Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

mercurial
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la mercurial » 21 mar 2015, 23:14

đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 21 mar 2015, 23:42

mercurial je napisao/la:đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
Nihad nije igrao u a diviziji ali je zabijao u prosjeku preko 30-35 koševa na EP
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 22 mar 2015, 14:09

Sumnjam da će Musa završit ko Nihad jer prije svega u klubu je koji će mu dati šansu da bude nosioc igre i gdje će se u njega ulagati kao u veliki projekat dok je Barca Nihada non stop slala po neim posudbama. Po meni Musa ima već sad ljepšu i pravilniju mehaniku šuta od Nihada i plus vemu tome, momak još nema ni 16 godina i sigurno će šut za 3 dosta popraviti. Mene raduje to što izvlači mnogo slobodnih bacanja i da njih realizira sa odličnim procentima te dosta dobar pregled terena i osjećaj za asist. Možda ne bi bilo loše da ove godine odigra i U16 i U18 prvenstvo, slično su ja mislim Hrvati radili sa svojim super talentima Hezonjom i Šarićem.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 22 mar 2015, 15:18

Buza jucer u pobjedi SPARSa 17p ( sut za tri 5/9), 4sk, 2ast, 2 st
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 22 mar 2015, 15:41

nerminh74 je napisao/la:
mercurial je napisao/la:đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
Nihad nije igrao u a diviziji ali je zabijao u prosjeku preko 30-35 koševa na EP
zabijao je 25,3 poena. u B diviziji
naravno da je Musa veci potencijal, ima idealnu visinu i kompletniji je...
ali morace radit na sutu, nadam se da i on to svata...mehanika suta pa nadalje, samo se bojim da mu u cedeviti nema ko ispravit nedostatke

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 22 mar 2015, 15:55

najbolji strijelac evropskog prvenstva u svom uzrastu i onog turnira u turskoj, jos i najbolji asistent....jednostavno takav igrac ne moze da ne uspije...to su uspjevali samo najveci...jos ovako bez puno arsenala u napadu to sve postici, sta tek ocekivati kad unaprijedi sve segmente svoje igre kad bude pogadjao u serijama za 3 poena, kad okrene dribling u drugu stranu malo za promjenu...mislim da odavno nismo imali potentnijeg igraca

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 22 mar 2015, 17:02

baglama je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
zabijao je 25,3 poena. u B diviziji
naravno da je Musa veci potencijal, ima idealnu visinu i kompletniji je...
ali morace radit na sutu, nadam se da i on to svata...mehanika suta pa nadalje, samo se bojim da mu u cedeviti nema ko ispravit nedostatke
to i mene brine, koliko god mi se sviđao projekat kao što je cedevita, čujem da baš i nemaju neku struku u mlađim kategorijama. još kad se sjetim one fule u vidu propuštenog šarića kojeg im cibona preotela.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 17:26

Ako neko zeli gledati mlade juniore bosne u finalu protiv mege u valjevu.
http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/inde ... portuzivo3" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 mar 2015, 18:00

kim je napisao/la:Ako neko zeli gledati mlade juniore bosne u finalu protiv mege u valjevu.
http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/inde ... portuzivo3" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li u bosni samo 11ka zna igrati?

Al su uboli sa garniturom dresova :puke: :puke:

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 18:15

Ako cemo realno nezna niko od njih, jer nazalost slabo se radi sa njima, ako si gledao jasno ti je. Ima tu 10 lale i 11dzafic koji su solidni.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 mar 2015, 18:25

Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.
Aleksic jucer protiv Sparsa seniora 12 poena i 4 asista.
Bicemo dobri na pleju u juniorima,Gegic,Saric,Aleksic..Nazalost samo Gegica mozemo ocekivati u seniorskoj kosarci..
Ako dodje Hujic onda Gegica i na dva mozemo koristit..Inace bas smo dobri pokriveni u juniorima na pozicijama 1,2 i 3 al zato visoke tuta ili tacnije receno prosjecni..

