NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Šteta jbg, trebalo se ovo dobit u regularnom dijelu.
Zna se šta ostaje glavni prioritet. Idemo dalje.
Zna se šta ostaje glavni prioritet. Idemo dalje.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hahah ja Bambija kako skoci i osuta penal.Ne znam zasto su njemu dali da sutaju momak tek doso,koji je to konj dozvolio.
Steta stvarno, ali nema se sta zamjeriti momcima. Odnosno samo zamjerka Sijerkicu imao je samog Sivca kod one sanse.
Idemo se posvetiti ligi 100%
Idemo se posvetiti ligi 100%

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kondicija nam losa do bola.Znao sam ako dođemo do penala 100 % ispadamo, stvarno nemaju snage za 90 min. ali sta je tu je, zamjerka samo sto se Zukicu dalo da šuta.
Igra bez sredine terena! Odbrana i napad kako tako,nije loše! Sve u svemu realno neriješeno,a penali su penali! jbg lutrija! Rekoh li ja da PUBLIKA NEČE NIKAD IZDAT,A POGOTOVO ZAPAD! 9000 navijača! Kondicija nije na nivou al ima vremena za popravak! Ovi igrači sigurno mogu izboriti Federalku,al ne mogu igrat mnogi u Federalnoj! Žao mi samo što ne prodzosmo da i u sljedečoj tekmi dignemo 40000 km od karti,jbg ne dade se!
::::SAMO ČELIK::::
Ova utakmica je pokazala mnogo i Duvnjak je može analizirati dva dana.
Što prije napraviti sa nekim profesionalcem plan regeneracije i fizicke spreme. Tromi su, teski kao zemlja, nespremni. Znam amaterski rang, ali sramota za mlade momke pogotovo sto za 4 mjeseca imas cilj da udjes u federalnu ligu.
Posjeta fantastična, uprava odlicno izreklamirala utakmicu, protiv nekog Radnika 8000 ljudi
Imaju 15 dana da izvuku pouke i isprave greske.
I siguran sam da nam fali stoper uz Isakovića, ne znam jel zavrsen rok ali nazalost Vardo ne moze igrati tu poziciju.
Nadam se Arežini već protiv Moševca i siguran sam da će sa njim biti mnogo ozbiljnija igra.
Sprema sprema sprema fizicka sprema, kao da su imali tegice na nogama od 3 kg.
Što prije napraviti sa nekim profesionalcem plan regeneracije i fizicke spreme. Tromi su, teski kao zemlja, nespremni. Znam amaterski rang, ali sramota za mlade momke pogotovo sto za 4 mjeseca imas cilj da udjes u federalnu ligu.
Posjeta fantastična, uprava odlicno izreklamirala utakmicu, protiv nekog Radnika 8000 ljudi

Imaju 15 dana da izvuku pouke i isprave greske.
I siguran sam da nam fali stoper uz Isakovića, ne znam jel zavrsen rok ali nazalost Vardo ne moze igrati tu poziciju.
Nadam se Arežini već protiv Moševca i siguran sam da će sa njim biti mnogo ozbiljnija igra.
Sprema sprema sprema fizicka sprema, kao da su imali tegice na nogama od 3 kg.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Igra onako nije kao sto smo navikli, fali vezni red... Međuseljac isto dns bezidejan, stalno pada misli da ce svaki put kada padne dobiti prekrsaj,
Arnautovic je vec od 70. minute jedva igrao, Šijerkić sebican,
Sta je tu je, zao mi je jedino sto kada skupimo navijace i nalozimo ih desi se hladan tus i to po ko zna koji put vec. Kad god zavlada euforija mi padnemo, nevjerovatno, isto kao i protiv Bosne..
Arnautovic je vec od 70. minute jedva igrao, Šijerkić sebican,
Sta je tu je, zao mi je jedino sto kada skupimo navijace i nalozimo ih desi se hladan tus i to po ko zna koji put vec. Kad god zavlada euforija mi padnemo, nevjerovatno, isto kao i protiv Bosne..
Cestitke Radniku na korektno odigranoj utakmici.
Sto se nas tice vidi se, a to sam govorio i nakon prijateljake u Grazu, znaci nemamo sredine i fali nam stoper.
Salkic kako je otisao sredina nam je truba, nidje veze. Hajd kontam ubacit ce Arezinu barem pola sata, on ni mukajet ne ubaci ga. I stopera moramo trazit obavezno.
Nebih nikog da izdvajam ko je bio los, a ko dobar.
Steta samo da jos sta kesa klepimo, ali nedade se.
Sto se nas tice vidi se, a to sam govorio i nakon prijateljake u Grazu, znaci nemamo sredine i fali nam stoper.
Salkic kako je otisao sredina nam je truba, nidje veze. Hajd kontam ubacit ce Arezinu barem pola sata, on ni mukajet ne ubaci ga. I stopera moramo trazit obavezno.
Nebih nikog da izdvajam ko je bio los, a ko dobar.
Steta samo da jos sta kesa klepimo, ali nedade se.
moSa likCe
Ono sto mi je krivo: Sto smo bas od Radnika morali ispast i sto smo imali priliku da zaradimo na jos jednoj tekmi.
Ono sto me zabrinjava: Fizicka sprema igraca, najbolji igraci su odjednom najlosiji, ne znam kakve su pripreme bile ali, nisam zadovoljan nikako. "Pojacanja"
Ono sto mi je drago: Da smo ispali iz kupa i nadam se da ce nas ovo otrjezniti i uozbiljiti pred veoma ozbiljne ligaske utakmice u kojima ako ne izborimo prvo mjesto, jos jedna sezona u ovoj ligi bit ce veoma, veoma teska za klub.
Ono sto me raduje: Posjeta, i opcenito pozitivna atmosfera medju ljudima i nakon poraza. Imamo potencijal samo takav, nema kluba ko Celik u BiH 100% . Malo nam fali.
Ono sto me zabrinjava: Fizicka sprema igraca, najbolji igraci su odjednom najlosiji, ne znam kakve su pripreme bile ali, nisam zadovoljan nikako. "Pojacanja"
Ono sto mi je drago: Da smo ispali iz kupa i nadam se da ce nas ovo otrjezniti i uozbiljiti pred veoma ozbiljne ligaske utakmice u kojima ako ne izborimo prvo mjesto, jos jedna sezona u ovoj ligi bit ce veoma, veoma teska za klub.
Ono sto me raduje: Posjeta, i opcenito pozitivna atmosfera medju ljudima i nakon poraza. Imamo potencijal samo takav, nema kluba ko Celik u BiH 100% . Malo nam fali.
Vardo je svakako taraba treba mu jedno 13 kola da uđe u formu.Da nije Isakovica odbrana talašika,trebao je jedan stoper kvalitetan ali jbg to je sto imamo sad za sad.Samo kondicija,snaga brate tromava.
Ne znam jel ono bilo za penala u kaznenom nad Mahirom, primio je loptu i oboren je.
-
- Kontakt:
Igraci nisu bili ni blizu ove ludačke atmosfere na stadionu, toliko mogu reci. Mora se to mnogo vise gristi i izginuti po terenu.
Ulazak u federalnu je prvenstveni cilj i to je prioritet da se desi !
Samo Če
Ulazak u federalnu je prvenstveni cilj i to je prioritet da se desi !
Samo Če

