Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Blue_He4rt
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Blue_He4rt » 01 mar 2012, 23:29

slika

Bolje da ovako izađu pred publiku,nego u jadnim kombinacijama Legea-e.Treba sklopiti ugovor sa ozbiljnijom markom,ali kako ?
Chelsea F.C.

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 01 mar 2012, 23:30

ja ne znam sto, al fakat gotivim svaki borussijin dres...ja bih volio da nam kappa bude sponzor...ne moze adidas i nike praviti bolje dresove od njih...mozda se vama ne svidjaju, al meni jesu itekako...
slika
slika
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 mar 2012, 23:33

Blue_He4rt je napisao/la:slika

Bolje da ovako izađu pred publiku,nego u jadnim kombinacijama Legea-e.Treba sklopiti ugovor sa ozbiljnijom markom,ali kako ?
Nezna se koji je gori, ovo izgleda ko da nam je VARTA sponzor :lol:

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 01 mar 2012, 23:34

Goalgetter je napisao/la:

Eh da je ko VARTA,ovi su vise kao plod djecije maste :mrgreen:
Chelsea F.C.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 02 mar 2012, 00:24

ragbi dres se makar moze kupiti original :D

http://zeragbi.****/2008/06/dre ... e-bih.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 mar 2012, 23:10

AllGunsBlazing je napisao/la:Dresovi ne igraju, prvo nek se oni plasiraju negdje onda ce vjerovatno doci i bolje ponude od ove Legeine..
Ne igraju,slazem se. Jedno pitanje,igraju li kopacke ili igrac. Igrac naravno.A sto recimo Dzeko nosi adidasove kopacke,a ne neki fus s pijace Otoka.
Niko nije nikad ni rekao da igra dres,ali ti u tom dresu predstavljas drzavu,i kad izadjes na teren ljudi koji gledaju tekmu kazu vidi ovim levatima dresova,ne Dzeki,Pjanicu i dr. nego Bosancima. Isto kao i ja kad gledam S.koreju na SP vidim dres i kazem tisu pidjama.
Druga stvar,svaki ugovor se moze raskinuti,pa npr Sarajevu je ovo treci sponzor u pola godine. A dok su imali npr Nike imali su ugovor cini mi se da dobijaju od njih 200 ili 400 000 po sezoni ne znam tacno,nije ni bitno. Eto,u tome je stvar sa dresovima,jednostavno nadju interes u repki i sponzorisu je.
Ako se sjecas da je Bolic nudio savezu da sredi ugovor sa Nike,a Pasalic i Uske mu rekli mojne sad nije jos vrijeme :?:
Do nekog boljeg vremena igramo u pidjamama,boli nas navikli smo.....

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 07 mar 2012, 23:17

Denizmare je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Dresovi ne igraju, prvo nek se oni plasiraju negdje onda ce vjerovatno doci i bolje ponude od ove Legeine..
Ne igraju,slazem se. Jedno pitanje,igraju li kopacke ili igrac. Igrac naravno.A sto recimo Dzeko nosi adidasove kopacke,a ne neki fus s pijace Otoka.
Niko nije nikad ni rekao da igra dres,ali ti u tom dresu predstavljas drzavu,i kad izadjes na teren ljudi koji gledaju tekmu kazu vidi ovim levatima dresova,ne Dzeki,Pjanicu i dr. nego Bosancima. Isto kao i ja kad gledam S.koreju na SP vidim dres i kazem tisu pidjama.
Druga stvar,svaki ugovor se moze raskinuti,pa npr Sarajevu je ovo treci sponzor u pola godine. A dok su imali npr Nike imali su ugovor cini mi se da dobijaju od njih 200 ili 400 000 po sezoni ne znam tacno,nije ni bitno. Eto,u tome je stvar sa dresovima,jednostavno nadju interes u repki i sponzorisu je.
Ako se sjecas da je Bolic nudio savezu da sredi ugovor sa Nike,a Pasalic i Uske mu rekli mojne sad nije jos vrijeme :?:
Do nekog boljeg vremena igramo u pidjamama,boli nas navikli smo.....
EEE kakav je ugovor Sarajevo potisalo a kakav je ugovor onaj Iljo potpisao to je pitanje. Nisu ovi sad iz komiteta laici da to mogu pobit, dok je zadnjem ugovoru sa legeom prisustvovao Ćiro zna se da tu nešto smrdi ;)
Dragon Town

