Zvjezdan Misimović

amerosm
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la amerosm » 20 nov 2009, 23:30

Bez sviju mozemo ali bez kralja nemozemo. Vidjelo se u Srijedu kako je u nas sve bilo brzinski kad nije bilo tebe da to sve smiris i posaljes jednu upotrepljivu loptu (svaka cast Pjanicu ali ti si tu da on od tebe jos toga nauci i da bude tvoj nasljednik kad se ti oprostis od fudbala). Miske ti si za mene najbolji igrac BiH svih vremena (pored Barbareza) i nek ostali pricaju sta god zele. Vidjelo se u Zenici koliko si nam nedostajao i ti si pravi primjer sportskog covijeka koji ima porodicu koji zeli igrati svim srcem za svoju domovinu i kome nije stalo do medijske paznje, nego na terenu u dresu Wolfsburga i reprezentacije BiH pokazujes ono zbog cega te toliko cjenim.
Nadam se da ce se te stvari popraviti koje si rekao iz svog srca i da aBd tebe i nase ostale zmajeve gledamo u Ukrajini i Poljskoj 2012.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 20 nov 2009, 23:31

MA NEKA JE REKAO COVIJEK VISE DA STE DOSADNI DO BOLA...IDETE DOLE TRAZITE TRENERKE,CARAPE,DRESOVE,GACE IGRACIMA...popiste ljudima krv na slamku...vecina je to od strane "nase elite" koju je gladan kura-c napravio. Dzaba vam sto sada imate jadovi jadni kada imate gladne oci...

Treba napraviti kod nas kao sto je u CSKA fudbalskom klubu...specijalna postrojba da cuva nase da ne dosadjujete vise ...nekakvi sitni mangupi-klosari koji se skupljaju...
Dao Bog da ih prozovu sve redom!!!

P.S. ja spomenenm karantin meni neki djecak pod nikom adnan24 kaze da sam smijesan...kontas li sada Adnanae sine ista...majmune jedan!!
Zadnja izmjena: Necromacer, dana/u 20 nov 2009, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 20 nov 2009, 23:32

"Oni" ne rade nista direktno, to su ljudi iz sjene koji koriste ovakav Ustav ( koji je ne slucajno skrojila "neka" velesila) da Bosna ne bi mogla normalno da funkcionise.
Fifa zbog toga ne drzi ni malo do nasih prava, jer u stvari i ne funkcionisemo kao normalan drzava. A to zatvoriti trening nije problem ali to je rjesavanje problema iz sredine a ne iz korjena.

posmatrac
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac » 20 nov 2009, 23:33

Ama nema Dodik ni dejton nista s tim, sve se to moze na drugaciji nacin.

bacit bombu dok imaju sjednicu i zdravo... nema druge....

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 20 nov 2009, 23:35

posmatrac je napisao/la:Ama nema Dodik ni dejton nista s tim, sve se to moze na drugaciji nacin.

NE tako radikalno

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 20 nov 2009, 23:36

zehha je napisao/la:"Oni" ne rade nista direktno, to su ljudi iz sjene koji koriste ovakav Ustav ( koji je ne slucajno skrojila "neka" velesila) da Bosna ne bi mogla normalno da funkcionise.
Fifa zbog toga ne drzi ni malo do nasih prava, jer u stvari i ne funkcionisemo kao normalan drzava. A to zatvoriti trening nije problem ali to je rjesavanje problema iz sredine a ne iz korjena.
Ma razumijem te ba, ali ne mozemo mi cekati druge, trebamo mi vise da se borimo za ta prava. Sve mi je ovo pravo jadno.

posmatrac
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac » 20 nov 2009, 23:37

zehha je napisao/la:
posmatrac je napisao/la:Ama nema Dodik ni dejton nista s tim, sve se to moze na drugaciji nacin.

NE tako radikalno
Dobro, kako onda?

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 20 nov 2009, 23:44

NE pricaj o politici dobit ces ban :mrgreen:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 20 nov 2009, 23:52

a ja sam ubjeden da su i pred utakmicu u portugalu povrede izmisljene za vladavica,stilica,zeca jer nisu imali mjesta u avionu,ipak trebali su usketovi i iljini tamo ici

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2009, 23:57

zenicanin je napisao/la:a ja sam ubjeden da su i pred utakmicu u portugalu povrede izmisljene za vladavica,stilica,zeca jer nisu imali mjesta u avionu,ipak trebali su usketovi i iljini tamo ici

Vrlo moguce,interesantan komentar a po nasim obicajima mozda i vrlo istinit.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 20 nov 2009, 23:59

Sta reci, Miske sve si rekao, a nama ostaje da budemo i dalje glupi, pa covjek je drugim rijecima rekao **** selektora koji dizvoljava cirkus na okupljanjima

zmal
Kontakt:

Post Postao/la zmal » 21 nov 2009, 00:02

Ovi nasi igraci sto igraju za rep.... su daleko najbolji ljudi na svjetu ,pa ko bi igro u vakim uslovima,pa igraci iz drugih drzava se paze ko bog otac, dok se nasi maltretiraju na 1000 nacina

