DAJ MALO STRUČNOG KOMENTARA, MANI SUICIDNOG RAZMIŠLJANJA.HAJMO STARTNA I TAKTIKA.SAMO DESET REDOVA.NEMOJ POSLIJE TEKME "OVAJ VAKAV ONAJ NAKAV".ultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo budaleee, ako jos jedno izgubimo ubit cu nekog
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
A sad nam se po gradu promovisu lubrikanti za anus, cupanje obrva, sminkanje muskaraca i zaljubljenost u muske guzice. Pravo komunisticki, tj. Evropski.sloboda72 je napisao/la:Ma jok ba.Nego smo mi kao mali išli na vjeronauku.To je bila normalno.krajem 60-tih i početkom 70-tih.I višak mesa su nam skidali sa "glavića", a para guda, guda. Ali tad se vjera nije profanisala.Ne čudi mene što kod mlade raje vjera proizvodi ove konotacije.(hamza, maoča i slično).....................................................................Samo Sloboda.pompom je napisao/la:@sloboda72 da smo mi Bosna Visoko mislio bi da si ti ovaj
Krajišnik napustio klub jer je dobio posao imama
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krajisni ... ama/193755

Sta kaze, skidali nam visak msa sa glavica

Nego, bacajte fotke kad pocne okupljanje, da vidimo atmosferu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dolazi 1 000 navijača iz Živinica , navijaju za Radnik.Zbog Memiševića x2, Beširovića i Šećerovića.Bit će na zapadu i maskirat će se.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 11 maj 2016, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ne svidja mi se desna strana..Sale, Efe, Damir...ne svidja mi se manjak realizacije, samo Krpa realizator i Zeba, a znamo da je Krpa 3 u 1 ..al et necu da pricam o tome sta mi se ne svidja, lakse poslije tekme napisat "prodana utakmica", nego se sikirat sto nam fale 3 PRE bitna igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle, stvarno bih te volio upoznat'
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad si poceo pisat Sale, Efe, Damir reko jbt ovo poce covjek postavu sa kojom smo ispali iz lige 

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne svidja mi se desna strana..Sale, Efe, Damir...ne svidja mi se manjak realizacije, samo Krpa realizator i Zeba, a znamo da je Krpa 3 u 1 ..al et necu da pricam o tome sta mi se ne svidja, lakse poslije tekme napisat "prodana utakmica", nego se sikirat sto nam fale 3 PRE bitna igraca

Sloboda Tuzla
Danas je bitno da ne primimo gol i da neko ne dobije žuti karton od ovih što su u opasnosti. To je ono najbitnije! Fale nam tri standardna igrača i to iz od onih najboljih. Ja bi bio zadovoljan i sa 1:0 i pun sastav u Bijeljini a sa 2:0 mi smo obavili već 85% posla.
Dolazim iz zivinica ali radi Slobode a ne radi ovog trojca sto ih ti nabroja...I trebate prestati to sa Zivinicama vise jer u zadnju godinu dana smijem garantovati da Sloboda u Zivinicama ima vise navijaca nego Sarajevo i Zeljo...sloboda72 je napisao/la:Dolazi 1 000 navijača iz Živinica , navijaju za Radnik.Zbog Memiševića x2, Beširovića i Šećerovića.Bit će na zapadu i maskirat će se.
Tako brate ,mani suicida.ultrasstyle_tz je napisao/la:ne svidja mi se desna strana..Sale, Efe, Damir...ne svidja mi se manjak realizacije, samo Krpa realizator i Zeba, a znamo da je Krpa 3 u 1 ..al et necu da pricam o tome sta mi se ne svidja, lakse poslije tekme napisat "prodana utakmica", nego se sikirat sto nam fale 3 PRE bitna igraca
Ja volim FK Tuzla City
SARS je napisao/la:Dolazim iz zivinica ali radi Slobode a ne radi ovog trojca sto ih ti nabroja...I trebate prestati to sa Zivinicama vise jer u zadnju godinu dana smijem garantovati da Sloboda u Zivinicama ima vise navijaca nego Sarajevo i Zeljo...sloboda72 je napisao/la:Dolazi 1 000 navijača iz Živinica , navijaju za Radnik.Zbog Memiševića x2, Beširovića i Šećerovića.Bit će na zapadu i maskirat će se.

Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
Za tebe znam i još dosta raje ,ovo se nipošto ne odnosi na vas.Dobro došli na svoj Tušanj.SARS je napisao/la:Dolazim iz zivinica ali radi Slobode a ne radi ovog trojca sto ih ti nabroja...I trebate prestati to sa Zivinicama vise jer u zadnju godinu dana smijem garantovati da Sloboda u Zivinicama ima vise navijaca nego Sarajevo i Zeljo...sloboda72 je napisao/la:Dolazi 1 000 navijača iz Živinica , navijaju za Radnik.Zbog Memiševića x2, Beširovića i Šećerovića.Bit će na zapadu i maskirat će se.
Ja volim FK Tuzla City
j se vama, necete vi pjesacit' do Tusnja 10 min da biste kupili kartu
-
- Kontakt:
pozdrav. da li će biti link streama za današnju utakmicu?
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
a bas ti je daleko xd, zato sam ja juce morao voziti 20 minuta da uzmem ulaznicu heheheChinaglia je napisao/la:j se vama, necete vi pjesacit' do Tusnja 10 min da biste kupili kartu
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/realancojk je napisao/la:pozdrav. da li će biti link streama za današnju utakmicu?
ne budi nekulturan, zahvali mi seChinaglia je napisao/la:http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/realancojk je napisao/la:pozdrav. da li će biti link streama za današnju utakmicu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.