PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Hajd et dabogda vi pobjedili, a i mi Drinu..
Samo nemoj kasnije da seres ako Sloboda ne bude u prva tri npr jer nama nije ni cilj bio titula. A po planu karike tek naredne godine mjesto za Evropu se trebalo ganjati.
Ali izgleda da ostale ekipe ne rade kako treba..
Samo nemoj kasnije da seres ako Sloboda ne bude u prva tri npr jer nama nije ni cilj bio titula. A po planu karike tek naredne godine mjesto za Evropu se trebalo ganjati.
opet seres bez osnove i vrijedjas **** te retardacije u pakas.
toliko ste retardirano losi da ce vas sarajevo pojesti ko sniclu......
ako ti sta nije jasno pogledaj sta vam je sloboda uradila...
udarci u okvir 17-1
sarajevo ce vas rastaviti na proste faktore,...
PRELOSI STE
toliko ste retardirano losi da ce vas sarajevo pojesti ko sniclu......
ako ti sta nije jasno pogledaj sta vam je sloboda uradila...
udarci u okvir 17-1
sarajevo ce vas rastaviti na proste faktore,...
PRELOSI STE
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:vi ne mozete zadnju ekipu druge lige RS dobiti na svom terenu i da se uzdamo u vas protiv Sarajevajuskowiak je napisao/la:Koji mentalni sklop i retardacija. Nakon 96 godina klub im ima neke sanse za titulu i evropu gdje im svako otkidanje bodova konkurentima ide u korist ali ne vrijednije je Velezova 3 boda manje nego 3 Sarajeva koje im je konkurent za titulu. Dobro sam ja rekao idite bola na sajam traktora nije fudbal za vas. Nema tu ljubavi kap

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Slušaj ih samo.. Sloboda je vaš drugi tim, kad ne igra......... itd 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volimo Partizana 

Pa Sloboda ako ove godine ne iskoristi svoj najbolji tim ikad i loš ostatak konkurencije i ne uzme titulu - onda je nece nikad uzetituzlak1987 je napisao/la:Hajd et dabogda vi pobjedili, a i mi Drinu..

kad ce, ako sad nece

- tuzlak1987
- Kontakt:
Biti cemo mi vjerovatno jaci naredne godine ako prezivimo kakvu sudbonosnu skupstinu
Opet ce ba biti ista liga.. Siroki i Zrinjski rade isto 10 godina, Sarajevo fura ovaj svoj fazon ali ostaju kvalitetom isti. Cak su prosle sezone imali Cimirota, ko zna kada ce opet imati nekog takvog. Zeljo isto fura svoj fazon. I to je to..
Jedino mislim da ova Mladost i Vitez mogu pojacati konkurenciju pod uslovom da ostanu.
Celik ni na nebu ni na zemlji, isto ce ostati dok se nesto radikalno ne desi

Opet ce ba biti ista liga.. Siroki i Zrinjski rade isto 10 godina, Sarajevo fura ovaj svoj fazon ali ostaju kvalitetom isti. Cak su prosle sezone imali Cimirota, ko zna kada ce opet imati nekog takvog. Zeljo isto fura svoj fazon. I to je to..
Jedino mislim da ova Mladost i Vitez mogu pojacati konkurenciju pod uslovom da ostanu.
Celik ni na nebu ni na zemlji, isto ce ostati dok se nesto radikalno ne desi
-
- Interni moderator
- Kontakt:
a sta...Sloboda se kao nece pojacavati iduce sezonelet3 je napisao/la:Pa Sloboda ako ove godine ne iskoristi svoj najbolji tim ikad i loš ostatak konkurencije i ne uzme titulu - onda je nece nikad uzetituzlak1987 je napisao/la:Hajd et dabogda vi pobjedili, a i mi Drinu..
Ali izgleda da ostale ekipe ne rade kako treba..![]()
kad ce, ako sad neceslijedece godine ce se ostali timovi pojacati, liga smanjiti, daleko manje šanse ce vam biti...ova sezona vam je historijska prilika da skinete junf i upišete se u yebače

da ti kazem omladinac....TEK od sljedece sezone ce Sloboda da napravi ekspanziju i to na svim poljima....zivio

