NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 12 maj 2012, 18:22

edo_malesak je napisao/la:
emir_dj je napisao/la:
edo_malesak je napisao/la:Poprilicno sam razocaran ovim rezultatom jer sam iskreno ocekivao vise od Zvijezde. Vidim da ovdje neki pisu da je Kuntic u mislima sa Sarajevom. Ako je njegova filozofija takva da jednu utakmicu treba batalit da bi dobio drugu onda je to cisti promasaj a ja se iskreno nadam da to nije njegovo razmisljanje.
to ja tako vidim
Nadam se da lose vidis. Mislim da niko ne bi jednu tekmu pustio da bi igrace odmorio za drugu jer u tom slucaju rizikujes -6 bodova.
na zalost to se vidjelo protiv olimpika i zelje... po meni trebalo se ici na podbjedu protiv olimpika jer nije puno bolji od nas... dok protiv zelje nismo imali sta trazit... na zalost lako je sad komentarisatai... ja se nada pobjedi protiv sarajeva tj jovica

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 maj 2012, 18:23

Znaš kako se to kaže za posjed, dali nam loptu da se igramo a oni zabijaju golove :D
Dragon Town

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 12 maj 2012, 18:23

eto slusaj radio vidis da imamo i posjed i prilike mozda je slavija dobra pa vodi niko od nas negleda utakmicu a komentarisemo
Slusam prenos i cujem da nasi imaju inicijativu. Nadam se uskoro i golovima.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 maj 2012, 18:27

2-1

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 18:27

zmaj_Bosne je napisao/la:Znaš kako se to kaže za posjed, dali nam loptu da se igramo a oni zabijaju golove :D
ma lijepo je ovo zvijezda osigurala opstanak i sada igra lagano ja zadovoljan nedaj boze da igramo protiv slavije za opstanak sada bi se svi sikirali

eto ga golllllllllllllllllll hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

i sloboda trpa idemo im pomoci pa izjednaciti
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 12 maj 2012, 18:28, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2012, 18:28

Momci, ajde zabijte im još jedan, sad' će se oni prepast', pa će igrat' pažljivije :D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 12 maj 2012, 18:28

idemo jos 2 :P :P :P :P

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 maj 2012, 18:32

opet penal

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 maj 2012, 18:33

Penaldžije vode 3:1
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 18:34

e ebiga ja se tamam ponadao al opet KREC

Nova sezona nova nafaka

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 12 maj 2012, 18:36

Znaci, ako damo jos jedan gol, Slavija ce opet dobit penal. Svaka cast upravi Slavije na jakom lobiju.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 12 maj 2012, 18:36

edo_malesak je napisao/la:Znaci, ako damo jos jedan gol, Slavija ce opet dobit penal. Svaka cast upravi Slavije na jakom lobiju.
e upravo tako ebo ih dan

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 maj 2012, 18:38

zanimljiva situacija ako ostene ovako teoretski svi od 8 mjesta mogu ispast

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 18:59

eto zijanili smo opet na gostovanju...u subotu nam dolazi sarajevo i momci ce morati dobro zapeti da izbore pozitivan rezultat nadam se da nas nece razocarat

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 19:11

Ovo samo budala moras bit da ne skontas da slavija-zvijezda i gosk - sloboda nije namjesteno. Ne kazem da je to nesto u rezij Zvijezde.

Sloboda vodi 2-1, zvijezda daje go, ukljucenje iz goska, sloboda 3-1, ukljucenje iz I. Sarajeva
drugi penal za slaviju, kaze na radionu komentator, i sudija dolazi do igraca da vidi gdje je bio prekrsaj, koji k..., u ligi prvaka ljudi imaju usporeni snimak na stadionu pa sudija to negleda, konsultacija sa pomocnim i to je to, a kod nas sudija doso da vidi gdje su igraci a hebo to gdje je prekrsaj bio.... pa za goskove igrace komentator kaze, djeluju mekano i nezainteresovano....

SA OVIH ZADNJI 3 KOLA UPROPASTIT CE SVE STO JE DOSAD NAPRAVLJENO, MISLIM NA KOMITET... SMIJENO ZALOSNO, SABANIJA CISTA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 19:19

Tkanton je napisao/la:Ovo samo budala moras bit da ne skontas da slavija-zvijezda i gosk - sloboda nije namjesteno. Ne kazem da je to nesto u rezij Zvijezde.

Sloboda vodi 2-1, zvijezda daje go, ukljucenje iz goska, sloboda 3-1, ukljucenje iz I. Sarajeva
drugi penal za slaviju, kaze na radionu komentator, i sudija dolazi do igraca da vidi gdje je bio prekrsaj, koji k..., u ligi prvaka ljudi imaju usporeni snimak na stadionu pa sudija to negleda, konsultacija sa pomocnim i to je to, a kod nas sudija doso da vidi gdje su igraci a hebo to gdje je prekrsaj bio.... pa za goskove igrace komentator kaze, djeluju mekano i nezainteresovano....

SA OVIH ZADNJI 3 KOLA UPROPASTIT CE SVE STO JE DOSAD NAPRAVLJENO, MISLIM NA KOMITET... SMIJENO ZALOSNO, SABANIJA CISTA
al se i ti opterecujes glupostima sta te boli briga uzivaj i navijaj za svoj klub nek stima ko hoce

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2012, 19:26

Ma znam druze, taman pomislis liga ide na bolje pa se onda desavaju ovakve stvari, dokle vise treba gledat ovaj ciganluk.... svarno nevidim cemu ovo sve vodi, cemu vodi takmicenje nase Zvijezde u ovakvoj ligi, cemu ulaganje u stadion, sutra nek nama bude gutavo, svi ce se urotit i jedva docekat da nas izbace na ovakve scene. i Dzaba sve ostalo, a Nurde i Fadila nece bit dovijeka....

Hajdi sve to, al klubovi se dice ovakvim pobjedama, misle da su nesto napravili, da su dobri, pa onda izadju u Evopu i petarde sipaju...

Ovo je dno dna!!!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 maj 2012, 19:29

Nista dobro je to sve danas gore nije niko mogao dobit mesari su to ljudi...treba se okrenuti Sarajevu i odigrat dobru utakmicu za publiku treba vratit raju na stadion pada nam posjeta iz utakmice u utakmicu ... 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 maj 2012, 19:32

ma dobro je to sve fudbal nam je i dobar kakva nam je drzava...a onaj ko voli fudbal ko voli svoj klub volice ga i kada bude igrao u najnizem rangu takmicenja...ja sam zvijezdu volio i navijao kada je bila u drugoj federalnoj islo nas je puno po gostovanjima i svima nam bilo lijepo...a ako i ispanemo imat cemo najbolji stadion u drugoj ligi tako da no sikiriki.ja sam prezadovoljan ovom poluezonom i jedva cekam novu sezonu i prelazni rok meni dosta

Nova sezona nova nafaka

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 12 maj 2012, 19:40

Evo sad sam dosao sa stadiona pa mogu da vam kazem da sam bas prijatno iznenađem kvalitetom Zvjezde bas su dobra ekipa igrali su muski a je..ga Slavija bas bila bolja a penali su cisti ko suza!!!Nijedan igrac Zvijezde se nije bunio ni kod jedne situacije jer kod prvog penala odbranbeni igrac je ustopao loptu a kod drugog penala Vidic fintira i prolazi a ovaj ga rusi sa leđa!!!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.