NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nema veze sad cemo im dva uvaliti 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hajmo zvijezdooo ili ga primi ili ga daj idemooooooooooo
eto imamo incijativu i neke prilike
eto **** ga trnece pa sami sebi dajemo golove neko je izgleda pare stavio u dzep
pa mi njima gola gore nemozemo dati puu
eto imamo incijativu i neke prilike
eto **** ga trnece pa sami sebi dajemo golove neko je izgleda pare stavio u dzep
pa mi njima gola gore nemozemo dati puu
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 12 maj 2012, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bravo jusa 2-0
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma za očekivat je da Slavija ovo dobije. A Suki turs se pokvario bio

Dragon Town
bice ovdje jos golova 
jest bilo ocekivat, ali ne bas ovako... hajde valjda se cuvaju za pitarezmaj_Bosne je napisao/la:Ma za očekivat je da Slavija ovo dobije. A Suki turs se pokvario bio![]()
ma bolje da nebude tamam nam je dva komadamirza_rd je napisao/la:bice ovdje jos golova
zezam se nadam se da cemo u drugom probati nesto bar dati pocasni gol
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 12 maj 2012, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
znaci ipak ste prodali tekmu, po ovome sto se desilo, ruka i sami sebi zabili
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno da je prodano, pa vidiš da se gradi stadion da nam treba svaka markafukara87 je napisao/la:znaci ipak ste prodali tekmu, po ovome sto se desilo, ruka i sami sebi zabili
Dragon Town
-
jasko_juve
- Kontakt:
glup si ko mislis tako..fukara87 je napisao/la:znaci ipak ste prodali tekmu, po ovome sto se desilo, ruka i sami sebi zabili
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@astra1922 da nije malo previse 
ma zezam se nadam se da cemo u drugom popraviti igru i dati bar pocasni gol.neide nam ovo kad imamo posjed lopte bolji smo kada se branimomirza_rd je napisao/la:@astra1922 da nije malo previse
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nije prodato nista, rekao sam da ne očekujete da cemo uzet slaviju... Kuntić je vec u mislim protiv pitara... tako je bilo i protiv olimpika kad smo izgubili 2-0 svi su samo razmisljali o tekmi sa zeljom...fukara87 je napisao/la:znaci ipak ste prodali tekmu, po ovome sto se desilo, ruka i sami sebi zabili
ma bit ce jos golova mogli bi makar bod pokupit
ma vjerovatno se igraci zabrinuli kako ce kuci sa onom krsinommirza_rd je napisao/la:ma bit ce jos golova mogli bi makar bod pokupit
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- edo_malesak
Poprilicno sam razocaran ovim rezultatom jer sam iskreno ocekivao vise od Zvijezde. Vidim da ovdje neki pisu da je Kuntic u mislima sa Sarajevom. Ako je njegova filozofija takva da jednu utakmicu treba batalit da bi dobio drugu onda je to cisti promasaj a ja se iskreno nadam da to nije njegovo razmisljanje.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
to ja tako vidimedo_malesak je napisao/la:Poprilicno sam razocaran ovim rezultatom jer sam iskreno ocekivao vise od Zvijezde. Vidim da ovdje neki pisu da je Kuntic u mislima sa Sarajevom. Ako je njegova filozofija takva da jednu utakmicu treba batalit da bi dobio drugu onda je to cisti promasaj a ja se iskreno nadam da to nije njegovo razmisljanje.
- edo_malesak
Nadam se da lose vidis. Mislim da niko ne bi jednu tekmu pustio da bi igrace odmorio za drugu jer u tom slucaju rizikujes -6 bodova.emir_dj je napisao/la:to ja tako vidimedo_malesak je napisao/la:Poprilicno sam razocaran ovim rezultatom jer sam iskreno ocekivao vise od Zvijezde. Vidim da ovdje neki pisu da je Kuntic u mislima sa Sarajevom. Ako je njegova filozofija takva da jednu utakmicu treba batalit da bi dobio drugu onda je to cisti promasaj a ja se iskreno nadam da to nije njegovo razmisljanje.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
umjesto delica usao hamza
eto slusaj radio vidis da imamo i posjed i prilike mozda je slavija dobra pa vodi niko od nas negleda utakmicu a komentarisemoedo_malesak je napisao/la:Nadam se da lose vidis. Mislim da niko ne bi jednu tekmu pustio da bi igrace odmorio za drugu jer u tom slucaju rizikujes -6 bodova.emir_dj je napisao/la:to ja tako vidimedo_malesak je napisao/la:Poprilicno sam razocaran ovim rezultatom jer sam iskreno ocekivao vise od Zvijezde. Vidim da ovdje neki pisu da je Kuntic u mislima sa Sarajevom. Ako je njegova filozofija takva da jednu utakmicu treba batalit da bi dobio drugu onda je to cisti promasaj a ja se iskreno nadam da to nije njegovo razmisljanje.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.