Zadnji put je bila laksa ozljeda na treningu, vjerovatno se nije oporavio.majestic24 je napisao/la:Zna li neko sta je sa rooneyem kad ga vec 2 tekme nema ni na klupi
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Zanimljivo je viditi stari/novi stoperski tandem.
Small u formi itekako znaci, valjda ce danas odigrati na nivou.
Small u formi itekako znaci, valjda ce danas odigrati na nivou.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Rizicno je mijenjato stoperski tandem nakon duzeg vremena, pogotovo jer su ona dvojica pokidalivu zadnje vrijeme. Ali to I mogu progutati jer se radi o sustinskom kvalitetu, samo sumnjam u trenuto psiholosko stanje, dok mi Fellaini mrtvi nikako nije jasan, pobogu pa zasto on u prvih 11...
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Koiliko mi Felainijevo ime u prvom sastavu zapara oci to nije zdravo,pa bolje Svajni sa dvije stake nego ovaj kloc,pa jbt napadacemo ovi ce bunker igrat a to igraju itekako dobro i sta od ovog da ocekujes da nekom posalje vic loptu,dakle Herera operisan od lopti naprijed sad i ovaj kloc,ostane sam Pogba da izmisli pas za Mikija,Martu i Ibru
- PhoenixFire
- Kontakt:
E ovdje mi Mourinhova unutarnja logika postaje apsurdna.
Po čemu igrački više cijeni Fellaini ispred npr. Bastiana ili Morgana. Ako je suštinski uspredotočen samo na Fellainijevu moć razbijanja suparnikovih napada, Morgan je superiorniji, no Mou je odlučio drukčije na temelju koliko 2 utakmice, koliko je Morganu dao, da nije. Koliko je Fellaini nespretan i nesretan u tom segmetu ne treba obrazlagati. Degradiranje nogometaša renomea Svajnija mi nije jasno. U redu, fizički nije već 2,3 godine na nivou, al posjeduje kvalitete koje Fellaini ne može ni sanjati. Ne znam, imam osjećaj da on u man-menagmentu ne može ništa postići sa igračima koji su već otprije klasni, ali posjeduje nevjerojatnu kultno-motivacijsku energiju koju usmjerava na "underdogs" poput Roja, Jones-a (pa čovjeka je vratio iz mrtvih) pa i Fellainija (ne zaboravimo da se o potonjem pričalo da igra odlično nekih 3,4 utakmice na početku sezone). Ali Fellainiji je stvarno "odron" i teško je od njega napraviti nzm, Matića ili što već hoće Mou s njim. Donekle shvaćam njegovo korištenje u zadnjim minutama (opet zasro je vs Evertona) ali da on bude starter je sasvim suludo. To je po mom mišljenju Mourinhova zabluda, koja pokazuje da je on prije svega prinicipan bez obzira na sve. Mnogi su ovdje pričali o tome kako Fellainiju Mou neće lako oprostiti penal i direktno gubljenje 2 boda, ali izgleda da on hoće svijetu dokazati da je Fellaini neznam, Yaya Toure i da je to njegova zasluga jer pobogu on mora biti bolji od Moyesa i van Gaala koji s Fellainijem brat bratu nisu znali što bi.
ps. moyes je zapravo od fellainija i najviše dobio ali u Evertonu, što se mutatis mutandis ne može preslikati na top klub kao što je United
Po čemu igrački više cijeni Fellaini ispred npr. Bastiana ili Morgana. Ako je suštinski uspredotočen samo na Fellainijevu moć razbijanja suparnikovih napada, Morgan je superiorniji, no Mou je odlučio drukčije na temelju koliko 2 utakmice, koliko je Morganu dao, da nije. Koliko je Fellaini nespretan i nesretan u tom segmetu ne treba obrazlagati. Degradiranje nogometaša renomea Svajnija mi nije jasno. U redu, fizički nije već 2,3 godine na nivou, al posjeduje kvalitete koje Fellaini ne može ni sanjati. Ne znam, imam osjećaj da on u man-menagmentu ne može ništa postići sa igračima koji su već otprije klasni, ali posjeduje nevjerojatnu kultno-motivacijsku energiju koju usmjerava na "underdogs" poput Roja, Jones-a (pa čovjeka je vratio iz mrtvih) pa i Fellainija (ne zaboravimo da se o potonjem pričalo da igra odlično nekih 3,4 utakmice na početku sezone). Ali Fellainiji je stvarno "odron" i teško je od njega napraviti nzm, Matića ili što već hoće Mou s njim. Donekle shvaćam njegovo korištenje u zadnjim minutama (opet zasro je vs Evertona) ali da on bude starter je sasvim suludo. To je po mom mišljenju Mourinhova zabluda, koja pokazuje da je on prije svega prinicipan bez obzira na sve. Mnogi su ovdje pričali o tome kako Fellainiju Mou neće lako oprostiti penal i direktno gubljenje 2 boda, ali izgleda da on hoće svijetu dokazati da je Fellaini neznam, Yaya Toure i da je to njegova zasluga jer pobogu on mora biti bolji od Moyesa i van Gaala koji s Fellainijem brat bratu nisu znali što bi.
ps. moyes je zapravo od fellainija i najviše dobio ali u Evertonu, što se mutatis mutandis ne može preslikati na top klub kao što je United
Ma meni je bruka da ovakva krosnja sjedi na klupi a ne da se hvali svojim unucima da je igrao prvu postavu uniteda,ma on nije ni destruktivac,pa on loptu ne zna uzet a da faul nije napravio,pa ovakvih igraca u nasoj ligi mozes naci dragi Mou
Sad ce nas popularni fudbal s Felom u sastavu, udri, nabij, ojha... taman da rucak provarim nervirajuci se. Jos ako se Valdes razbrani nama u inat, eto zabavetajger je napisao/la:Ma meni je bruka da ovakva krosnja sjedi na klupi a ne da se hvali svojim unucima da je igrao prvu postavu uniteda
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima neko dobar link?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Podsjetilo na onaj dobri United. Jako dobar osjećaj.
Poslije prvog gola, u drugi nisam sumnj'o ni sekunde, a sve zbog sjajnog pristupa i svega, baš kao kod SAF-a nekad. Bravo Mou, bravo momci.

