parangal je napisao/la:leorey je napisao/la:Ali hoce li biti uspjesan kao Lucho ? Tesko. Ono gore su brutalne brojke.
Nemam ja tu vrstu sentimentalnosti, a vala ne smatram ni pomenute brojke "brutalnim"......Ono što ja smatram brutalnim je eventualna mogućnost da naredne Subote Real osvoji treću LP u poslednje četri godine i time se i to bukvalno popiša na 10-ogodišnju dominaciju Barse.....e to je brutalno. Zato se uzdam u Juve da to nipošto ne dozvoli a pomenutog Enrikea direktno smatram odgovornim zbog toga...
Prema tome......putuj Luise, putuj što dalje od Barse

Tako je brate parangale, zato sam ja cest kriticar i nasih neuspjeha, i svih igraca koji to zasluze, pa cak i nase gkavne uzdanice mesija
Jer, ruku na srce, sve mi pricamo domibacija,supremacija, brutalne igre,najbolji svih vremena igra za nas i razvaljuje...
Al kad se neko za koju deceniju bude vracao na ovaj period dominacije mesija i barce, reci ce cekaj malo kakve dominacije, vidi ovaj reak s ronaldom osvojio isto liga prvaka ko i barca s mesijem, a i oba igraca isti broj zlatnih lopti imaju, kakva je onda dominacija ...
Meni he zato krivo i ne mogu nikome pa ni mesiju halaliti sto se zahebaju kad se nesto odlucuje, jer znam koliko moze vise i da se za veci broj titula nije moralo posebno nesto i pretrgnuti.
Vidimo kako smo ispusili prvenstvo smijesno,da ne kazem retardirano, dobijamo jake protivnike, real nudi kikseve, a nasi hodaju protiv deportiva,malaga i p materina, i onda kad je vec kasno,mesi i ostali se bude, ali kasno, real opet smijesno i sretno dopetlja do titule, vrlo moguce i do lige prvaka, dakle vrlo moguce da urade ono sto smo trebali mi, da budu prvi koji su odbranili titulu, a mi mozemo lagano da zbrajamo koliko je mesi lopti podvalio, koliko je imao predasistencija, golova, kad je bilo bitno nas cuveni trio msn je stekao opasno, mozemo mi pricati kriv trener,slab vezni red, al ni zidan nije bas hidink, nit je njihov vezni red bas briljirao, malo sudije,malo frljoke,malo ramos iz dubljaka, i ljudi nabise ljepsu i vazniju statistiku a nemaju ni mesija ni msn, nego spori i nikad individualno slabiji ronaldo trpa kad je najbitnije, pa i benzema trut,bale ohrndani,vaskez neki i takvi napravise bolji poso od naseg strasnog nevidjenog tria, nabijem ih ja svu trojicu