FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1. Raspravljao se sa navijacima nakon losih utakmica protiv Radnika i Rudara
2. Suspendovo koga je htio
3. Najavljivao pojacanja doveo K A R I N E
4. Ugovor na 3 godine
5. Zadnja pobjeda u oktobru
ODLAZITE BOG VAS ****
2. Suspendovo koga je htio
3. Najavljivao pojacanja doveo K A R I N E
4. Ugovor na 3 godine
5. Zadnja pobjeda u oktobru
ODLAZITE BOG VAS ****
Curva Sud
Ulazimo u 2026 Godinu…
Nas Klub nema Vizije, nikakve Strukture absolutno nista.
Transferi kriminalni, nemamo Scoutinga, OP katastrofalan.
UO i NO ljudi koji su kao lafo Zeljovci al boli ih wrac za sve… mozda ima max.2-3 osobe kojima je stalo.
Na sta smo spali kad realno gledamo da se radujemo pobjedama protiv posusja, radnika, rudara(ako ih uopste doijemo) to je Bogu plakat.
fks je kako god hocete jedno 10god ispred nas… da nepricam o Borcu i Zrinjskom.
Nemamo Sponzora na dresu kako treba… ako taj toliko trazeni Investor nema vizije… popiški sve jer tek tad moze doc do kraha gori od ovog trenutno.
Nas Klub nema Vizije, nikakve Strukture absolutno nista.
Transferi kriminalni, nemamo Scoutinga, OP katastrofalan.
UO i NO ljudi koji su kao lafo Zeljovci al boli ih wrac za sve… mozda ima max.2-3 osobe kojima je stalo.
Na sta smo spali kad realno gledamo da se radujemo pobjedama protiv posusja, radnika, rudara(ako ih uopste doijemo) to je Bogu plakat.
fks je kako god hocete jedno 10god ispred nas… da nepricam o Borcu i Zrinjskom.
Nemamo Sponzora na dresu kako treba… ako taj toliko trazeni Investor nema vizije… popiški sve jer tek tad moze doc do kraha gori od ovog trenutno.
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ljudi ne treb niko otici sljedecu tekmu, aposlutno niko.
Ma znam, zezam se na njegov račun.
A da nam treba neki veliki pozitivni šok, treba.
Ulazak investitora bi bio ko kec na desetku.
Ovo zvuči nevjerovatno, ali mi ovakvi nikakvi, sa ove dvije domaće utakmice do kraja polusezone, možda opet budemo treći.
Otom potom.
- Hrammm1921
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:02Ljudi ne treb niko otici sljedecu tekmu, aposlutno niko.
Ko ode da ih podrzi , RAK DOBIO
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
To je brutalno brate ali ne treba ici…postoji li uprava nasaHrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:03ELDIABLO20 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:02Ljudi ne treb niko otici sljedecu tekmu, aposlutno niko.
Nama najprije treba sok za ove dvije utakmice.Jbt,na ovako katastrofalnu sezonu opet mozemo treci zavrsit na pauzi.
Brko iz druge galaksije!
Neka malo... De smiri... Čuj rak prizivati...Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:03ELDIABLO20 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:02Ljudi ne treb niko otici sljedecu tekmu, aposlutno niko.
Očito ne znaš kako je kad neko oboli od toga...
Trebaju im navijači otići na trening i minimalno ih našamarati.
I puno bolje generacije su se šamarale, pa tako treba i ove.
Derbi je očito na površini izbavio truhle i loše stvari koje su se nagomilale u našoj svlačionici.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Kororu i Dragovica umjesto Pejica i Koningsa u prvi tim
Treba nam svjeze krvi i domace djece koja ce se bacati na glavu za Zelju
Prvo to nemamo, bez domace djece Zeljo nikad nista nije osvojio
Vratiti Amara Osima ako nema konkretnog rijesenja, investitora do januara uvesti u klub!
Dosta je vise patnje i stangiranja!!!!
Vratiti Amara Osima ako nema konkretnog rijesenja, investitora do januara uvesti u klub!
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nema nikakve poente davati otkaz Adžemu, isto kao što nije bilo poente davati otkaze Bašiću i Ćoriću ili sklanjati Đurbuzovića. Nekolicina nas o tome trubi evo već 2-3 godine, ali džaba kada većina navijača ne može sagledati realno stvari i procese koji se odvijaju u domaćem fudbalu.
