FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
@SiouxLukavac
Bas sam o tome i mislio....To je samo sto se Radnickog tice a da se zagrebe po povrsini u svakoj javnoj instituciji u Lukavcu , vidjeli bi mnogo gore...Nadam se smjeni lopova koji misle ako idu petkom u dzamiju da su Allahovi poslanici,,,
Iskreno, svako ko je isao u Gimnaziju i imao 2 , jaku dvojku , moze skontati da su u klubu desavaju finansijske malvarzacije...Allah vas nagradio ...
Bas sam o tome i mislio....To je samo sto se Radnickog tice a da se zagrebe po povrsini u svakoj javnoj instituciji u Lukavcu , vidjeli bi mnogo gore...Nadam se smjeni lopova koji misle ako idu petkom u dzamiju da su Allahovi poslanici,,,
Iskreno, svako ko je isao u Gimnaziju i imao 2 , jaku dvojku , moze skontati da su u klubu desavaju finansijske malvarzacije...Allah vas nagradio ...
Pa samo pogledajte imena clanova skupstine....boze dragi...pa neki od ovih dodju na stadion samo ako igramo sa Slobodom ili nekim jacim klubom...sodaacm je napisao/la:@SiouxLukavac
Ima li vise informacija o skupstini,dajte imena clanova....sta dalje...
-
- Kontakt:
Gdje su imena, ko su sad novi članovi UO, ko je predsjednik, hoće li ostati Denis kao trener, gdje su novinari sta rade 

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Raznih imena hehe, neki nikad ni mačku nisu sutnuli s praga a pogotovo loptu, nego nije mi jasno jel izabran novi UO ili je ostao dakle ovaj gdje je predsjednik dr Begic...
Hvala Zoom, definitivno ,ne zelim vise krocit na Josik,,,Ovaj Lukavac je u qrcu...Zoom088 je napisao/la:
Agent Miloš Đorić o kojem sam već govorio, što nam je nudio neke igrače i trenere nakon razgovora sa Sidom kaže da je čovjek neozbiljan jer traži sve detalje i o igračima i o svemu kao da je on sportski direktor, kaže hoće samo sa direktorom da razgovara a rok je do sutra. Ovaj se malo zaje*o, lik izgleda očekuje da će dobit komad papira i olovku i da napiše i kolike plate hoće da imaju, još tvrdi da su igrači provjereni, okolo ono da ni proba nije potrebna. Podsjeti me na jednog golmana koji se zimi nudio govoreći da zna Ćurguza i da mu ne treba nikakva proba da ima potreban kvalitet. I ovaj k'o da nudi provjerene igrače s EURA pa kaže ne znate šta propuštate 

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Haj ba,sta fali,ko da su ovi invalidi do sad bili provjereni i na probama,( Uh,pardon,imali smo probe!,u Bokavicima 2 dana)..Ako ti momci nisu bolji od proslih,onda nisu ni gori 99%.. a vjerujem da imalo imaju kvalitete ako je onako kao sto si u prethodnom postu pisao,dobro bi nam doslo omladine nego matorih koji nemaju gdje kluba naci,pa gdje da ih dovedu,evo u Radnički,prima svakakvih karakteristika,samo nam uzimajte pare hahahaIraola je napisao/la:Agent Miloš Đorić o kojem sam već govorio, što nam je nudio neke igrače i trenere nakon razgovora sa Sidom kaže da je čovjek neozbiljan jer traži sve detalje i o igračima i o svemu kao da je on sportski direktor, kaže hoće samo sa direktorom da razgovara a rok je do sutra. Ovaj se malo zaje*o, lik izgleda očekuje da će dobit komad papira i olovku i da napiše i kolike plate hoće da imaju, još tvrdi da su igrači provjereni, okolo ono da ni proba nije potrebna. Podsjeti me na jednog golmana koji se zimi nudio govoreći da zna Ćurguza i da mu ne treba nikakva proba da ima potreban kvalitet. I ovaj k'o da nudi provjerene igrače s EURA pa kaže ne znate šta propuštate
Oni 100% nisu gori od prethodnih, a možda su čak i predobri za ove naše uslove ko zna ali procedura je to dok oni stignu do nas, a pogotovo radne dozvole......
-
- Kontakt:
Stvarno ne mogu da shvatim da pored igrača koji su par kilometara od Lukavca,provjereni igrači traže neke istrošene strance.
Odletis do Miričine,Poljica ili Devetaka i sigurno ces sastaviti bolji klub od ovih sto su igrali proslu sezonu.
Giga,Pema,Jasko,Šuba,Mali Derdemez iz Svatovca,Efendic isto Svatovac,Zilic iz DSK,
(ovi momci uz redovan rad i trening i par sadasnjih prvotimaca komotno bi mogli drzati sredinu tabele)
Baraković je kao omladinac igrao u Radnickom i jeste dobar igrač,ali nije jos spreman za veceg kluba,ali za 2-3 godine izrast ce u vrsnog napadača.(vidim da ste ga spominjali)
Odletis do Miričine,Poljica ili Devetaka i sigurno ces sastaviti bolji klub od ovih sto su igrali proslu sezonu.
Giga,Pema,Jasko,Šuba,Mali Derdemez iz Svatovca,Efendic isto Svatovac,Zilic iz DSK,
(ovi momci uz redovan rad i trening i par sadasnjih prvotimaca komotno bi mogli drzati sredinu tabele)
Baraković je kao omladinac igrao u Radnickom i jeste dobar igrač,ali nije jos spreman za veceg kluba,ali za 2-3 godine izrast ce u vrsnog napadača.(vidim da ste ga spominjali)
Problem kod nas drug je taj sto klub vode konobari,bivsi(mozda i dalje)ljudi koji rade sa drogom,u Lukavcu poznat kao bijeli cevapi(vjerovatno par ljudi ovdje zna o kome govorimManijakdolopate je napisao/la:Stvarno ne mogu da shvatim da pored igrača koji su par kilometara od Lukavca,provjereni igrači traže neke istrošene strance.

