To je to!Aerials je napisao/la:![]()

SAMO BAHATO!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je to!Aerials je napisao/la:![]()
De mi odgovori. Ako piše "min rabbihim". Kako se ovo čita? Napiši kako se čita.[/quote]sloboda72 je napisao/la:Pa tako se ispravno čita kao što sam napisao 286 ajet sura Bekare zadnje 4 riječi.club21 je napisao/la:Tačno tako se piše. Ali u izgovoru odnosno pravilnom učenju Kur 'ana,čita se
Sretno večeras.
Aerials je napisao/la:![]()
biti ce saketanja kao sto gledamfukaratz je napisao/la:nema veze dobro je za kondicijuChinaglia je napisao/la:sipu ga jarane, sto to nisi napisao 1h ranije, da ne idem bezefukaratz je napisao/la:kod Mide karte rasprodate da napomenem da je on dobio pola karata za sjever i pola karata za zapad, tako da se ne sekirate bit ce karata ispred stadiona prodaja pocinje u 17:00
Mirrabbihim po tedžvidu.[/quote]NAJGORA_BAGRA je napisao/la:De mi odgovori. Ako piše "min rabbihim". Kako se ovo čita? Napiši kako se čita.sloboda72 je napisao/la:Pa tako se ispravno čita kao što sam napisao 286 ajet sura Bekare zadnje 4 riječi.club21 je napisao/la:Tačno tako se piše. Ali u izgovoru odnosno pravilnom učenju Kur 'ana,čita se
Sretno večeras.
Psovanjem Boga se izlazi iz vjere. To je kufr (nevjerstvo) i to najgori oblik.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Da li je grijeh ako se opsuje Bog i u istoj recenici kaze estagfirullah ?
Eto solinas, pa ti psujwobly92 je napisao/la:@Chinaglia biće šaketanja ako dođeš na sjever tačno![]()
Psovanjem Boga se izlazi iz vjere. To je kufr (nevjerstvo) i to najgori oblik.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Da li je grijeh ako se opsuje Bog i u istoj recenici kaze estagfirullah ?
jesi li to ceku spremiofukaratz je napisao/la:odma bi on na belajCIni evo dosle karte u trznom na Sjenjaku, pa prosetaj malo
pripremio ekipu za ocevidChinaglia je napisao/la:jesi li to ceku spremiofukaratz je napisao/la:odma bi on na belajCIni evo dosle karte u trznom na Sjenjaku, pa prosetaj malo
ubij sebeultrasstyle_tz je napisao/la:ajmo budaleee, ako jos jedno izgubimo ubit cu nekog
Ma jok ba.Nego smo mi kao mali išli na vjeronauku.To je bila normalno.krajem 60-tih i početkom 70-tih.I višak mesa su nam skidali sa "glavića", a para guda, guda. Ali tad se vjera nije profanisala.Ne čudi mene što kod mlade raje vjera proizvodi ove konotacije.(hamza, maoča i slično).....................................................................Samo Sloboda.pompom je napisao/la:@sloboda72 da smo mi Bosna Visoko mislio bi da si ti ovaj
Krajišnik napustio klub jer je dobio posao imama
![]()
![]()
![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/krajisni ... ama/193755
neka u prisustvu dvije osobe izgovori sehadet i ponovo ce uci u vjeru, tj ponovo postat' muslimanNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Eto solinas, pa ti psujwobly92 je napisao/la:Psovanjem Boga se izlazi iz vjere. To je kufr (nevjerstvo) i to najgori oblik.NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Da li je grijeh ako se opsuje Bog i u istoj recenici kaze estagfirullah ?![]()
Ne trzaj jaraneNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Odgodjena utakmica zbog kvara na reflektoru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.