Edin Višća

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sigurnoable
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la sigurnoable » 02 jun 2014, 00:20

Bosniacum Lilium je napisao/la:Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise :stop:
Bas me zanima sta bi rekli za njega kad bi presudio Argentini u prvoj utakmici, mislim da ni Dzeko vise ne bi bio glavni igrac repke. :think:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 jun 2014, 00:23

Vili je odličan igrač, ako Bog da poslije Brazila da pređe u neki klub ili liga 5, ali Lulić ima prednost na lijevoj strani. Senad je iskusniji, trenutno bolji igrač, igrao je više jačih utakmica i to je to. Ali Ibišević i Višća su sigurno prve izmjene. Višća sigurno može unijeti živost zadnjih pola sata ili 20 minuta kada protivnik počne padati, i tu može iskoristiti svoju brzinu. :thumbup:
DRUG NEBI TI PUNCA

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 02 jun 2014, 00:26

sigurnoable je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Visca je odlican back-up. Za sada samo to i nista vise :stop:
Bas me zanima sta bi rekli za njega kad bi presudio Argentini u prvoj utakmici, mislim da ni Dzeko vise ne bi bio glavni igrac repke. :think:
Hajrovic je donio Brazil pa ne mislim da je glavni
svi su zasluzni a Lulic trenutno mora biti prije Visce u timu
nadam se da ne moramo jos o tome raspravljati.
:bih: :bih: :bih:
Semper Fidelis

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 02 jun 2014, 23:19

slika
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 02 jun 2014, 23:21

K'o da se petardama češlj'o :mrgreen:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 jun 2014, 00:25

Visca je stroj. Moderan igrac. Brz i okomit.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jun 2014, 01:03

Pravo moderno krilo. Brz, drzak i zna da fino zabije. Bravo Visca ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 10 jun 2014, 09:39

HariTz je napisao/la:K'o da se petardama češlj'o :mrgreen:
Momku krijesta pocinje od polovine glave :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 10 jun 2014, 10:29

Visca je odlican bocni igrac,jako koristan! mislim da je svoju sansu maximalno iskoristio....

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 10 jun 2014, 13:26

Ko kaze da Ribery propusta SP :kafa:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 10 jun 2014, 14:43

Dobar je višća, brz i dosta tehički potkovan. Jedino protiv jačih ekipa kao da se prepadne pa ne smije da koristi puno tu brzinu i dribling da ne bi izgubio loptu, nema baš samopouzdanja. Jedini mu je problem što često zna da se zabije u korner ili u leđa odbrane pa onda izgubi loptu, samo to da popravi, i imamo odlično krilo.
naprijed rejal

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 jun 2014, 15:00

Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jun 2014, 15:18

Visca je najbolji i najvrijedniji igrac novog-starog Turskog prvoligasa IBB i kao takav je u slicnoj poziciji kao i Besic. Od dana kada sam ovoga igraca vidio u mladoj repki koju je usput sa Stevanovicem i Besicem i nosio bilo je ocito da od njega moze biti nesto. Ovo SP mu moze doci dobro u smislu vece afirmacije i prodaje u bolji klub. Zato mogu reci da se potajno nadam ligama 5 u blizoj buducnosti kao mjestu gdje ce Visca igrati.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 10 jun 2014, 15:23

szlaja je napisao/la:Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...
Ma momak je nevjerovatno brz! On bar ima muda da potegne, ja iskreno Lulića nisam vidio u repci nikad da potegne ovako pored protivničkog beka, nije bilo hljeba da to uradi :roll: Na stranu što je možda tehnički igračina za Edina, ali bgm po zalaganju je slabiji ;)

Uostalom imamo Hajrovića na desnoj strani, Višću na lijevoj, jedan nek probija, drugi nek protrčava, taman! :) nemoraju obojca imat haubice u nozi :)
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 jun 2014, 18:25

ZahaKING je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Nek kaze ko sta hoce, al usudio bi se reci da je trenutno u vecoj formi od Lulica. Nekad treba zaboraviti ko u kojem klubu igra i objektivno pogledati neke utakmice. Momak je nevjerovatno koristan...
Ma momak je nevjerovatno brz! On bar ima muda da potegne, ja iskreno Lulića nisam vidio u repci nikad da potegne ovako pored protivničkog beka, nije bilo hljeba da to uradi :roll: Na stranu što je možda tehnički igračina za Edina, ali bgm po zalaganju je slabiji ;)

