Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Računajte i na mene. 

- majestic24
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Idemo sa zutim busem,sinoc sam stavio njegovu sliku,jedno 2-3 stranice unazadmoze i coca cola,da kad se najedemo,da u stilu podrignemo
Ma da Hrvati ne zajaebavaju mogli bi mi svi stati u mog Sharana i rijesen problem. Al nedaju vise od 5 u autu p.zda im materina.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Dzaba ja za transporter govorim....haj' dobro....ici ce se tim tvojim ****....harry_90 je napisao/la:Idemo sa zutim busem,sinoc sam stavio njegovu sliku,jedno 2-3 stranice unazadmoze i coca cola,da kad se najedemo,da u stilu podrignemo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Haj icemo sa tvojim transporterom da se ne ljutisthe scouser je napisao/la:Dzaba ja za transporter govorim....haj' dobro....ici ce se tim tvojim ****....harry_90 je napisao/la:Idemo sa zutim busem,sinoc sam stavio njegovu sliku,jedno 2-3 stranice unazadmoze i coca cola,da kad se najedemo,da u stilu podrignemo

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]
jel ovo zensko ili se meni cini ?? Ovo je snimak kad su avioni udarili u svjetske trgovinske centre u Americi .
jel ovo zensko ili se meni cini ?? Ovo je snimak kad su avioni udarili u svjetske trgovinske centre u Americi .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo poceo ovaj TV1 sa radom,danas mjuza a sutra pocinju sa ozbiljnim radom
Dobro dodje malo promjene,hvala Bogu pa mi je operater dogovorio saradnju sa TV1 da mogu gledati Bosnu 3 septembra

Dobro dodje malo promjene,hvala Bogu pa mi je operater dogovorio saradnju sa TV1 da mogu gledati Bosnu 3 septembra

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

Nema kod mene na HS-u ta televizija, bar za sad...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Nece kod tebe ni biti za nekih 20-ak dana,kod mene je ELOB u pitanjuMinistaR je napisao/la:Nema kod mene na HS-u ta televizija, bar za sad...

Propustio Lanu

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Da su jos pametni da uzmu Seriu A da prenose 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pametnije bi bilo npr Portugalska, Turska, Argentinska i Brazilska liga za isto para bi ih doslo a isto dosta derbija i kvalitetnih utakmica a sve u razlicitim terminimajuznjak> je napisao/la:Da su jos pametni da uzmu Seriu A da prenose

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
TV1Safet Sušić, Ivica Osim, Faruk Hadžibegić, Vahid Halilhodžić, Miroslav Ćiro Blažević, Zdravko Mamić samo su neki od sagovornika u Trećem poluvremenu. Saznat ćemo puno toga što nismo imali priliku čuti do sada uz niz pikanterija koje prate vrhunske sportiste.
U Trećem poluvremenu govorit ćemo i o fenomenu navijačkih grupa na ovim prostorima, pokušat ćemo saznati da li je moguća regionalna liga u fudbalu, podsjetiti se na velike utakmice Sarajeva, Željezničara, Veleža, Borca, Čelika, Slobode i ostalih naših klubova u Evropi, posjetiti London, Milano, Barcelonu, Manchester, Liverpool.
Kroz Treće poluvrijeme sa produžecima ili bez njih vodi vas Sabahudin Baho Topalbećirević. Od 17. septembra, svakog petka.

- adnan_nanda
- Kontakt:
imal na satelitu ta televizija, negdje sam procitao da ce biti, ali nisam mogao da je nadjem 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Putem EUTELSAT satelita možete pratiti TV1 program namijenjen gledaocima u Bosni i Hercegovini:adnan_nanda je napisao/la:imal na satelitu ta televizija, negdje sam procitao da ce biti, ali nisam mogao da je nadjem
EUTELSAT W2 (16 stepeni istočno),
Frekvencija: 12615,
Polarizacija: Vertikalna,
Symbol rate: 2800,
FEC: 3/4.
Sad odoh iftariti

Da li ce biti na kablovskim u Srbiji znate li jer prenosice Lux-BIH,a vidim imaju i dnevnik sa Senadom kojeg sam pre gledao preko Tv Karte na Hayatu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
TV1 danas uvrsten u Elob digitalnu,samo pjesme i reklama za program dok ne pocne sa emitovanjem.
btw.kad bude Lana?Danas sam tek vidio o kome se radi na youtube-u

btw.kad bude Lana?Danas sam tek vidio o kome se radi na youtube-u

Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 25 avg 2010, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
i u Elob kablovskubistrikboy je napisao/la:TV1 danas uvrsten u Elob digitalnu,samo pjesme i reklama za program dok ne pocne sa emitovanjem.

@Devil nema info da bi trebali priakzivati program u Srbiji,mada ako budu gledani sigurno ce biti zainteresovanosti preko granice

promašio si Lanu u 20.00 je bila. valjda još u 22.00
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Evo da ne cekasPasha je napisao/la:promašio si Lanu u 20.00 je bila. valjda još u 22.00
[youtube][/youtube]
Ocekujem male protekcije nakon ovoga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.