BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

scootyTM87
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la scootyTM87 » 16 nov 2011, 00:09

ENO NEREDI U PORTUGALU IZMEDJU BH I PORTUGALSKIH NAVIJACA, IZVOR RECORD.XL.PT
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 16 nov 2011, 00:09

EVROPSKO PRVENSTVO, IPAK, SAMO PUSTI SAN

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2011, 00:09

Goalgetter je napisao/la:Prije nego sto pocnete pljuvati, razmislite malo da ste nase reprezentativce dizali u nebesa prije 3-4 sata
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 16 nov 2011, 00:09

Dushi_Rob je napisao/la:Ma nek ide sve u 3 pi.cke materine. Sad pojedinci krivi, j.ebem ti takve navijace reprezentacije. Sta je mog´o Asmir kod golova !? Sta je mog´o Džeko sam u napadu ?! Sudija nas je je.bavo ono kulturno. Navlacio je Portugalu al ono neofirno, da niko ne primjeti. J.ebes penal u 40.toj minuti, il sto nam je svirao svaki kontakt kod 5-2 ?

Zato igracima i Papetu sva podrska !!!

VI STE VI STE PONOS DRZAVE ; PONOS DRZAVE ; PONOS DRZAVE !!!

Hvala Vam sto ste donijeli malo radosti u ovaj nas tmurni zivot, ipak morali smo se kad-tad vratiti u realnost. Svaka cast momcima na borbi, kapa do poda Dzeki i Lulicu koji su otvoreno kritizirali sudjenje! Svaka cast nasem kapitenu, svaka cast svima koji su se srcem borili za sveti dres !!!

VOLIM TE BOSNO !!!
^^ this

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 nov 2011, 00:09

e moj Sušiću, tako se ne dobijaju velike utakmice. Uvodiš Bešića a imamo zaostatak od 2 gola, a Ibišević presjedi na klupi. Aferim Pape, poserem ti se na zanat. laku noć, inače hvala reprezentaciji na lijepim trenucima do ove utakmice.
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 16 nov 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 16 nov 2011, 00:10

evo moje analize utakmice.U prvih minutama dopustili smo im sredinu,a Begović je kriv za slobodnjak Ronalda(nemože se postaviti goman uz samu stativu,treba stati na sredinu),drugi gol je pao kad smo nešto pokušali ,ali prije gola meni se čini da je Medunjanin pokazao da Nania neko pokrije prije nego je dobio loptu i trebao je neko izaći na Nania.Penal je bio za nas očigledan.Onda je Lulić napravio ono (ja mislim da se davati za ono crveni)Sudija nas je uništio.Stark :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :x :x :twisted: :twisted: :twisted: :oops: Ali trebao je sušić da stavi Ibričića ili Ibiševića oko 70 min.Begović je kriv za slobodnjake potpuno

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 16 nov 2011, 00:10

Daj molim vas ostavite se sudija, nigdje veze..... Mi smo dali gol iz offside-a, offside nije bio kod Ronaldovog gola i takodjer, dva penala im nije svirao, prema tome,krivce traziti iskljucivo u nasim redovima, ma da ih i nema. Razlika u kvalitet je ogromna.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 nov 2011, 00:10

NoName je napisao/la:Sušić mora ostati!

Ja sam bio prvi da ga kritikujem kada je igra bila loša, ali čovjek se naučio i sada mora ostati. Glupost bi bila ovo noćas svaljivati na njega, on je uradio šta treba, apsolutno nije bilo do njega. Šta je trebao, ući i zaigrati.

Pape ostani!
Tako je :) Pape ostani :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Giggs11
Kontakt:

Post Postao/la Giggs11 » 16 nov 2011, 00:10

10.Skoro je napisao/la:
Giggs11 je napisao/la:Šta reci??

Koju posluku porati!! KOME ??!

Safete odlazi ziv bio.Ćiro je boq za tebe... Ćiro je s nepoznatim igracima doso do baraza Dzeko Miske jedini bili u nekim boljim klubovima ! A sad Begović Spahić Misimović Medunjanin Pjanić Dzeko Ibisević i izgubi 6 : 2

Sramota !!!

