Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Susic ako je imalo dobar trener,treba da zna da se Grci mogu samo trkom dobiti.
Vezni red Zahirovic--Medunjanin -Pjanic-Misimovic je unaprijed izgubljena bitka. Bez obzira sto je mali Stevanovic mlad,njega treba ubaciti u vatru jer takav nam igrac treba.
-----Zahirovic----Mudonja-----
Stevanovic ---Pjanic-----Lulic
Ovo je ono sta nam treba. Iako u zadnje vrijeme igramo dobro s dva napadaca,pitanje je da li bi to bilo dobro protiv Grka i ako bi stavili dva napadaca u ovu formaciju,pitanje je da li bi Zahirovic mogao sam pripomagati obrani iz veznog reda (mda fkt ima tu i Lulic)
Uglavnom,nasa formula za uspjeh su krila Stevanovic -Lulic
Vezni red Zahirovic--Medunjanin -Pjanic-Misimovic je unaprijed izgubljena bitka. Bez obzira sto je mali Stevanovic mlad,njega treba ubaciti u vatru jer takav nam igrac treba.
Ovo je ono sta nam treba. Iako u zadnje vrijeme igramo dobro s dva napadaca,pitanje je da li bi to bilo dobro protiv Grka i ako bi stavili dva napadaca u ovu formaciju,pitanje je da li bi Zahirovic mogao sam pripomagati obrani iz veznog reda (mda fkt ima tu i Lulic)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Pa covjece ti si biser, dijamant, genije! Cuj "susic ako je imalo dobar trener, treba da zna da se Grci mogu dobiti samo trkom. Ako si ti otkrio sve tajne uspjeha sto nisi trener, recimo, neke ekipe lige petice? Imamo selektora i taj selektor ima pomocnike koji su vise nego sposobni da skontaju kako i na koji nacin nadigrati Grke.majestic24 je napisao/la:Susic ako je imalo dobar trener,treba da zna da se Grci mogu samo trkom dobiti.
Dao bog internet, dao bog forum i pojavise se 5 miliona selektora.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Grčka-BiH
------------------------------Begović-----------------------------------
------------Vranješ----------Spahić---------Zukanović---------------
Mujdža-------------------------------------------------------Salihović
------------------------------Zahirović---------------------------------
----Stevanović--------------Pjanić-------------------Lulić-----------
-------------------------------Džeko-----------------------------------
3-2-1-3-1
BiH-Litvanija
-------------------------------Begović---------------------------------
Mujdža---------Vranješ-----------------Spahić---------Salihović---
--Stevanović-------Pjanić--------------Misimović----Lulić---------
--------------------------------Džeko----------------------------------
4-1-4-1
------------------------------Begović-----------------------------------
------------Vranješ----------Spahić---------Zukanović---------------
Mujdža-------------------------------------------------------Salihović
----Stevanović--------------Pjanić-------------------Lulić-----------
-------------------------------Džeko-----------------------------------
3-2-1-3-1
BiH-Litvanija
-------------------------------Begović---------------------------------
Mujdža---------Vranješ-----------------Spahić---------Salihović---
--Stevanović-------Pjanić--------------Misimović----Lulić---------
--------------------------------Džeko----------------------------------
4-1-4-1
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- majestic24
- Kontakt:
Pa cuj,poceo sam odavno sumnjati u Susicevu sposobnost kao istu i njegovih pomocnika.
Zbog dobrih prvih 45 minuta u Francuskoj,to neznaci da je dobar trener. To sto je dobivao Lihtenstajne,luxembruge i sl nedaje mu reputaciju dobrog trenera. Te reprezentacije je dobivao i fuad muzurovic
Zbog dobrih prvih 45 minuta u Francuskoj,to neznaci da je dobar trener. To sto je dobivao Lihtenstajne,luxembruge i sl nedaje mu reputaciju dobrog trenera. Te reprezentacije je dobivao i fuad muzurovic
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Vandelanoitte
- Kontakt:
dobitne...malo lošije nacrtano ali mislim da svi znaju o čemu se radibagrcavi je napisao/la:Kakve su ti ovo formacije pa nije manager
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
-
- Kontakt:
Pa naravno da znamo. Radi se o sprdanciji. Radi se o formacijama koje mi forsiramo na Manageru poslije par Premingera.Vandelanoitte je napisao/la:dobitne...malo lošije nacrtano ali mislim da svi znaju o čemu se radibagrcavi je napisao/la:Kakve su ti ovo formacije pa nije manager
12/10/12 21:45 Piraeus Greece - Bosnia-Herzegovina termin je extraa ! 

