KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

dzenan01
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la dzenan01 » 30 okt 2008, 21:52

Melo15 je napisao/la:Bajramovic ,Markovic, Zdovc pa i Abaz su napustili klub iz istog razloga NEPOZNAT BUDZET kroz cjelu sezonu
a sa slabim budzetom Zdovc nije htio ni razmisljati o POJACANJIMA Jer je to nemoguce .
Zato i dovode neke NEDISCIPLINOVANE amere ,,,,A prica o podmladjivanju tima mladim igracima treba dati sansu i u KK NOVI GRAD kao nekada u VOGOSCI IPAK je ovo NLB liga a ne liga 13 .MADA dosta tih mladih igraca
nebi imali mjesta i u nekim klubovima lige 13 .
koliko ja znam menso je oceran :lol:
-HZ-
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 30 okt 2008, 22:13

Ja neznam sta uprava KK Bosna zeli. Umjesto da pokusaju vratiti klub na staze stare slave,oni samo klub sve vise i vise ukopavaju. Ja podrzavam to sto oni zele "njegovati"mlade BH talente,ali nemogu oni sami biti na parketu. Jedino Ikonic te ona dvojica mladjih,mislim da su Pasalic i Hajric imaju nekog iskustva. Ovi ostali su ucenici srednjih skola. FMP I Zagreb su isto tu politiku u klubu provodili,ali su oni imali i 5-6 iskusnih igraca. I opet na pocetku nisu imali neke posebno zapazene rezultate. Bosna ako ostane na ovom igrackom kadru,na kraju NLB sezone necemo imati vise od 5 ili 6 pobjeda,sto je za klub ovakvog renomea stvarno ponizavajuce. Sreca je sto imamo barem zagarantovano to jedno mjesto u NLB ligi. Sad su kao poceli i pricati o tome da ce euroliga imati i bosanskog predstavnika (bas me zanima koji bi to nas tim mogao igrati u euroligi). Imali bi na kraju grupne faze kos razliku najmanje -400.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 30 okt 2008, 22:20

Dali je otjeran ili je doslo do istih problema nije toliko ni bitno ,Zato je Zdovc imao vazeci ugovor .ALI KADA JE NAPRAVIO USPJEH nenedano zbrisao .KK BOSNA je tek isplatila dug KK CELIK .DA li je veca zelja kluba i uprave>
sto bolji plasman kluba i ulazak 2 prestavnika u NLB l. ili BUKVINA izjava Trenera možemo mijenjati, ali zacrtani kurs nećemo .vjerovatno kurs ne mjenja zbog BUDZETA a ne zbog mladih igraca..
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2008, 22:22

jarane ja mislim da si jednu nulu zaboravio, kad vidim s kojom razlikom Panathinakos veceras izgubi, mi idemo velikim stopama da budemo klub za nabijanje kos razlike
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Alhemicar
Kontakt:

Post Postao/la Alhemicar » 30 okt 2008, 22:24

Ukoliko ne daj Boze Bosna bude zadnja na tabeli u NLB ,a u nasoj ligi prvi opet nemamo pravo ucesca u narednoj sezoni NLB.Nadam se da to nasi celnici znaju.
-the LORD of the RINGS-

majestic
Kontakt:

Post Postao/la majestic » 30 okt 2008, 22:35

Ako Bosna ne popravi igracki kadar,nama je sigurni zagarantovano zadnje mjesto nlb ligi. Pa nama je u nlb ligi kos razlika nakon tri utakmice gotovo - 100,a uzmite u obzir da smo prvu utakmicu pobjedili.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 okt 2008, 22:44

po mom misljenju najbolje rijesenje za trenersku poziciju bio bi Vlada Vukojcic, ali pitanje hoce li on itd
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 31 okt 2008, 10:32

Po današnjem Avazu najveći favorit je Vukoičić.
Odlično rješenje , čovjek koji će konačno isforsirati naše mlade talente.
Jučer su mnogi na ovom forumu nipodapštavali naše mlade igrače generacije 86-90godište, tražeći da uprava dovede jaka povećanja , a valjda , iste pošalje na kaljenje u Novi grad ili Vogošću.

samo kao pokazatelj kvaliteta naših mladih igrača '90 god.,Čamđić,Majstorić,Klinac ću navesti da smo prošle godine pobjeđivali renomirane ekipe na tirnirima u Španiji,Italiji,Puli, da smo se odlično nosili sa Olimpijom za koju su igrači Mirza Sarajlija,Matic Sirnik i drugi , od kojih ovaj igra standardno 10-tak minuta, a gdje su naši gore navedeni talenti.
Napominjem da su Čamđić,Majstorić bili najbolji naši igraći i u kvalifikacijama div B EP U18.