Pepe strpo Dzeku u dzep..Trebao je Ibisevića ubacit jer kad Dzeko dobije loptu odma 4 igraca na njega idu :cry:
Kako te nije stid...sve te igrace iste je imao ciro...spaha bio 2 godine mladji...a dzeko i miske harali u bundes ligi...pape jedino iskopao lulića, a bolje da i njega nije kad je neinteligentan....
Aloooo svati da Dzeko nemoze sam igrat napad !! Treba jos neko !!

Dzeko isti Miske isti .. Sad ima Lulica Mujadzu Papca Pjanica Zahirovica !!! Ciro jest imo Pjanica i Spahica ali nisu imali iskustvo !!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 16 nov 2011, 00:10

Nema se sta reci, apsolutno zasluzena pobjeda Portugala. Ronaldo jeste dao gol iz offside-a, ali dali smo i mi isto. 2 cista penala Portugalu nije svirao, cist crveni karton Papcu (kad je namjerno igro rukom) takodje. Lulicu crveni je mozda i mogo biti zuti zbog prigovara, ali nema on sta govoriti sudiji u ovakvoj tekmi.
Sve u svemu nismo uspjeli, idemo dalje i to je to.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 nov 2011, 00:10

nema se sta zamjeriti ni igracima, ni selektoru a ni sudiji...
portugal je vecaras pokazao svoju snagu...
ovo je nas limit', barem kad su repke iz top 10 u pitanju...

igraci su se zalagali, dali su sve od sebe... cinjenica je da su pojedinci itekako trkacki limitirani i s 3 spora veznjaka se ne moze napraviti nista vise protiv selekcije kakva je portugal... begovic je branio sto je mogao....

selektor je taktiku postavio onako kako je trebalo... u drugo polovrijeme uc' s 2 napadaca nam ne bi donijelo nista, jer protiv ronalda i nanija nasa odbrana je prespora na ovakvom terenu... tu ne pomaze ni dupliranje.. mozda bi s ibisevicem zabili koji gol vise, ali bi isto toliko i primili... na iskljucenje lulica selektor ne moze reagovat'... s igracem manje ni spanija ne bi vise napravila...

sudija je grijesio na obje strane... njima dva penala nije dosudio... spaha je bio u ofsajdu kod gola (barem mi se tako ucinilo, neka me neko ispravi, ako grijesim)... lulic je se trebao suzdrzat' s prigovorima kad vec ima zuti... slobodnjaci nakon kojih su portugalci postigli golove su bili cisti...

sve u svemu glavu gore i kroz grupu na veliko takmicenje...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 16 nov 2011, 00:10

soba 39, sprčim ti i mamu i sestru 39 puta u toj sobi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 nov 2011, 00:10

Hase10 je napisao/la:Hoce nase SELO SARAJEVO da se dere "MESSI MESSI MESSI" opali li ste Motor koji vam je **** MATER, a nazalost i meni noc!
Da naravno, uvijek ima krivac drugi. Ne vjerujem da je to skandiranje uzrok ispadanja.

Spaho po meni nije bio uopste los, realan covjek svih 90 minuta bio ali onaj dio sa Medunjaninom mu je najjaci.
"Medunjanin u zoni suta..."
Covjek na 35+ metara od gola sa Moutinhom, cini mi se, na ledjima.... :lol: :lol:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 16 nov 2011, 00:11

Rezultat je tačan omjer snaga i kvalitete Portugala i naše reprezentacije ! Popucali smo po šavovima , Begović nije imao svoju noć, a Lulić se večeras posrao na sve ono što je napravio za reprezentaciju. Onako biti glup i dobiti crveni je stvarno ne dopustivo za igrača njegovog kalibra! Bilo kako bilo, niko nije kriv a svi su krivi. Izgubili so od daleko boljeg protivnika koliko god mi to ne želili priznati. SVaka čast momcima i Papetu, Volim te Bosno !
U novi boj...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 nov 2011, 00:11

