Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la bhsport » 01 dec 2015, 09:52

storm_raider je napisao/la:O Konakovicu nimalo lijepo misljenje nemam i on i Enes su ista moralna vertikala, ali Harun je ovdje samo pijun koji je najvise udaraca primio. Takodjer i Jusuf, koliko god kosarkaski bio inteligentan, ne vjerujem da je mimo toga inteligentan. Harun jeste pogrijesio sa onim monolozima na Fejsu i to je uzasno, ali kada bih birao izmedju njih dvojice, uvijek bih Haruna izabrao. Jeste Jusuf veliki talenat, i ako ga zdravlje posluzi (u sto se iskreno nadam) moze biti jedan od najdominantnijih centara NBA lige dugi niz godina, ali ne moze igrac uvjetovati kosarkasku reprezentaciju, pogotovo ne neko na osnovu toga "sto bi trebao biti veliki igrac".

Neko napisa da je Bosna i Hercegovina puna Haruna a da je jedan Jusuf. Ako je puna Haruna, gdje su ti "Haruni" da povedu ove ostale reprezentacije i na ko zna vise koje nacine se bore za nasu djecu. Evo u zadnjih 20 godina ja vidim samo jednog Haruna koji je to uradio. Nadam se da ce mladic skontati ko mu je menadzer, a i da ce Harun pokazati malo vise takticnosti.

Sto se tice Dine, grobara kosarke u Sarajevu, daleko mu kuca bila.
Neka je primio i treba da primi, Dino je stavio i njega i Stoju da primaju udarce i jeste privatizirao savez, doveo 2 svoja najbolja jarana i uvalio ih jer su nekad svi igrali kosarku i bili ispodprosjecni igraci, KK Vogosca, Cenex i Cesko, to im je bio domet. Da nije rata nikad Dino ne bi obukao dres KK Bosne.
Harunu svaka cast jer je osigurao 3,4 igraca Nurkica, Polutka i dobio borbu sa Slovencima, a sa druge strane imao je takodjer i dosta fula, od ovog Preldzica kojeg je pustio Turcima, Sulejmanovica, Karahodzica, Salica, Darke Baje i ostalih.
Treba KS vratiti kosarkasima, daj Nenu, Firketa, Dzevdu Alihodzica, sta je sa Mujezinovicem, Ovcinom? Nije moguce da smo spali da nam KS vode Dinini jarani.
Ovo sto Lumani govori je istina, sjecam se tekme protiv Dite 2007 ili 2008 u maloj skenderiji, ljuti se Dino na Sehovica sto ga trpa zaboravio sam ime, i dere se standardno ispod kosa, Sehaaaaaaaaa cuvaj ga. Ustaje lik sa tribine i odgovara: ''Ti suti, nisi ni zenu znao cuvat''. :tokralju: :tokralju:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 09:53

Virtu4l je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Ja ne govorim koga Jusuf ima pravo određivati isto kao što znam da smanjenje ovlasti haruna (ne odlazak) nema veze sa Jukom nego sa dešavanjima u ks BiH
Kojim dešavanjima? RS garnitura na čelu saveza, baš me zanima šta misliš o tome?
Mislim da je Alija zasrao sve sa Deytonom u momentu kada smo mogli dobiti pravu državu, ali kako je sada deyton temelj svega onda se kod nas sve rotira i sa tim Jusuf ama baš nikakve veze i ako ti to nije jasno otiđi kod dine konakovića u stranku pa pitaj kako država funkcioniše
Ovdje se plasira da je Jusuf sa onim pismom kriv za promjene u savezu što nije istina nego su to dešavanja koja su započela prije tog pisma
Što se tiče Haruna on je veliki prijatelj i poslovni partner crne rupe zvane konaković (gdje je on sve propadne u crnu rupu evo i sarajevski kanton ide tim smijerom) i ne može biti čist, pogotovo što znam kako je imao mutnih poslova sa nekretninama prije saveza, ali je činjenica da je prvi svoj posao radio
A u ovoj nakaradnoj državi to je skoro pa nevjerovatno jer kako kažu u zemlji sljepaca čovjek sa jednim okom je car
Mada je opet imao skoro istu platu kao moj generalni direktor koji ne vezano sa politikom privređuje milionske prihode skoro svake godine, dok ovaj kuka kako mu države ne pomaže a glavni sponzori BH telecom i BiH elektroprivreda
Lumani
Šta je sa onim momkom što je otišao u Katar, šta je sa elvisom kericem i još nekim, šta je sa ne poslanom potvrdom FIBA-i da je Preldzic bio registrovan u BiH i bio je Gordić prije Sikirasa, ..., ali eto čekam da vidim sta je sa radoncicem jer u tom slučaju bi nekoga
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 10:01