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 18:37

@lotus upravu si, za sarica nisam siguran koliko ce izdrzat u glavi, jer pojavio se " niotkuda", koliko ce brzo poletiti, a jesi ti dpominjao onog amera alibegovica sta on igra, znam da je neka vanjska pozicija.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 18:41

Pardon denis alibegovic.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 mar 2015, 18:45

kim je napisao/la:@lotus upravu si, za sarica nisam siguran koliko ce izdrzat u glavi, jer pojavio se " niotkuda", koliko ce brzo poletiti, a jesi ti dpominjao onog amera alibegovica sta on igra, znam da je neka vanjska pozicija.
Saric je dosta napredovao,bosanski Miljenovic samo nema visine i to ce ga uhakat,steta..
Jesam, Denis Alibegovic opasan suter pokriva pozicije 1 i 2 prosle godine bio je ovdje i nije igrao iz privatnih razloga,a ove godine kaze da ce doc i da bi trebao konkurisati za juniore..Imas nekoliko njegovih video klipova na youtube pa pogledaj..

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 22 mar 2015, 18:53

Lotus je napisao/la:Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.
Bicemo dobri na pleju u juniorima,Gegic,Saric,Aleksic..Nazalost samo Gegica mozemo ocekivati u seniorskoj kosarci..
Ako dodje Hujic onda Gegica i na dva mozemo koristit..Inace bas smo dobri pokriveni u juniorima na pozicijama 1,2 i 3 al zato visoke tuta ili tacnije receno prosjecni..
sta fali aleksicu...sad nam je bitno da se razvije koji igrac na vanjskim pozicijama za seniore...ovih visokih igraca pod kosem imamo i na izvoz :D ali zato playa ni na mapi

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 mar 2015, 18:58

mercurial je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.
sta fali aleksicu...sad nam je bitno da se razvije koji igrac na vanjskim pozicijama za seniore...ovih visokih igraca pod kosem imamo i na izvoz :D ali zato playa ni na mapi
Aleksic i Saric nemaju visinu za seniorsku ozbiljnu kosarku.. oni su oko 182-183,a to nikako nije dobro.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 19:11

@ lotus gledao sam ja njegove klipove kada si ti postavljao, stvarno dobar suter i sto je zanimljivo jako brz. Samo cinimi se da je neko spominjo njegove papire, odnosno da nije imao pasoš. A jesi vidio broj Kusuricinih asistencija.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 19:13

Mirze Kusturice- 14 asistencija, prokleti mobitel.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 22 mar 2015, 19:24

kim je napisao/la:@ lotus gledao sam ja njegove klipove kada si ti postavljao, stvarno dobar suter i sto je zanimljivo jako brz. Samo cinimi se da je neko spominjo njegove papire, odnosno da nije imao pasoš. A jesi vidio broj Kusuricinih asistencija.
Ma lako je za pasos mogo je on i prosle godine igrat da je htio.Sad evo vidio 14..taj mali je mislim iz Tuzle otisao tamo kod Darija ili mu je mati iz Tz valjda se i ona bavila kosarkom,tako nesto sam nacuo..Vidim i ovaj Radak iz Sparsa PG,pa valjda sta bude od njih..Jbg kad mi moramo cekat godinama dok ne stasaju.
Kad bi onog Hujica iz Njemacke uhvatili 97 godiste pleja igra to bi bila Ćaba :lol: Obecat mu da ce bit na spisku i za seniore,kad mogu Srbi Pena tako prosle godine ne znam sto i mi ne bi mogli :D

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 22 mar 2015, 19:30

Ma jest kreno je igrat u falconsima, pa cinimise presao u slobodu malo, pa sad igra dole, ali valjda su njegovi odozdo pa su u ratu samo bili u tuzli, ali mozda i grijesim.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.