FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jest dobar ovaj DJ ritma sporta 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
i jestmak_033 je napisao/la:Jest dobar ovaj DJ ritma sporta

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I meni se sviđa njegov izbor muzike.
@Arogantni
Ma razumijemo se, treba ovo rutinski privesti kraju. Ne treba dozvoliti da se primi neki bezvezan gol.

@Arogantni
Ma razumijemo se, treba ovo rutinski privesti kraju. Ne treba dozvoliti da se primi neki bezvezan gol.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako ce kad sudija silji za Leotarexbabilon je napisao/la:Reče komentator iz Trebinja.Borac kao da nije šampion, u prvom poluvremenu nisu pokazali bukvalno ništa protiv ekipe koja se bori za opstanak, nisu imali udarac na go.![]()
DUPLA MAJSTORE !

Mada igraju ofanzivno,ni dole im se neda centar preci

Zadnja izmjena: adoni, dana/u 17 mar 2012, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
-
- Kontakt:
Postao/la FORZA ZELJO dana 17 mar 2012, 15:21
Ja ocekujem pobjedu, jednostavno nije mi jasno za ove neke koji govore bod bi bio dobar, jedino sada da je ovo period 2003-2009 kad boda nisi mogao uzeti na strani. MI smo jedna od najjacih ekipa u BIH oni nisu, MI smo prvi na tabeli oni Bog zna koji...3 boda...NASTAVI NIZ
FORZA ZELJOBAS SVE TI DAJEMO.....
Evo sta sam ja napisao po-sata prije tekme. Inace se nejavljam cesto, ALI mi nikako nije islo u glavu neke izjave tipa "bod dosta" ili "tesko gostovanje"
GAZI...
Ja ocekujem pobjedu, jednostavno nije mi jasno za ove neke koji govore bod bi bio dobar, jedino sada da je ovo period 2003-2009 kad boda nisi mogao uzeti na strani. MI smo jedna od najjacih ekipa u BIH oni nisu, MI smo prvi na tabeli oni Bog zna koji...3 boda...NASTAVI NIZ
FORZA ZELJOBAS SVE TI DAJEMO.....
Evo sta sam ja napisao po-sata prije tekme. Inace se nejavljam cesto, ALI mi nikako nije islo u glavu neke izjave tipa "bod dosta" ili "tesko gostovanje"
GAZI...
BAS SVE TI DAJEMO.....
a izbor reklama, @mak i @Bianco ?

biće žalbi na Komitetadoni je napisao/la: Kako ce kad sudija silji za Leotar![]()
![]()
ide zalba na sudjenje 100%
![]()

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne da im trener da napadaju.adoni je napisao/la:Kako ce kad sudija silji za Leotarexbabilon je napisao/la:Reče komentator iz Trebinja.Borac kao da nije šampion, u prvom poluvremenu nisu pokazali bukvalno ništa protiv ekipe koja se bori za opstanak, nisu imali udarac na go.![]()
DUPLA MAJSTORE !![]()
![]()
![]()
Nikad nije bio veći merak navijat za Želju. Današnja pobjeda bi bila ogroman korak ka tituli i nastavak uživancije u raznim rekordima. Adilu zlatna kopačka.
Ne sada ce doticna seljacina Sipovac reci kako su Trebinjci vise okrenuti sarajevskim klubovima nego li Borcu, jer zapravo posto je to klub iz RS onda on mora biti u sluzbi Borca... STA IMA?adoni je napisao/la:Kako ce kad sudija silji za Leotarexbabilon je napisao/la:Reče komentator iz Trebinja.Borac kao da nije šampion, u prvom poluvremenu nisu pokazali bukvalno ništa protiv ekipe koja se bori za opstanak, nisu imali udarac na go.![]()
DUPLA MAJSTORE !![]()
![]()
![]()
Leotar je jedini klub koji mi nije mrzak iz Sumske....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
SpleeN_TM je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webradio.html
za ove sa adsl-om
MA MENI NE MOZE nijedan ovaj radio stream ! Tako sam se iznervirao u posljednjih sat vremena ne mogu vam opisati !!! Je li moguce da samo meni ne radi radio ??? jb ti zivot. Imam jeb enu mojuTv i opet ne mogu gledati, traze PIN da otkljucas kanal a ja taj papir ne mogu vec sat i po da nadjem, negdje ga zagubio !!!!
Osim - drugo ime za Želju !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sljedeće sedmice protiv Travnika očekujem 8 hiljada na tribinama ako budu povoljni vremenski uslovi.
A i ovi naši ne smiju izgubiti, znaju da im je odmah po 50 % od plaće.

