Juventusovacaless je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da jos nisu skisrow i co. nista uradili. Ovo je presedan u svijetu igrica i piratstva
Football Manager 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2013
Max Allegri
Dosadilo igrati s Bayernom cim se regeni pocnu stvarati i ovi pravi igraci odlaze u penziju nije vise to to,sad kontam poceti sa Benficom nekako su mi uvijek bili najdrazi u Sagres Ligi...

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ima li ikakav patch za 2011 verziju koji ukida norveška, njemačka, danska i slična imena iz bosanskohercegovačkih liga? 
Hayley <3
na FM2011? Nebih rekao...probaj sebi napraviti nesto preko editora,ako se znaš snaćibadblueboylivno je napisao/la:Ima li ikakav patch za 2011 verziju koji ukida norveška, njemačka, danska i slična imena iz bosanskohercegovačkih liga?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma znam sve i svašta, advanced editor ovo ono, ali napravio sam ligu i počeo s Troglavom... Hans Beckman, Jonnas Nielsen, Peter Mertz, Gustav neki

Hayley <3
i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
mozda sam ja ocekivao previse, ali stvarno bi bio red da nesto promijene umjesto da nam svaku godinu serviraju istu igru sa 100-200 'preradjenih' sitnica koje prosjecan igrac i ne primjecuje. A ja i prosli match engine mi definitivno vise lezi, jedina zamjerka 2012 su (pre)cesti golovi iz kornera, ali kada bi poceo pricati o manama novog engine-a gdje bi mi bio kraj
sve u svemu, vracam se na FM 2012, a ima patch za nove transfere od ove sezone tako da ni to vise nije problem
mozda sam ja ocekivao previse, ali stvarno bi bio red da nesto promijene umjesto da nam svaku godinu serviraju istu igru sa 100-200 'preradjenih' sitnica koje prosjecan igrac i ne primjecuje. A ja i prosli match engine mi definitivno vise lezi, jedina zamjerka 2012 su (pre)cesti golovi iz kornera, ali kada bi poceo pricati o manama novog engine-a gdje bi mi bio kraj
sve u svemu, vracam se na FM 2012, a ima patch za nove transfere od ove sezone tako da ni to vise nije problem
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
Ajde onda obraduj mene i pokloni mi 13 
Ma valjda ljudi kontaju da cemo i mi nekada uci u eu pa da ce to mozda biti i donekle normalnobadblueboylivno je napisao/la:Ma znam sve i svašta, advanced editor ovo ono, ali napravio sam ligu i počeo s Troglavom... Hans Beckman, Jonnas Nielsen, Peter Mertz, Gustav neki![]()
![]()
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- Radioglava
- Kontakt:
Zaradili su para od ogromnih prodaja FM 12 i ništa nisu napravili. Samo su dodali onaj novi FM Classic način igre, jer im to donosi još više prodaja od ljudi koji nisu nikada igrali FM ili žele samo nabrzaka zadovoljstvo (čak će trošiti pare na kupovinu ''šifri'' za taj način igre). Onda najave kao neki 900 novi dodataka, a u to računaju i promjenu pozicije nekog dugmeta u igri. Sitnicu kao što su porezi so predstavljali kao veliku novost u igri, što je stvarno jadno. To što match engine ni ne liči na fudbal i što trening nema veze sa glavom, nije bitno jer to niko neće ni primjetiti.bubreg je napisao/la:i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
Ako neko hoće, UPDATE-ovana BIH LIGA sa transferima iz Septembra ove godine. za FM 12 uradjena od strane fm-balkan....Ali transferi su namjesteni samo za Premijer Ligu..ovo dole..niža klasa.....nije odradjeno..
Posto je fm-bosnia neaktivna trenutno..i njihov update radi samo za korisnike steam-a preko patcha 12.2.2...ovaj je naravno svakom dobrodošao...
Download: http://www.mediafire.com/view/?0k259zf0ih59j57
Ubacuje se u
Documents/Sport Interactive/ FM12 / Editor data
Sve foldere koje nemate morate da napravite!
U igri:
Kada se klikne na new game, izbaci vam prozor, vi oznacite 'change' i onda potvrdite. U sljedecem prozoru nadjete ovu DB i oznacite je.
Posto je fm-bosnia neaktivna trenutno..i njihov update radi samo za korisnike steam-a preko patcha 12.2.2...ovaj je naravno svakom dobrodošao...
Ubacuje se u
U igri:
Kada se klikne na new game, izbaci vam prozor, vi oznacite 'change' i onda potvrdite. U sljedecem prozoru nadjete ovu DB i oznacite je.