Malo me podcjeca ova utakmica na onu protiv bosne visoko
-
- Kontakt:
Jq strucnjaka ovdje sta je ovo cuj nespremni a mi imali loptu vise u svojim nogama,vise napadali. Ovi strucnjaci sto su prqtili klub u Premijer ligi se aktivirali, gdje ste bili ove dvije godine uz klub
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Pitanje prvaka se mora rijesiti ranije 2-3 kola i nadam se da ce Arežina biti spreman do pocetka polusezone, ta realizacija nas j.ebe 2 godine.
Jedini minus je potencijalni 40k zarade od ulaznica i vidim vecina to potencira, sto znaci svjesni smo svojih mogucnosti i prioriteta.
Koliko god glupo zvucalo, ispali smo na vrijeme, 2 sedmice prije pocetka prvenstva u kojem nas cekaju teska gostovanja ekipama koje su u gornjem dijelu tabele.
Napad na prvu federalnu i nadam se deblokadi racuna vec ove godine. Dugorocni ciljevi na prvom mjestu. Hajmo naprijed Ce
Koliko god glupo zvucalo, ispali smo na vrijeme, 2 sedmice prije pocetka prvenstva u kojem nas cekaju teska gostovanja ekipama koje su u gornjem dijelu tabele.
Napad na prvu federalnu i nadam se deblokadi racuna vec ove godine. Dugorocni ciljevi na prvom mjestu. Hajmo naprijed Ce

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Imal gdje snimak tekme, jel se moze naci gdje?
Volio bih pogledat kakva je bila atmosfera kad se gleda prek tv.
Na jugu je bilo ludilo, cista 10
Volio bih pogledat kakva je bila atmosfera kad se gleda prek tv.
Na jugu je bilo ludilo, cista 10
moSa likCe
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako ce nam Salkic faliti kad nije ni igrao ovu polusezonu? Svaka utakmica je nova prilika da se nesto nauci.
Nisu losi dresovi. Super posjeta. Nas Celik.
Nisu losi dresovi. Super posjeta. Nas Celik.
Celik!3,2,2.
Realno smo odigrali lose, Radnik bolji, imao je tri 100% prilike sano u jednom napadu i plus ona u drugom poluvremenu kad je durmo 1 na 1 odbranio. Mi tanki, Sivac se izdvajao jedini, ostalo tanko. Suki je falio na sredini i to se previse osjetilo. Niko nije mogao da smiri tu loptu da se krene u organizovan napad, sve nekakvo nabijanje. Slao, iako mi je drago da se ispalo sad, da nas ne bi neko nakantao od jacih klubova. Ovako dostojanstveno, hvala igracima svakako, veliki je ovo uspjeh
Veliko hvala navijacima sto smo opet pokazali da imamo najbolju publiku u drzavi i nikad niko nece imati ovo sto mi imamo, toga trebamo biti svjesni i ponosni. Svaka nam cast
Volimo te likČe, idemo dalje i okrecemo se ulasku u federalnu

Veliko hvala navijacima sto smo opet pokazali da imamo najbolju publiku u drzavi i nikad niko nece imati ovo sto mi imamo, toga trebamo biti svjesni i ponosni. Svaka nam cast

Volimo te likČe, idemo dalje i okrecemo se ulasku u federalnu

Jos dovoljno vremena imate da se uigrate, zasto kazem uigrate, jer mi ocigledno i kad ostavimo cijelu ekipu na okupu oni za 3 mjeseca zaborave igrati fudbal.
Trenirajte svaki dan, popravite realizaciju da se prvenstvo starta pobjedama.
Ovaj Kup je bio lijepa prica, mi smo morali 6 utakmica pobijediti da bi uopste dosli u 1/16, zaradili smo, vratili navijace opet na stadion, i sad se okrecemo glavnom cilju a to je prvo mjesto u ligi
Trenirajte svaki dan, popravite realizaciju da se prvenstvo starta pobjedama.
Ovaj Kup je bio lijepa prica, mi smo morali 6 utakmica pobijediti da bi uopste dosli u 1/16, zaradili smo, vratili navijace opet na stadion, i sad se okrecemo glavnom cilju a to je prvo mjesto u ligi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.