Poslije prvog gola, u drugi nisam sumnj'o ni sekunde, a sve zbog sjajnog pristupa i svega, baš kao kod SAF-a nekad. Bravo Mou, bravo momci.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ja gledam preko aceplayera, a na redditu nađem potrebne IP. Savršena slika i nema štopanja. Ukucaš samo prije utakmice npr. reddit premier leauge streams.Nitro je napisao/la:Ima neko dobar link?
Sretna Nova godina ljudi, raspite se večeras i isćejfite koliko je moguće

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Idemo dalje. 5 pobjeda se uvezalo. Treba dobit i u ponedjeljak West hama kojibje danas prekinuo svoj niz pobjeda kod Leicestera
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Od poraza protiv Chelsea, igramo ofanzivno fenomenalan fudbal. Zavrsnica jednostavno mora ocepiti, nemoguce imati ovu situaciju gotovo u svakom mecu.
Inace zao mi Smalla, imao je tesku god (povreda i ono trovanje prije sezone) i sada jednostavno statican kod gola sto dobrim dijelom ide na njegovu kapu. Msm ne treba pricati kakav je napredak imao u proteklom periodu, ali ako ovako nastavi klupa jarane i to debela, niko nije iznad kluba.
Martial fenomenalan, radio mnogo, smisljeno, lomio odbranu.
I da, Juan Mata ovog puta u ulozi dzokca, centarsut slabijom desnom, ali no problem, maestro.
Sretna Nova.
Inace zao mi Smalla, imao je tesku god (povreda i ono trovanje prije sezone) i sada jednostavno statican kod gola sto dobrim dijelom ide na njegovu kapu. Msm ne treba pricati kakav je napredak imao u proteklom periodu, ali ako ovako nastavi klupa jarane i to debela, niko nije iznad kluba.
Martial fenomenalan, radio mnogo, smisljeno, lomio odbranu.
I da, Juan Mata ovog puta u ulozi dzokca, centarsut slabijom desnom, ali no problem, maestro.
Sretna Nova.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Martial fantastičan danas, to nam je trebalo ali i njemu! Terorizirao je Chambersa, dao gol i stvorio x šansi.
Samo neka nastavi, a izgleda Mourinho definitivno ispada upravu što se tiče i njega i Mikija.
Samo neka nastavi, a izgleda Mourinho definitivno ispada upravu što se tiče i njega i Mikija.
- red devil88
- Kontakt:
Koliko mi je samo drago zbog Martiala gorio je danas od zelje i isplatilo mu se. Sad rahat docekat Novu , nek je svima sretna i uspjesna 2017 GGMU
Glory Glory Man United !!! 

