ono nekog prca,eh tugo

pastrmka i njegova armija sirokih narodnih masa,nepregledne kolone koje hitaju na vrapcici arenu,ma da,i krediti ziranti,i tak to

hajde sretno stari,mastaj i dalje,bice ti lakse

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Brato vrati se stranicu prije eno sam ti postavio. Skloni stol i stolice iz doma i opletisolinas je napisao/la:realnost je drugacija,ali hajde,neka vas jos polusezonu![]()
ono nekog prca,eh tugo![]()
![]()
pastrmka i njegova armija sirokih narodnih masa,nepregledne kolone koje hitaju na vrapcici arenu,ma da,i krediti ziranti,i tak to![]()
hajde sretno stari,mastaj i dalje,bice ti lakse![]()
Brnje,brnjoze,kunde i kundašijoker90 je napisao/la:Svi ste vi brnjoze! To mi je omiljena uvreda koju sam naucio na ovoj temi!Dugo je nije pastrmka primjenio..
Ma jok nije to u vrapcicimafukaratz je napisao/la:Vaha 67, Enver 67, Bajevic 66 svi jednom nogom u grobuIstocni mostar nema ni 35 milja ljudi
ko ce stajati iza Veleza za 20 godina
smijesno mu kolo u tz evo ga i u vrapcicima
uvjek ste papci bili
Kakve veze mi sa vrapcicima imamo i nemoj racunati 30 nena u kolu na otvorenju neke dzamije sa 5 milja "emancipovanih" tuzlaka u kolufukaratz je napisao/la:Vaha 67, Enver 67, Bajevic 66 svi jednom nogom u grobuIstocni mostar nema ni 35 milja ljudi
ko ce stajati iza Veleza za 20 godina
smijesno mu kolo u tz evo ga i u vrapcicima
uvjek ste papci bili
Nema veze, bar se desilo da jedna ovakva ekipa gubi od Veleža. Sloboda to nema niti će vjerovatno ikada imati, to je nepobitna činjenica.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo su igrali kada je citava Hercegovina davala pare za Velez. Od tada nista...
Sloboda je tad bila cetvrti tim iz BiH, a Tuzlu hvatala centralizacija pa je i to bio dobar uspjeh i biti u toj ligi..
Ova drzava isto nije kao stara, sada kada bi se neko plasirao u grupnu fazu EL to bi bilo kao da je osvojio EL..
Desilo se ali je tada Jugoslavija bila medju pet deset zemalja EvropeFaraonTM je napisao/la:Nema veze, bar se desilo da jedna ovakva ekipa gubi od Veleža. Sloboda to nema niti će vjerovatno ikada imati, to je nepobitna činjenica.tuzlak1987 je napisao/la:Ovo su igrali kada je citava Hercegovina davala pare za Velez. Od tada nista...
Sloboda je tad bila cetvrti tim iz BiH, a Tuzlu hvatala centralizacija pa je i to bio dobar uspjeh i biti u toj ligi..
Ova drzava isto nije kao stara, sada kada bi se neko plasirao u grupnu fazu EL to bi bilo kao da je osvojio EL..
Što se tiče ove lige ja se slažem da je ovo kita za ex-yu ligu al' i u ovoj ligi vi niste imali nešto puno uspjeha da bi se mogli dičiti nekome ako me kontaš.
E ova bassolinas je napisao/la:tuzna istina za velez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A yebiga druže čim je prnula država krahirali su i svi klubovi u istoj, od Zvezde do Iskre iz Bugojna. Od nekada ozbiljnih klubova danas je 95% klubova kanta za napucavanje u Europi, i to uspjehe ovih timova prije rata čini još većim.tuzlak1987 je napisao/la:
Desilo se ali je tada Jugoslavija bila medju pet deset zemalja Evropepa samim tim ni Dortmund nije bio ono sto je danas..
Meni to nije velicina tolika jer cim je prnula drzava nema ni Veleza. Hercegovina citava radila za njih sada kada ne radi nemaju potencijal da budu mocniji od Doboj Kaknja ili Viteza.
Sloboda ima vitalan grad, imamo potencijal kada nema lopova i kada se radi dobro. Mozemo nesto fino uraditi, oni ne mogu nista vise osim opstanka u ligi
Ma kod njih cim ne radi citava Hercegovina eto na cemu su..FaraonTM je napisao/la:A yebiga druže čim je prnula država krahirali su i svi klubovi u istoj, od Zvezde do Iskre iz Bugojna. Od nekada ozbiljnih klubova danas je 95% klubova kanta za napucavanje u Europi, i to uspjehe ovih timova prije rata čini još većim.tuzlak1987 je napisao/la:
Desilo se ali je tada Jugoslavija bila medju pet deset zemalja Evropepa samim tim ni Dortmund nije bio ono sto je danas..
Meni to nije velicina tolika jer cim je prnula drzava nema ni Veleza. Hercegovina citava radila za njih sada kada ne radi nemaju potencijal da budu mocniji od Doboj Kaknja ili Viteza.
Sloboda ima vitalan grad, imamo potencijal kada nema lopova i kada se radi dobro. Mozemo nesto fino uraditi, oni ne mogu nista vise osim opstanka u ligi
Pa eto gledaj jednu stvar i Sloboda je jedini iole ozbiljan klub iz vaše regije pa globalno nije pravila veće rezultate od Veleža koji je isto tako imao regiju iza sebe. Sad ti možeš reći kako je regija Veleža veća od regije gdje je Sloboda al' to su samo izvlakuše i dlake u jajetu.
Trenutno Sloboda ima dobre temelje da uradi nešto al' sam znaš koliko je to težak i trnovit put pogotovo pored ostalih gore nabrojanih klubova koji se i dan danas nešto pitaju, a vi (ne baš ti nego pojedinci sa vaše strane) kao da ste već 20 godina tu u samom vrhu a ne 2. mjeseca. Polako, ne želi nikom oni što ne želiš da se desi tebi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.