A i ovi naši ne smiju izgubiti, znaju da im je odmah po 50 % od plaće.

Ž '21!
malo bolji teren i odmah se pocnu zajebavat s protivnikom 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Borac se mora žaliti! Da je bilo TV-prijenosa, Leotar ne bi dao gol!
Sad će se kone uključit u borbu za vrh! Hajd', lakše njih gledat, nego prepotentne ptičice iz "ljute" Krajine!

Sad će se kone uključit u borbu za vrh! Hajd', lakše njih gledat, nego prepotentne ptičice iz "ljute" Krajine!
1. Braga 11 Feirense - Braga 17.03.2012
1. Real Madrid 11 Real Madrid - Malaga 18.03.2012
1. Zeljeznicar 11 Zeljeznicar - Travnik 24.03.2012
Kako dobro ovo izgleda
1. Real Madrid 11 Real Madrid - Malaga 18.03.2012
1. Zeljeznicar 11 Zeljeznicar - Travnik 24.03.2012
Kako dobro ovo izgleda

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne radi ni meni radio. Pa ni onaj sa oficijelne stranice BHradija 1.rossoner je napisao/la:SpleeN_TM je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webradio.html
za ove sa adsl-om
MA MENI NE MOZE nijedan ovaj radio stream ! Tako sam se iznervirao u posljednjih sat vremena ne mogu vam opisati !!! Je li moguce da samo meni ne radi radio ??? jb ti zivot. Imam jeb enu mojuTv i opet ne mogu gledati, traze PIN da otkljucas kanal a ja taj papir ne mogu vec sat i po da nadjem, negdje ga zagubio !!!!
Čekamo kiks Reala... Kad ono oni igraju?

Nazovi telekom nek ti daju.rossoner je napisao/la:SpleeN_TM je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webradio.html
za ove sa adsl-om
Potpis!
http://www.uzivoradio.com/bh-1-bih-sarajevo.htmlPrinudjen je napisao/la:Ne radi ni meni radio. Pa ni onaj sa oficijelne stranice BHradija 1.rossoner je napisao/la:SpleeN_TM je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webradio.html
za ove sa adsl-om
Čekamo kiks Reala... Kad ono oni igraju?![]()
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
Ma ovo je sve kupljeno ba, čuj da vodimo u gostima 2:0 . Ljudi probudite se, Rudaru je prošlu utakmicu isključen igrač, da danas ne bi igrao. Dvojica su povrijeđena, da ne bi mogli igrati. Prenos ima samo 500 ljudi koji su potpisali da neće nikom pričat da je kupljeno, mi ostali slušamo radio i imamo dojam da zasluženo vodimo. Probudite seee ! 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
za vrh se nema ko ukljucit pored ovakvog Željeznicara ima da haramo......jos kad nam i Bekrija proradi kako treba(ocekujem to vec u narednom djelu utakmice:) ) Imamo odlican tim sa vrhunskim strucnjakom na klupiVlak je napisao/la:Borac se mora žaliti! Da je bilo TV-prijenosa, Leotar ne bi dao gol!![]()
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- SkyWallker
Treba pisatu peticiju i maknuti ovog dj-a bh radija, čovjek na žutom izgleda a voli i isti spol izgleda

Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.
Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...
kazu to mora doci neko na lice mjesta da mi promijeni PIN, jer ne mogu oni napamet to promijeniti, jojjj komplikacija. Sto nisu stavili jednostavno da se kupi kad pritisnes neko dugme a ne ovako moras pin ukucavati nidje veze majke mi, a jos mi nijedan radio ne radi, nijedan link mislim. Slusam preko linije, ali mi nije bas jasan ton. HAJMO ZELJO JOS 2 GOLA !!!Aldinn1 je napisao/la:Nazovi telekom nek ti daju.rossoner je napisao/la:SpleeN_TM je napisao/la:http://www.bhtelecom.ba/webradio.html
za ove sa adsl-om
Osim - drugo ime za Želju !