Uostalom imamo Hajrovića na desnoj strani, Višću na lijevoj, jedan nek probija, drugi nek protrčava, taman! :) nemoraju obojca imat haubice u nozi :)
Slicno smo vidjeli neke stvari. Mene je Lulic odusevio protiv Belgije, mislim da mu je to utakmica karijere. Bio sam uvjeren da ce samo jos vise da napreduje. Posle je uslijedila neka povreda i nakon toga Lulic nikad nije odigrao na onom nivou. Koliko ga god gotivio i cijenio, nije to to, a i Lazio je ekipa qrac. Kao sto kazes, nije vise konkretan, agilan i okomit, za razliku od Visce. Visca ide ko lud, ne prodje svaki put ali u prosjeku svakom pravi puno problema, sto u presingu, sto u probojima, ali bogami i svojim jakim sutem. Mislim da definitivno zasuzuje ligu petice, al nema svako srece da ima namazanog managera.

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 jun 2014, 18:37

Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam. ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 jun 2014, 18:41

undefined007 je napisao/la:Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam. ;)
Mozda grijesim, al cini mi se da je Belgija u pitanju... Nebitno sad

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 jun 2014, 18:42

szlaja je napisao/la:
ZahaKING je napisao/la:

Slicno smo vidjeli neke stvari. Mene je Lulic odusevio protiv Belgije, mislim da mu je to utakmica karijere. Bio sam uvjeren da ce samo jos vise da napreduje. Posle je uslijedila neka povreda i nakon toga Lulic nikad nije odigrao na onom nivou. Koliko ga god gotivio i cijenio, nije to to, a i Lazio je ekipa qrac. Kao sto kazes, nije vise konkretan, agilan i okomit, za razliku od Visce. Visca ide ko lud, ne prodje svaki put ali u prosjeku svakom pravi puno problema, sto u presingu, sto u probojima, ali bogami i svojim jakim sutem. Mislim da definitivno zasuzuje ligu petice, al nema svako srece da ima namazanog managera.
Zar je Lulić igrao protiv Belgije? :crazy:

A yebeš mu majku u ovakvim situacijama mora se gledati objektivni kvalitet igrača. Lulić kao prvo stalni je član prvih 11 naše reprezentacije. Znači razumije se sa saigračima. Fizički je dominantniji od Višće, igra u većem klubu, na većem nivou, ima više iskustva. Višća ima taj neki dribling (koji ruku na srce ima i Lulić) ali nakon dva nanizana igrača njemu nestane snage. A znamo da je Lule poznat kao jedan od najspremnijih igrača naše reprezentacije a i Lacija (u smislu trčanja). Treba biti realan i priznati da Lulić zaslužuje da zaigra protiv Argentine, jer on može bljesnuti kad se najmanje nadamo.

Višća u ovim prijateljskim pokazuje da se može ozbiljno računati na njega, i progurao se među 3 kandidata za izmjene na utakmicama (u nekom slučaju i starter).
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 jun 2014, 18:44

szlaja je napisao/la:
undefined007 je napisao/la:Kakve Belgije ? Valjda Rumunije u Zenici 2-1 ako se ne varam. ;)
Nije mogla biti Belgija to su bile kvalifikacije za SP 2010, a ako se sjećam Lulić je debitovao u utakmicama za EP 2012 ? :D
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 10 jun 2014, 18:46

undefined007 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:
Nije mogla biti Belgija to su bile kvalifikacije za SP 2010, a ako se sjećam Lulić je debitovao u utakmicama za EP 2012 ? :D
Upravu si, sad sam provjerio. Hebes ga ne mogu se sjetit, pomijesaju se sve te utakmice. Sjecam se samo da sam bio na zapadu a Lula je ko lud probijao po strani, kao na motoru. Bili smo odusevljeni da smo dobili takvog igraca u repku.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot], Dinhooo, kakarut, Lekqqq1921, Mostarska, Zglavkar i 46 gostiju.