Sabinho je napisao/la:Kako sam se u alkoholiziranom stanju posr'o u sanduk za drva u dnevnom boravku ovaj praznik za mene nema nikakav znacaj.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sabinho je napisao/la:Kako sam se u alkoholiziranom stanju posr'o u sanduk za drva u dnevnom boravku ovaj praznik za mene nema nikakav znacaj.
Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
Kraljuuu...Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
Zaj***** se, niti imam djevojku, niti prazan stan, niti svoje auto, a Novu ću opet provesti sa svojim hablečinama koji će polokat Boga Allaha i sutra se trijeznit do navečer kada će opet zvati da popijemo ono što je ostalo.
Nakon ovog posta kao da sam se prokleo, javljeno mi je popodne i da radim 1.1. (WTF jesam li jedini u državi??? ) Ku*** ću pit'.Mavs je napisao/la:Za mene konačno nešto drugačije slavlje Nove godine. Našao sam djevojku sa kojom sam sad evo već 8 mjeseci, odlučili smo zajedno slaviti, pošto nam je oboma dosadila već usađena rutina sa rajom. Svake godine stan ili klub, opijanje do besvijesti, ustajanje prvog oko podne ili kasnije, mrtvilo u glavi i ustima. Ove godine kod mene u stanu, ona će spremiti neku večericu, samo po časica vina da se nazdrazi u ponoć i filmski marator. Imam i tu sreću da oboje volimo isti žanr filmova, gledati ćemo klasike i nakon toga možda se i oprašiti. Ujutro ustati normalni i sretni, otići malo prošetati gradom, možda se provozati van grada slušajući neke klasike i jednostavno biti sretni.
TobeYarabi je napisao/la:jel i ove godine nova godina pada u zimu?
koji je kod tebe datum??scorpy je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:jel i ove godine nova godina pada u zimu?
Kako kome:D
Meni pada na ljeto.
Jesi to u Australijiscorpy je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:jel i ove godine nova godina pada u zimu?
Meni pada na ljeto.
Jest meni. Osim sto sam se sad razbolio i vjerovatno necu slaviti 2017.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li kome dobro prosla 2016. ?
Isti kao i kod tebe. Samo sto sam u Australiji:)TobeYarabi je napisao/la:koji je kod tebe datum??scorpy je napisao/la:TobeYarabi je napisao/la:jel i ove godine nova godina pada u zimu?
Meni pada na ljeto.
Meni jeste, hvala Bogu. Samo cu izuzeti jedan dio iz oktobra koji ce ostaviti traga na meni do kraja zivotaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li kome dobro prosla 2016. ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.