AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
jbg... Ronaldinho je igračina i on će sigurno ić na svijetsko. Nije Dunga tolika budala da to sebi uradi. Možda je on sa tim spiskom htio Ronaldinha natjerat da bolje igra da se pokaže da je onaj stari i vjerovatno ga pred sam početak uvrsti i pozove 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
sažetak utakmice ko nije gledao, abiati je kralj

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ponovite ovaj rezultat na old trafordu 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
To bi meni pasalo više nego njimaCRNI_SA je napisao/la:ponovite ovaj rezultat na old trafordu

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
to mogu samo sanjatiCRNI_SA je napisao/la:ponovite ovaj rezultat na old trafordu

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ronaldinho NO COMENT! kakav igrac evo sad pogledah sazetak. Ako ovako budemo igrali vidim Fergusona kako cmizdri sa zvakom na nosu.
vi ste vec ispali iz LP ne znam cemu se nadate...zbilja...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tony-mortale
- Kontakt:
za cca pola sata se u firenci igra zaostala utakmica između Fiorentine i Milana, fiorentina se nakon par loših kola opet diže, nakon dobre igre i nezasluženog poraza u LP, u prošlom kolu serije A su se vratili protiv livorna i pobjedili. milan takođe pobjedio na teškom gostovanju u bariju, noćas će biti puno teže, ali optimista sam. Sastavi timova:
FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.
Vargas je zvijer i njega se treba najviše čuvati, u milanu se najviše očekuje naravno od ronaldinha, ali i Pato bi trebao početi igrati kao i prije ozljede.
FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.
Vargas je zvijer i njega se treba najviše čuvati, u milanu se najviše očekuje naravno od ronaldinha, ali i Pato bi trebao početi igrati kao i prije ozljede.
Ne znam šta da kažem al volio bih pobjedu Milana
Razlog, da se u vrhu zakuha
A naravno od maistora očekujem najmanje 2 asistencije il jedan gol
A trebalo bi obodvoje...

- tony-mortale
- Kontakt:
Poluvrijeme 1-0, fiorentina puno bolja, milan samo 2 šanse i to u prvoj minuti šut pirla poslije kornera i pred samo kraj flamini sa 17-18 metara pored stative, ostalo ništa vrijedno spomena. Vargas Abatea pravi smješnim, poslije njegov prodora je i pao gol, vratio povratnu jovetiću koji šutira ne baš najbolje ali je na drugoj stativi sam gilardino koji samo skreče loptu u gol. Nije mi jasni kako je do leonardo došao po pobjedu kad je stavio 3 defanzivna vezna od samog početka, tako da ronaldinjo sam ne može ništa, pato 2-3 lopte dobio u cjelom poluvremenu, a borijelo ni toliko, bekova nema nikako, ma bonera koji je štoper i to ne baš neki vrhunski je ove sezone igra na svojoj poziciji pa onda na desnom beku, a danas na lijevom
i otprilike ima učinak kao korner zastavica.
najvavljivan je bio jankulovski na toj poziciji i mada nije ni on u nekoj extra formi, bar mu je to prirodna pozicija i od ovog jadnog bonere nemože biti gori ni da se trudi. Sa ovakvom postavkom igre ne da nečemo pobjediti nego je i postići gol naučna fantastika.
Ozljedio se ambrosini i ušao je flamini, što je možda i dobro jer ovo malo koliko je igrao bio je među boljima

najvavljivan je bio jankulovski na toj poziciji i mada nije ni on u nekoj extra formi, bar mu je to prirodna pozicija i od ovog jadnog bonere nemože biti gori ni da se trudi. Sa ovakvom postavkom igre ne da nečemo pobjediti nego je i postići gol naučna fantastika.
Ozljedio se ambrosini i ušao je flamini, što je možda i dobro jer ovo malo koliko je igrao bio je među boljima
eh sad od drugog poluvremena i ja pocinjem gledat utakmicu znaci pripremite se za pobjedu. sad ce Ronny explodirat i to je to aBd.
caoooooo pickeeeeeee.....ronyyyyyyyyy....haha...koja nafaka...
majstor opet dvije asistencije.......jedna za Huntelara, jedna za Pata.......dovoljno za 1:2.........
- tony-mortale
- Kontakt:
to, ma bravo patak lutko, odsad ado samo gledaj druga poluvremena
drugo poluvrijeme dosta bolje, napokon je i leonardo skontao ono što svaki laik zna i što ja stalno pišem nemože ti stoper igrati beka, napokon ubacio jankulovskog umjesto bonere, kasnije ubacio i drugog špica umjesto gatza, i isplatilo se naravno, dinjo asistencija za huntelara za 1-1, a pred sami kraj u 92. opet dinjo vanjskom nabacuje borijelo promašuje škaricama lopta dolazi do pata koji kroz noge freju postiže pobjedonosni pogodak, fiorentina nije igrom zaslužila poraz, ali i prandeli je rano počeo zatvarati utakmicu odma na početku drugog je izvadio i jovetića i gilardina, i zatvorio se skroz. valjda će ovaj leonardo naučiti napokon neke stvari, sa 2 špica smo puno opasniji, a 3 defanzivna vezna su igrač manje u napadu

