FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako se dovedu dobri igraci,biti ce i vise publike. Ako ima vise publike,ima i vise para,a i atmosfera je bolja. Ako ima para, ima i stabilnosti u klubu. A kad je klub stabilan,titule dolaze same od sebe.
Sad sam cito ovaj novi pravilnik UEFA Euro Lige, koja ce zamjeniti Kup UEFA od slijedece sezone, za koji smo se eto nekako kvalifikovali i to u prvu kvalifikacionu rundu al mislim da nam nikako ne ide na ruku. Novi aranzman favorizuje mnogo ligu sampiona, samom cinjenicom da ko iz trece ( ovo je u stvari druga runda ali je i liga sampiona reformirana tako da ce se 2009/2010 igrati 4 runde kvalifikacija) runde kvalifikacija za ligu sampiona ispadne ide u prvo kolo EURO lige iz koje ce se ici u 12 grupa od po 4 ekipe a ko ispadne iz 4. runde za ligu sampiona ide direktno u grupe..i konacno treci grupa lige sampiona ide u 16 finale Uefa Euro lige...helem u svakom slucaju ovaj novi kup je pravi Srot lige prvaka a mi krecemo u prvoj rundi pa kako da stanemo na noge kad moramo 4 ekipe izbaciti prije nego sto dodjemo do grupne faze..jedino pozitivno ovog novog pravilnika je to sto smo bare bare sa komsijama, Slovenci, Hrvati,Srbi, Bosanci, Makedonci, svima je isti broj mjesta odobren..
sudija je svirao nepostojeći penal, kako je ondje vidio prekršaj to samo on znaFK Sarajevo je napisao/la:pokradeni u lukavici prvo poluvrijeme je bilo katastrofa drugo dosta bolje ulazkom hirosa i jahovica igra postala zivlja cestitke jahovicu na golu i nadam se da ce ovakim sudijama koji jedva cekaju da uniste bosnjacke klubove za sva vremena zabraniti sudjenje
- Komunikacija
- Kontakt:
ne kaki mr penal ,dali smo im jedna gol
i izbacili ih sto je najbitnije.

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
jao splaeti sto ti seres majke mi sta je bilo kad ste govorili srbija srbija jebote jel tome ima mjesta na fudbalskim terenima koji vam je **** vise jebote al sam se najezio kad su pitari poceli pjevati jedna si i jedina i nadglasali sokolove na njihovom terenu mozes mislit debila OVO JE BOSNA a kao sto kaze komunikacija zrinjski je izbacio partizana pa makar izgubili 20 0 u 2 utakmice zrinjski je prosao dalje spalleti cuvaj se zelje sarajeva i olimpika hahahahahahahahhahaha zguzit ce te pitari pazi sei jos da kazem za onaj penal ja mislim igrac sa brojem 6( ne znam ko je bio ) nije ni dotakao spalevica onaj pao kao da je neki holivudski glumac cccccccccccccccccccc
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zasto je moj post obrisan ja sam covijeku samo postavio pitanje i trazio odgovor nije bilo nikakvih uvreda
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FK Sarajevo je napisao/la:horde su bile zakon najljepse kad oni iz slavije pocnu one njihove cetnicke a horde ih glasom nadjjacaju ja sam se valjo od smijeha svaka cast HZ 87 DO SMRTIZike_HzSa je napisao/la:Bravo majstore .... jedno od najgorih gostovanja ....
Solidno navijanje , ali maloo smo ritam gubili bez bubnja , ali sve u svemu dobro je bilo
A o Sokolovima da i nepricam , danas su jos jednom pokazali kako su nacionalisticka grupa !!!!
-HzsA-
Mah nmg nam nishta ba...Kada su gostovanja u pitanju a i inache nema glasnijih i ljudjih od nas

HzsA 4eWer....
- Komunikacija
- Kontakt:
Ovaj forum je inace pun cenzura,kao da smo jos u staljinovom dobu.FK Sarajevo je napisao/la:zasto je moj post obrisan ja sam covijeku samo postavio pitanje i trazio odgovor nije bilo nikakvih uvreda