- tuzlak1987
- Kontakt:
Problem na koji moze naravno svako naici je ovaj, Sloboda se npr pojaca ali na terenu to se ne poklopi. Nekad ekipa se losije uklopi iako je skuplja. Ova ima harmoniju i to je Husfer zasluzan.
Kada bi nam dosao neko kao Dzeno, Dzelo, Capljic, Sadikovic i takvi normalno da bi nas razebo za mjesec
Kada bi nam dosao neko kao Dzeno, Dzelo, Capljic, Sadikovic i takvi normalno da bi nas razebo za mjesec

ali majstori su zamjene teza,i mitomanije
pljuju po tuzli i slobodi,u svakom postu,ali bukvalno,i kada neko od tuzlaka odgovori,kompleksas,kuknjava,i tak to
sine moj ovo je samo zagrijavanje,ispipavanje terena..vec sad pljujete,i sloboda vam iz usta ne izlazi,kakve more ce tek na proljece da vam radi,o sledecoj sezoni da nepricamo
daj sutra selju u kupu da ih silujemo

pljuju po tuzli i slobodi,u svakom postu,ali bukvalno,i kada neko od tuzlaka odgovori,kompleksas,kuknjava,i tak to

sine moj ovo je samo zagrijavanje,ispipavanje terena..vec sad pljujete,i sloboda vam iz usta ne izlazi,kakve more ce tek na proljece da vam radi,o sledecoj sezoni da nepricamo

Junferi vjeciti, ne prizivajte belaj sebisolinas je napisao/la:ali majstori su zamjene teza,i mitomanije![]()
pljuju po tuzli i slobodi,u svakom postu,ali bukvalno,i kada neko od tuzlaka odgovori,kompleksas,kuknjava,i tak to![]()

Ako vam infarkt opali onog seljobera sutra gasite se sto nije iskljuceno za godinu dvije jer se vec reklamirao. Niste vi fudbalska sredina a isto vas nema mnogo i niste u stanju da spasavate svoj klub. Bola vi niste sami u stanju kupit 20 fudbala za trening igraca a glumite mi neke hadzije

vama kad odpnu Vaha i Dusan vi ste donjijuskowiak je napisao/la:Ako vam infarkt opali onog seljobera sutra gasite se sto nije iskljuceno za godinu dvije jer se vec reklamirao. Niste vi fudbalska sredina a isto vas nema mnogo i niste u stanju da spasavate svoj klub. Bola vi niste sami u stanju kupit 20 fudbala za trening igraca a glumite mi neke hadzije![]()
![]()

Sloboda Tuzla
ovaj emir slika i prilika ovog juskowiaka,cojk udara po svom,pa hajde djaba sto mlijeko bijelo,on kaze crno i **** ga

Eto vi se sistemski odrzavate. Bjeri bola jednom ste nogom u mezaru bili dok se onaj nije pojavio. O posjeti necemo jer samo mozez sanjati da vas negdje ode 2-3 milje. Pa borite se za titulu ne idete na gostovanja. Idite bola na sajam hortikulturefukaratz je napisao/la:vama kad odpnu Vaha i Dusan vi ste donjijuskowiak je napisao/la:Ako vam infarkt opali onog seljobera sutra gasite se sto nije iskljuceno za godinu dvije jer se vec reklamirao. Niste vi fudbalska sredina a isto vas nema mnogo i niste u stanju da spasavate svoj klub. Bola vi niste sami u stanju kupit 20 fudbala za trening igraca a glumite mi neke hadzije![]()
![]()
klub koji u prosjeku prati 300 ljudi i koji se vjestacki odrzava nema svijetlu buducnost

-
- Interni moderator
- Kontakt:
202 500 prodatih sezonskih
3600 clanova 1936. godine
reko e-portal a potvrdio BERAC iz vrapcica i to 100 %
3600 clanova 1936. godine
reko e-portal a potvrdio BERAC iz vrapcica i to 100 %
naporan covjek u pm..
klub mu propaooo nestaje,covjek neprestaje o slobodi

Velež ne može propast je iza njega stoji puno ljudi. Vi brato propadate cim vam ode onaj seljober. Dajem vam jos godinu dvi i kakva sloboda prosto me zaboli qurcina jednostavno vas volim prcat jer ste seljacka sredina ono čevljanovici-panonsko veza neraskidivasolinas je napisao/la:naporan covjek u pm..![]()
![]()
![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Et mi seljacka
onda su svi.. Gledaj bolan vaseg naglaska ko pokvarena ploca 

Ako laze rog ne laze jaractuzlak1987 je napisao/la:Et mi seljackaonda su svi.. Gledaj bolan vaseg naglaska ko pokvarena ploca

juskowiak je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gasi svjetlo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.