Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ma nismo smjeli gol iz auta primiti.
Jednostavno protiv ovakve ekipe ako prokockas vodstvo mozes do prekosutra pokusavati.
Jos jednom NAMA NE TREBA STOPER!
Jednostavno protiv ovakve ekipe ako prokockas vodstvo mozes do prekosutra pokusavati.
Jos jednom NAMA NE TREBA STOPER!
Malokrvno,bezmudo svaka fajterska ekipa ima energetski da nas razbije,nemamo cuku jbg-a,treba neko to da usadi u ovaj tim,a mareska to nije.
Ako je izbacio Acheamponga a da ovaj nije povrijedjen i umjesto njega ubacio Tosina,njega fakat treba izucavat
Lose brate,lose.Obzirom kakav je raspored bio ,trebali bi imat znatno vise bodova.
Lose brate,lose.Obzirom kakav je raspored bio ,trebali bi imat znatno vise bodova.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa Pedro je bio i vise nego korektan na cwc,a frajer je bio dosao sa plaze.Treba imat igru,inace ti niko nece valjat.
Dodati na ovo Enzo i Neto 90 minuta u igri, bodovni saldo ne obećava s obzirom na raspored. Mogli bi mi u sljedećoj sezoni opet na egzotična gostovanja.
- Pensioner26
- Kontakt:
Ssmo trošite milijarde da bi vas Sunderland dobio.
Ne brinite kaze Jose da imamo jos 29 kola da nadoknadimo, vazno je da smo mi Ajax raspali dobili. Nije mi jasno kako ljudi ne mogu shvatiti da svaki moguci mec koji smo igrali a da je na terenu bio Tosin smo primili go na isti nacin. Sta radi Chalobah u onoj situaciji, pa ceka da se prikljuce ostali u kontri, cuva zrak, Tosin 1 na 1 velika NULA. Sta je on radio na terenu danas to zna Maresca i njegov strucni stab samo. Osamdeseti minut umjesto da lopta brze ide mi gledamo dodavanja na centru Caiceda Chalobaha i Tosina, povremeno i Jamesa. Nevjerovatno da dozvolis da primis ponovo go iz glupog auta, vidimo nas korner kad je Garnacho sutao, pa ljudi se poredali ispred gola i pokrili svaki dio gola, ovaj moze samo golmana pogoditi. Sta mi radimo, pa mlohavi Joao Pedro ulazi u blok bezvoljno da ne koristim druge rijeci.
Sandrlend tri boda ispred nas, Junajted pobijedi oni dva. Ko koga ovdje ... Dokle cemo biti razvojni tim. Nije do trenera, do UPRAVE JE koja nema aspiracije za titulu, ako izborimo top 4 super. Pa sto se igra fudbal, da Arsenal osvoji nakon sto godina. Ćorav vidi da nam trebaju štoper i golman, samo naša uprava spava. I da pogađamo hoće li dovesti štopera sljedeće ljeto, pa neće, a zašto? Pa ovako imamo Kolvila, Badiasila, Tosina, Acemponga, Anselmina, Sara, spominje se pazite ponovo iz Strazbura Dukure. Ljudi su skršili 320 miliona na krila i napadače i šta imamo, pa prosjek. Sve neiskusno
AKO ĆEMO IGRATI SEZONU DA OSTVARIMO PROŠLOGODIŠNJI USPJEH NEMAM POTREBE GUBITI DVA SATA SVOG ŽIVOTA NA KRETENE I PROJEKAT
Kako frustrirajuće očekivao sam tešku tekmu, ali da nam uzmu Brajton i Sandrlend 6 dobova kuci. Toliko sam razočaran da je ovaj mali tekstić odraz svega toga. Imao bih pisati dva dana o kretenima. Još se ona dvojica na vrhu svađaju oko stadiona, oko projekta.
