BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rios

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Rios » 07 okt 2013, 15:18

Jbt ja ne smijem zamisliti sta ce se desavati u utorak aBd sirom BiH..Jos evo najavili su i reprezentativci da ce doci u Sarajevo nakon tekme sa Litvanijom..Jeza me hvata odmah..Samo da hairli upisemo tih 6 bodova.. 8-)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 okt 2013, 15:21

Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 okt 2013, 15:22

Batko je napisao/la:Grci standarno 1:0, ne sumnjam ni da ce ovaj put tako biti........SLovaci su izgubili sve sanse a koliko vidim Hamsik nije ni dobio poziv, to pokazuje koliko ozbiljno shvacaju ovaj mec.
Ali zato su vratili Stocha, a tu je i Weiss igrači koji igraju u grčkoj ligi.Naravno tu su i Šestak,Kučka,Škrtel tako da izostanak Hamše neće se puno osjetiti.Mislim da pokušavaju da vide kako ide bez njega u ekipi i naravno uigravanje za naredne kvalifikacije. Očekujem 1:1 a još bolje 1:2 :mrgreen:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 07 okt 2013, 16:05

Papastathopoulos je napisao/la:Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+
tako je prijatelju moj, trebamo svi nasu cijelu imovinu sto imamo stavit na 4+......ubicemo ih!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 okt 2013, 16:25

Grcka-Slovacka 1:0, skoro pa sigurno :mrgreen:

Mislim da ne treba za njima brinuti, jer nase je da dobijemo ove dvije utakmice, a i vjerujem da Grci nece ispustiti mec loptu protiv Slovaka, i onda ce cekati nas kiks protiv Litvanaca.

Foksuirati se sada samo na ovu utakmicu sa Lichtensteinom, pravim pristupom i maksimalnim zalaganjem do sigurne pobjede i 3 boda, i prije svega pametnom igrom, jer nam dosta igraca im vec zuti karton.

Baj de vej, Lulic kasni na okupljanje:

Kod: Označi sve

"Danas očekujem seve igrače osim Lulića sa kojim sam se čuo maloprije. On ima jednu lijepu stvar. Sutra mu se supruga porađanja, tako da će preskočiti trening i priključiti se u srijedu. Neki igrači su već stigli. Luliću sam ja dao dopust jer ipak je to veliki događaj u životu" kazao je popularni Pape.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 okt 2013, 16:55

Novi zmaj Adnan Januzaj :?:

Mladi igrac Manchester Uniteda navodno nece da igra za Kosovo ili Albaniju, jer kako tvrdi jedan izvor iz albanskog fudbalskog saveza ''njegovi roditelji ne vole Albaniju i nema sanse da igra Adnan za nas''

Ograstao je u Belgiji i rodjen je tamo i ima njihov pasos ali sada navodno hoce i Engleska da igra za njih a cak se i Turska i Srbija bore da zaigra za njih.

Ljudi postoji veliki sansa da ako je tacno ovo iz albanskog saveza, da je Adnan Januzaj nas Bosnjak (Junuzovic=Januzaj).
Bosnjaka ima 50000 porijeklom sa Kosova a neki imaju albanska prezimena dok neki rijetki cak i srpska jer hoce i jedni i drugi da ih asimilisu u njihov narod.

Treba pod hitno vidjeti da li postoji bilo koja sansa da Adnan Januzaj zaigra za BiH :D

Hajmo raja sada se aktivirati masovno!
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 okt 2013, 16:56

gringonjaOnajDrugi je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Kvota na bih-liht 7+ je 5.00..odlicna kvota za neki fin ulog..al za mene je zicercina 4+ 2.00 kvota..familiju uplacujem na 4+
tako je prijatelju moj, trebamo svi nasu cijelu imovinu sto imamo stavit na 4+......ubicemo ih!
Kvota na našu pobjedu 1,01. :lol:

Ovo za Januzaja je odlična vijesti (ukoliko tu ima istine). To je momak koji predstavlja zvijezdu u usponu, a igra u velikom engleskom i evropskom klubu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 okt 2013, 17:00

Kakav Januzaj ljudi moji. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 07 okt 2013, 17:01

Pauk je napisao/la:Novi zmaj Adnan Januzaj :?:

Mladi igrac Manchester Uniteda navodno nece da igra za Kosovo ili Albaniju, jer kako tvrdi jedan izvor iz albanskog fudbalskog saveza ''njegovi roditelji ne vole Albaniju i nema sanse da igra Adnan za nas''

Ograstao je u Belgiji i rodjen je tamo i ima njihov pasos ali sada navodno hoce i Engleska da igra za njih a cak se i Turska i Srbija bore da zaigra za njih.

Ljudi postoji veliki sansa da ako je tacno ovo iz albanskog saveza, da je Adnan Januzaj nas Bosnjak (Junuzovic=Januzaj).
Bosnjaka ima 50000 porijeklom sa Kosova a neki imaju albanska prezimena dok neki rijetki cak i srpska jer hoce i jedni i drugi da ih asimilisu u njihov narod.