bhsport je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:O Konakovicu nimalo lijepo misljenje nemam i on i Enes su ista moralna vertikala, ali Harun je ovdje samo pijun koji je najvise udaraca primio. Takodjer i Jusuf, koliko god kosarkaski bio inteligentan, ne vjerujem da je mimo toga inteligentan. Harun jeste pogrijesio sa onim monolozima na Fejsu i to je uzasno, ali kada bih birao izmedju njih dvojice, uvijek bih Haruna izabrao. Jeste Jusuf veliki talenat, i ako ga zdravlje posluzi (u sto se iskreno nadam) moze biti jedan od najdominantnijih centara NBA lige dugi niz godina, ali ne moze igrac uvjetovati kosarkasku reprezentaciju, pogotovo ne neko na osnovu toga "sto bi trebao biti veliki igrac".

Neko napisa da je Bosna i Hercegovina puna Haruna a da je jedan Jusuf. Ako je puna Haruna, gdje su ti "Haruni" da povedu ove ostale reprezentacije i na ko zna vise koje nacine se bore za nasu djecu. Evo u zadnjih 20 godina ja vidim samo jednog Haruna koji je to uradio. Nadam se da ce mladic skontati ko mu je menadzer, a i da ce Harun pokazati malo vise takticnosti.

Sto se tice Dine, grobara kosarke u Sarajevu, daleko mu kuca bila.
Neka je primio i treba da primi, Dino je stavio i njega i Stoju da primaju udarce i jeste privatizirao savez, doveo 2 svoja najbolja jarana i uvalio ih jer su nekad svi igrali kosarku i bili ispodprosjecni igraci, KK Vogosca, Cenex i Cesko, to im je bio domet. Da nije rata nikad Dino ne bi obukao dres KK Bosne.
Harunu svaka cast jer je osigurao 3,4 igraca Nurkica, Polutka i dobio borbu sa Slovencima, a sa druge strane imao je takodjer i dosta fula, od ovog Preldzica kojeg je pustio Turcima, Sulejmanovica, Karahodzica, Salica, Darke Baje i ostalih.
Treba KS vratiti kosarkasima, daj Nenu, Firketa, Dzevdu Alihodzica, sta je sa Mujezinovicem, Ovcinom? Nije moguce da smo spali da nam KS vode Dinini jarani.
Ovo sto Lumani govori je istina, sjecam se tekme protiv Dite 2007 ili 2008 u maloj skenderiji, ljuti se Dino na Sehovica sto ga trpa zaboravio sam ime, i dere se standardno ispod kosa, Sehaaaaaaaaa cuvaj ga. Ustaje lik sa tribine i odgovara: ''Ti suti, nisi ni zenu znao cuvat''. :tokralju: :tokralju:

Suad Sehovic...Firke je mozda najbolji za tu ulogu ..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 10:04