Vremenska razlika ?Edvin_Mg je napisao/la:12/10/12 21:45 Piraeus Greece - Bosnia-Herzegovina termin je extraa !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovih Grka tamo na njihovom forumu, mi im samo refreshamo topic, izgleda da ne žele da se tekmom bave do nekoliko dana pred nju, logično.
Mi ispisašmo preko 50 strana, a još sedmica do utakmice, da ne napominjem šta će biti za vrijeme i poslije utakmice

Mi ispisašmo preko 50 strana, a još sedmica do utakmice, da ne napominjem šta će biti za vrijeme i poslije utakmice

Mislim da smo ista vremenska zona al nisam siguranzizu1991 je napisao/la:Vremenska razlika ?Edvin_Mg je napisao/la:12/10/12 21:45 Piraeus Greece - Bosnia-Herzegovina termin je extraa !
Igrati će Pjanke 100 %, a razlika je makar 1h manje u nas u odnosu na njihovo vrijeme, to je 100 % tako.
Ne. Grčka ima Eastern European Time (EET), mi smo CET. Kod njih je +1.king33 je napisao/la:Mislim da smo ista vremenska zona al nisam siguranzizu1991 je napisao/la:Vremenska razlika ?Edvin_Mg je napisao/la:12/10/12 21:45 Piraeus Greece - Bosnia-Herzegovina termin je extraa !
Zadnja izmjena: Nimla_RZ, dana/u 05 okt 2012, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Čelik Zenica 1945
Zeman cigo, proba nas izradit. Susic ce odlucit hoce li Pjanic igrat, a ne Zeman.nanek je napisao/la:Sta sad Roma hoce !
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja mislim da oni hoce samo da ga sacuvaju da bude zdrav kako bi ga mogli prodati za lijepu svotu jer se boje da se nedaj Boze pjana ozbiljno povrijedi a jos nije 100% spreman al nevjerujem da ce bit sta od togananek je napisao/la:Sta sad Roma hoce !
Znaci tekma je 15 do 9 po nasem vremenu 

Bezvze uopste stavljati ove neke formacije a pogotovo me cudi sto ima strucnjaka koji promijene tim na vise od dvije pozicije.
Postavlja se pitanje zasto mjenjati uigrani tim? Naravno ovdije neracunam one igrace koji su igrali u zadnjim utakmicama samo zato sto su standardni bili povrijedzeni ili suspendovani.
Znaci maksimalno se mogu desiti 2 promjene i to u sredini terena, Miske igra 100% ako bude zdrav, Pjanic najverovatnije na klupu posto je rovit.
Postavlja se pitanje zasto mjenjati uigrani tim? Naravno ovdije neracunam one igrace koji su igrali u zadnjim utakmicama samo zato sto su standardni bili povrijedzeni ili suspendovani.
Znaci maksimalno se mogu desiti 2 promjene i to u sredini terena, Miske igra 100% ako bude zdrav, Pjanic najverovatnije na klupu posto je rovit.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 05 okt 2012, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zna li neko kad idu karte u prodaju za Litavniju ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Evo čovjek potvrdi, znači, ako je ovo s njihove oficijelne stranice, igramo u 20 : 45h tekmu.Nimla_RZ je napisao/la: Ne. Grčka ima Eastern European Time (EET), mi smo CET. Kod njih je +1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.