FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

enobarca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la enobarca » 03 jun 2017, 01:25

Ja vec odavno zelim Eriksena gledati u Barceloni ali nisam primjetio da se ikad povezivao sa Barcelonom, uvijek mi je bilo cudno kako se zaustavio na Tottenhamu.Nije los klub ali opet nisu ni sami vrh.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2017, 01:35

enobarca je napisao/la:Ja vec odavno zelim Eriksena gledati u Barceloni ali nisam primjetio da se ikad povezivao sa Barcelonom, uvijek mi je bilo cudno kako se zaustavio na Tottenhamu.Nije los klub ali opet nisu ni sami vrh.
Barceloni ne trebaju takvi igrači. Eriksen je previše ofenzivan, nama treba Verratti/Modrić/Koke/Thiago tip igrača :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jun 2017, 03:18

Lillard je napisao/la:
enobarca je napisao/la:Ja vec odavno zelim Eriksena gledati u Barceloni ali nisam primjetio da se ikad povezivao sa Barcelonom, uvijek mi je bilo cudno kako se zaustavio na Tottenhamu.Nije los klub ali opet nisu ni sami vrh.
Barceloni ne trebaju takvi igrači. Eriksen je previše ofenzivan, nama treba Verratti/Modrić/Koke/Thiago tip igrača :mrgreen:
Znam naravno, nek dovedu Verattija i njega, on na poziciju Inieste, Veratti na poziciju Rakitica i svi zadovoljni :mrgreen: Lijepo je mastati :ljepota:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 03 jun 2017, 03:23

Kad bi doveli Verrattija oprostio bi im kompletnu sezonu vala.

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jun 2017, 08:55

Sta je smijesno sa Deulofeuom? Lik je bio uz Lukakua i Mirallasa najbolji igrac Evertona prosle sezone, ovu zadnju dosao novi trener, nije se mogao nametnuti da bude starter, ponajvise jer je bio lijen u defanzivi, ode u Milan jer je htio da bude starter, da igra konstantno i kad je dobio priliku pokazao se kao odlican igrac, sjajno krilo, prodoran, istina malo sebican, al zna zabiti, zna podvaliti loptu, cak i takticki sazrio i ovaj put se trudio u defanzivi, najbitnije da Messi i Neymar nece biti jedini igraci koji mogu i imaju muda da probaju sami nesto napraviti.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 03 jun 2017, 09:03

Sa Coutinhom, Verattijem i tim novim desnim bekom te uz uslov da ostali odigraju normalnu sezonu bi osvojili triplu krunu bez beda, samo što su šanse da dođu ta dva igrača na ljeto u paketu 1%.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jun 2017, 09:05

Lillard je napisao/la:
pa trebace ti uskoro na Iniestinoj poziciji

messilla je pisao jedan veznjak dolazi a to je po meni malo ako Valverde ne uspije oziviti ovo sto imamo

dovesti CM i racunati da ce Iniesta biti zdrav kad dodje kraj sezone nije bas najpametnije, Bayern to radi zadnjih par godina sa Riberyem, Robbenom i znamo kako zavrsi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 jun 2017, 09:40

Uskoro? Ne, treba odmah, pa svima je jasno ko dan da Iniesta ne moze pruziti partije kao sto je pruzao prije par godina, ne mozes se oslanjati na tako nesto, u ovoj sezoni je imao 5-10 tekmi u kojim je odigrao vrhunski, iduce sezone ce to vjerovatno biti i manja brojka.

Brine sto je stala prica o stoperima, Mathieu i Vermaelen odlaze sigurno, Masche je upitan hoce li ici ili ostati, Marlon ce 99% igrati i imati vecu ulogu u ekipi, al tu treba jos jedan igrac i to treba da se rijesi. Valjda ce uskoro rijesiti nesto i objaviti transfere, red bi bio da se podje u predsezonu sa izgradjenom ekipom da Valverde udari temelje na ekipu u ranom startu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jun 2017, 10:32

Furymaker je napisao/la:Uskoro? Ne, treba odmah, pa svima je jasno ko dan da Iniesta ne moze pruziti partije kao sto je pruzao prije par godina, ne mozes se oslanjati na tako nesto, u ovoj sezoni je imao 5-10 tekmi u kojim je odigrao vrhunski, iduce sezone ce to vjerovatno biti i manja brojka.