Znači tebi je svevejedno što ti se Jusuf Nurkić stavlja iznad reprezentacije? Blago tebi :)
Edin Dzeko je za fudbalsku reprezentaciju pruzio više no što će ovaj ikad a karijeru je napravio veću nego što će ovaj ikad. Isti taj Edin se nikada nije oglušio na poziv niti je smjenjivao ljude u savezu, selektora ili bilo koga ko mu nije pasao. Na to nema niko pravo, čak ni Edin Dzeko a da ne govorim o nekom Jusufu Nurkiću. Njegovo je da se odazove na poziv kao što su i ostali uradili, njegovo nije da priča i drzi raznorazna predavanja o etici već da dokaze na terenu koliko voli reprezentaciju, ako je uopšte i dozivljava na taj način. Ako se pak ne zeli odazvati na poziv onda mu isti nikad više ne uputiti niti ga dovoditi u vezu sa reprezentacijom ili BiH. I da, ako će nastaviti sa nekim ucjenama ili trazenjem alibija za neigranje, nek se i ne trudi oko toga, ne treba nam. Neće se BiH raspasti bez Jusufa Nurkića, dokazali su to Slaven Musa, Sikiraš, Čampara i društvo.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 10:04

nerminh74 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Ja ne govorim koga Jusuf ima pravo određivati isto kao što znam da smanjenje ovlasti haruna (ne odlazak) nema veze sa Jukom nego sa dešavanjima u ks BiH
Kojim dešavanjima? RS garnitura na čelu saveza, baš me zanima šta misliš o tome?
Mislim da je Alija zasrao sve sa Deytonom u momentu kada smo mogli dobiti pravu državu, ali kako je sada deyton temelj svega onda se kod nas sve rotira i sa tim Jusuf ama baš nikakve veze i ako ti to nije jasno otiđi kod dine konakovića u stranku pa pitaj kako država funkcioniše
Ovdje se plasira da je Jusuf sa onim pismom kriv za promjene u savezu što nije istina nego su to dešavanja koja su započela prije tog pisma
Što se tiče Haruna on je veliki prijatelj i poslovni partner crne rupe zvane konaković (gdje je on sve propadne u crnu rupu evo i sarajevski kanton ide tim smijerom) i ne može biti čist, pogotovo što znam kako je imao mutnih poslova sa nekretninama prije saveza, ali je činjenica da je prvi svoj posao radio
A u ovoj nakaradnoj državi to je skoro pa nevjerovatno jer kako kažu u zemlji sljepaca čovjek sa jednim okom je car
Mada je opet imao skoro istu platu kao moj generalni direktor koji ne vezano sa politikom privređuje milionske prihode skoro svake godine, dok ovaj kuka kako mu države ne pomaže a glavni sponzori BH telecom i BiH elektroprivreda
Lumani
Šta je sa onim momkom što je otišao u Katar, šta je sa elvisom kericem i još nekim, šta je sa ne poslanom potvrdom FIBA-i da je Preldzic bio registrovan u BiH i bio je Gordić prije Sikirasa, ..., ali eto čekam da vidim sta je sa radoncicem jer u tom slučaju bi nekoga

Ima tu mnogo toga..prije par godina je se ponudio jedan poznanik da bude sponzor kada je Dino poslavio uslove ovaj se povukao a Dino namjesti svom haveru Biberovicu "Ovako".....

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 01 dec 2015, 10:09

Ajzea je napisao/la:Znači tebi je svevejedno što ti se Jusuf Nurkić stavlja iznad reprezentacije? Blago tebi :)
Edin Dzeko je za fudbalsku reprezentaciju pruzio više no što će ovaj ikad a karijeru je napravio veću nego što će ovaj ikad. Isti taj Edin se nikada nije oglušio na poziv niti je smjenjivao ljude u savezu, selektora ili bilo koga ko mu nije pasao. Na to nema niko pravo, čak ni Edin Dzeko a da ne govorim o nekom Jusufu Nurkiću. Njegovo je da se odazove na poziv kao što su i ostali uradili, njegovo nije da priča i drzi raznorazna predavanja o etici već da dokaze na terenu koliko voli reprezentaciju, ako je uopšte i dozivljava na taj način. Ako se pak ne zeli odazvati na poziv onda mu isti nikad više ne uputiti niti ga dovoditi u vezu sa reprezentacijom ili BiH. I da, ako će nastaviti sa nekim ucjenama ili trazenjem alibija za neigranje, nek se i ne trudi oko toga, ne treba nam. Neće se BiH raspasti bez Jusufa Nurkića, dokazali su to Slaven Musa, Sikiraš, Čampara i društvo.

