RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:03

Titova-Juga je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Svaki lopov ima samo jedno u cilju...
Ne mogu valjati ni jedan ni drugi !
Ha, ha, tvoje izjave su majke mi antologijske, pa vidiš i sam, ne valja ovaj, ne valja onaj, samo mi valjamo, a u stvarnosti je obrnuto, samo nećemo da priznamo, nažalost...

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:08

AlemC85 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:Pa šta je sad problem, ne valja đonko, valja pika, ma nije se rodio, ko je narodu ugodio.....

Svaki lopov ima samo jedno u cilju...
Ne mogu valjati ni jedan ni drugi !
Ha, ha, tvoje izjave su majke mi antologijske, pa vidiš i sam, ne valja ovaj, ne valja onaj, samo mi valjamo, a u stvarnosti je obrnuto, samo nećemo da priznamo, nažalost...

Muce me izjave tipa, "nije on pravi navijac", "bez obzira na sve, treba ici na utakmice".
Pa bola ako veslo sisam 15 godina, ne moram i 16-u... Dao sam ja Velez skoro ko i sebi,
i mnogi su ako ne i vise. Raja se Velezu ne treba dokazivati, dovoljno je samo viditi brojke iz druge lige,
odnosno prve federacijske.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:11

Znam brate, kad se sjetim više je tada bilo navijača nego sad na utakmicama premijer lige zajedno, šta se dešava niko ne može da dokući...pa i sam sa išao, npr. 2005/06 protiv olimpika, kada smo dobili 1:0 nidal ferhatović dao gol u 44 minuti, stadion bio sav u crveno obojen ljudi ne znaju da li je velež gost ili domaći..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:13

AlemC85 je napisao/la:Znam brate, kad se sjetim više je tada bilo navijača nego sad na utakmicama premijer lige zajedno, šta se dešava niko ne može da dokući...pa i sam sa išao, npr. 2005/06 protiv olimpika, kada smo dobili 1:0 nidal ferhatović dao gol u 44 minuti, stadion bio sav u crveno obojen ljudi ne znaju da li je velež gost ili domaći..

Druga liga, druga liga, zaboli nas kita.
Bili bi smo šampioni da je druga Tita.
Je'l' ono Otoka biješe :D
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:16

Ma ja stadion otoka, kod džamije u istoimenom naselju, sunčan dan bio, sjećam se prije tekme navijači tadašnjeg direktora tanovića pitaju, direktore kakav je teren? Ha, ha, žalosno da smo više gledani tada nego u premijer ligi..

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:19

AlemC85 je napisao/la:Ma ja stadion otoka, kod džamije u istoimenom naselju, sunčan dan bio, sjećam se prije tekme navijači tadašnjeg direktora tanovića pitaju, direktore kakav je teren? Ha, ha, žalosno da smo više gledani tada nego u premijer ligi..

A da, da.
Sjećam se da smo nadglasali Hodžu svojim navijanjem haha.
Zaim čini mi se na toj utakmici penal promašio.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:23

zaim Promašio, a nidal kasnije zabio, nego da te upitam, kako naša djeca odigraše u francuskoj?

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 02 maj 2011, 14:23

nemojte samo petardu "popiti" protiv širokog u srijedu :mrgreen: :mrgreen:
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 maj 2011, 14:24

AlemC85 je napisao/la:zaim Promašio, a nidal kasnije zabio, nego da te upitam, kako naša djeca odigraše u francuskoj?
Da, da.
Ne znam iskreno, nisam informiran.
Vidiš ti to, prije nekoliko godina smo ima li i kadete i juniore među najboljima u ligi,
a danas sve teže naći djecu koja žele da treniraju.

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 14:34

Znam, pa svi ovi koji danas igraju u prvom timu su igrali tada u kadetima i juniorima, bile su to dobre ekipe, a sad, ne znam, valjda kad se poboljšaju uslovi na stadionu, bit će bolje, nego radi li se išta na stadionu?

hercegovina
Kontakt:

Post Postao/la hercegovina » 02 maj 2011, 14:36

AlemC85 je napisao/la:zaim Promašio, a nidal kasnije zabio, nego da te upitam, kako naša djeca odigraše u francuskoj?
Da, da.
Ne znam iskreno, nisam informiran.
Vidiš ti to, prije nekoliko godina smo ima li i kadete i juniore među najboljima u ligi,
a danas sve teže naći djecu koja žele da treniraju.
ne znam brate sta je razlog. mozda bi bilo najbolje da ti upises svog malog i jos tih par likova sto ste isli na otoku nadglasavt hodzu pa se mozda nekako skupi 11

isti odgovor vazi i za psjecenost na stadionu. cisto sumnjam da onih 5000 ljudi protiv zrinjskog vole nadglasavat hodzu

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 15:20

Znači đonko, otišao, ko bi ga mogao naslijediti, pitanje je...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 15:21

Ako je istina da je Đonko podnio ostavku onda mu je to najbolji potez do sada uradjen i sad treba da se izabere normalan covijek na jednu odgovarajucu funkciju i klubu kakva je sigurno direktor.
A sto se tice opstanka,mi smo ostali 99,99 posto i do kraja sezone treba isprobat neke varijante da se zna sa cim raspolazemo na ljetnoj pauzi i sta trebamo dovest kao pojacanja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 maj 2011, 15:24

Istina je sad sam ja upravo našao tu vijest i pročitao, razdužio ključeve od kancelarije kluba i otišao..

