Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nerkolfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nerkolfc » 30 jul 2014, 15:31

Ljudi izgleda da nam Bertrand dolazi kao novi lijevi bek :(

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 jul 2014, 15:47

nerkolfc je napisao/la:Ljudi izgleda da nam Bertrand dolazi kao novi lijevi bek :(
hocete se usrecit :crazy:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 30 jul 2014, 15:59

Agger dogovorio sve sa Barcom, a za Bertranda se jos nista ne zna, Chelsea trazi 8 miliona funti!

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 30 jul 2014, 15:59

Meni nije jasno zasto se toliko forsira dovodjenje lijevog beka. Daleko od toga da nam nije potreban, ali ne mora se dovesti po svaku cijeni, pogotovo ako je u pitanje igrac kao Bertrand koji po meni nije nista bolji od Enriqea.
Vise skripi na desnoj strani, bolje je da dovedu onog iz Atletica, Manquilla, kako se vec zove..
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

ackeey
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 30 jul 2014, 16:11

nummaLFCŽ je napisao/la:Meni nije jasno zasto se toliko forsira dovodjenje lijevog beka. Daleko od toga da nam nije potreban, ali ne mora se dovesti po svaku cijeni, pogotovo ako je u pitanje igrac kao Bertrand koji po meni nije nista bolji od Enriqea.
Vise skripi na desnoj strani, bolje je da dovedu onog iz Atletica, Manquilla, kako se vec zove..
Ja sam skontao za Manquila da sr nesto ceks, ali da je posudba od dvije godine dogovorena.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 30 jul 2014, 16:24

Everton dovede Lukaku za 25 miliona. Ne znam kako bi se nama uklopio, ali više bih za te novce njega volio viditi nego Lallanu ali eto. :D
I vidit ćemo večeras situaciju, ako nas City nakanta poštenski treba ili šamare dijeliti ili pojačati se pravo. Zadnji vezni je potreban :idea:
Tako blizu, a tako daleko.

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 30 jul 2014, 16:27

ackeey je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:Meni nije jasno zasto se toliko forsira dovodjenje lijevog beka. Daleko od toga da nam nije potreban, ali ne mora se dovesti po svaku cijeni, pogotovo ako je u pitanje igrac kao Bertrand koji po meni nije nista bolji od Enriqea.
Ja sam skontao za Manquila da sr nesto ceks, ali da je posudba od dvije godine dogovorena.

Mozda se ceka neka ponuda za Glena, nece nikog da dovode dok se njega ne rijese, s obzirom da ima ogromnu platu i ne mogu dozvoliti da sjedi na klupi :roll:
A sto se tice Manquilla, pojma nemam kakav je, nikad ga nisam gledao. Ali s obzirom na prijasnja iskustva sa posudbama i nisam pretjerano optimistican...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 jul 2014, 16:37

Ako ce se igrati sa trojicom u sredini, tj sa Gerrardom, Canom i Hendersonom, onda i nije nesto potreban zadnji vezni.

Prosle sezone sam gledao desetak puta Liverpool i u svakoj utakmici su najlosiji bili bekovi. Steta sto je propao transfer Morena, da ste njega pokupili i jos npr Debuschy-ja ili sto ne Van der Wiela koji je ionako visak u PSGu, onda bi transfer period bio puni pogodak.

Ali opet, kada se pogleda ekipa Liverpoola a ne samo lista dovedenih igraca, ocigledno je da imate mozda najtalentovaniji skup igraca na otoku. Sterling, Markovic, Suso, Can, Henderson, Sturridge, Coutinho... Dobar zalog za buducnost.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 jul 2014, 17:03

Moj blancose dzaba njima govoriti...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 30 jul 2014, 17:10

L_blancos je napisao/la:Ako ce se igrati sa trojicom u sredini, tj sa Gerrardom, Canom i Hendersonom, onda i nije nesto potreban zadnji vezni.

Prosle sezone sam gledao desetak puta Liverpool i u svakoj utakmici su najlosiji bili bekovi. Steta sto je propao transfer Morena, da ste njega pokupili i jos npr Debuschy-ja ili sto ne Van der Wiela koji je ionako visak u PSGu, onda bi transfer period bio puni pogodak.

Ali opet, kada se pogleda ekipa Liverpoola a ne samo lista dovedenih igraca, ocigledno je da imate mozda najtalentovaniji skup igraca na otoku. Sterling, Markovic, Suso, Can, Henderson, Sturridge, Coutinho... Dobar zalog za buducnost.
I ja kontam da bi Van der Wiel bio pravo pojacanje... Ocito da Brendan i ja ne razmisljamo na isti nacin.