Treba pod hitno vidjeti da li postoji bilo koja sansa da Adnan Januzaj zaigra za BiH :D

Hajmo raja sada se aktivirati masovno!
Nisu svi Adnani ovog svijeta iz BiH.

Ili to ironiziras Hrvatski Nogometni Savez???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 07 okt 2013, 17:01

Cuj Januzaj.

Na koliko ces ti ovo tema jos postaviti. NBA, Tenis il sta?

Po ovoj logici bi i Messi mogao biti Bosanac. Argentinci pricaju slican spanjolski ko Meksikanci, a Meksicke sapunice su popularne u BiH potom Messi je Bosanac. Messi = Mesimovic

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 okt 2013, 17:07

Sve dok postoji sansa da je njegova porodica Bosnjaci sa Kosova, trebamo sve uraditi da vidimo moze li Adnan Januzaj zaigrati za BiH.

U Sarajevu ima mnogi porodica Bosnjaka sa Kosova a vecina imaju albanska prezimena.

Znam da ovaj vjerovatno nema veze sa BiH, ali ako je Bosnjak mozda postoji neka sansa, pa i porodica Izeta Hajrovica je porijeklom iz Makedonije.

knabs
Kontakt:

Post Postao/la knabs » 07 okt 2013, 17:07

AzRimiRzA je napisao/la:Cuj Januzaj.

Na koliko ces ti ovo tema jos postaviti. NBA, Tenis il sta?

Po ovoj logici bi i Messi mogao biti Bosanac. Argentinci pricaju slican spanjolski ko Meksikanci, a Meksicke sapunice su popularne u BiH potom Messi je Bosanac. Messi = Mesimovic
Mogu li Manijaci ovdje poduzeti ikakve mjere da zastupi za Bih, mislim ipak su oni povezani ?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 okt 2013, 17:10

Moguce je svasta,zante da su makedonci tjerali i dodavali svim strancima ski ,mozda su i ovi tako uradili...
Ali ,zasto ne vrate ponovo svoje prezime,ovaj drugar i njegovi svi su vratili...
Al,mo u takvim cudnim situacijama obicno izlazimo pobjednici,gdje prestaje logika,tu smo mi :)

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 okt 2013, 17:37

Po cemu je Januzaj=Junuzovic? I mislim da su sanse da mali zaigra za BiH izmedju ostalog oko 5 % (prvo ime Adnan) najvise. Sto bi rekao veliki Safet, logicno je da igra za nekog drugog, nije prosao nijednu nasu selekciju :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sluzbenik
Kontakt:

Post Postao/la Sluzbenik » 07 okt 2013, 17:45

DonCorleone je napisao/la:Po cemu je Januzaj=Junuzovic? I mislim da su sanse da mali zaigra za BiH izmedju ostalog oko 5 % (prvo ime Adnan) najvise. Sto bi rekao veliki Safet, logicno je da igra za nekog drugog, nije prosao nijednu nasu selekciju :lol: .
da bi neki igrac igrao za repku, mora barem pet godina zivjeti ili imati mjesto prebivalista u drzavi

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 okt 2013, 17:45

ALI zasto nebih probali?

Nevjerovatno je koliki pesimizam vlada kod nas.

Mozemo probati da vidimo...
uostalom sjecam se kad je Sead Kolasinac prvi put bio tema, kad su mnogi govorili ma kakav Kolasinac, on je veliki Crnogorac i voli Crnu Goru, nece nikad taj igrati za BiH.
Cak je jedan lik tvrdio da je iz Njemacke i da zna njegove roditelje i da nema sanse da igra za Bosnu.

Postoji sansa, ne velika ali postoji, izgubili smo mnoge zbog ovakve atitude ''ma kakav on..nema sanse'' najbolji primjer je ibrahimovic.

PS. Adnan je vrlo rijetko ime kod Albanaca :idea: mozda je to nas Bosnjo ali mozda i nije...

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 07 okt 2013, 17:48

Ma ide Bosna do Brazila, nema govoraaa :D :D :D :D
Zmajevi su nabrijani vatra do koljenaaa :D ;) ;) ;) ;)
Heejejejejejej
:D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 okt 2013, 17:50

Mislim da ne bi bilo nikakvih problema da zaigra za nas, ako bi stvarno želio, roditelji su mu vjerovatno rođeni negdje u ex Ju i on po pravilima može igrati za bilo koju ex Ju reprezentaciju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 okt 2013, 17:52

Po cemu je Januzaj=Junuzovic? Hocu objasnjenje :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 okt 2013, 17:56

Odlicno, pa cak i ako je Albanac neka zaigra za BiH ako ima zelju.

Realno sada imamo najbolju reprezentaciju iz ex YU...mnogi Albanci iz dijapore izbjegavaju Albaniju iz ovog ili onog razloga kao onaj Shaqiri iz Bayerna i mnogi drugi iz Svicarske kao Valon Behrami koji igra Seria A itd itd

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.