Portugal ipak pokazao da je "grande nation", a da smo mi jos uvijek "mali", ali ove kvalifikacije su dokaz da idemo nabolje. Iz ovoga smo izasli kao veliki pobjednici. Znam i meni to zvuci otrcano, ali zaista je tako. Imamo dobru reprezentaciju, odlicnu reprezentaciju, ali ruku na srce Portugal je u ovom trenutku jaci. Nasoj ekipi je nedostajala svjezina u filozofiji igre. Pokusali smo kopirati igru iz Francuske, Portualci su to majstorski ukrotili, vrseci presing 180 minuta na nasu zadnju liniju i vezni red. Pokusali smo sa dugim loptama, ali se vidjelo iz aviona da to niej stil koji ova reprezentacija zna igrati. Pogotovo ne u ovoj formaciji, sa jednim napadacem. Dzeko zaista nije mogao nista uraditi sam. Bio je potpuno odsjecen u obje tekme. Ibisevic je MORAO poceti drugo poluvrijeme. Onda smo primili i treci gol, Lulic je vec tada odustao. A onda smo se ponovo digli, istina dali smo gol iz ofsajda, ali smo se ipak nadali. I bas tada smo imali igraca manje, igraca koji moze trcati mnogo. I Susic se predao, ubacio Besica (sasvim nepotrebno) ako je na klupi imao Ibricica, ali ajde, nema momak kupi iskustvo. Nema puno objasnjenja, izgubili smo jer nismo imali ideju u igri i cestitke Portugalu na cistoj pobjedi i prolazu dalje. Imali smo svoje prilike u Zenici, nismo ih iskoristili. Portugalci su bili pod imperativom, ali nisu morali toliko krenuti naprijed jer su imali nulu. Da su imali gol ili 2 zaostatka siguran sam da bi morali krenuti mnogo jace i da bi tada mi imali vise sanse. Jos jednom cestitke svim igracima.

A sta sada, odmah pljujete Papeta? A tokom kvalifikacija bio je najbolji trener na svijetu. Covjek je dao ovoj reprezentaciji ono sto nije imala. Dao joj je prepoznatljivu igru, odlicno poslozio tim. Ali vecerras je jednostavno "ostao bez teksta" na sjajnu igru Portugalaca. Pape samo nastavi gdje si stao!

Svakako da sada slijedi period utucenosti i trazenja lijeka za poraz od Portugala, glupo se vaditi na foru "imaju sljedece kvalifikacije". Ali ipak je tako. Jos jedno Euro ce proci bez nas i moze ih proci jos 50, ali mi, iskreni navijaci BiH cemo uvijek biti uz ovu reprezentaciju.

I jos da napomenem za sudjenje, zaista se veceras nemamo na sta zaliti. Dali smo gol iz ofsajda, Portugalcima nisu svirana 2 cista penala...

BOSNA SE VOLI I KAD GUBI I KAD VODI
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 nov 2011, 00:11

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 16 nov 2011, 00:11

NK/RK Krivaja je napisao/la:
Tebi matereti do smijeha?
Šta ću, hoću plakati
Idemo dalje ;)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 nov 2011, 00:11

Realno da nije bilo Begovica 12:2 bi bilo , sta se moze Portugal bolji cestitati idemo dalje , nisu bolji za 4 gola ali sa nasom igrom poraz realan . SAfete ostani idemo dalje . A ovim fan geyevima Ronalda **** vam mamu , MEssi je gospodin pa i Inesta i ostali dali su nam pet golova pa su ispraceni aplauzom .Administracijo izvini .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Vedo20
Kontakt:

Post Postao/la Vedo20 » 16 nov 2011, 00:11

HVALA MOMCI NA SVEMU, VI STE ISTINSKI JUNACI OVE DRŽAVE!!! ;) ;) ;)
ŠVRLJ

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 16 nov 2011, 00:11

NoName je napisao/la:Sušić mora ostati!

Ja sam bio prvi da ga kritikujem kada je igra bila loša, ali čovjek se naučio i sada mora ostati. Glupost bi bila ovo noćas svaljivati na njega, on je uradio šta treba, apsolutno nije bilo do njega. Šta je trebao, ući i zaigrati.

Ne, trebao je pronaci jos jednog Besica i ubaciti ga u igru a ove iskusnije ostaviti na klupi ko ih yebe i nisu ni za cega :roll:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.