosloj sezoni covjek se pod Enriqueom pogubio jos mu dodje i Messi u sredinu i jos nema nikakve koristi od Neymara na krilu sta je mogao ? Sutati sa 50 metara ? I plus sto je morao covjek sam pokrivati drugu liniju iza one trojice naprijed.
JOS JEDNOM PONAVLJAM SRAM I STID VAS STO PLJUJETE INIESTU !!!
GRANDE INIESTA
Ista stvar ko sto ti pljujes Messija, vec 2 godine na ovom forumu.
Daleko od toga da imam nesto protiv Inieste, hvala mu za sve ali ljudi ovdje zive u zabludi a ja bi rekao i nasa uprava, da je on i dalje najbolji veznjak na svijetu. NIJE I NIJE. Niti ce ikada vise biti.
On je nasa legenda koja treba zavrsiti karijeru kod nas i nigdje drugo, ali klub kao sto je Barcelona ne moze cekati na njegove bljeskove, covjek je odigrao mozda 7-8 tekmi na nivou ove sezone. To je za Barcelonu nedopustivo. I naravno da ne krivim Iniestu za to, pa covjek ima skoro 34 godine.
I ko je rekao da je Ozil opcenito bolji od njega ? Govorim da je covjek bolje odigrao sezonu, sto je i razumljivo zbog godina. Jer pokazao jeste vise ove godine, kako god taj Arsenal igrao, gledao sam utakmice. Valjda se od Inieste ocekuje i da podvali koju loptu kao prije, ne svaku utakmicu bar svaku desetu. On to ne radi, realno.
I nemoj mi sad pricat nije mogao ovo, nije ono. Znamo mi sta se ocekuje od Inieste AKO JE PRVOTIMAC. Ocekuje se nivo kakav je imao na Bernabeu, tamo do 70e minute. Onda je i tu grohnuo.
On je ove sezone bio potpuno fizicki inferioran svakom veznjaku, nije igrao dugo zbog povrede i ispao je iz forme. Bude li tako i sljedece sezone, klupa kod Valverdea mu ne gine. I zasto da ne, moramo biti realni kad je mogao Xavi ulaziti u 60oj minuti, moze i on.
Iniesta je legenda, ali mi NE SMIJEMO uci samo sa njim u sezonu jer ekipa koja zavisi od jednog tridesetcetverogodisnjaka je sve samo ne ozbiljna.