Brine sto je stala prica o stoperima, Mathieu i Vermaelen odlaze sigurno, Masche je upitan hoce li ici ili ostati, Marlon ce 99% igrati i imati vecu ulogu u ekipi, al tu treba jos jedan igrac i to treba da se rijesi. Valjda ce uskoro rijesiti nesto i objaviti transfere, red bi bio da se podje u predsezonu sa izgradjenom ekipom da Valverde udari temelje na ekipu u ranom startu.
uskoro sam mislio na narednu sezonu a idealno bi bilo da dodje ove pa da imamo slicnu situaciju Raketa-Xavi, kad Iniestu stedis za finis i ove jake tekme

za Rafinhu se spominju neke cifre od 30M od Engleza, fin bi to bio boost za transfer budzet

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 03 jun 2017, 10:48

miki_92 je napisao/la:
Miki brate nek je sretan :salut:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jun 2017, 10:55

jopaa7 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Miki brate nek je sretan :salut:
hvala Jopane :salut:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 03 jun 2017, 11:26

miki_92 je napisao/la:
Sve najljepše momčino :salut:

Kako bih volio da Andres ode u Juve pa da se hvatamo za glavu kad krene dominirati. :kafa:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 jun 2017, 11:43

miki_92 je napisao/la:
Furymaker je napisao/la:Uskoro? Ne, treba odmah, pa svima je jasno ko dan da Iniesta ne moze pruziti partije kao sto je pruzao prije par godina, ne mozes se oslanjati na tako nesto, u ovoj sezoni je imao 5-10 tekmi u kojim je odigrao vrhunski, iduce sezone ce to vjerovatno biti i manja brojka.

uskoro sam mislio na narednu sezonu a idealno bi bilo da dodje ove pa da imamo slicnu situaciju Raketa-Xavi, kad Iniestu stedis za finis i ove jake tekme

za Rafinhu se spominju neke cifre od 30M od Engleza, fin bi to bio boost za transfer budzet
Od Engleza je jedino Liverpool zainteresovan. Spominju se jos interesi Rome i Juventusa, a oni sigurno nece toliko platiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 03 jun 2017, 12:56

Prvo Leorey ne mogu da VJERUJEM da nisi skontao moj SARKAZAM U ONOM POSTU da zadrze ove invalide sto se vracaju sa posudbi ? Da ce Tello biti konkurencija Neymaru a Deulofeu Messiju a promocija Gumbaua da ne dovode konkurenciju Busquetsu .... znaci prvo ne vjerujem.

Drugo sram i stid da vas je ovdje sve a pogotovo Leoreya sa izjavom da je OZIL bolji od Inieste ...... Mrtvi je.beni Ozil kojem u raspalom Arsenalu jedva cekaju da vide LEDJA. Igrac koji manje pretrci od Messija po utakmici pardon vise prohoda ..... Mrsko mi se vracati u dane kada ste Xavija PLJUVALI kompletno a danas kukate i trazite mu zamjenu .....

1000001 % sam siguran stavi Veratija uz Busquetsa i ispred Iniestu, otjeraj Messija na krilo i pukni 4 samara Neymaru da ces dobiti WC INIESTU KRALJA I UMJETNIKA NA TERENU !!!

A u ovoj prosloj sezoni covjek se pod Enriqueom pogubio jos mu dodje i Messi u sredinu i jos nema nikakve koristi od Neymara na krilu sta je mogao ? Sutati sa 50 metara ? I plus sto je morao covjek sam pokrivati drugu liniju iza one trojice naprijed.

JOS JEDNOM PONAVLJAM SRAM I STID VAS STO PLJUJETE INIESTU !!!