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
- FK Sarajevo
- Kontakt:
ma dobro haj da sam pisao nesto uvrijedljivo nego samo nesto upitao covijekaKomunikacija je napisao/la:Ovaj forum je inace pun cenzura,kao da smo jos u staljinovom dobu.FK Sarajevo je napisao/la:zasto je moj post obrisan ja sam covijeku samo postavio pitanje i trazio odgovor nije bilo nikakvih uvreda
Da ne bi bilo nekakvih zabuna,objasnicu zasto se postovi brisu.Znate vi sve,ali uvijek pitate zasto je post obrisan,zasto je isti editovan,zasto je tema zakljucana/obrisana.Kao sto znate ovaj forum je sportski,te ovdje nema mjesta za politicke diskusije,nece biti tolerisano.Spamanje nece biti dozvoljeno,vrijedjanje,omalozavanje,i vec navedena politika.Nista nece biti uredjeno od strane moderatora sto ne treba,sve sa razlogom.Vidim,zalite se zasto su na ovoj temi neki postovi obrisani.Znate sta se pisalo,nemojte da pisem u detalje.Odgovorio sam na PM i objasnio malo detaljnije,zato se pridrzavajte pravila.Ne zelimo nikoga da ''ostetimo'',vec cinimo forum kvalitetnijim i laksim,sa sto manje ili nimalo kazni.Logicno je da ce biti dosta lakse za diskutovati ako su postovi u pravcu teme,ako nema navedenih ''promasaja''.Ako imate primjedbe,imate posebnu temu za to,ne pisite ovako na slicnim temama.Hvala
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nisam reko da se pravilnikom izjednacile lige, sto i nikako nebi imalo smisla, nego da su se sve balkanske lige izjednacile po odobrenim mjestima za ligu sampiona i euro ligu...
1-0 Hajduk pobjedioFantom78 je napisao/la:Kolko su igrali Hajduk Split - Sarajevo jučer ? Bio sam u ST pa vidim da su igrali samo nezz kolki je rezultat

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
pa igrali sarajevo intertoto ili uefa kup? ili u opste u evropi?? na tabeli su peti?? jeli to moguce?
Ma kakvo peto. Sarajevo je na 4. mjesto i ima isto bodova ko Borac, ali u međusobnom omjeru smo bolji. Prema tome Sarajevo ide u ovu novu Uefa Euro ligu, a startamo u 1. pretkolu. Kakav intertoto i bakrači to više nepostoji.aris je napisao/la:pa igrali sarajevo intertoto ili uefa kup? ili u opste u evropi?? na tabeli su peti?? jeli to moguce?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Avaz:

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
par pitanja uvezi fk sarajeva..
1) gdje mogu kupit kompletan dres ovogodisnji??
2) gdje mogu kupit trenerku (oba dijela) ovogodisnju?
3) gdje mogu kupit onu bijelu majcu, koju Janjos nosi na svakoj utakmici (bijela NiKe kratki rukava)??
Hvala unaprijed
3) gdje mogu kupit onu bijelu majcu, koju Janjos nosi na svakoj utakmici (bijela NiKe kratki rukava)??
Hvala unaprijed
- FK Sarajevo
- Kontakt:
kako se kralj brine da nebi sta zaboravioahmiiic je napisao/la:par pitanja uvezi fk sarajeva..
Hvala unaprijed

problem je sto i ja nezivim u sarajevu pa zato neznam..
ma u nike shopu prosle godine nije bilo stvari sarajeva, ali neznam jesul tad imali vec nike ..
ako neko zna gdje, recite:D
ma u nike shopu prosle godine nije bilo stvari sarajeva, ali neznam jesul tad imali vec nike ..
ako neko zna gdje, recite:D
FK Sarajevo je napisao/la:kako se kralj brine da nebi sta zaboravioahmiiic je napisao/la:par pitanja uvezi fk sarajeva..
Hvala unaprijed![]()
![]()
neznam nezivim u sarajevu ali mislim da bi mogao naci u nike shopu u sarajevu posto je on sponzor opreme sretno u potrazi
u nike shopu kod trznice. ako slucajno nemaju nesto od toga onda narucis i oni za 5 dana nabave
dres i trenerku sigurno imaju
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!