Nije meni nista svejedno,problemi se vuku duze vrijeme.Nisam ja ovdje da branim Jusufa,nego samo zelim da kazem da postoje 2,3 lopova koji prave i stvaraju price.

Btw nisu ni fudbaleri nista bolji..Dzeko i Spahic se odazovu i postavljaju selektoru oslove koga da pozove,pa Ibricic ovaj ,onaj..Pa na svjetsko Alma ,familija....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 10:25

Ajzea je napisao/la:Znači tebi je svevejedno što ti se Jusuf Nurkić stavlja iznad reprezentacije? Blago tebi :)
Da se razumijemo meni se ovo javno prepucavanja gadi, ali je teško izvrtanje činjenica da se Jusuf stavio iznad reprezentacije nego je ovo rat između Jusufa i njegovo menadžera i haruna i Dine koji su i započeli taj rat jer su htjeli udio u zlatnoj koki zvanoj Jusuf (većim dijelom Dino, manjim Harun) i što je Harun htio da određuje ko je kakav, ali su udarili na prgavu stranku i sada su se doveli do ovoga, a sve je to suprotno sa poslom za koju primaju platu
A inače ako Jusuf ostvari 90% posto potencijala biće među prvih 50 igrača svijeta, a Đeko neće nikada biti niti među prvih 500
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

argentarium80
Kontakt:

Post Postao/la argentarium80 » 01 dec 2015, 10:31

Nevezano za ovu temu , prvo nije Đeko, nego Džeko...i ko si ti da kazes da Edin nije medju prvih 500 igrača, jesi normalan..Momak koji je osvajao titule gdje god je igrao, zlatna kopacka Bundeslige, prvak Engleske i ti pricas nije medju 500..Kako te nije stid, ti vjerovatno sa svojim sposbnostima nisi ni medju ovih 5 milijardi ljudi, ni pocemu se ne izdvajas osim po pisanju gluposti...Jusuf je tek poceo da igra, i trenutno on je medju 500 kosarkasa u svjetu, a Edin je medju 50 igrača.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 01 dec 2015, 10:33

Evo sad se pojavi info da je Musa stao na stranu Haruna što nije istina. Momak samo napisao da nam trebaju i Nurkić i Harun što je potpuna istina. Dijete najpametnije. Ovaj portal je otvoreno na strani NUrkića i znamo svi zašto tako da @nerminova i sl priče nisu objektivne mada su dijelovi tačni, ali ima dosta stvari koje naginju nerealno na stranu Nurkića. Tačno je da se Harun sklanja zbog NO u savezu ali i i činjenice da ga kritikuje javnost zbog JUke. On je svjesno prelazio ovlaštenja inače nikad nebi ovo ostvarili jer se UO nije bio u stanju sastati godinu da postave selektore a kamoli šta drugo itd itd. Opstrukcije pogotovo od strane hrvata su stalne. Te stvari Nurkić ne razumije niti će ikad razumjeti. Zbog svega toga Harun ima moju podršku jer nema baš puno ljudi koji bi to sve radili za dobrobit košarke. NO mu nije našao nikakve malverzacije sa lovom. Sve je čisto, ali mu zamjeraju to što u nekim stvarim anije čekao odluke nekih organa koji se nisu bili u stanju sastati, pa će i zbgo tog Harun malo ručnu povući. Sad ćete vidjeti koliko će trebati da se nešto promijeni. On je te ovlasti prelazio samo oko djece. Ostalo nije htio, pogotovo što se tiče liga i sl stvari. Ovo znam od člana NO. Pozz

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 01 dec 2015, 10:33

Vjerovatno ste upućeniji od mene, to ne krijem, ali me činjenica da neko kalja ugled reprezentacije na ovaj način jednostavno pogađa. Niko nije iznad reprezentacije niti će ikad biti, ovim mlađim naraštajima to i nije baš kristalno jasno.

