Football Manager 2013

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Football Manager 2013

Post Postao/la Mig_Mig » 11 dec 2012, 00:05

aless je napisao/la:Ja nemogu da vjerujem da jos nisu skisrow i co. nista uradili. Ovo je presedan u svijetu igrica i piratstva
Juventusovac :D dobrro si ovo ... strasnoo.. ludim vec mjesec dana :D godinama do 20.11 ..ovo je za izluditi ...
Max Allegri

adi89r
Kontakt:

Post Postao/la adi89r » 11 dec 2012, 00:09

Dosadilo igrati s Bayernom cim se regeni pocnu stvarati i ovi pravi igraci odlaze u penziju nije vise to to,sad kontam poceti sa Benficom nekako su mi uvijek bili najdrazi u Sagres Ligi... :) :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 dec 2012, 01:58

Ima li ikakav patch za 2011 verziju koji ukida norveška, njemačka, danska i slična imena iz bosanskohercegovačkih liga? :D
Hayley <3

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 dec 2012, 07:35

badblueboylivno je napisao/la:Ima li ikakav patch za 2011 verziju koji ukida norveška, njemačka, danska i slična imena iz bosanskohercegovačkih liga? :D
na FM2011? Nebih rekao...probaj sebi napraviti nesto preko editora,ako se znaš snaći :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 11 dec 2012, 12:24

Ma znam sve i svašta, advanced editor ovo ono, ali napravio sam ligu i počeo s Troglavom... Hans Beckman, Jonnas Nielsen, Peter Mertz, Gustav neki :lol: :lol: :lol:
Hayley <3

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 11 dec 2012, 16:27

i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/

mozda sam ja ocekivao previse, ali stvarno bi bio red da nesto promijene umjesto da nam svaku godinu serviraju istu igru sa 100-200 'preradjenih' sitnica koje prosjecan igrac i ne primjecuje. A ja i prosli match engine mi definitivno vise lezi, jedina zamjerka 2012 su (pre)cesti golovi iz kornera, ali kada bi poceo pricati o manama novog engine-a gdje bi mi bio kraj :?

sve u svemu, vracam se na FM 2012, a ima patch za nove transfere od ove sezone tako da ni to vise nije problem ;)
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

dise0701
Kontakt:

Post Postao/la dise0701 » 11 dec 2012, 17:01

Ajde onda obraduj mene i pokloni mi 13 :)

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 11 dec 2012, 17:02

badblueboylivno je napisao/la:Ma znam sve i svašta, advanced editor ovo ono, ali napravio sam ligu i počeo s Troglavom... Hans Beckman, Jonnas Nielsen, Peter Mertz, Gustav neki :lol: :lol: :lol:
Ma valjda ljudi kontaju da cemo i mi nekada uci u eu pa da ce to mozda biti i donekle normalno :lol::lol::lol:
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 11 dec 2012, 19:00

bubreg je napisao/la:i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
Zaradili su para od ogromnih prodaja FM 12 i ništa nisu napravili. Samo su dodali onaj novi FM Classic način igre, jer im to donosi još više prodaja od ljudi koji nisu nikada igrali FM ili žele samo nabrzaka zadovoljstvo (čak će trošiti pare na kupovinu ''šifri'' za taj način igre). Onda najave kao neki 900 novi dodataka, a u to računaju i promjenu pozicije nekog dugmeta u igri. Sitnicu kao što su porezi so predstavljali kao veliku novost u igri, što je stvarno jadno. To što match engine ni ne liči na fudbal i što trening nema veze sa glavom, nije bitno jer to niko neće ni primjetiti. :roll:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 11 dec 2012, 19:45

Ako neko hoće, UPDATE-ovana BIH LIGA sa transferima iz Septembra ove godine. za FM 12 uradjena od strane fm-balkan....Ali transferi su namjesteni samo za Premijer Ligu..ovo dole..niža klasa.....nije odradjeno..

Posto je fm-bosnia neaktivna trenutno..i njihov update radi samo za korisnike steam-a preko patcha 12.2.2...ovaj je naravno svakom dobrodošao...

Download: http://www.mediafire.com/view/?0k259zf0ih59j57

Ubacuje se u
Documents/Sport Interactive/ FM12 / Editor data
Sve foldere koje nemate morate da napravite!
U igri:
Kada se klikne na new game, izbaci vam prozor, vi oznacite 'change' i onda potvrdite. U sljedecem prozoru nadjete ovu DB i oznacite je.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 dec 2012, 16:56

Radioglava je napisao/la:
bubreg je napisao/la:i nakon jedno dobrih mijesec dana, zakljucio sam da do sada niti jedan FM nisam igrao... manje od ovoga. Cak sam neki dan ukljucio 2012 umijesto 2013, i fakat mi taj vise lezi. Vjerovatno dosta ljudi ne dijeli moje misljenje, ali meni je 2012 definitivno bolji od ovog novog :/
Zaradili su para od ogromnih prodaja FM 12 i ništa nisu napravili. Samo su dodali onaj novi FM Classic način igre, jer im to donosi još više prodaja od ljudi koji nisu nikada igrali FM ili žele samo nabrzaka zadovoljstvo (čak će trošiti pare na kupovinu ''šifri'' za taj način igre). Onda najave kao neki 900 novi dodataka, a u to računaju i promjenu pozicije nekog dugmeta u igri. Sitnicu kao što su porezi so predstavljali kao veliku novost u igri, što je stvarno jadno. To što match engine ni ne liči na fudbal i što trening nema veze sa glavom, nije bitno jer to niko neće ni primjetiti. :roll:
11 je najbolji,ja nisam ni 12 igrao kako treba :lol: Dosta smarajućih obaveza,ružniji skin i uz sve to lakša igra :roll:

Trenutni save mi je na 10 vjerovatno moj najbolji ikad.Igram odavno manager,ali nikada nisam više rekorda oborio,trofeja uzeo,čak sam od Arsenala napravio drugi najbogatiji klub na svijetu,inače su mi finansije uvijek bile problem :lol: Arsenal sa Cescom,Clichyem,Sagnom,Arshavinom i još par igrača gdje u početku zapravo i nijee trebalo puno pojačanja iako sam ja doveo dosta igrača :mrgreen: (Mexes,DDR,Džeko :mrgreen: jeftini Di Maria i još par),a i ovi levati poput Walcotta,Bendtnera i slično su na glasu kao talenti pa sam fine novce klepio za njih.U toku je sedma sezona i imam 6 liga i 5 lp,mislim da su ukupno 32 trofeja pala :twisted: :D Mislio sam početi igrat malo FM8 ali zadnja sezona bila zanimljiva nakon -15 u 13-om kolu titula na kraju,gdje sam bio na pragu ispadanja iz LP još u osmini finala al me spasi crveni Pepea tako da Real s igračem manje nije mogao održati prednost iz prve tekme.
Od ekipe koju sam imao na početku trenutno su tu samo Clichy,Cesc i Nordtveit,razmišljam vratiti Velu razvio se u finog napadača al jaka konkurencija jbg :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 dec 2012, 17:06

xinxee je napisao/la:Ako neko hoće, UPDATE-ovana BIH LIGA sa transferima iz Septembra ove godine. za FM 12 uradjena od strane fm-balkan....Ali transferi su namjesteni samo za Premijer Ligu..ovo dole..niža klasa.....nije odradjeno..

Posto je fm-bosnia neaktivna trenutno..i njihov update radi samo za korisnike steam-a preko patcha 12.2.2...ovaj je naravno svakom dobrodošao...

Download: http://www.mediafire.com/view/?0k259zf0ih59j57

Ubacuje se u
Documents/Sport Interactive/ FM12 / Editor data
Sve foldere koje nemate morate da napravite!
U igri:
Kada se klikne na new game, izbaci vam prozor, vi oznacite 'change' i onda potvrdite. U sljedecem prozoru nadjete ovu DB i oznacite je.
Nevjerovatno koliko sam se obradovao ovome, ali kad sam ubacio ovu bayu opet su mi oni stari igraci u FK Sarajevu (Kojasevic, Maksumic, Hadyic...)
1946

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 dec 2012, 17:08

pa imate update što sam ja radio sa svim trenutnim postavama :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 dec 2012, 17:10

KB-TM87 je napisao/la:pa imate update što sam ja radio sa svim trenutnim postavama :D
PA DAJ GA BOLAN :D
1946

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 12 dec 2012, 18:55

KB-TM87 je napisao/la:Evo za sve ljubitelje domaćeg fudbala :D

Naša liga uz sljedeće korekcije:

Promijenjena imena takmičenja
stavljeni afrikati na imena klubova i stadiona
sređeni kapaciteti stadiona
dodani igrači koji fale u premijer ligi ( lemonđava, yoshida, alcala )
poboljšani igrači koji to zaslužuju
dodani igrači u drugim ligama ( branitelj, bratstvo, radnicki l )

izvolite i uživajte 8-)

http://www.4shared.com/document/0_evz9t ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako me živcira igrica, svaki **** napad sa strane i ubačaj je go za suprotnu ekipu ovo je već iritantno :evil:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 12 dec 2012, 21:26

KB-TM87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Evo za sve ljubitelje domaćeg fudbala :D

Naša liga uz sljedeće korekcije:

Promijenjena imena takmičenja
stavljeni afrikati na imena klubova i stadiona
sređeni kapaciteti stadiona
dodani igrači koji fale u premijer ligi ( lemonđava, yoshida, alcala )
poboljšani igrači koji to zaslužuju
dodani igrači u drugim ligama ( branitelj, bratstvo, radnicki l )

izvolite i uživajte 8-)

http://www.4shared.com/document/0_evz9t ... ovina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako me živcira igrica, svaki **** napad sa strane i ubačaj je go za suprotnu ekipu ovo je već iritantno :evil:
Druze meni sve stari igraci opet :(
1946

gord55
Kontakt:

Post Postao/la gord55 » 12 dec 2012, 22:25

Mirsad94 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:Igral neko sa zeljom?
ja sam 2025 osvojio ligu prvaka :D
Igram ja 2015.godina čini mi se i vodim repku, a redovno prolazim grupnu fazu LP sa Željom dalje teško.

Ps.imas li kakvih igrača za preporuciti ako se sjecas? :D
haj sibni ss da vidimo tog strasnog zelju molim te :D

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 12 dec 2012, 22:30

mozda sam ja ocekivao previse, ali stvarno bi bio red da nesto promijene umjesto da nam svaku godinu serviraju istu igru sa 100-200 'preradjenih' sitnica koje prosjecan igrac i ne primjecuje. A ja i prosli match engine mi definitivno vise lezi, jedina zamjerka 2012 su (pre)cesti golovi iz kornera, ali kada bi poceo pricati o manama novog engine-a gdje bi mi bio kraj :?

sve u svemu, vracam se na FM 2012, a ima patch za nove transfere od ove sezone tako da ni to vise nije problem ;)

Nemas pojma koliko se slazem s tobom 8-)
Glory Glory Man United!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 dec 2012, 22:54

ajde ko je razocaran nek stavi na prodaju fm :D , evo ja nudim cenera :lol:

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 12 dec 2012, 23:24

Sada nudis, a nekada si ismijavao osobe koje su u grupi po cenera kupile :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.