I naprijed, i naprijed, i naprijed....

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 jul 2014, 17:13

L_blancos je napisao/la:Ako ce se igrati sa trojicom u sredini, tj sa Gerrardom, Canom i Hendersonom, onda i nije nesto potreban zadnji vezni.

ma zadnji vezni je potreban skoro svakoj ekipi,,ali pravi zadnji vezni razbijac,,,to je nama falilo prosle sezone ,,zato su nas jaci klubovi nabijali i to posteno,,jer je arteta igrao zadnjeg veznog i uvijek bio 12 igrac protivnicke ekipe :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jul 2014, 17:26

Pa mi ga nismo imali prosle sezone, pa smo nabijali ekipe redovno.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 30 jul 2014, 17:29

nerkolfc je napisao/la:Pa mi ga nismo imali prosle sezone, pa smo nabijali ekipe redovno.
ja kazem da bi ga trebali imati,,ali dobro ako mislis da nije potreban boze moj svako ima pravo na misljenje :thumbup:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 30 jul 2014, 17:35

I Can i Markovic imaju iskustvo igranja u Evropi, mozda i Lovren dok je bio u Francuskoj.
Lallana apsolutno nije visak. Nas jedini kreativac je Coutinho. Momak je mlad, prosle sezone nije bio konstantan i sad bi se kao trebalo osloniti da ce odigrati 50-60 utakmica. To bi samo budala uradila.
Can i Henderson su slican tip igrava. Nisu kreativci, nego BtB igraci. Mogu igrari zajedno, ali u tom slucaju se gubi u napadu, ali je puno lakse Gerrardu. To se moglo vidjeti u zadnjoj utakmici. Can je u Bayeru igrao najvose zadnjeg veznog i tu moze zamijeniti Gerrarda, mozda puno bolje nego Leiva ili Allen. Henderson nije za tu poziciju. Jako je bitno da igraci mogu igrati vise pozicija, jer se formacija cesto mijenja u toku meca. Po meni je vezni red dosta dobro popunjen.
U odbrani dosta skripi. Stoperi nisu kompatibilni ili ne odgovaraju sistemu, ili imaju neke druge nedostatke. Lovren je dobro rjesenje jer zna Francuski i tako je lakse igrati sa Sakhom. Moze igrati i na lijevoj strani u slucaju povrede Francuza. Igrao je u timu koji je igrao slican stil nogometa tako da mu ne bi trebalo biti pretesko uklopiti se. Dobar je i u igri glavom sto je veliki plus.
Po meni puno vrci problem su bekovi. Na lijevoj strani imamo Josea koji se tek oporavio i neiskusnog Robinsona. Vidjeli smo da i Flannagan i Glen mogu igrati na toj strani, ali ni to nije Bog zna kakvo rjesenje. Ni desna strana nije bolja. Glen nikad nije bio dobar u odbrani, ali je zato bio sjajan u napadu. Zadnjih sezona nema ni toga. Flanno je druga opcija, ali ruku na srce limitiran igrac. Nadoknadjuje to borbenoscu i velikim srcem. Kelly vec odavno nije pouzdan igrac. Sto zbog povreda, sto zbog lose igre u napadu. Wisdom je posudjen, na McLaughlina se izgleda ne racuna. Barem jedna od ove dvije pozicije se mora pojavati.
U napadu fali jedan (krilni)napadac koji moze postici barem 15golova u ligi. Ja bih najradije doveo Mouru. Meni je on jedan od drazih igraca. Brz, ima dobru tehniku, zna zabit, a uz to je i mlad. S obzirom da PSG mora prodavati igrace, a on se nije naigrao mislim da bi se mogao dovesti za razumnu cijenu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 jul 2014, 21:15

slika

Sretan mi rođendan, jos kad znate da je poklon od navijačice Uniteda, postaje još slađi :ljepota: :beba:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 30 jul 2014, 21:19

Sve najbolje. Poklon je :thumbup:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 30 jul 2014, 21:27

Sve najbolje i od mene,moze ona navijat za koga hoce srce joj je SKAUZERSKO :mrgreen:

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Marcus
Kontakt:

Post Postao/la Marcus » 30 jul 2014, 22:08

Sve najbolje gastone, lijepa torta. :thumbup:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 30 jul 2014, 22:11

Hvala narode, valjda me momci pocaste jednom finom predstavom veceras :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 jul 2014, 22:24

Sretan rodjendan i lijep pokon :salut: :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 9 gostiju.