11 je najbolji,ja nisam ni 12 igrao kako trebaRadioglava je napisao/la:Zaradili su para od ogromnih prodaja FM 12 i ništa nisu napravili. Samo su dodali onaj novi FM Classic način igre, jer im to donosi još više prodaja od ljudi koji nisu nikada igrali FM ili žele samo nabrzaka zadovoljstvo (čak će trošiti pare na kupovinu ''šifri'' za taj način igre). Onda najave kao neki 900 novi dodataka, a u to računaju i promjenu pozicije nekog dugmeta u igri. Sitnicu kao što su porezi so predstavljali kao veliku novost u igri, što je stvarno jadno. To što match engine ni ne liči na fudbal i što trening nema veze sa glavom, nije bitno jer to niko neće ni primjetiti.bubreg je napisao/la:i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
Trenutni save mi je na 10 vjerovatno moj najbolji ikad.Igram odavno manager,ali nikada nisam više rekorda oborio,trofeja uzeo,čak sam od Arsenala napravio drugi najbogatiji klub na svijetu,inače su mi finansije uvijek bile problem
Od ekipe koju sam imao na početku trenutno su tu samo Clichy,Cesc i Nordtveit,razmišljam vratiti Velu razvio se u finog napadača al jaka konkurencija jbg
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- franklampard8
- Kontakt:
Nevjerovatno koliko sam se obradovao ovome, ali kad sam ubacio ovu bayu opet su mi oni stari igraci u FK Sarajevu (Kojasevic, Maksumic, Hadyic...)xinxee je napisao/la:Ako neko hoće, UPDATE-ovana BIH LIGA sa transferima iz Septembra ove godine. za FM 12 uradjena od strane fm-balkan....Ali transferi su namjesteni samo za Premijer Ligu..ovo dole..niža klasa.....nije odradjeno..
Ubacuje se u
U igri:
1946
- KB-TM87
- Kontakt:
pa imate update što sam ja radio sa svim trenutnim postavama 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- franklampard8
- Kontakt:
PA DAJ GA BOLANKB-TM87 je napisao/la:pa imate update što sam ja radio sa svim trenutnim postavama
1946
- KB-TM87
- Kontakt:
Kako me živcira igrica, svaki **** napad sa strane i ubačaj je go za suprotnu ekipu ovo je već iritantnoKB-TM87 je napisao/la:Evo za sve ljubitelje domaćeg fudbala![]()
Naša liga uz sljedeće korekcije:
Promijenjena imena takmičenja
stavljeni afrikati na imena klubova i stadiona
sređeni kapaciteti stadiona
dodani igrači koji fale u premijer ligi ( lemonđava, yoshida, alcala )
poboljšani igrači koji to zaslužuju
dodani igrači u drugim ligama ( branitelj, bratstvo, radnicki l )
izvolite i uživajte![]()
http://www.4shared.com/document/0_evz9t ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar - kult glavnog grada
- franklampard8
- Kontakt:
Druze meni sve stari igraci opetKB-TM87 je napisao/la:Kako me živcira igrica, svaki **** napad sa strane i ubačaj je go za suprotnu ekipu ovo je već iritantnoKB-TM87 je napisao/la:Evo za sve ljubitelje domaćeg fudbala![]()
Naša liga uz sljedeće korekcije:
Promijenjena imena takmičenja
stavljeni afrikati na imena klubova i stadiona
sređeni kapaciteti stadiona
dodani igrači koji fale u premijer ligi ( lemonđava, yoshida, alcala )
poboljšani igrači koji to zaslužuju
dodani igrači u drugim ligama ( branitelj, bratstvo, radnicki l )
izvolite i uživajte![]()
http://www.4shared.com/document/0_evz9t ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
haj sibni ss da vidimo tog strasnog zelju molim teMirsad94 je napisao/la:Igram ja 2015.godina čini mi se i vodim repku, a redovno prolazim grupnu fazu LP sa Željom dalje teško.pintol_TM87 je napisao/la:Igral neko sa zeljom?
ja sam 2025 osvojio ligu prvaka
Ps.imas li kakvih igrača za preporuciti ako se sjecas?
bubreg je napisao/la:i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
mozda sam ja ocekivao previse, ali stvarno bi bio red da nesto promijene umjesto da nam svaku godinu serviraju istu igru sa 100-200 'preradjenih' sitnica koje prosjecan igrac i ne primjecuje. A ja i prosli match engine mi definitivno vise lezi, jedina zamjerka 2012 su (pre)cesti golovi iz kornera, ali kada bi poceo pricati o manama novog engine-a gdje bi mi bio kraj![]()
Nemas pojma koliko se slazem s tobom
Glory Glory Man United!
ajde ko je razocaran nek stavi na prodaju fm
, evo ja nudim cenera 
Sada nudis, a nekada si ismijavao osobe koje su u grupi po cenera kupile 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.