slazem se za fletchera... on je nenormalno podcjenjen... sta covjek radi sve u ovom timu... medju podcjenjenim je i o shea, sta je covjek vaznih golova zabio...Trasimaco je napisao/la:Drug moj, Fletcher je najpotcjenjeniji igrac u Premiershipu. Uopste niko ne gleda kako on igra. Doduse, ima toliko zvijezda u ovom timu, pa je i logicno da se ne primjeti. Ali frajer sve zivo odrađuje i igra gotovo bez greske. Kada se Hargreaves vrati u formu, njih dvojica ce da drze sredinu terena, a Carrick seli na klupu. Jer pored njih dvojice nijedna lopta ne moze proci. Zapamti ovo!
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Slazem se i ja za Fletchera jedan od boljih danas,a onog mrtvaca Nania poslat sto dalje od Old Trafforda,Berbatov je pokazao u ovih 10ak minuta da je zreo za klupe.Odbrana nekako panicna danas,osjeti se nedostatak Ferdinanda jer kad je Rio u ekipi i Nemanja je dosta sigurniji.Foster dobar danas imao onu sjajnu intervenciju pocetkom drugog poluvremena i iako je bio lose postavljen kod prvog gola dostojno mjenja Van Der Cara.Rooney standardno dobar i nadam se da ce mu od sledece utakmice prikljuciti Owen jer bi tad Manchester bio jos ubojiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
UNITED je zaista ne zasluženo pobjedio,runi je največa varalica u fudbalu-čisto simuliranje,e da su tu umjesto dijabija,denilsona i ebuea bili sesk,rosicki i nasri,volkot kako bi onda prošli.Ljudi bi vas razvalili
Cisto simuliranjeensadek je napisao/la:UNITED je zaista ne zasluženo pobjedio,runi je največa varalica u fudbalu-čisto simuliranje,e da su tu umjesto dijabija,denilsona i ebuea bili sesk,rosicki i nasri,volkot kako bi onda prošli.Ljudi bi vas razvalili

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa ti prvo provjeri pravila fudbalske igre, pa onda nekog nazivaj varalicom. Niko od igraca Arsenala se nije bunio zbog penala. Bas se pitam zasto?

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Pa pogledaj ti još koji put snimak,pa ćeš vidjeti da je pao prije nego ga je almunija dotako
Jos da malo popravi onaj sut gdje bi mu bio kraj ^^.Trasimaco je napisao/la:Drug moj, Fletcher je najpotcjenjeniji igrac u Premiershipu. Uopste niko ne gleda kako on igra. Doduse, ima toliko zvijezda u ovom timu, pa je i logicno da se ne primjeti. Ali frajer sve zivo odrađuje i igra gotovo bez greske. Kada se Hargreaves vrati u formu, njih dvojica ce da drze sredinu terena, a Carrick seli na klupu. Jer pored njih dvojice nijedna lopta ne moze proci. Zapamti ovo!
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
MU JE PRODAO SVOJU LIJEPU IGRU ZA 80 MILIONA
A SA TAKVOM IGROM IDU I POBJEDE U PRAWO WAŽNIM TEKMAMa. . .
[/quote]
samo curice pisu W umjesto V...
A i evo vec su otpocele one izjave pa gdje je sad ronaldo...[/quote]
samo curice??
jesi smiješan bgm. . . ako si navijač one rupe koja prošle godine bijaše veliki klub(i koju neki naziWaju Man.Utd.) onda te razumijem. . .vama C-Ron fali nenormalno ,ti htio priznati ili ne
. .
p.s.kako je ono MU odigrao sa burnlyem,a kako Chelsea. .
[/quote]
1. Man. Utd- ne bih za njih navijao, nema sanse. sta vise rec, nego da ih mrzim.
2. Ronaldo ne fali nama( jer ja nisam jedan od njih(nedo Bog da jesam)), Ronaldo fali onima u Man.Utd.
3. Cule for Ever
4. Pogledaj malo po netu, sta se prica o tom slovu W. kad vidis jos i jednog clana ovde na pise W umjesto V, javi se onda.[/quote]
za razliku od tebe ,ja ne živi mna netu. . ja imam normalan život. . .

