FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pa, teško da mogu naći boljeg igrača za klupe. Odlična alternativa za Iniestu.
I dobijes krompir trofeja.MrHc je napisao/la:Zadrzati igracki kadar !!!
U narednu sezonu ulazimo igracki jaci. Vraca se Vermalen koji ce nadomjestiti odlazak Mathieua takodjer posudba je zavrsila i Telju koji ce pretendirati za prvih 11 zajedno sa Neymarom. Iz omladinske skole promovisati Gumbaua kako nebi bacali pare na ko konkurenciju Busquetsu.
Nisam siguran ali mislim da su posudbe istekle i Samperu, Sandru i Muniru. Taman da prodamo Ardu i Rafinju i sa 0 KM za ulaganja paklenu ekipu imamo.
Ter Stegen - Cillesen
Alba- Digne / Umtiti - Pique - Vermalen - Marlon / Vidal- Roberto
Busquets - Gumbau
Rakitic - Iniesta - Samper - Denis - Gomes
Neymar - Tello / Suarez - Paco - Sandro / Messi - Tello
12 iz Barcine skole
13 Spanaca
Coravi stakor u plusu sa prodajama !!! Messi opet igra najbolju sezonu i kupi individualna priznanja a trofeji ..... ima Real - Juve i drugi za to ....
Lako je uvoditi mlade nogometase kad imas vise WC igraca, vodis 3:0 na Campu ili na pocetku u kupu, ali kad treba protiv jacih krampa je. Jer ja tu gore ne vidim WC igrace osim standardnih Messija i Neymara.
Mogao si ti izmisljati toplu vodu s Cuencom kad su Messi, Xavi i Iniesta drzali sredinu. Sad je to potpuno druga stvar.
27.10.2020
Portugalci pišu da su pregovori za Semeda u poodmakloj fazi. Cifra će izgleda biti boli glava.
Mendes vodi pregovore.
Dakle Seri i Semedo za sada najbliži.
Mendes vodi pregovore.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Novi Danilomessilla je napisao/la:Portugalci pišu da su pregovori za Semeda u poodmakloj fazi. Cifra će izgleda biti boli glava.
Mendes vodi pregovore.

Sto ne mogu ovih portugalaca ocima vise

27.10.2020
Spominje se 50mil za Semeda, strasno puno, al ja opet mislim da je bolji od Bellerina i da je pun pogodak.
Steta ako ce Seri otici u PSG, iako ja ne vjerujem da ce osim ako Verratti ne dolazi nama, Seri bali za Barcom i nudi se u svakoj prilici koju dobije, ja vjerujem da ce on sacekati Barcu ako je uopce u igri, nece ga ni Nica prodati tek tako ako on ima zelju za Barcom a i da postoji interes, nije lud covjek.
Steta ako ce Seri otici u PSG, iako ja ne vjerujem da ce osim ako Verratti ne dolazi nama, Seri bali za Barcom i nudi se u svakoj prilici koju dobije, ja vjerujem da ce on sacekati Barcu ako je uopce u igri, nece ga ni Nica prodati tek tako ako on ima zelju za Barcom a i da postoji interes, nije lud covjek.
Seri 91. godiste, tek sad vidjeh, a kontao sam da je dosta mladi 
Nisam ga gledao, tako da ne bih sudio o njemu, ali bih radije da ne dode. Valjda mogu nafatati kakvo bolje rjesenje.

Nisam ga gledao, tako da ne bih sudio o njemu, ali bih radije da ne dode. Valjda mogu nafatati kakvo bolje rjesenje.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
a po imenu mogu, vjerovatno i mogu boljeg igraca opcenito naci, al jako tesko da ce naci boljeg playmakera, kreatora i diktatora igre..
nije bas mlad, ali rijetko kad su veznjaci dobri dok su u ranim 20im godinama, sjetite se samo Xavija i Inieste, i jedan i drugi su sazrijeli u tim godinama, Verratti je rijetkost da je tako dominantan bio sa 22-23god..
Ja se jos uvijek nekako nadam nekoj kombinaciji sa Saulom
nije bas mlad, ali rijetko kad su veznjaci dobri dok su u ranim 20im godinama, sjetite se samo Xavija i Inieste, i jedan i drugi su sazrijeli u tim godinama, Verratti je rijetkost da je tako dominantan bio sa 22-23god..
Ja se jos uvijek nekako nadam nekoj kombinaciji sa Saulom
Cuj to 50 miliona za tog iz Benfice
.Ne kazem da je momak los igrac ili nesto slicno ali cijene su otisle u **** definitivno 

Bola Wenga će izvalit 60 za Arduenobarca je napisao/la:Cuj to 50 miliona za tog iz Benfice.Ne kazem da je momak los igrac ili nesto slicno ali cijene su otisle u **** definitivno

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Taj za Messija ne bi dao 60 milionaLillard je napisao/la:Bola Wenga će izvalit 60 za Arduenobarca je napisao/la:Cuj to 50 miliona za tog iz Benfice.Ne kazem da je momak los igrac ili nesto slicno ali cijene su otisle u **** definitivno

Rafinha ne ide nigdje ukoliko neko ne ponudi 30 milijuna. Što znači da će Arda otić za više, barem se nadam.
Deulofeu se vraća, eno vidim da se druži s Vidalom. Dat 50 milijuna za Semeda je previše, radije bi Bellerina, možda ga se može dovest za manje pare, a i provjereniji je, ove sezone nije blistao, ali nije niko.
Verratti + Bellerin + Deulofeu
Deulofeu se vraća, eno vidim da se druži s Vidalom. Dat 50 milijuna za Semeda je previše, radije bi Bellerina, možda ga se može dovest za manje pare, a i provjereniji je, ove sezone nije blistao, ali nije niko.
Verratti + Bellerin + Deulofeu

Ako nam je Deulofeo pojačanje, naredne godine i kup kralja je misaona imenica. Čuj Deulofeu. 