Nažalost, većina se očigledno ne može pomiriti sa činjenicom da je Željo već godinama skoro po svakom fudbalskom parametru klub za 4 ili 5 mjesto u ligi, sa tim što bih ja rekao da je realnije da smo 5 i da ne idemo u Evropu nego da smo četvrti i da idemo u Evropu.
E sad mi smo u tih par godina dva puta ostvarili uspjeh i plasirali se u Evropu i vrlo brzo smo otjerali te trenere, naravno aludiram na Bašića i Ćorića, mada je i Sablja imao neke zasluge u onoj sezoni gdje smo sa Bašićem na kraju otišli u Evropu. Poenta je da mi uvijek mislimo da Željo rezultatski mora bolje od trenutnog i nema to veze je li se borimo za opstanak ili smo uzeli duplu krunu. I okej, to je poenta navijača, na kraju krajeva Željo je veliki klub i uvijek treba težiti ka boljem, ali takav rezon se prosto kosi sa realnim stanjem u domaćem fudbalu gdje imaš četiri ekipe koje su po skoro svakom parametru bolje, kvalitetnije i organizovanije od Želje. Tu bi svaka priča za iole realnog navijača Želje trebala prestati.
Da se vratimo na Adžema, može on dobiti otkaz, nemam nikakav problem sa tim jer smatram da nije trebao ni dolaziti, ali njegovim otkazom neće se riješiti apsolutno ništa jer ćemo za godinu dana opet doći u situaciju da nam ne valja trener. Koliko smo ih do sada otjerali, što zasluženo što nezasluženo, i suštinski nismo dobili ništa sa tim, ali opet je taj otkaz magična riječ, opet svi misle da je to rješenje. Nekad jednostavno ne mogu da shvatim kako tako veliki broj navijača ne može skontati da su trener, igrači,rezultati samo posljedica onog što se dešava u klubu, odnosno da je PRAVI problem ovog kluba daleko od zelenog terena.
Nažalost, većina se očigledno ne može pomiriti sa činjenicom da je Željo već godinama skoro po svakom fudbalskom parametru klub za 4 ili 5 mjesto u ligi, sa tim što bih ja rekao da je realnije da smo 5 i da ne idemo u Evropu nego da smo četvrti i da idemo u Evropu.
E sad mi smo u tih par godina dva puta ostvarili uspjeh i plasirali se u Evropu i vrlo brzo smo otjerali te trenere, naravno aludiram na Bašića i Ćorića, mada je i Sablja imao neke zasluge u onoj sezoni gdje smo sa Bašićem na kraju otišli u Evropu. Poenta je da mi uvijek mislimo da Željo rezultatski mora bolje od trenutnog i nema to veze je li se borimo za opstanak ili smo uzeli duplu krunu. I okej, to je poenta navijača, na kraju krajeva Željo je veliki klub i uvijek treba težiti ka boljem, ali takav rezon se prosto kosi sa realnim stanjem u domaćem fudbalu gdje imaš četiri ekipe koje su po skoro svakom parametru bolje, kvalitetnije i organizovanije od Želje. Tu bi svaka priča za iole realnog navijača Želje trebala prestati.
Da se vratimo na Adžema, može on dobiti otkaz, nemam nikakav problem sa tim jer smatram da nije trebao ni dolaziti, ali njegovim otkazom neće se riješiti apsolutno ništa jer ćemo za godinu dana opet doći u situaciju da nam ne valja trener. Koliko smo ih do sada otjerali, što zasluženo što nezasluženo, i suštinski nismo dobili ništa sa tim, ali opet je taj otkaz magična riječ, opet svi misle da je to rješenje. Nekad jednostavno ne mogu da shvatim kako tako veliki broj navijača ne može skontati da su trener, igrači,rezultati samo posljedica onog što se dešava u klubu, odnosno da je PRAVI problem ovog kluba daleko od zelenog terena.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Daj ba pišeš njemu da ne valja a ti fol o nekom samaranju. Taj jug treba otjerati upravu a ne samarat igraca jer to nema nikakve logike.
Klub bez ikakve vizije, novca, bez icega. I ti bi samarao igrace i oni bi proigrali. Daj ba ne lupate gluposti vise.
