NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: N.K Jedinstvo Bihac
Kako to da se Toromanovic vratio u Jedinstvo??Zar nije potpisao za Rudar?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
@nime_tm87 kad tad doće i taj dan da se Jedinstvo vrati tamo gdje realno treba i da bude, Jedinstvo je klub koji imaju historiju, koji ima navijacku skupinu koja ce i u ovim teskim trenucima pokazati da je bolja od pola navijackih skupina u Premier ligi, a Bihać je sredina koja moze napuniti tribine samo joj daj Premier ligu. Ali nazalost ne gleda se ovo vec samo kvalitet, kako organizacijski, tako i igracki. Moje zelje i nade o povratku među najbolje nikada nece prestati i ovaj klub mora docekati novi preokret u historiji.
@FK Sarajevo Dino Toromanovic se vratio u Bihać, jer se nije uspio dogovoriti celnim ljudima Rudara.
@FK Sarajevo Dino Toromanovic se vratio u Bihać, jer se nije uspio dogovoriti celnim ljudima Rudara.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jesil htio mozda da kazes nesto za Banoviće i Budućnost ?nime_tm87 je napisao/la:Klubovi kao Jedinstvo nam trebaju u PL sa stadionom i navijacima i tradicijom, a ne neki kvaziklubovi koji tu samo budu i prodju uz to sa katastrofalnim terenima ...valjda je u bihacu bolja situacija

1947!
I ja mislim da je htio reći za nas i naš katastrofalan teren u sezoni kada smo bili u Premijer ligi. Opet sada kada sagledaš imamo bolje uslove od pola timova koji igraju u Premijer ligi. Sada je i travnjak dobar, a ono što nije valjao u toj sezoni nismo mi krivi, jednostavno trebalo mu je malo više vremena da bude onaj pravi. Uostalom, kojeg god gostujućeg navijača pitaš gdje se bolje osjećao u Banovićima ili npr. na Grbavici vjerujem da će reći u Banovićima. Mi ne udaramo i ne tjeramo sa tribine gostujuće navijače kao pojedini klubovi, pa opet prođu nekažnjeno. Ali hajde, Bošnji lakše metar u guzicu nego centimetar u glavu.Ljumani_Banovici je napisao/la:jesil htio mozda da kazes nesto za Banoviće i Budućnost ?nime_tm87 je napisao/la:Klubovi kao Jedinstvo nam trebaju u PL sa stadionom i navijacima i tradicijom, a ne neki kvaziklubovi koji tu samo budu i prodju uz to sa katastrofalnim terenima ...valjda je u bihacu bolja situacija

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i budi makar malo covjek i ugosti ovako nezahvalne ljude ...LjumanM95 je napisao/la:I ja mislim da je htio reći za nas i naš katastrofalan teren u sezoni kada smo bili u Premijer ligi. Opet sada kada sagledaš imamo bolje uslove od pola timova koji igraju u Premijer ligi. Sada je i travnjak dobar, a ono što nije valjao u toj sezoni nismo mi krivi, jednostavno trebalo mu je malo više vremena da bude onaj pravi. Uostalom, kojeg god gostujućeg navijača pitaš gdje se bolje osjećao u Banovićima ili npr. na Grbavici vjerujem da će reći u Banovićima. Mi ne udaramo i ne tjeramo sa tribine gostujuće navijače kao pojedini klubovi, pa opet prođu nekažnjeno. Ali hajde, Bošnji lakše metar u guzicu nego centimetar u glavu.Ljumani_Banovici je napisao/la:jesil htio mozda da kazes nesto za Banoviće i Budućnost ?nime_tm87 je napisao/la:Klubovi kao Jedinstvo nam trebaju u PL sa stadionom i navijacima i tradicijom, a ne neki kvaziklubovi koji tu samo budu i prodju uz to sa katastrofalnim terenima ...valjda je u bihacu bolja situacija
1947!