Nadam se, a i siguran sam, da u sljedeću tekmu ulazimo sa Jonesom i Rojom na stoperima. Gol ide na dušu Smallinga čini mi se koji nije u formi. Shaw se vraća na lijevog beka.
Sretna nova godina svima.
Sretna nova godina svima.
Going on up to a spirit in the sky...
Ove Pice od novinara i tabloida sad nista ne pominju Pogbine igre i majstorije a dok je los bio bili su tu da okace naslovne strane sa natpisima ovaj igrac vrijedi 100 miliona sa podsmjehom,gdje su sad da napisu kad momak igra odlicno vam jbm majku usta pogana
Stetnaaaa kloceviiiii
Odoooih
Odoooih
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Prije nego išta napišem sretna Nova, sve najbolje u 2017.
Sto se tice ovog cupavog panja, ocekivao sam ga u prvoj postavi u prosloj ili ovoj, i mozda jos jednu da odigra ili od pocetka ili nekih pola sata i doci ce neka ponuda i ode on. Stavio ga je da ga proda. To je moje misljenje. pozzz
Sto se tice ovog cupavog panja, ocekivao sam ga u prvoj postavi u prosloj ili ovoj, i mozda jos jednu da odigra ili od pocetka ili nekih pola sata i doci ce neka ponuda i ode on. Stavio ga je da ga proda. To je moje misljenje. pozzz
Pogledao sad snimak tekme. Boro se dobro i organizirano branio a mi zakinuti posteno. Kako sam i nagovijestio, forma WH je varljiva u pogledu njihove overall kvalitete. Poraz od Leicestera ocekivan. Nama se vraca Carrick i stabilnost u zadnjoj liniji i ne sumnjam u 3 boda.
Sretna vam svima Nova godina raja!
Sretna vam svima Nova godina raja!

Sretna Nova vragovima!
Sinoć se mrznem pred Merlinom (jbg nagovorila me
), al kad se sjetim da je United preokreno utakmicu odma' sve uredu.
Nakon pola sezone pod Mourinhom, možemo bez dvoumljenja zaključit da imamo dobru sezonu za sada:
1.) polufinale Miki Maus kupa
2.) prošli grupu Evropske lige (ona dva poraza su automatski nebitna i bezbolna)
3.) u EPL smo i bodovno i kvalitetom partija sasvim u igri (ne računajući Chelsea koji igra ludu sezonu), uz fantastičan momentum pred kraj godine
4.) konačno igramo i težimo da budemo onaj stari dobri United
GGMU!
Sinoć se mrznem pred Merlinom (jbg nagovorila me

Nakon pola sezone pod Mourinhom, možemo bez dvoumljenja zaključit da imamo dobru sezonu za sada:
1.) polufinale Miki Maus kupa
2.) prošli grupu Evropske lige (ona dva poraza su automatski nebitna i bezbolna)
3.) u EPL smo i bodovno i kvalitetom partija sasvim u igri (ne računajući Chelsea koji igra ludu sezonu), uz fantastičan momentum pred kraj godine
4.) konačno igramo i težimo da budemo onaj stari dobri United
GGMU!
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.