drugo poluvrijeme dosta bolje, napokon je i leonardo skontao ono što svaki laik zna i što ja stalno pišem nemože ti stoper igrati beka, napokon ubacio jankulovskog umjesto bonere, kasnije ubacio i drugog špica umjesto gatza, i isplatilo se naravno, dinjo asistencija za huntelara za 1-1, a pred sami kraj u 92. opet dinjo vanjskom nabacuje borijelo promašuje škaricama lopta dolazi do pata koji kroz noge freju postiže pobjedonosni pogodak, fiorentina nije igrom zaslužila poraz, ali i prandeli je rano počeo zatvarati utakmicu odma na početku drugog je izvadio i jovetića i gilardina, i zatvorio se skroz. valjda će ovaj leonardo naučiti napokon neke stvari, sa 2 špica smo puno opasniji, a 3 defanzivna vezna su igrač manje u napadu
odsad samo drugo gledamtony-mortale je napisao/la:to, ma bravo patak lutko, odsad ado samo gledaj druga poluvremena![]()

Prandelli je sam sebe potopio..........izvodi Jovetica, uvodi Zanettija..........mislio je zatvorit utakmicu.........ali ne moze to tako protiv Milana..........izvodi Gilardina, uvodi Keirrisona..........u svakom slucaju hvala mu......
- tony-mortale
- Kontakt:
i ja mislim da je on krivac, pa imao je igru, milan bio bezopasan i on ničim izazvan ide u 50 i nekoj minuti zatvarati, pa ne vodiš 3-0, al i ja kažem hvala mu, imam osjećaj da ovaj naš leonardo skroz sporo uči neke stvari, već je par puta izgubio čisto zbog svojih grešaka i on opet ide sa vječitom 4-3-3 koja je zapravo 4-3-2-1, a nema bekove koji mogu pomoći napadu, a vezni red mu cijeli spadne na leđa ronaldinha, jer pirlo nije odigrao dobru utakmicu ima više od godinu dana, nije on ni loš, al taj prosjek nije dovoljan za igrača njegovog kalibra. al hajd sad nije bitno ništa drugo osim 3 boda, sad lagano idem gledadi meč drugog kluba iz milanaPIRKE33 je napisao/la:Prandelli je sam sebe potopio..........izvodi Jovetica, uvodi Zanettija..........mislio je zatvorit utakmicu.........ali ne moze to tako protiv Milana..........izvodi Gilardina, uvodi Keirrisona..........u svakom slucaju hvala mu......

-
- Kontakt:
Strijelac pobjedničkog pogotka u drugoj minuti sudačke nadoknade utakmice bio je Pato na novu korisnu loptu Ronaldinha koji iz utakmice u utakmicu pokazuje dobru formu.
Sjajni Brazilac postigao je ove sezone devet pogodaka, ali uz impresivnih petnaest asistencija.
Milan se ovom pobjedom približio Interu na vrhu ljestvice na samo četiri boda zaostatka.
Sjajni Brazilac postigao je ove sezone devet pogodaka, ali uz impresivnih petnaest asistencija.
Milan se ovom pobjedom približio Interu na vrhu ljestvice na samo četiri boda zaostatka.

Dobro je zakuhalo se prvenstvo ako nista,sad ste 4 boda iza Intera kolko sam upratio...
Ronaldinho jede malu djecu...iako je malo losije odigrao uvijek je tu da da taj zavrsni pas,asistira...jos kad bi malo fizickoj spremi poradio bio bi kao iz najboljih dana,mada je i sad vrh vrh,pregotivan igrac...
Cestitke
Ronaldinho jede malu djecu...iako je malo losije odigrao uvijek je tu da da taj zavrsni pas,asistira...jos kad bi malo fizickoj spremi poradio bio bi kao iz najboljih dana,mada je i sad vrh vrh,pregotivan igrac...
Cestitke

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
cestitaj te sudiji , prosle sedmice svi napali na mourinha zbog rekcija prema sudcima a on samo trazi isti tretman kao i neki drugi klubovi kakav imaju , ali ovakve pomoci od sudaca nam i ne trebaju ovo je sramotno i cista kradja
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 4 gosta.