Ma da. Ali da ne idemo daleko od teme, pošto je i ovo bio off i vjerujem da će moderator izbrisati ove 'suvišne' komentare na ovoj temi.
Vidim u Jedinstvu koliko-toliko stvari idu na bolje. Održavaju se oni stalni sastanci između opštine i kluba, vjerujem da će tu naći neko zajedničko riješenje za bolje sutra. Da Jedinstvo napokon "stane na noge" i krene naprijed.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Prvo sto cu reci... lagao bih kada bih rekao da mi nije drago zbog vidim vase podrske Jedinstvu. Od svih vas. Bice bolje, a i ja vama zelim sve najbolje.
drugo, nemate se sta loziti bez veze, svi smo mi u pet deka.
Neka mi neko kaze ko to ima dobar teren, da ne kazem stadion. Kosevo, Bilino Polje i donekle Grbavica i Pecara, sve ostalo je u pet deka. Generalno, stadioni u BiH su KATASTROFA, pa bilo to Sarajevo, Bihac, Tuzla ili Banovici.
Hiljadu puta sam rekao, u Federalnoj ligi su uvijek favoriti cetiri tima: Iskra, Buducnost, Rudar i Jedinstvo, kakvi god bili.
Neka mi neko kaze ko to ima dobar teren, da ne kazem stadion. Kosevo, Bilino Polje i donekle Grbavica i Pecara, sve ostalo je u pet deka. Generalno, stadioni u BiH su KATASTROFA, pa bilo to Sarajevo, Bihac, Tuzla ili Banovici.
Hiljadu puta sam rekao, u Federalnoj ligi su uvijek favoriti cetiri tima: Iskra, Buducnost, Rudar i Jedinstvo, kakvi god bili.
MENI MOJE, A VAMA VASE
bravo odlicno receno. Jedinstvo, kao i grad Bihac zasluzuju povratak u elitu, al raznorazne radnje u i oko kluba, kriminal, itd doveli su klub gdje jeste i tavori vec godinama. Sretno u nastavku prvenstva i volio bi dogodine da vas vidim u Premiernoj ligi drage nam BiH.
Bravo. Fino si to rekao, a generalno gledajući sve tako i jeste.F.G.R. HARMANI je napisao/la:Prvo sto cu reci... lagao bih kada bih rekao da mi nije drago zbog vidim vase podrske Jedinstvu. Od svih vas. Bice bolje, a i ja vama zelim sve najbolje.
Najpozitivnija stvar koju sam cuo u zadnje vrijeme je revizija poslovanja NK Jedinstvo, a naručioc revizije je Opcina Bihać. Revizija poslovanja ce biti zavrsena do kraja marta, iako je daleko kraj marta, ali opet to je velika stvar za klub. Nacelnik je dobio obecanja 3. financijski najjaca covjeka u gradu da ce uci u klub poslije revizije poslovanja, jer zele da odvedu Jedinstvo u bolje dane samo sa cistim papirima. Nadam se da ovo nece ostati na prici i da ce vec krajem marta ovi ljudi preuzeti klub.
Jos da dodam da je oformljen krizni stab koji ce voditi klub do zavrsetka revizije i tada ce biti sazvana Skupstina kluba. A ako bude sve po planu u klub ulaze Adem-beg Ibrahimpašić (Bihaćka pivovara), Muhamed Čavkunović (Cavkunovic - Trgovina naftom i naftnim derivatima, Baucentri), Nenad-beg Ibrahimpašić (Pred)ratni gradonačelnik Bihaća i vlasnik poslovnih prostora gdje se nalaze FIS i Interex)
- TehnickiDirektor
- Kontakt:
Stiglo i prvo pravo pojačanje iz FK Sarajevo: http://www.****/vijesti/304.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam vidio da ti je neko odgovorio, pa cu ja. Nije zadovoljio gore, tako pise na podforumu Rudara. Ma da sam ja to i ocekivao da nece zadovoljiti,ipak ne moze on biti pojacanje za Premijer ligu,mlad momak,neiskusan ...itd.FK Sarajevo je napisao/la:Kako to da se Toromanovic vratio u Jedinstvo??Zar nije potpisao za Rudar?
A sto se tice akcije u Jedinstvu, drago mi je iskreno. Bilo je i vrijeme da se zaustavi propadanje ovog kluba,ipak je to klub s tradicijom.
Nadam se da ce se sto prije izvuci iz ove teske i finansijske i igracke situacije. Vidim dosao je novi igrac,pitanje je veliko da li je on pojacanje,ali je mislim sigurno kvalitetniji od postojeceg kadra.
Sretno Jedinstvu i ostanak u ligi je siguran, ne vjerujem da mogu ispasti i da ovakva ekipa ostane.
majstore, to je samo mazanje ociju javnosti jer ta ista opcina vec 4-5 godina prica istu pricu o tome kako ce pomoci jedinstvu, kako ce spasiti jedinstvo, kako ce jedinstvo vratiti u Premijer ligu, a to isto Jedinstvo, nazalost, propada sve vise i vise!!!LjumanM95 je napisao/la:![]()
Ma da. Ali da ne idemo daleko od teme, pošto je i ovo bio off i vjerujem da će moderator izbrisati ove 'suvišne' komentare na ovoj temi.
Vidim u Jedinstvu koliko-toliko stvari idu na bolje. Održavaju se oni stalni sastanci između opštine i kluba, vjerujem da će tu naći neko zajedničko riješenje za bolje sutra. Da Jedinstvo napokon "stane na noge" i krene naprijed.
Volim te Bosno!!!
Sve ja to znam druže, ali eto ovi pišu kako bi se stvari trebale promijeniti. Valjda je i onaj mirni protest neke stvari pokazao i dokazao. Ali to mazanje očiju nije samo kod vas, nešto slično je i kod Rudara i Iskre.xavi26 je napisao/la:majstore, to je samo mazanje ociju javnosti jer ta ista opcina vec 4-5 godina prica istu pricu o tome kako ce pomoci jedinstvu, kako ce spasiti jedinstvo, kako ce jedinstvo vratiti u Premijer ligu, a to isto Jedinstvo, nazalost, propada sve vise i vise!!!LjumanM95 je napisao/la:![]()
Sad sam vidio vase postove. Mislio sam na ove trenutne klubove sto igraju u PL tipa Kozara, Gosk, katastrofa travnjaci ima jos klubova i stadiona...koliko ja znam Buducnost ima solidan stadion i travnjak... svejedno u nasoj PL slabo ko ima dobar travnjak kad je snijeg, kisa i itd..Ni Bilino se ne moze pohvaliti travnjakom kao ni Rudar.. Buducnost, Jedinstvo i Iskra su mi sada i uvijek su bili najdrazi klubovi iz nizeg ranga u sljedece tri sezone bas bi volio vidjeti ova tri kluba u PL 