Pa legendo mozda sam i ja mogao biti među najboljim fudbalerima svijeta da sam iskoristio 100% svog potencijala, neka on radi, napreduje, i igra više no što priča. Uslovi za odaziv su mu sada stvoreni, mislim da nema razloga da ne zaigra u našem dresu. Ja njemu zelim sve najbolje u karijeri, ponosan sam kada čujem da se neki od naših probio na veliku scenu (naročito ako taj neko ima ikakve veze sa Zeljom :D) ali smatram da je za bolje svih nas, uključujući i njega, da se ne bavi upravljačkim tijelima već da uzme u ruke alat (mislim na loptu jel..) i počne raditi ono što mu najbolje ide od ruke(u).

Edin ne svrstati ni u 500 igrača je krajnje degutantno..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 11:02

Ajzea je napisao/la:Vjerovatno ste upućeniji od mene, to ne krijem, ali me činjenica da neko kalja ugled reprezentacije na ovaj način jednostavno pogađa. Niko nije iznad reprezentacije niti će ikad biti, ovim mlađim naraštajima to i nije baš kristalno jasno.

Pa legendo mozda sam i ja mogao biti među najboljim fudbalerima svijeta da sam iskoristio 100% svog potencijala, neka on radi, napreduje, i igra više no što priča. Uslovi za odaziv su mu sada stvoreni, mislim da nema razloga da ne zaigra u našem dresu. Ja njemu zelim sve najbolje u karijeri, ponosan sam kada čujem da se neki od naših probio na veliku scenu (naročito ako taj neko ima ikakve veze sa Zeljom :D) ali smatram da je za bolje svih nas, uključujući i njega, da se ne bavi upravljačkim tijelima već da uzme u ruke alat (mislim na loptu jel..) i počne raditi ono što mu najbolje ide od ruke(u).

Edin ne svrstati ni u 500 igrača je krajnje degutantno..
Izvini bez ikakvog omalovažavanja tebe, ali da si ti ispunio 500% tvog potencijala nebi bio ni 10% Jusufa, on je sada glavni projekt jednog NBA tima, a Edin nije nikada to bio u fudbalu u ovim najacim ekipama
zaboljisportuBiH
Naravno da nisam 100% objektivan, a sam priznaš da moje primjedbe stoje, a ja nisam nikada negirao da je Harun uradio i dobrih stvari i da je radio svoj posao, a ipak je ispalo da sam u pravu kada sam govorio da će savez otići u helač čim je konaković svoje prste umješao u ostalom kao svuda gdje se ta spodoba pojavila

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 01 dec 2015, 11:20

#seretekofoke
Don't believe the hype.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 11:41

akisarajevo92 je napisao/la:#seretekofoke
Ti napišeš činjenice, a neko te pobija sa ovakvom izjavom (isto kao da je jedan od ovih i ks bih) i kako nazvati osobu koja komunicira na ovaj način i tako odgovora na iznesene činjenice

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 11:57

nerminh74 je napisao/la:Mislim da je Alija zasrao sve sa Deytonom u momentu kada smo mogli dobiti pravu državu, ali kako je sada deyton temelj svega onda se kod nas sve rotira i sa tim Jusuf ama baš nikakve veze i ako ti to nije jasno otiđi kod dine konakovića u stranku pa pitaj kako država funkcioniše
Lumani
Jbg, ja sam te samo pitao za mišljenje o novim čelnicima saveza i ti mi dade odgovor na sve osim na to. Ok, onda ću preformulisati. Misliš li da se novonastala situacija neće odraziti na rad sa mlađim selekcijama kojih imamo kao nikad ranije i koje bilježe sjajne rezultate? Mislim da smo na pravom putu da postanemo sila u mlađim selekcijama što bi se vremenom trebalo odraziti i na A tim. Da li će ovi biti u stanju da spriječe odliv igrača i da li će uopšte imati želju za tim, kao što je Harun imao? Misliš li da će novi sekretar zvati Džanana ili Njegoša u kritičnim momentima i davati im punu podršku, tj. biti pedagog, psiholog i voditi ove momke pravim putem?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 12:52

