fino je ovo za procitati u vezi Jordana mada Avaz je standardno senzacionalan da bi prodao list...meni se ne svidja sva ta furtutma oko Muse, mogao bi dobro poletit, a i ovako ga neki zlonamjernici prozivaju da je malo u oblacima...ne znam kako mozes reci da ocekujes da imas vise prstenova od Jordana, Kobea...

daj malo skromnosti i respekta, pa taman i ne mislio tako
on po meni treba da osatne u Cedeviti i naredne tri godine, odakle ce sigurno biti draftovan oko 5-og mjesta, zavisno kakva je americka klasa (ova je npr. tanka) i kako ce ga sluziti zdravlje...samo da bude zdrav, napredak je neminovan
nakon svjetskog prvenstva, Musi bi prioritet trebao biti tretman kicme....sto se mene tice, ne bih ga opterecevao s U18 repkom (dati Sikirasu malo vece ovlasti uz Gegica i Camparu, da i on malo napuca statistiku i digne sampouzdanje)
a isto se odnosi i na seniore...ovo je godina promovisanja Atica , nemamo potrebe maltretirat Musu zbog 10 minuta po mecu(a dosao bi na okupljanje bar mjesec ranije)...treba gledat dugorocnu korist od njega a ne samo kratkorocno...Uz Nurkica i Mirzu, plasman svakako ne dolazi u pitanje
fino je ovo za NC, ipak ja bih im se zahvalio......iako bolje i to nego Fener...tu bi upao u zivo blato, i to nema nikakve veze s njegovim kvalitetom. ne treba se inatit i htjeti nekakav euro trofej prije odlaska u NBA...cesto istice da je navijac Fenera ali tu ideju treba hitno zaboravit...Misko ce ga sigurno navlacit da ode tamo jer bi uzeo bolju paru(a on proviziju) nego sto ce uzeti u sljedecim godinama od Cedevite....ali opet kazem, treba gledat dugorocno, a desetine miliona ga svakako cekaju, kad ode u u NBA....nadam se da Musa ima ljude(porodicu prije svega) koji ce ga drzat cvrsto na zemlji i zastitit od medija koji ga stalno vuku za rukav...treba mu mir