A SA TAKVOM IGROM IDU I POBJEDE U PRAWO WAŽNIM TEKMAMa. . .

samo curice pisu W umjesto V...
A i evo vec su otpocele one izjave pa gdje je sad ronaldo...[/quote]
samo curice??

jesi smiješan bgm. . . ako si navijač one rupe koja prošle godine bijaše veliki klub(i koju neki naziWaju Man.Utd.) onda te razumijem. . .vama C-Ron fali nenormalno ,ti htio priznati ili ne

p.s.kako je ono MU odigrao sa burnlyem,a kako Chelsea. .

1. Man. Utd- ne bih za njih navijao, nema sanse. sta vise rec, nego da ih mrzim.
2. Ronaldo ne fali nama( jer ja nisam jedan od njih(nedo Bog da jesam)), Ronaldo fali onima u Man.Utd.
3. Cule for Ever
4. Pogledaj malo po netu, sta se prica o tom slovu W. kad vidis jos i jednog clana ovde na pise W umjesto V, javi se onda.[/quote]
za razliku od tebe ,ja ne živi mna netu. . ja imam normalan život. . .

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!

Man Utd je igrao ocajno vidi se koliko fali Ronaldo i Tevez...onaj Berbatov motka....al et pobjeda je pobjeda samo sto necete imati vise ovako srece...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
realno man utd danas se provukao,nisu stvorili sanse do zadnjih deset minuta a i onda nisu imali bog zna sta...ono berbatov i nani........arsenal diktirao tempo,imali loptu sjajno igrali,ali na muci se poznaju junaci......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Onaj Berbatov iz tekme u tekmu se bruka postenski, mislim covjek sta moze masiti, ali nije problem sta on masi nego kako masi ... ne znam sta vise Ferguson glumi sa njim, ono nije kadar za Hulla, kamoli Man Utda... u Totham da se vrati tesko, imaju prejak napad sad ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
oj majko mila imali loptu aaajjjjjjjneno#4 je napisao/la:realno man utd danas se provukao,nisu stvorili sanse do zadnjih deset minuta a i onda nisu imali bog zna sta...ono berbatov i nani........arsenal diktirao tempo,imali loptu sjajno igrali,ali na muci se poznaju junaci......

jarane ako si gledao real-depo vidjet ces i da je raulu sviran i gori penal zato djaba pricas neke stvari!ensadek je napisao/la:Pa pogledaj ti još koji put snimak,pa ćeš vidjeti da je pao prije nego ga je almunija dotako

Pa onaj Arsenal nebi mog'o pobjedit da za MU igra moja ekipa sa termina
. Arsenal je pobjedio sam sebe. Foster truba, nema od njega nikad golmana za MU, vidi se to... Brown, kuku lele, kad Robin krene na njega sve me nesto presjeca u stomaku. Valjda ce se brzo vratit Rio i Evans. Nani mi opet vadio zivce, ali nije momak kriv, kriv je Fergi sto nije doveo Robbena, nego je dopustio da ode kod onih ****. Kakav je to krilni igrac kad nema niti jednog probijanja po krilu u cijeloj utakmici? On je dobar, ali za posljednjih 20 min., kada je on svjez, a odbrana protivnika umorna. Tek onda se moze ocekivat da probije. Jbg, Fergi je trebo ukljucit u transfer gnjide Robbena i Senijdera, i sada bi mogli pricat o trostrukoj kruni. Ovako, bojim se da u LP ne mozemo dalje od polufinala. ZA PL se uopste ne plasim, prave tekme tek dolaze... MU vec godinama mrljavi u ovom dijelu sezone... I dalje sam misljenja da ce konkurenti biti otpisani 2-3 kola prije kraja prvenstva.