Poznajem igrace kao sto su Cizmic i Alic.Pratim ih vec dugo.Cizmic je pravi igrac,borben bori se ko lav takav je od malih nogu i on je pravo pojacanje i to ce dokazati 100 % ..klasa je...Alic nije igrao dugo,mislim da on nece izboriti mjesto u jedinstvu da nema tu kvalitetu ali vidjecemo jer ne znam kakvi su ostali kakva je konkurecija.Licno mislim da nije igrac za vas.Nije to taj kvalitet.Zelim Jedinstvu sve najbolje

Znam da se Amar nešto žalio kao da nam ne valja teren i da nas treba izbaciti iz lige zbog toga.nime_tm87 je napisao/la:Sad sam vidio vase postove. Mislio sam na ove trenutne klubove sto igraju u PL tipa Kozara, Gosk, katastrofa travnjaci ima jos klubova i stadiona...koliko ja znam Buducnost ima solidan stadion i travnjak... svejedno u nasoj PL slabo ko ima dobar travnjak kad je snijeg, kisa i itd..Ni Bilino se ne moze pohvaliti travnjakom kao ni Rudar.. Buducnost, Jedinstvo i Iskra su mi sada i uvijek su bili najdrazi klubovi iz nizeg ranga u sljedece tri sezone bas bi volio vidjeti ova tri kluba u PL

- FK Sarajevo
- Kontakt:
Jedinstvo ima bolji teren od 80 % ekipa u PL.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
i unikatno ime stadionaFK Sarajevo je napisao/la:Jedinstvo ima bolji teren od 80 % ekipa u PL.

inace, drago mi je da se u Jedinstvu nesto događa, jer volim taj klub, pošto imam nesto i krajiške krvi