Potpuno ocekivano nakon onih golova za plakanje u prvom pol.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A Ranokiju nisi primijetio.arminz je napisao/la:
EDIT:
Pogledajte Medela kod sva tri njihova gola. Covjek veze nema sta treba da radi ko zadnji vezni. Jos Mancini neki dan rece da je najvise iznenadjen sa njegovom igrom
Ma jesam, al sta se ima zamjerit stoperima kad zadnji vezni ne postoji. Po meni najvazniju poziciju u ekipi igra neko ko ne zna ni sta treba da radi tu, nije ni cudo sto primamo golove ko na traci. Ne mogu stoperi radit i svoj i njegov poso. I Mancini juce rece isto da se vecinom primaju golovi zato sto se citav tim ne brani dobro a ne zbog gresaka stopera.SampiJuve je napisao/la:A Ranokiju nisi primijetio.arminz je napisao/la:
EDIT:
Pogledajte Medela kod sva tri njihova gola. Covjek veze nema sta treba da radi ko zadnji vezni. Jos Mancini neki dan rece da je najvise iznenadjen sa njegovom igromS njima dvojicom nema nama napretka.
Kova, po meni, drugo poluvrijeme najbolje od kako je doshao u Inter. Broz isto odlican, svidja mi se kako njih dvojica djeluju zajedno na terenu.
Hernanes, Santon, a posebno kapiten i Medel najgori sinoc.
Optimista u meni se nada da je to zato što je postio, ali bit će da ga Mancio svim silama tjera iz kluba. Čitam da je odbio i Šalke ali džabe ako su ovi naumili da ga otjeraju morat će popustit jer nije on papak ko Naga, Andreolli & Co pa da se zadovolji mjestom na tribinama.arminz je napisao/la:Saqiri ne dobi ni minute
Desnog beka igrao.SiamoNoi je napisao/la:Jel to Montoya veznog igrao?
Pozdrav Tatti,Strittzu i Vrbi u RemetincuIzbori
![]()
![]()
Jao retarda ne mogu da vjerujem.
"22.00 - Ne miruje Inter. Klub iz Milana je ponudio Galatasaraju trampu: Fredi Gvarin za Felipea Mela, plus 6.000.000 evra na račun Nerazura. Očekuje se odgovor iz Istanbula, ali znajući kakve su gazde Galate ne bismo se čudili da odmah pristanu na ovaj posao."
Pravi nacin za dovest Mela.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.