Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
Nihad nije igrao u a diviziji ali je zabijao u prosjeku preko 30-35 koševa na EPmercurial je napisao/la:đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sumnjam da će Musa završit ko Nihad jer prije svega u klubu je koji će mu dati šansu da bude nosioc igre i gdje će se u njega ulagati kao u veliki projekat dok je Barca Nihada non stop slala po neim posudbama. Po meni Musa ima već sad ljepšu i pravilniju mehaniku šuta od Nihada i plus vemu tome, momak još nema ni 16 godina i sigurno će šut za 3 dosta popraviti. Mene raduje to što izvlači mnogo slobodnih bacanja i da njih realizira sa odličnim procentima te dosta dobar pregled terena i osjećaj za asist. Možda ne bi bilo loše da ove godine odigra i U16 i U18 prvenstvo, slično su ja mislim Hrvati radili sa svojim super talentima Hezonjom i Šarićem.
Buza jucer u pobjedi SPARSa 17p ( sut za tri 5/9), 4sk, 2ast, 2 st
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
zabijao je 25,3 poena. u B divizijinerminh74 je napisao/la:Nihad nije igrao u a diviziji ali je zabijao u prosjeku preko 30-35 koševa na EPmercurial je napisao/la:đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
naravno da je Musa veci potencijal, ima idealnu visinu i kompletniji je...
ali morace radit na sutu, nadam se da i on to svata...mehanika suta pa nadalje, samo se bojim da mu u cedeviti nema ko ispravit nedostatke
najbolji strijelac evropskog prvenstva u svom uzrastu i onog turnira u turskoj, jos i najbolji asistent....jednostavno takav igrac ne moze da ne uspije...to su uspjevali samo najveci...jos ovako bez puno arsenala u napadu to sve postici, sta tek ocekivati kad unaprijedi sve segmente svoje igre kad bude pogadjao u serijama za 3 poena, kad okrene dribling u drugu stranu malo za promjenu...mislim da odavno nismo imali potentnijeg igraca
to i mene brine, koliko god mi se sviđao projekat kao što je cedevita, čujem da baš i nemaju neku struku u mlađim kategorijama. još kad se sjetim one fule u vidu propuštenog šarića kojeg im cibona preotela.baglama je napisao/la:zabijao je 25,3 poena. u B divizijinerminh74 je napisao/la:Nihad nije igrao u a diviziji ali je zabijao u prosjeku preko 30-35 koševa na EPmercurial je napisao/la:đedovic nije bio ovako dominantan u mladjim kategorijama...samo najveci igraci su bili ovako dominantni u mladjim kategorijama
naravno da je Musa veci potencijal, ima idealnu visinu i kompletniji je...
ali morace radit na sutu, nadam se da i on to svata...mehanika suta pa nadalje, samo se bojim da mu u cedeviti nema ko ispravit nedostatke
Ako neko zeli gledati mlade juniore bosne u finalu protiv mege u valjevu.
http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/inde ... portuzivo3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportuzivo.tv/v2/stream/inde ... portuzivo3" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Je li u bosni samo 11ka zna igrati?kim je napisao/la:Ako neko zeli gledati mlade juniore bosne u finalu protiv mege u valjevu.
Al su uboli sa garniturom dresova

Ako cemo realno nezna niko od njih, jer nazalost slabo se radi sa njima, ako si gledao jasno ti je. Ima tu 10 lale i 11dzafic koji su solidni.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.
Aleksic jucer protiv Sparsa seniora 12 poena i 4 asista.
Bicemo dobri na pleju u juniorima,Gegic,Saric,Aleksic..Nazalost samo Gegica mozemo ocekivati u seniorskoj kosarci..
Ako dodje Hujic onda Gegica i na dva mozemo koristit..Inace bas smo dobri pokriveni u juniorima na pozicijama 1,2 i 3 al zato visoke tuta ili tacnije receno prosjecni..
Bicemo dobri na pleju u juniorima,Gegic,Saric,Aleksic..Nazalost samo Gegica mozemo ocekivati u seniorskoj kosarci..
Ako dodje Hujic onda Gegica i na dva mozemo koristit..Inace bas smo dobri pokriveni u juniorima na pozicijama 1,2 i 3 al zato visoke tuta ili tacnije receno prosjecni..
@lotus upravu si, za sarica nisam siguran koliko ce izdrzat u glavi, jer pojavio se " niotkuda", koliko ce brzo poletiti, a jesi ti dpominjao onog amera alibegovica sta on igra, znam da je neka vanjska pozicija.
Pardon denis alibegovic.
Saric je dosta napredovao,bosanski Miljenovic samo nema visine i to ce ga uhakat,steta..kim je napisao/la:@lotus upravu si, za sarica nisam siguran koliko ce izdrzat u glavi, jer pojavio se " niotkuda", koliko ce brzo poletiti, a jesi ti dpominjao onog amera alibegovica sta on igra, znam da je neka vanjska pozicija.
Jesam, Denis Alibegovic opasan suter pokriva pozicije 1 i 2 prosle godine bio je ovdje i nije igrao iz privatnih razloga,a ove godine kaze da ce doc i da bi trebao konkurisati za juniore..Imas nekoliko njegovih video klipova na youtube pa pogledaj..
sta fali aleksicu...sad nam je bitno da se razvije koji igrac na vanjskim pozicijama za seniore...ovih visokih igraca pod kosem imamo i na izvozLotus je napisao/la:Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.

Aleksic i Saric nemaju visinu za seniorsku ozbiljnu kosarku.. oni su oko 182-183,a to nikako nije dobro.mercurial je napisao/la:sta fali aleksicu...sad nam je bitno da se razvije koji igrac na vanjskim pozicijama za seniore...ovih visokih igraca pod kosem imamo i na izvozLotus je napisao/la:Saric 25 poena i 11 asistencija protiv Sirokog,s druge strane Zadro 14 i 3 asista i Dreznjak 19 poena.
Ako dodje Hujic onda Gegica i na dva mozemo koristit..Inace bas smo dobri pokriveni u juniorima na pozicijama 1,2 i 3 al zato visoke tuta ili tacnije receno prosjecni..ali zato playa ni na mapi
@ lotus gledao sam ja njegove klipove kada si ti postavljao, stvarno dobar suter i sto je zanimljivo jako brz. Samo cinimi se da je neko spominjo njegove papire, odnosno da nije imao pasoš. A jesi vidio broj Kusuricinih asistencija.
Mirze Kusturice- 14 asistencija, prokleti mobitel.
Ma lako je za pasos mogo je on i prosle godine igrat da je htio.Sad evo vidio 14..taj mali je mislim iz Tuzle otisao tamo kod Darija ili mu je mati iz Tz valjda se i ona bavila kosarkom,tako nesto sam nacuo..Vidim i ovaj Radak iz Sparsa PG,pa valjda sta bude od njih..Jbg kad mi moramo cekat godinama dok ne stasaju.kim je napisao/la:@ lotus gledao sam ja njegove klipove kada si ti postavljao, stvarno dobar suter i sto je zanimljivo jako brz. Samo cinimi se da je neko spominjo njegove papire, odnosno da nije imao pasoš. A jesi vidio broj Kusuricinih asistencija.
Kad bi onog Hujica iz Njemacke uhvatili 97 godiste pleja igra to bi bila Ćaba

Ma jest kreno je igrat u falconsima, pa cinimise presao u slobodu malo, pa sad igra dole, ali valjda su njegovi odozdo pa su u ratu samo bili u tuzli, ali mozda i grijesim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.