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 15:40

Navijaci su ogledalo kluba i to je tako u cijelom svijetu i mislim da KNRA mora da se jos vise angazuje u radu kluba,da se jos vise prate desavanja u i oko Veleza a misljenja sam da mozemo napravit jak Velez iduce sezone ako se fino sjedne i dogovori se sta ce ko radit jer nama,RA i Velezu tako malo treba da bude dobro ali to MALO nam uvijek nedostaje i neko pokvari i nadam se da Niksic i drustvo koje je uz njega u upravi kluba izabrat najboljeg clana za direkotra a taj covijek mora radit za dobrobit kluba.Prvenstvo ce brzo zavrsit i trebalo bi se sto prije pocet pripremat za narednu sezonu i smisljat planove jer mislim da gore od ove sezone ne moze biti ali bilo je svega i svacega pa i razumijem zasto smo pri dnu tabele

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 maj 2011, 18:19

Odlazi Đonko :)

Mostarski Velež u završnicu prvenstva ulazi bez prvog operativca kluba.Himzo Đonko dosadašnji direktor odlučio je podnijeti ostavku.

Đonko je u određenom periodu obavljao ulogu v.d. direktora te se zajedno sa ostalim članovima Upravnog Odbora kluba povukao po završetku jesenjeg dijela prvenstva, međutim prilikom izbora novog rukovodstva, njegova ostavka nije usvojena, te je Đonko zvanično imenovan za direktora kluba. Na tom mjestu je ostao do početka maja mjeseca.

''Nekog posebnog razloga nema.Odlučio sam se povući jer u ovim svojim godinama ne mogu biti na raspologanju klubu koliko je potrebno.Najvažnije je da smo cilj koji je bio zacrtan ispunili i nije bilo lako s obzirom na sve što je klub prolazio ove sezone.Tu sam da pomognem koliko mogu i uvijek će biti uz ovaj klub'' kaže Đonko.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 02 maj 2011, 19:28

Rijesili smo se i Đonke koji je po svemu sudeci bio kocnica nekog boljeg Veleza ali sad treba da dodje bolja osoba od njega i da sve uradi kako bi unutar kluba zavladao red i disciplina a tako i medju igracima jer je ocigledno da je disciplina na niskom nivou.Nadam se da ce uprava zajedno sa Niksicem dovest Velez u jedno bolje,stabilnije i realnije stanje i u stanje u kojem ce svi ljudi koji navijaju za Velez,od igraca do navijaca,biti sretni i zadovoljni a bit ce i dobrih i losih rezultata

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 maj 2011, 20:08

NAKON TRI PORAZA ZA REDOM VELEZ JE NAPOKON POBJEDIO UTAKMICU
naime djonko je otisao a ja to smatram kao da smo osvojili nova tri boda
IDI DJONKO KUCA TI DALEKO OD VELEZA BILA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 maj 2011, 20:13

zaim Promašio, a nidal kasnije zabio, nego da te upitam, kako naša djeca odigraše u francuskoj?

TRECE MJETO ZAUZELI
3 POBJEDE I U POLUFINALU REMI(IZGUBILI NA PENALE)
SVE U SVEMU GDJE TRENIRAJU OVO JE ODLICAN REZULTAT.
SVI PRICAMO O JAKOM VELČEZU LJUDI POGELDAJTE GDJE NAM DJECA TRENIRAJU I SVE CE VAM BITI JASNO
KAD SE NAPRAVI TEREN S TRAVOM DA OVI MOGU TRENIRAT TEK TAD SE MOZEMO NADAT NEKOM JAKOM VELEZU
DO TAD NA ZALOST NISTA
ZNACI OD NISKICA TRAZIT DA IM NAPOKON NAPRAVI TEREN ZA TRENING

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 02 maj 2011, 21:08

'ta će on je napisao/la:Djonko problem? Ok. Nema razloga da ne vjerujem. Samo se onda pitam, zasto upravni odbor nije prihvatio Djonkinu ostavku ne tako davno? Znali su ko je, sta je i kakav je!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:...daj bola. Prije pola godine ga proglasili "grobarom" Veleza, glavnim (nisam rekao jedinim) krivcem za Velezovo tonjenje, a sad bi ga vracali. Gdje je tu logika?
kažu da se kaju što ga nisu još onda otjerali. :oops:
'ta će on je napisao/la: Oni nezadovoljni protiv Leotara i izgubimo 10 razlike. Opet isti nazadovoljni i opet se Leotar desi. Al' haj, nema veze, idemo dalje.
dokle više nema veze???
i meni je ovo prvo proletilo kroz glavu-
gle čuda i opet fakin leotar i opet prodaja KLUBA!!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.