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 mar 2012, 23:31

Da kopacke igraju. Odnosno pomazu igracu u odredjenim segmentima. Imas one za brzinu, druge za preciznost suta ili dodavanja.
Ja nisam protiv novih i boljih dresova, samo kazem da i ti novi nece imati koristi ako se nasi negdje ne plasiraju. Izgubili u Legeinim ili adidasovim je isto.
Celik!3,2,2.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 07 mar 2012, 23:47

AllGunsBlazing je napisao/la:Da kopacke igraju. Odnosno pomazu igracu u odredjenim segmentima. Imas one za brzinu, druge za preciznost suta ili dodavanja.
Ja nisam protiv novih i boljih dresova, samo kazem da i ti novi nece imati koristi ako se nasi negdje ne plasiraju. Izgubili u Legeinim ili adidasovim je isto.
Al brate nije meni isto dat 100 km za Legeu i 100 km za adidas il nike, i ja vjerujem da ce mi bit ljepse kad obucem adidas dres reprezentacije nego legea, i kvaka je u tome sto ce svaki kolekcionar dresova bio gdje u svijetu prije uzet neki adidas dres nego dres tamo neke marke :!:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 07 mar 2012, 23:54

Ako kvalifukujemo na SP2014 imat cemo Nike za SP.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 08 mar 2012, 07:11

classic je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Da kopacke igraju. Odnosno pomazu igracu u odredjenim segmentima. Imas one za brzinu, druge za preciznost suta ili dodavanja.
Al brate nije meni isto dat 100 km za Legeu i 100 km za adidas il nike, i ja vjerujem da ce mi bit ljepse kad obucem adidas dres reprezentacije nego legea, i kvaka je u tome sto ce svaki kolekcionar dresova bio gdje u svijetu prije uzet neki adidas dres nego dres tamo neke marke :!:
Samo znaj da taj Nike ili Adidas dres nece biti 100 maraka, nego 160+. Ako hoces dobar brend da se osjecas "ugodno" onda budi spreman da duboko u 'canik potegnes. Ubjedjen sam da bi dolaskom novog sponzora Miske, Rahima, Medunjanin, Ibricic, Dzeko poceli redovno igrat i mi bi bili najjaca reprezentacija u Evropi. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2012, 00:14

AÐ_Official je napisao/la:
classic je napisao/la:
Samo znaj da taj Nike ili Adidas dres nece biti 100 maraka, nego 160+. Ako hoces dobar brend da se osjecas "ugodno" onda budi spreman da duboko u 'canik potegnes. Ubjedjen sam da bi dolaskom novog sponzora Miske, Rahima, Medunjanin, Ibricic, Dzeko poceli redovno igrat i mi bi bili najjaca reprezentacija u Evropi. ;)
Apsolutno ne mora da znaci da ce biti 160+ sta vise. ;)
BIH kada bi potpisala ugovor sa Adidasom ili Nikeom dobijala bi dresove 2 ili 3 kategorije,nikako prve jer oni imaju pre BIH mnogo klubova i selekcija koji su im primarni izvori sredstava.A BIH bi davali standardni dizajn bez prava da savez trazi koji ce dizajn.Sama cena tih dresova je smesna,maksimalno 60-ak eura.

Sa druge strane licno mislim da je za BIH bolje da ostane na Legei ali da poboljsa neke stavke u ugovoru,npr.da savez bira dizajn dresova. ;)
Kvalitet Legea dresova je strasno kvalitetan,mnogo bolji nego gore spomenuta 2. ili 3. kategorija ovih "giganata".U poslednje vreme Legea je sastavila ozbiljan plan kako zeli da se ugura na svetsko trziste.Za ovaj deo Evrope je uzela Zvezdu(zbog toga i znam vecinu stvari oko ovoga proizvodjaca ;) ) i dala joj tzv.zlatno sponzorstvo,dakle pravi nam opremu,daje nam odredjenu cifru u kesu+ mi sami biramo dizajn dresa.Tako bi nesta mogla i BIH na reprezentativnom nivou da pokusa posto i jeste najbolja selekcija sa Legeom.Ko je tu jos ? Crna Gora,Severna Koreja,dakle nekoliko klasa ispod. ;)

