SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Koji je rezultat, ne pratim jer radim ispit 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- legenda reala
- Kontakt:
17:17
Nego jel objavljena prva sedmorka turnira
šta očekivati Omeyer,Karabatić,Jurecki, mlađi Karabatić najbolji defanzivac,Nikola MVP, neko od Katrana prva sedmorka, vjerovatno Marković, krila nisu odigrala nešto maestralno ovo prvenstvo, Aginalgalde takođe, tako da ne znam ni ko bi mogo biti najbolji pivot
Nego jel objavljena prva sedmorka turnira
šta očekivati Omeyer,Karabatić,Jurecki, mlađi Karabatić najbolji defanzivac,Nikola MVP, neko od Katrana prva sedmorka, vjerovatno Marković, krila nisu odigrala nešto maestralno ovo prvenstvo, Aginalgalde takođe, tako da ne znam ni ko bi mogo biti najbolji pivot
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od pivota mozd abas bude ovaj Syprzak iz Poljske.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
Omeyer
Gigu-pivot-Tomas
Jurecki-Karabatić-Marković
Gigu-pivot-Tomas
Jurecki-Karabatić-Marković
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
u zadnjoj sekundi poljaci izjednacise
Šiba od tragičara postao junak... Dobra tekma iako ima dosta grešaka na obje strane što je i razumljivo.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
oj poljakinje 

sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce zanimljivo da vidimo kako ce se Qatar nositi sa francuzima i koliku ce pomoc sudija imati 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- OnlyUnited
- Kontakt:
Odlicni Poljaci. Na celu sa Bieglerom kao domacini iduce godine uz par osvjezenja, mogu dosta toga.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Braca Lijewskifilip13 je napisao/la:sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?

arelinho je napisao/la:Braca Lijewskifilip13 je napisao/la:sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?
e oni.znas li sto obojica ne igraju?
stariji Marcin valjda zbog godina,a mladjeg ne znam sto nemafilip13 je napisao/la:arelinho je napisao/la:Braca Lijewskifilip13 je napisao/la:sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?
stariji Marcin valjda zbog godina,a mladjeg ne znam sto nema[/quote]arelinho je napisao/la:filip13 je napisao/la:Braca Lijewskifilip13 je napisao/la:sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?
ja mislio da su mlađi,a marcin u 38. godini,hvala
Cekaju katarske papire 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Lijevski.... pa zadnjih godina je igrao samo jedan... izgleda da su povrijeđeni... a i nisu više što su bili...filip13 je napisao/la:sto za poljsku ne igraju ona braca,ne mogu im se sjetiti prezimena,cini mi se desni bekovi obojica?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Otelo je napisao/la:Cekaju katarske papire
sve je moguce pa i to,i saric je slicnih godina kao i stariji lijewski
- alan_kardec
- Kontakt:
Bravo Poljaci!
Kako me podsjećaju na onu srebrnu Srbiju iz 2012. Jaki na bekovima, spora poziciona igra, slabo koriste krila, jaka odbrana...
Izbaciše redom Švede, Hrvate i sad za bronzu Špance.
Uz malo sreće mogli su i u finale.

Kako me podsjećaju na onu srebrnu Srbiju iz 2012. Jaki na bekovima, spora poziciona igra, slabo koriste krila, jaka odbrana...
Izbaciše redom Švede, Hrvate i sad za bronzu Špance.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.