Po današnjem Avazu najveći favorit je Vukoičić.
Odlično rješenje , čovjek koji će konačno isforsirati naše mlade talente.
Jučer su mnogi na ovom forumu nipodapštavali naše mlade igrače generacije 86-90godište, tražeći da uprava dovede jaka povećanja , a valjda , iste pošalje na kaljenje u Novi grad ili Vogošću.
samo kao pokazatelj kvaliteta naših mladih igrača '90 god.,Čamđić,Majstorić,Klinac ću navesti da smo prošle godine pobjeđivali renomirane ekipe na tirnirima u Španiji,Italiji,Puli, da smo se odlično nosili sa Olimpijom za koju su igrači Mirza Sarajlija,Matic Sirnik i drugi , od kojih ovaj igra standardno 10-tak minuta, a gdje su naši gore navedeni talenti.
Napominjem da su Čamđić,Majstorić bili najbolji naši igraći i u kvalifikacijama div B EP U18.
Sa dolaskom Vukoičića mislim da će prestati ova trakavica oko dovođenja isluženih igrača i da ćer konačno Zimić,Pašalić,Suljagić,Čamđić,Majstorić,Klinac i Anđelić dobiti šansu, uz dovođenje dva vrhunska pojačanja i po meni samo Ivanović zaslužuje da ostane od ova četiri nazovi pojačanja ove sezone.
Podržavam Upravu u stajalištu da je dosta više prosječnih i ispod prosječnih igrača koji će zauzimati mjesto našim mladim igračima.
Dosta mi je više trenera tipa MB,Zdovca,Abaza i sličnih koji se vade za svoje (ne)znanje sa lošim igračkim kadrom.
I bez obzira na TV prenos na Hayatu idem na tekmu bodriti moju i našu Bosnu.