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
sa svim se slazem!ali eto ocekujem i tog obertana da vidimo kakav je i on!u francuskoj je dobro igrao ima mali tehniku i brz je pa bi moglo od njeg nesto bit nadam se!Valencia je napisao/la:Pa onaj Arsenal nebi mog'o pobjedit da za MU igra moja ekipa sa termina. Arsenal je pobjedio sam sebe. Foster truba, nema od njega nikad golmana za MU, vidi se to... Brown, kuku lele, kad Robin krene na njega sve me nesto presjeca u stomaku. Valjda ce se brzo vratit Rio i Evans. Nani mi opet vadio zivce, ali nije momak kriv, kriv je Fergi sto nije doveo Robbena, nego je dopustio da ode kod onih ****. Kakav je to krilni igrac kad nema niti jednog probijanja po krilu u cijeloj utakmici? On je dobar, ali za posljednjih 20 min., kada je on svjez, a odbrana protivnika umorna. Tek onda se moze ocekivat da probije. Jbg, Fergi je trebo ukljucit u transfer gnjide Robbena i Senijdera, i sada bi mogli pricat o trostrukoj kruni. Ovako, bojim se da u LP ne mozemo dalje od polufinala. ZA PL se uopste ne plasim, prave tekme tek dolaze... MU vec godinama mrljavi u ovom dijelu sezone... I dalje sam misljenja da ce konkurenti biti otpisani 2-3 kola prije kraja prvenstva.
Mislim MUFC ako ovako nastavi nece daleko dogurat. Kao sto jedan rece Arsenal je pobjedio sam sebe. Fali jedan igrac koji ce prelomit sredinu. Fergi je popusio **** prodajom Teveza. Pa on ostavio onog Berbatova pa taj covjek je mrtvac na terenu. Ja ne znam zasto su ga toliko platili. Mislim da je to najveci promasaj Fergia kao i prodaja Teveza. Pa kada je prodao Ronalda mogao je dovest za solidne pare nekog dobrog igraca na krilu...nadam se da ove sezone necemo imat muke za izbor LP. Ove sezone ima dosta dobri ekipa. Sreca pa se povrjedio Modric, pa sada Totenha nece biti isti. A pored njih ima jos Liverpool,Chelsea,Arsenal i City...bit ce napeto do kraja
Pa valjda covjek nakon toliko godina zna sta radi. Opet cujem da se suska nesto oko transfera u zadnjim sekundama. Mozda jos neko dođe iako je SAF rekao da je gotovo. Berbatov je i mene iznervirao juce. Dobio je nemoguce preciznu loptu od Nanija i promasio cist zicer. Mnogi ga kritikuju, ali ja vjerujem da ce on da se sredi i da bude sto i treba da bude. Nije jos ekipa kompletna i mnogo stvari ce se rijesiti. Ja samo cekam Hargreavesov povratak. Tada ce sredina biti neprelazna. Odbrana je ionako najjaca u Evropi. Napad moze jos mnogo bolje, ali to ce se popraviti kako sezona bude odmicala. Have faith, bro!idrizinho je napisao/la:Mislim MUFC ako ovako nastavi nece daleko dogurat. Kao sto jedan rece Arsenal je pobjedio sam sebe. Fali jedan igrac koji ce prelomit sredinu. Fergi je popusio **** prodajom Teveza. Pa on ostavio onog Berbatova pa taj covjek je mrtvac na terenu. Ja ne znam zasto su ga toliko platili. Mislim da je to najveci promasaj Fergia kao i prodaja Teveza. Pa kada je prodao Ronalda mogao je dovest za solidne pare nekog dobrog igraca na krilu...nadam se da ove sezone necemo imat muke za izbor LP. Ove sezone ima dosta dobri ekipa. Sreca pa se povrjedio Modric, pa sada Totenha nece biti isti. A pored njih ima jos Liverpool,Chelsea,Arsenal i City...bit ce napeto do kraja