Sandrlend tri boda ispred nas, Junajted pobijedi oni dva. Ko koga ovdje ... Dokle cemo biti razvojni tim. Nije do trenera, do UPRAVE JE koja nema aspiracije za titulu, ako izborimo top 4 super. Pa sto se igra fudbal, da Arsenal osvoji nakon sto godina. Ćorav vidi da nam trebaju štoper i golman, samo naša uprava spava. I da pogađamo hoće li dovesti štopera sljedeće ljeto, pa neće, a zašto? Pa ovako imamo Kolvila, Badiasila, Tosina, Acemponga, Anselmina, Sara, spominje se pazite ponovo iz Strazbura Dukure. Ljudi su skršili 320 miliona na krila i napadače i šta imamo, pa prosjek. Sve neiskusno
AKO ĆEMO IGRATI SEZONU DA OSTVARIMO PROŠLOGODIŠNJI USPJEH NEMAM POTREBE GUBITI DVA SATA SVOG ŽIVOTA NA KRETENE I PROJEKAT
Kako frustrirajuće očekivao sam tešku tekmu, ali da nam uzmu Brajton i Sandrlend 6 dobova kuci. Toliko sam razočaran da je ovaj mali tekstić odraz svega toga. Imao bih pisati dva dana o kretenima. Još se ona dvojica na vrhu svađaju oko stadiona, oko projekta.
O ovom pricam, kolko vremena Čaloba čuva prazan prostor nije humano, preglupi su svi baš svi
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Do nekih sretnijih vremena,kad se kerovi u upravi ne budu rugali navijacima i razumnim ljudima koji 4 prelazna roka moljakaju i preklinju da se pojaca zadnja linija i sam trener iako je celavi bogalj ali nije ni on nista kriv,kerovi,spodobe,furde,suge se narugaju tim istim navijacima dovodjenjem karinacha za kojeg se isto moli da nedodje i da nije pozeljan u plavom taboru i da ne treba treneru i onda njih podrzat,i Calobaha i Adaribaja,**** li vam 7 koljena zajedno sa blue co kako unapred tako i unazad cucemo se kad se Roman vrati ili nikad
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Juče je utakmica krenula kao i protiv Ajaxa i falio je taj neki crveni karton protivniku i penal za nas, da utakmica ode u istom smjeru.
A tačno, ima se 29 kola da se uhvati to 5. mjesto (jer očigledno ni u kakvim planovima nisu imali borbu za sami vrh, ni trener ni vlasnici). Puno bolja situacija nego da se izgubilo u LP, gdje ostaje još samo 5 utakmica da se vadiš.
Imamo ubjedljivo najlošiji štoperski par od svih jačih ekipa, a Colwillov povratak se očekuje tek na proljeće...
Možda probati par Acheampong i Hato...
Možda probati par Acheampong i Hato...
Stoperi su losi ,ali stvar je u tome da ni oni trebali pravit ovako retardirane stvari.Izgubit jos jednu utakmicu zbog outa je smijesno.Pored toga,naprijed moras bit bolji.Eto uzmi ovu utakmicu i onu sa Brightonom isti scenarij.Povedes ,ne uspijevas utrpat drugi gol i hop budes kaznjen.
Rijetko koja ekipa danas moze zadrzat 1-0 konstantno.Nisu to one prijasnje generacije igraca koje mogu pritisak 90 minuta iz sedmice u sedmicu.
Rijetko koja ekipa danas moze zadrzat 1-0 konstantno.Nisu to one prijasnje generacije igraca koje mogu pritisak 90 minuta iz sedmice u sedmicu.
jose je napisao/la: ↑26 okt 2025, 14:08Juče je utakmica krenula kao i protiv Ajaxa i falio je taj neki crveni karton protivniku i penal za nas, da utakmica ode u istom smjeru.
A tačno, ima se 29 kola da se uhvati to 5. mjesto (jer očigledno ni u kakvim planovima nisu imali borbu za sami vrh, ni trener ni vlasnici). Puno bolja situacija nego da se izgubilo u LP, gdje ostaje još samo 5 utakmica da se vadiš.
Jes jes i Ajax je bio jak u presingu ko i Sandrlend haha ti si druze puko
Baš me interesuje kakav bi to presing igrali da su gubili 2 gola razlike i imali igrača manje.
Kretenu oni ne bi dopustili da prime dva gola pa i sa igracem manje, a umjetnost je i ne dozvoliti da dobijes crveni, ljudi nemaju potrebe dobiti crveni. Poredis organizovan tim sa timom u raspadu, ne pisem vise na gluposti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.