Sa dolaskom Vukoičića mislim da će prestati ova trakavica oko dovođenja isluženih igrača i da ćer konačno Zimić,Pašalić,Suljagić,Čamđić,Majstorić,Klinac i Anđelić dobiti šansu, uz dovođenje dva vrhunska pojačanja i po meni samo Ivanović zaslužuje da ostane od ova četiri nazovi pojačanja ove sezone.

Podržavam Upravu u stajalištu da je dosta više prosječnih i ispod prosječnih igrača koji će zauzimati mjesto našim mladim igračima.
Dosta mi je više trenera tipa MB,Zdovca,Abaza i sličnih koji se vade za svoje (ne)znanje sa lošim igračkim kadrom.

I bez obzira na TV prenos na Hayatu idem na tekmu bodriti moju i našu Bosnu. ;)

bosanac
Kontakt:

Post Postao/la bosanac » 31 okt 2008, 12:05

I ja sam veceras u Skenderiji, bez obzira na sve. Ne navijam za Bukvu, Imamovica, itd. vec za jednu i jedinu nasu KK Bosnu. Bio sam tu kad su se uzimale titule a bicu tu i sad kad je tesko!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 okt 2008, 12:32

bosanac je napisao/la:I ja sam veceras u Skenderiji, bez obzira na sve. Ne navijam za Bukvu, Imamovica, itd. vec za jednu i jedinu nasu KK Bosnu. Bio sam tu kad su se uzimale titule a bicu tu i sad kad je tesko!
ista prica i ista stvar ;)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Oneal
Kontakt:

Post Postao/la Oneal » 31 okt 2008, 12:35

ma tako je...
Zadnja izmjena: Oneal, dana/u 31 okt 2008, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Budi Bosna!

Kujtim Salja
Kontakt:

Post Postao/la Kujtim Salja » 31 okt 2008, 12:36

Prvo bi trebao iz Bosne oti'ci ovaj Bukva pusikarac Dine Konakovi'ca koji ga je i postavio na ovo mjesto Glupan govori kako je ova vijest odjeknula poput bombe.Vidi se da je roden u nekoj vukojebini ili mu je porijeklo neko ISTOCNO.N ne moze ovaj klub naprijed s ovim menadmentom.Sada ce odjednom iskopati pare za ovog Vukojicica .Naravno taj isti svi znamo uz koji lobi dolazi a kao trener nije nista specijalno.Prvo bi ovaj Bukva trebao ynati da je ovoj klub koji ga sroyava medijski nije nastao prije nekoliko godine.Bijednice podnesi ti ostavku.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 okt 2008, 13:29

Kujtim Salja je napisao/la:Prvo bi trebao iz Bosne oti'ci ovaj Bukva pusikarac Dine Konakovi'ca koji ga je i postavio na ovo mjesto Glupan govori kako je ova vijest odjeknula poput bombe.Vidi se da je roden u nekoj vukojebini ili mu je porijeklo neko ISTOCNO.N ne moze ovaj klub naprijed s ovim menadmentom.Sada ce odjednom iskopati pare za ovog Vukojicica .Naravno taj isti svi znamo uz koji lobi dolazi a kao trener nije nista specijalno.Prvo bi ovaj Bukva trebao ynati da je ovoj klub koji ga sroyava medijski nije nastao prije nekoliko godine.Bijednice podnesi ti ostavku.
ja sam prvi koji je spomenuo vukoicica i siguran sam da bi on bio dobro rjesenje.
ko god malo bolje prati kosarku zna sta je taj isti vukoicic uradio sa FMP-om i na kraju je otpusten jer se zamjerio covicu koji diktira ko mora igrati
Kao sto neko spomenu nasa nada su 90 godista i da zadrzimo ponekoga iz ovih starijih
ikonic,hajric,2 amera i ostalo nasi mladi igraci i to bi trebao biti koncept nase politike sa naravno dobrim trenerom
kakav je po mom misljenju vukoicic.
jos da kazem da nemam nista protiv dovodjenja beobasketovih igraca ali igraca a ne polovnjaka.
-HZ-

