FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Adzem, Pejic, Konings, Obradov, Seedorf, Troupe, Rakić trebaju u ponedjeljak 8.12.2025-e u 09:00h godine dobiti raskide ugovora. Koliko košta da košta…
Oni koji su protiv ove ili sličnih ideja nisu za dobrobit kluba.
Oni koji su protiv ove ili sličnih ideja nisu za dobrobit kluba.
Adžem se svrstao rame uz rame sa onom arapskom prevarom od trenera i sa Akrapovićem.
Nikad gori pitari koji se raspadaju, svadjaju, plata nemaju, dizu kredite te ovako ponize.
Adzemu otkaz na poluvremenu.
Adzemu otkaz na poluvremenu.
To je laz
Njihovi u21 igraci imaju vece plate nego nasi najbolji
Buse nas njihovi juniori i kadeti po 6;0
Mi imamo samo imovinu i po tome smo ispred, a sve ostalo daleko su ispred nas
Mirvic salje avion po jednog igraca, a nas cijeli tim ide sa autobusom u sloveniju na europsku utakmicu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 dec 2025, 14:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nodi kralju drzi se zutog i odmori malo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Razumijem ljutnju, al jarane jesi ti dobar s mozgom. Prvo se otjera uprava koja je zasluzna za sve, nigdje na svijetu niko nije otjerao 10 igraca na polusezoni.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Uredu je da psujete i sam to radim,ali Allaha mi kad krenete mrtve i djecu psovati nekom po temama,Allaha mi ,da vas znam uzivo,bi vas pobio ko zeceve. Imajte bar malo dostojanstva.
@doki ukljuci mozak nije tebi covjek psovao nego igracima.
Sad mijenjaj picko bahata.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Ermin Zec bez leđa došao i zabio majstoriju.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:15Nismo za hljeba imali Edis počeo januarske pripreme s 9 igrača kao pojačanje stizali Bekrić i Ševkija Resić pa smo pitare 2-0 u martu dobili. Sada imaju sve ne mogu 2 mjeseca pobjediti nikog.MrAmarOsim je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:13Isti sam. Živo me zanima hoće li iko od ovih **** imati petlje jednu riječ reći.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:10
Ako grupa objavi bilo šta i pozove navijače ja ću pješke poslije derbija s Koševa na Grbavicu.
Ja fakat ne znam šta još treba uraditi da ova ojebina ode sa klupe.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
8 zadnjih utakmica u ligi,
1pobjeda protiv Posušje 1:0, 18.10
2 remija
5 poraza
Pa kome ga trenirate u pm, a na zvaničnoj samo dođite na stadion, najposjećeniji stadion, dođi ću u k, jbm li vam pokoljenja ba vise
1pobjeda protiv Posušje 1:0, 18.10
2 remija
5 poraza
Pa kome ga trenirate u pm, a na zvaničnoj samo dođite na stadion, najposjećeniji stadion, dođi ću u k, jbm li vam pokoljenja ba vise
Krivci za sve ovo su članovi skupštine. Svi do jednog zadnjih 12,13 godina. Sve ovo ostalo je uzrokovano s postavljenjem ljudi koji su ili nekompetentni, pa ne znaju ništa o tome o čemu odlučuju, ili su zlonamjerni i imaju neke privatne interese u klubu. Lične interese koji su im važniji od kluba. I to je to. Ako se nastavi ovakva dezorijentiranost svih upravnih organa kluba, kluba biti neće. To je jednostavno tako. Možda investitor i nije rješenje, ali ovakav nastavak rada kluba, definitivno vodi u njegov nestanak. Ko je protiv investitora, taj i protiv Želje. Da mi je otac rođeni.
Samo Željo!
znaci bolji fudbal sam gledao na bivsem vistafonu na terminima sa rajom pjandurama. mrs adzeme yebo te ja, sramota
- BiHSportman
- Kontakt:
Sve je to divno i krasno, ali ljudi nemaju plata mjesecima i raspadaju se. Tim gore sto su nas ovako satrali.NoDi80 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:17To je laz
Njihovi u21 igraci imaju vece plate nego nasi najbolji
Buse nas njihovi juniori i kadeti po 6;0
Mi imamo samo imovinu i po tome smo ispred, a sve ostalo daleko su ispred nas
Mirvic salje avion po jednog igraca, a nas cijeli tim ide sa autobusom u sloveniju na europsku utakmicu
Pixke!
Pojma ti nemas uhljupe, Muftic je kriv ko i svi ostali a ti ga tetošiš levatino jedna.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:11Idalje ti mufta nista nije kriv glupane glupi, jel moguce da si toliko glup ili se zajebavas? Pola presli nismo, ljudi hladno mogli 5 dati glupane sta je kriv objasni, kod prvog gola sedorf poklanja korner, trupe ne cuva lika na korneru lik daje go ko na treningu. Da ne spominjemo kako niko ne prati brzo izvodjenje kornera. Drugi go odbrana ne postoji, na prazan go maltene suta covjek. Treci go glupan trupe lakat usta covjeku daje na 16 metara. Slobodni udarac ko na treningu za igraca ko sto je ljajic. Niko ne kaze da je mufta buffon al ti je on zadnji lik kojeg trebas krivit za ovo, glupane glupi.bhsport je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:07Činjenica da je Muftic najgori golman na svijeti govori o tome da ne pratis fudbal uopste.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 13:19
Cinjenica da ti je mufta kriv za ovaj go govori o tvom ogranicenom poznavanju fudbala.
Nosi kuci kretena.
Svaki korner nam je opasnost zbog njega jer je kratak ko rabijesir.
Ko treba da komanduje odbranom i da ih postavlja?
Jel on ili ja?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- WeekendOffender
- Kontakt:
E dobro su ulozili pare od Jaberovog transfera, dabogda ni jednog igraca vise ne prodali klosari
Curva Sud
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Lik nije fudbaler
Haha a nikad nisu ni rekli koliko su dobili od transfera. Ja čuo ide na 5-6 rata u dvije godineWeekendOffender je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:28E dobro su ulozili pare od Jaberovog transfera, dabogda ni jednog igraca vise ne prodali klosari
I to da nije bilo arapa i jozak ne bi ga ni prodaliWeekendOffender je napisao/la: ↑07 dec 2025, 14:28E dobro su ulozili pare od Jaberovog transfera, dabogda ni jednog igraca vise ne prodali klosari
Nas teren je odraz naseg kluba i pokazaje jasno na kojem smo levelu
Nemamo para, dugove nismo vratili, opcina nam pomaze
Ne moze godisnje jednog juniors napraviti i prodati
Znaci to je 10 godina tako i kad otjeramo ove igrace i strucni stab opet ce biti tako, jer najveci problem kluba je skupstina i fejk navijaci koji zive od Zelje
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bonton, darkangel4, Zulfo9 i 99 gostiju.