Virtu4l je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Mislim da je Alija zasrao sve sa Deytonom u momentu kada smo mogli dobiti pravu državu, ali kako je sada deyton temelj svega onda se kod nas sve rotira i sa tim Jusuf ama baš nikakve veze i ako ti to nije jasno otiđi kod dine konakovića u stranku pa pitaj kako država funkcioniše
Lumani
Jbg, ja sam te samo pitao za mišljenje o novim čelnicima saveza i ti mi dade odgovor na sve osim na to. Ok, onda ću preformulisati. Misliš li da se novonastala situacija neće odraziti na rad sa mlađim selekcijama kojih imamo kao nikad ranije i koje bilježe sjajne rezultate? Mislim da smo na pravom putu da postanemo sila u mlađim selekcijama što bi se vremenom trebalo odraziti i na A tim. Da li će ovi biti u stanju da spriječe odliv igrača i da li će uopšte imati želju za tim, kao što je Harun imao? Misliš li da će novi sekretar zvati Džanana ili Njegoša u kritičnim momentima i davati im punu podršku, tj. biti pedagog, psiholog i voditi ove momke pravim putem?
Pa ovo je tema Jusufa pa sam mislio da na njega misliš
Inače koliko sam shvatio samo je završeno da će predsjednik saveza biti spasojevic koji je predsjednik Igoke i to čak neće biti toliko loše i on neće vrbovati, ali neće niti odmagati i sprečavati, dok ima program koji su svi prihvatili i očekujem da će bolje voditi finansijski dio
Ostali još nisu odlučeni i od imena varira od neke sredine do katastrofe
Inače za ekspanziju omladinske košarke pored harunovog ne osporavog udjela u stvaranju selekcija kojih godinama nije bilo, ipak smatram zaslužnijim prvenstveno Sparse i još neke škole košarke tipa kos koje do sada nisu postojale na ovom nivou
Dok ovo sa pedagogijom pogotovo od strane Haruna mi je patetično isto kao njegovi tekstovi na fb-u
A inače sva ova pitanja koja si postavio nemaju veze sa ovom temom nego su dio uobičajenih rotacija koje se obavljaju u savezu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 12:53

nerminh74 je napisao/la:Dok ovo sa pedagogijom pogotovo od strane Haruna mi je patetično isto kao njegovi tekstovi na fb-u
Džananu Musi nije patetično.
Voli te tvoje Sarajevo.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 dec 2015, 12:55

Virtu4l je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Dok ovo sa pedagogijom pogotovo od strane Haruna mi je patetično isto kao njegovi tekstovi na fb-u
Džananu Musi nije patetično.
On je dijete od 16 godina, a njegove igre ne bi bile ništa boljim niti lošijim bez te jeftinije samo reklame

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 01 dec 2015, 12:58

@nermine kad bi Juka bio ono što je Edin u fudbalu bilo bi odlično. Edin je sama kram napadača, usudit ću se reći TOP 10 napadača svijeta, što će uskoro i dokazati zašto je tu bio i zašto je još uvijek tu.

Vidjet ćemo koliko ćemo selekcija imati za 2-3 godine, sljedeće godine ćemo možda i imati sve selekcija, iako je upitno da se odigra to jest da odemo na SP u-17.

Jusufovo nije da smijenjuje, traži uslove, njgovo je da poštuje pravila i da igra. Ne mogu nikako shvatit da djete, momka, kako hoćete, sa 20 godina zanima sam rad Saveza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2015, 13:01

nerminh74 je napisao/la:On je dijete od 16 godina, a njegove igre ne bi bile ništa boljim niti lošijim bez te jeftinije samo reklame
Ne radi se tu o igri, već o odnosu i podršci, koju nije dobijao samo on, već svi igrači ;)

Ne vidim razlog zbog kojeg želiš da omalovažiš jedan gospodski potez i odnos koji je Harun imao sa ovim klincima. Pa i nama laicima je jasno da ga ta djeca obožavaju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Olympique
Kontakt:

Post Postao/la Olympique » 01 dec 2015, 13:10

Sto neko rece,ocekujemo i "zalizanog" da da podrsku.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.