Steta samo sto je kratak rok da se odlucimo,jer se poklopilo sa ovom skupstinom,biranje clanova,ukratko u sranju su nas uhvatili,daj Boze da dodje par kvalitetnih momakaIraola je napisao/la:Oni 100% nisu gori od prethodnih, a možda su čak i predobri za ove naše uslove ko zna ali procedura je to dok oni stignu do nas, a pogotovo radne dozvole......
Osim našeg Almisa Kasumovića premijerligaškog materijala u Mramoru i Adnana Barakovića najboljeg strijelca 1. Lige TK iz Puračića tu je i Amir Softić koji je za Željezničar iz Dobošnice postigao nevjerovatna 43 gola u minuloj sezoni. Jeste to kantonalna liga ali ko se danas može pohvaliti da za sezonu zabije 43 komada..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mogu DIVOVI...pa njihovi su mijanmarci zabili preko 100 golova u sezoniIraola je napisao/la:Osim našeg Almisa Kasumovića premijerligaškog materijala u Mramoru i Adnana Barakovića najboljeg strijelca 1. Lige TK iz Puračića tu je i Amir Softić koji je za Željezničar iz Dobošnice postigao nevjerovatna 43 gola u minuloj sezoni. Jeste to kantonalna liga ali ko se danas može pohvaliti da za sezonu zabije 43 komada..

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Kasumović je klasa samo sto ga seoski likovi levateIraola je napisao/la:Osim našeg Almisa Kasumovića premijerligaškog materijala u Mramoru i Adnana Barakovića najboljeg strijelca 1. Lige TK iz Puračića tu je i Amir Softić koji je za Željezničar iz Dobošnice postigao nevjerovatna 43 gola u minuloj sezoni. Jeste to kantonalna liga ali ko se danas može pohvaliti da za sezonu zabije 43 komada..
Softic je nabijao golove vec otpisanim tako da on ni kad uđe u prvu ligu TK tesko da ce biti među top 10 strijelaca zapamti.Mlad je jos uz mnogo mnogo mnogo volje i rada bi mogao biti dobar igrac
Barakovica sam spomenuo u prethodnom postu nije neki bauk trenutno ni u ligi gdje igra.Bit ce nesto od njega sigurno ako se uhvati samostalnog treniranja.Nastupao je za Radnicki u mlađim kategorijama i nije bas tad nesto pokazao.
Gledao sam svega 2 utakmice momka mozda ga tad nije krenulo
Ja samo dajem konstataciju a naši ga sigurno neće dovest, nismo mi ograničeni ko sarajlijicestaragarda je napisao/la:mogu DIVOVI...pa njihovi su mijanmarci zabili preko 100 golova u sezoniIraola je napisao/la:Osim našeg Almisa Kasumovića premijerligaškog materijala u Mramoru i Adnana Barakovića najboljeg strijelca 1. Lige TK iz Puračića tu je i Amir Softić koji je za Željezničar iz Dobošnice postigao nevjerovatna 43 gola u minuloj sezoni. Jeste to kantonalna liga ali ko se danas može pohvaliti da za sezonu zabije 43 komada..![]()
...moro sam,jbg halalite

Došao sam samo da paučinu skinem
Svugdje je paučina ne samo kod nas. Što se tiče početka priprema Bosna Sema starta u subotu od ostalih ekipa ni traga ni glasa.
Je ko Amar Konjhodžić. Liči li na fudbalera ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.