Moje misljenje je da je bolje imati relativno slabije poznatog proizvodjaca opreme sa Top opremom,nego imati one cije se istina ime lepse izgovara Adidas,Nike ali od kojih dobijas nize kategorije. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 mar 2012, 00:26

Mislim da u top ugovorima od Nikea stoji da reprezentacija mora odigrati prijateljsku utakmicu na tri razlicita kontinenta u toku jedne kalendarske godine . Opet moram se uvjeriti u ovo nisam bas 100% siguran
Thomas Müller - Fußballgott

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2012, 00:34

Devil je napisao/la: Apsolutno ne mora da znaci da ce biti 160+ sta vise. ;)
BIH kada bi potpisala ugovor sa Adidasom ili Nikeom dobijala bi dresove 2 ili 3 kategorije,nikako prve jer oni imaju pre BIH mnogo klubova i selekcija koji su im primarni izvori sredstava.A BIH bi davali standardni dizajn bez prava da savez trazi koji ce dizajn.Sama cena tih dresova je smesna,maksimalno 60-ak eura.

Sa druge strane licno mislim da je za BIH bolje da ostane na Legei ali da poboljsa neke stavke u ugovoru,npr.da savez bira dizajn dresova. ;)
Kvalitet Legea dresova je strasno kvalitetan,mnogo bolji nego gore spomenuta 2. ili 3. kategorija ovih "giganata".U poslednje vreme Legea je sastavila ozbiljan plan kako zeli da se ugura na svetsko trziste.Za ovaj deo Evrope je uzela Zvezdu(zbog toga i znam vecinu stvari oko ovoga proizvodjaca ;) ) i dala joj tzv.zlatno sponzorstvo,dakle pravi nam opremu,daje nam odredjenu cifru u kesu+ mi sami biramo dizajn dresa.Tako bi nesta mogla i BIH na reprezentativnom nivou da pokusa posto i jeste najbolja selekcija sa Legeom.Ko je tu jos ? Crna Gora,Severna Koreja,dakle nekoliko klasa ispod. ;)

Moje misljenje je da je bolje imati relativno slabije poznatog proizvodjaca opreme sa Top opremom,nego imati one cije se istina ime lepse izgovara Adidas,Nike ali od kojih dobijas nize kategorije. ;)
Cudi me da nisi dobio 20 facepalm-a do sad, kao ja kad sam slicno nesto rekao :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 mar 2012, 01:03

Pa verovatno ti sto govore ili rade u Adidasu i Nikeu pa brane svoje,ili nikada u ruci nisu drzali orginalni dres Legee dakle Top kategoriju istog. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 09 mar 2012, 01:08

Devil je napisao/la:Pa verovatno ti sto govore ili rade u Adidasu i Nikeu pa brane svoje,ili nikada u ruci nisu drzali orginalni dres Legee dakle Top kategoriju istog. ;)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=980" onclick="window.open(this.href);return false; Vidis kako su se pravili pametni. ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 mar 2012, 16:25

Dres repke je izuzetno loš i što je najgore ništa se ne mjenja već godinama,Legea izbaci model koji ne liči ni na šta i onda za isti pukne cijenu kao da je Adidas ili Nike u pitanju.

Ne vidim razlog zašto se ne sklopi ugovor sa Adidasom, npr jedan Zanzibar nosi dresove Adidasa. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dilajla
Kontakt:

Post Postao/la dilajla » 15 mar 2012, 01:49

Brate, izgleda ko da su putari što obilježavaju cestu prešli preko njega i onako usput, po njemu prosuli lanjsko ulje iz friteze.

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 19 mar 2012, 19:53

Blue_He4rt je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Eh da je ko VARTA,ovi su vise kao plod djecije maste :mrgreen:
Hahaha ovo izgleda ko da nam je Zvijezda biljni mrs sponzor
Zvijezda nanine kuhinje :D :D :D :D
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Cwirek, forgempp, Jegres, Maestro^^, Proximic, Sheyi, UtdBiH21, zikerrz21 i 96 gostiju.