GRANDE INIESTA
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jun 2017, 13:00

Treba Iniesta preći u Milan, sa njim ni skudeto ne bi bio upitan uz ostala pojačanja koja će doći. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2017, 13:01

Romagnoli13 je napisao/la:Treba Iniesta preći u Milan, sa njim ni skudeto ne bi bio upitan uz ostala pojačanja koja će doći. :kafa:
80 milijuna i nosi

@MRHC

E sad zamisli kako je nama kad ti pljuješ najboljeg i najvećeg igrača u povijesti ovog kluba.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 jun 2017, 13:03

Lillard je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Treba Iniesta preći u Milan, sa njim ni skudeto ne bi bio upitan uz ostala pojačanja koja će doći. :kafa:
80 milijuna i nosi

@MRHC

E sad zamisli kako je nama kad ti pljuješ najboljeg i najvećeg igrača u povijesti ovog kluba.
Kad imamo 60M za Moratu onda ima negdje u zalihama i 80M za starog umjetnika Don Andresa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 03 jun 2017, 13:26

Don Andres, Don Buskets, Don Alba, Don Digne, Don Gomes, sad se vidim pominje i neki trećerazredni Don SerO :roll: ,.....sve Don do "Dona" a bez trona ostade sezona, ajd što ova nego i sezona nova :lol:

Koja će bre budala da plati odrtavelog Inijestu u 34-oj godini koji nije odigrao više od pola utakmica u sezoni 80 miliona? Manite se detinjarija i maštarija :roll: .....On jeste Barsina legenda ali realnost je realnost....

Svi bi nešto menjali a u stvari ništa ne bi menjali, pa ne ide to tako..... u stvari ide, ide to tako već par godina u Barsi pa evo vidimo gde su dogurali :rol:

Nego kako stvari sa glupavom upravom stoje nema tu ništa od kvalitetnih pojačanja....sve neki SerO do seronje se pominje :mrgreen: ....ispadanje u grupnoj fazi LP i grčevita borba za prva 4 u Primeri u najavi :lolno:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jun 2017, 13:39

Nije jos ni prelazni rok krenuo a ovdje pljujemo po upravi vec uveliko :mrgreen: Ako ne urade nista po pitanju veznog reda onda se treba pljuvati po njima naravno ali treba sacekati da se vidi sta ce odraditi, jedno vrhunsko pojacanje u vezi je pod moranje.Koliko god uprava imala losih poteza ne vjerujem da su toliko coravi i da ne vide da je glavni problem u veznom redu te da je potreban neki vrhunski igrac.Ali treba znati i jedno, nije samo do uprave, pita se nesto i druga strana, u ovom slucaju PSG i Veratti jer njega najvise prizeljkujemo.Ako on ne zeli napustiti PSG nema te uprave koja ce ga dovesti, ako mu je samo do para vjerovatno taj ubrzo nece nigdje ali ako mu je stalo do vecih trofeja i vecih izazova mogao bi vrlo lako ovo ljeto napustiti Pariz, pred nama je pa cemo vidjeti.Samo da ne potrose citavo ljeto na pregovore oko njega a na kraju ispuse pa zavrsimo sa nekim levatom kao pojacanjem, onda ih treba sve iz uprave objesiti ispred stadiona :mrgreen:
Sto se tice Inieste ja nisam za to da napusti klub, ova sezona nije nikakav pokazatelj, citav tim skoro je odigrao katastrofalno.ALi cinjenica je da je usao u godine i da je skloniji ozljedama nego prije tako da se treba polako razmatrati i ko ce njega mijenjati u blizoj buducnosti.Sljedce sezone mu samo treba dozirati minutazu i ne sumnjam da ce taj opet izludjivati protivnike.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jun 2017, 13:56

messilla je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
Sve najljepše momčino :salut:

Kako bih volio da Andres ode u Juve pa da se hvatamo za glavu kad krene dominirati. :kafa:
hvala :salut:

bicu skroman i pozeljeti italijanskog carobnjaka u najdrazem dresu :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.