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 okt 2008, 14:00

Vukoicic je odlican trener,sigurno puno bolji i od Zdovca, a svi znamo kakve je rezultate Zdovc imao prosle sezone!
Vjerujem da ce ga zadovoljiti sama cinjenica da Bosna mora osvojiti titulu prvaka drzave i kup,tako da ce za njega to biti dovoljan izazov! S druge strane Vukoicic ,ima ogromno znanje i iskustvo i sigurno bi imao podrsku svih navijaca Bosne! Treba mu dati odrjesene ruke,da bira pojacanja koja on misli da treba,mada i ptice na grani znaju da je to vrhunski pley i vrhunski centar!..mada mislim da nam je pley u ovom trenutku najpotrebniji!
u svakom slucaju dovodjenje Vukoicica znacilo bi da Bosna i dalje ima visoke ambicije,prije svega da bude neprikosnoven klub u BIH!

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 31 okt 2008, 15:09

Ima ovdje par "budala"koji će večeras ići u skenderiju.I ja sam jedan od njih.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 31 okt 2008, 15:13

Sta reci za Vladu ...
Ako on dodje nagledacete se price sa publikom, sjetite se zavrsnog turnira Gudjer lige kada je tokom meca pricao sa NBA skautima, ima znanje ,petlju, ali je u poslednje vrijeem previse krenuo da mijenja klubove. Nakon FMP nikako da se ustali ...
Zna kosarku ali imam neki osjecaj da nikad nece postati vrhunski trener sposoban da vodi velike ekipe
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 31 okt 2008, 15:37

deniso je napisao/la:Ima ovdje par "budala"koji će večeras ići u skenderiju.I ja sam jedan od njih.
Evo javjla se jos jedna "budala" ;)
Lako je navijati za klub kada mu ide dobro, da vidimo sada ko ce doci u skenderiju...igraju nasa djeca, sto su svi vec godinama prizeljkivali, pa bujrum u dvoranu MD

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 31 okt 2008, 15:56

biskitt je napisao/la:
deniso je napisao/la:Ima ovdje par "budala"koji će večeras ići u skenderiju.I ja sam jedan od njih.
Evo javjla se jos jedna "budala" ;)
Lako je navijati za klub kada mu ide dobro, da vidimo sada ko ce doci u skenderiju...igraju nasa djeca, sto su svi vec godinama prizeljkivali, pa bujrum u dvoranu MD
prosle godine sam bio na 90% utakmica lige 13 i skoro svim lige 8 (kada sam dobio kcerku smanjio sam), sada nisam bio ni na jednoj (dobro se opekao), ali sada se opet vracam u dvoranu MD

prije koju godinu kada je dvorana bila krcata nisam isao, ali kada je posjeta pala one godine kada su igrli edo, dzeno, zima, garma i mujo, odmah sam se vratio u dvoranu jer vjerujem da se klub bodri pogotovu kada mu ne ide
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 31 okt 2008, 16:16

evo momci sa sportsporta su jako aktivni pa su donjeli dobru info
1.da je vukoicic zainteresovan za nasu klupu
2.da burell najvjerovatnije dobije nabicu
sada kada ako dodje vukoicic neka lijepo odabere jednog pleja da valja a muvu prebaci na beka(sad za sad).
-HZ-

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 31 okt 2008, 16:21

Ovo pravo dobro krenulo: Otišao Abaz (smatram da Šehovac i Redžić ne mogu gore voditi od njega ekipu);Vlado Vukoičić dolazi za trenera i na kraju šlag na "tortu" ode i onaj moj ljubimac LOPATOV Burell.

Kome se ja navalim na kosti mora otić' ;Abaz i Burell(izgleda da oni iz Uprave čitaju moje postove ;) :roll:

Kao što reće Ikona treba im večeras podrška, a sa izostankom Burella smo sigurno jači, znaći u sastavu bi trebao biti Majstorić.
Sve se nadam da imamo šansu pobijediti FMP, a ako i ne pobjedimo neću biti tužan, važno je da se bore do zadnjeg atoma snage, imaće sigurno podršku sa tribina.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.