Klub bez ikakve vizije, novca, bez icega. I ti bi samarao igrace i oni bi proigrali. Daj ba ne lupate gluposti vise.
Zadnja izmjena: Zulfo9, dana/u 07 dec 2025, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tako je samo nas investitor zanima, a ostalo se da uvijek rijesitiRaonffa je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:10Nema nikakve poente davati otkaz Adžemu, isto kao što nije bilo poente davati otkaze Bašiću i Ćoriću ili sklanjati Đurbuzovića. Nekolicina nas o tome trubi evo već 2-3 godine, ali džaba kada većina navijača ne može sagledati realno stvari i procese koji se odvijaju u domaćem fudbalu.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ko ovo moze da podrzava osim dusman naseg kluba?
Dosta je vise hajpa i navijaca da sve povedu !
2025 je , zaglavili smo u 2009/2010
Bez para nema ni rezultata !!!
Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:10Nema nikakve poente davati otkaz Adžemu, isto kao što nije bilo poente davati otkaze Bašiću i Ćoriću ili sklanjati Đurbuzovića. Nekolicina nas o tome trubi evo već 2-3 godine, ali džaba kada većina navijača ne može sagledati realno stvari i procese koji se odvijaju u domaćem fudbalu.
Procitajte ovo sa razumjevanjem, bez zurbe.
Pa jos jednom.
Podržavaju oni koji imaju svoj vlastiti licni interes a koji je sitničav svakako. I mogu da vidim po društvenim mrežama podržavaju ovi naši zeljovci dijasporci. Kažu vojnici kluba. A nemaju pojma šta se dešava u i oko kluba.Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:14Ko ovo moze da podrzava osim dusman naseg kluba?
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Daj ba druze odmori malo, dosadan postajes, ponavaljas se.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:10Kororu i Dragovica umjesto Pejica i Koningsa u prvi tim
-
ZeljeznicarUberAlles
- Kontakt:
"Ja sam trener ekipe i svaki poraz je moj poraz, ali nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo o ostavci", istakao je Adžem.
Kad će bit?
Kad će bit?
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Samo otkaz, a ti mlati praznu slamu i citajlet3 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:15Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:10Nema nikakve poente davati otkaz Adžemu, isto kao što nije bilo poente davati otkaze Bašiću i Ćoriću ili sklanjati Đurbuzovića. Nekolicina nas o tome trubi evo već 2-3 godine, ali džaba kada većina navijača ne može sagledati realno stvari i procese koji se odvijaju u domaćem fudbalu.
Da se vratimo na Adžema, može on dobiti otkaz, nemam nikakav problem sa tim jer smatram da nije trebao ni dolaziti, ali njegovim otkazom neće se riješiti apsolutno ništa jer ćemo za godinu dana opet doći u situaciju da nam ne valja trener. Koliko smo ih do sada otjerali, što zasluženo što nezasluženo, i suštinski nismo dobili ništa sa tim, ali opet je taj otkaz magična riječ, opet svi misle da je to rješenje. Nekad jednostavno ne mogu da shvatim kako tako veliki broj navijača ne može skontati da su trener, igrači,rezultati samo posljedica onog što se dešava u klubu, odnosno da je PRAVI problem ovog kluba daleko od zelenog terena.![]()
![]()
Procitajte ovo sa razumjevanjem, bez zurbe.
Pa jos jednom.
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Kad istekne ugovor, nema zaista potrebe prije..ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑07 dec 2025, 16:19"Ja sam trener ekipe i svaki poraz je moj poraz, ali nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo o ostavci", istakao je Adžem.
Kad će bit?
Svi smo mi znali da ova budaletina nije trener za Zelju,naravno osim onih koji su ovdjr nrkkave analize njegove igre stavljali ali haj to je balavurdija pa pusti ,ali zaista ne mogu da shvatim da ljudi prije ovog sizofrenicara ne prozivaju ljude koji su postavili.ovu budaletinu i dali mu ugovor na 3 godine,a ta budaletina nije citavu karijeru izasla iz federalne lige.To nije zlocin,to je genocid nad klubom ali bukvalno.
Zadnja izmjena: delinjo, dana/u 07 dec 2025, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, ExBlueone, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Lokomotifa, LondonBlues, MrAmarOsim, SAMOREALN0, Taree, WeekendOffender, Zulfo9 i 71 gost.