Don't hate what you don't understand.
Ako nam je Deulofeu pojačanje, naredne godine i kup kralja je misaona imenica. Čuj Deulofeu. 

- branimir85
- Kontakt:
iako su nogometaši i košarkaši podbacili,danas u 18h SF protiv Vardara -prlika da se makar u rukometu uzme naslov prvaka Europe 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nije nužno pojačanje, ali bolja opcija s klupe od mrtvaca koji igrača proć ne mogu. Nek je sebičan i kakav već, barem ima muda, bolji od Rafinhe u svakom slučaje, a i Arde.xaviesta je napisao/la:Ako nam je Deulofeo pojačanje, naredne godine i kup kralja je misaona imenica. Čuj Deulofeu.
Može on proći igrača, samo dok to uradi već je iza aut linije ili pase travu kod korner zastavice. I nije bolji ni od Arde ni od Rafinhe, ove sigurno mrtvi Everon ne bi slao na posudbe.Lillard je napisao/la: Nije nužno pojačanje, ali bolja opcija s klupe od mrtvaca koji igrača proć ne mogu. Nek je sebičan i kakav već, barem ima muda, bolji od Rafinhe u svakom slučaje, a i Arde.
Rekao sam ja davno da je 91 godiste. Formiran igrac. I NEDOKAZAN. I gdje je do sad bio ? Niko nije ni cuo za njega do ove sezone. I onda da istresemo 40 mil eura, covjek jednu dobru sezonu odigrao. I onda kazes, ne treba slijediti model Real Madrida. Slazem se, ali zar to nije banalan primjer ?Mokes je napisao/la:Seri 91. godiste, tek sad vidjeh, a kontao sam da je dosta mladi
Seri ce u PSG jedino ako nama dodje Verratti. Jedan od njih dvojice ce sigurno doci kod nas. Sto se mene tice, tu dileme nema, Verratti je Verratti- kad ga platis, znas sta si kupio.
27.10.2020
A koga bi ti šefe doveo ako ne može Vareatti? Ozila, ono yebeš ga ne treba nam al je provjerno ime.
Meni Ozil ne bi smetao nikako, nekad mi bio jedini drag igrac Madrida uz Kaku. Samo sto Ozil igra AMF poziciju, a to kod nas ne postoji- bar ne u nasoj filozofiji. Jer automatski trebas 2 zadnja vezna a mi tako ne igramo. Ozil bi npr u Chelseu bio strasan kad iza sebe ima Kantea i Matica, ako razumijes sta ti hocu reci.xaviesta je napisao/la:A koga bi ti šefe doveo ako ne može Vareatti? Ozila, ono yebeš ga ne treba nam al je provjerno ime.
Ali sta ja znam vise da li cemo mi uopste da se vratimo nasoj filozofiji, a Ozil je za klasu bolji od bilo kojeg naseg veznjaka, pa i veterana Inieste.
Nama u biti trebaju 2 veznjaka (iako znam da nece doci dvojica). Toliko smo slabi na sredini, a i da nismo, treba svjeza krv i ako ne sad, trebat ce za godinu, dvije jer realno izracunaj prosjek godina naseg veznog reda. Busquets najmladji od 28 godina

Roberta i ostale bakrace tu ne racunam, nama treba jedan igrac koji diktira tempo ( da je lopta sigurna kod njega, tipa Modric, Verratti) i neko umjesto Inieste da podvaljuje te lopte. Hoce li to biti Eriksen ili neko drugi ja ne znam.
Coutinho je npr potreban, ali ako ce igrati u sredini- a posto znamo da nece, onda nije potreban.
Koga bih doveo ? A da je provjeren ? Pojma nemam realno, Verratti je dostupan, Rejal uzeo Isca, Modrica, Kovacica. Sve perspektivne veznjake. Eriksen i Coutinho su ostali jos kao zvijezde.
Ostalo manje-vise nikad nisi siguran sa njima.
27.10.2020
Ma igrat cemo sa AMF, samo sto mi vec imamo najboljeg moguceg igraca za tu poziciju. Poenta je da moras rizikovati, Gomez 50 miliona, fula za sad al nije kraj svijeta moze klub priustiti drugog za iste pare. Provjerenih imena nema, eto nabrojao si ih i za njih bi morao obarati rekorde a nista ti ne garantuju. Evo svi su trazili provjerenog stopera, ispostavilo se da je Umtiti koji nam je bio poznat kao i Seri, bolji stoper od svih koje smo prizeljkivali u Barci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.