sta pricas ba jesi ti dobar....jel ono penal bio na arshavinu prije gola frajer ga ubio(darren fletcher),cisto skidanje bilo.....man utd jucer sanse nije napravio ma ni u drugom poluvremenu a kamoli u prvom...realno je trebalo biti nerijeseno.....ono je bilo nafakaski da ne moze vise........ne navijam ni za jedne ni druge nego ti realno kazem....ma koja tri gola covjece....sut nanija i dimitrova sansa,pogledaj malo bolje....i nanijeva sansa nije bila sto posto,bolja je bila diabijeva.....a da ne spominjem van persijevu.....man je previse grijesio jucer,odavno ih losije gledao nisam da ga diaby nije zabio sebi ko zna sta bi bilo....mislio sam da ce united do titule ali ne mogu jucer se vidjelo jer je realno celzi previse jak.............sakho je napisao/la:oj majko mila imali loptu aaajjjjjjjneno#4 je napisao/la:realno man utd danas se provukao,nisu stvorili sanse do zadnjih deset minuta a i onda nisu imali bog zna sta...ono berbatov i nani........arsenal diktirao tempo,imali loptu sjajno igrali,ali na muci se poznaju junaci......![]()
![]()
pa stvarno za ne povjerovat !koju si ti utakmicu gledao!ljudi imali loptu od 80- 90 min i tad mogli primit 3 gola samo da berbatov zna
a na pocetku drugog poluvremena posjed lopte bio 63% na strani man.utd!prvo poluvrijeme ujednaceno
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
a brate jedan Hargreavesov ne moze odmah igrat na onom nivou kojeg smo ga gledali. Mora on doci do svoje forme, a zato trebat ce vremena.I ja mislim da ce doci u posljednji cas neko dobro pojacanje na krilu, koja nam bas treba. Neki igrac koji je tehnicki jak. A za Berbatova sta da ti kazem kada nije za sezonu pokazao zbog cega smo ga platili toliko onda kada ce, a evo i na pocetku sezone nastavlja kao i prosle. Ja bih volio da Man.UTd i ove sezone osvoji PL i LP, ali budimo realni bit ce teze nego ikada, bar ja tako mislim. Opet Fergi zna najbolje, a mi smo samo jedni koji volimo klub i koji raspravljaju sta valja,a sta nevalja...dok ce drugi povuci neke druge potezeTrasimaco je napisao/la:Pa valjda covjek nakon toliko godina zna sta radi. Opet cujem da se suska nesto oko transfera u zadnjim sekundama. Mozda jos neko dođe iako je SAF rekao da je gotovo. Berbatov je i mene iznervirao juce. Dobio je nemoguce preciznu loptu od Nanija i promasio cist zicer. Mnogi ga kritikuju, ali ja vjerujem da ce on da se sredi i da bude sto i treba da bude. Nije jos ekipa kompletna i mnogo stvari ce se rijesiti. Ja samo cekam Hargreavesov povratak. Tada ce sredina biti neprelazna. Odbrana je ionako najjaca u Evropi. Napad moze jos mnogo bolje, ali to ce se popraviti kako sezona bude odmicala. Have faith, bro!idrizinho je napisao/la:Mislim MUFC ako ovako nastavi nece daleko dogurat. Kao sto jedan rece Arsenal je pobjedio sam sebe. Fali jedan igrac koji ce prelomit sredinu. Fergi je popusio **** prodajom Teveza. Pa on ostavio onog Berbatova pa taj covjek je mrtvac na terenu. Ja ne znam zasto su ga toliko platili. Mislim da je to najveci promasaj Fergia kao i prodaja Teveza. Pa kada je prodao Ronalda mogao je dovest za solidne pare nekog dobrog igraca na krilu...nadam se da ove sezone necemo imat muke za izbor LP. Ove sezone ima dosta dobri ekipa. Sreca pa se povrjedio Modric, pa sada Totenha nece biti isti. A pored njih ima jos Liverpool,Chelsea,Arsenal i City...bit ce napeto do kraja![]()
Pa i treba da bude tesko i napeto. Odmah je zanimljivije. Bilo je tesko i prethodne tri sezone, pa su opet uzeli prvenstvo svaki put. Je li to Chelsea, Liverpool i Arsenal nisi bili jaki tada? Ja znam da ce ova ekipa uvijek pucati na titulu, bez obzira ko igra. Ako se slucajno ne osvoji, pa i to je za ljude. Ne moze bas svaki put. U jednu ruku mi je i drago sto United nije prvi favorit. Nemaju vise toliki pritisak, a jos su uz to uzeli zadnja tri prvenstva. Nekako djeluje puno lakse igrati. Hargreaves ce biti dobar odmah, budi uvjeren u to. Nece dobijati veliku minutazu u prvih 5-6 utakmica, ali ce jako brzo u prvi tim. Znam kako je igrao onu sezonu kad su uzeli LP. Bez greske! Nema tu velike razlike i ne moze zaboraviti igrati, isto kao kad naucis plivati. Ja uopste nisam zabrinut za bilo sta.idrizinho je napisao/la:Trasimaco je napisao/la: a brate jedan Hargreavesov ne moze odmah igrat na onom nivou kojeg smo ga gledali. Mora on doci do svoje forme, a zato trebat ce vremena.I ja mislim da ce doci u posljednji cas neko dobro pojacanje na krilu, koja nam bas treba. Neki igrac koji je tehnicki jak. A za Berbatova sta da ti kazem kada nije za sezonu pokazao zbog cega smo ga platili toliko onda kada ce, a evo i na pocetku sezone nastavlja kao i prosle. Ja bih volio da Man.UTd i ove sezone osvoji PL i LP, ali budimo realni bit ce teze nego ikada, bar ja tako mislim. Opet Fergi zna najbolje, a mi smo samo jedni koji volimo klub i koji raspravljaju sta valja,a sta nevalja...dok ce drugi povuci neke druge poteze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.