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 nov 2009, 00:12

Miske i ostali. Trebali ste postupiti kao SASA PAPAC, sad bi svi bili RAHAT od ubleha, i bili bi cijenjena repka sa zdravim Savezom. Ovako, sami smo krivi za ovo sto nam desava.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 21 nov 2009, 00:20

zmal je napisao/la:Ovi nasi igraci sto igraju za rep.... su daleko najbolji ljudi na svjetu ,pa ko bi igro u vakim uslovima,pa igraci iz drugih drzava se paze ko bog otac, dok se nasi maltretiraju na 1000 nacina
Neču da me neko pogrešno shvati, ali jedan dio krivice za tu atmosferu oko priprema i oko reprezentacije snose i sami igrači...Dozvolili su da se okupljanja iskoriste za snimanje nekih reklama, trgovačkih lanaca, čokolada itd...dozvolili su da preko njih mnogi političari sebi nabijaju rejtinge glumeči patriote i fudbalske znalce...promovisali su neke nebitne stvari(golf igrališta itd...), mislim i da je kapiten trebao reagovati ako je več bilo remečenja mira igrača a jeste sigurno...Pa i samim se novinarima dalo previše i prostora i pažnje pa su neki hotelima i sobama igrača prolazili kao da su kakvi selektori..o menađerima da se i ne govori itd, itd,
Nije mi stvarni interes da kritikujem naše momke, vjerovatno su oni u ovo uvučeni u smislu stvaranja pozitivne atmosfere ali se sad vidi da se pretjeralo, i da se to na njih negativno odrazilo...I normalno je da ovakve pojave kada se dešavaju iz dana u dan polako prelaze u anarhično stanje i odvlače i pažnju a bogami i stvaraju nervozu kod samih igrača..Znam sada če neko reći lako je biti pametan sada i tražiti ono i dlaku u jajetu, ali to je moje viđenje nekih od faktora koji su rezultirali sadašnjim stanjem.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 nov 2009, 02:46

pozdrav svim hejterima uz cestitke njihovom 'zdravom' razumu i avdi avdicu
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

kenoo
Kontakt:

Post Postao/la kenoo » 21 nov 2009, 02:51

ma miske je kralj

Dejan_BH
Kontakt:

Post Postao/la Dejan_BH » 21 nov 2009, 04:01

zehha je napisao/la:

NE tako radikalno
Brate ja sam bas za radikalne mjere.

Ko god zivi u ovoj drzavi zna da se"demokratskim procedurama" ne moze nista rjesiti. Zasto ? Iz 2 razloga : prvi jer ova demokratija je samo iluzija ( jedna od mnogih ) i paravan za plutokratiju; drugi jer smo mi Bosanci ( bez obzira na nacionalnost, vjeru, DNK, broj cipela i broj povaljenih treba ) stoka i gle cuda i nasi politicari, velikodostojnici i vodje institucija i sportskih saveza su takodje stoka.

Ja prvi sam ispao papak za vrijeme utakmice BiH - Portugal, izivcirao sam se kada je Salihovci dobio crveni, pljeskao kad je sudija dobio po tintari, i onda nazvao curu i otisao po nju. Ono sto sam trebao uraditi je, sacekati kraj i pljeskati i otvoreno slaviti svakog naseg reprezentativca i zahvaliti im na svemu sto su uradili.

Prvo moramo poceti od sebe i ubiti papanluk u nama. Dajte da se ne trujemo i ne hejtujemo, svi smo bosanci i volimo nase. Oni koji nas mrze ce te procese trovanja i hejtovanja svakako raditi, pa tako ne sekirajte se da ce to biti sapostavljeno. Druga stvar moramo staviti naciju ispred nacionalnosti, to pod hitno ( kolko je ovo vazno za repku ne bih htio da objasnjavam ).

Dalje, ajmo se potruditi da ne mrzimo komsije. Zaboli nas misko u gacama, mrzel nas Srbi i Hrvati, ajmo gledati sebe, i vratiti im postovanjem. A nama srce ko lubenica kad su Hrvati ispali, a bruka hejtera na jednom drugom forumu sto su Slovenci prosli i kao zanimamo se jesul kupili utakmice. Kakve to veze ima, mi nismo prosli, ajmo sagledat sta cinimo pogresno, pokusati mi kao navijaci i gradjani zemlje nesto popraviti ako mozemo ( a mozemo sigurno ) i cekati slijedece kfalifikacije.

Sto se tice onoga sto mozemo uciniti, toga je puno. BHF zna da je tesko balansirati izmedju mrznje prema savezu i ljubavi prema igracima repke, kako prve shebati a da ne naskodis ovim drugima.
Brate radikalne mjere, uciniti funkcije nogometnog saveza nepozeljnim. Zasto ? Jer ce ti pola miliona ( najmanje ) navijaca zagorcati zivot. Ajmo polupat savez, ako treba bacit i bombu. Ma sve sto ce njima direktno zagorcati zivot ali ne i repki.

Toliko, nazivciro sam se dok sam pisao ovo.

imeime
Kontakt:

Post Postao/la imeime » 21 nov 2009, 09:57

citam ovo sto je miske izjavio po ko zna koji put... svaka mu cast, ko zna sta jos ima za reci, ali nece...
dosta je ovih go.ana iz saveza i cire s njima . ovako vise ne moze.
imperator, prodavac magle

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 21 nov 2009, 10:02

imeime je napisao/la:citam ovo sto je miske izjavio po ko zna koji put... svaka mu cast, ko zna sta jos ima za reci, ali nece...
dosta je ovih go.ana iz saveza i cire s njima . ovako vise ne moze.
Znas sta me plasi, ali onako iskreno, vrlo brzo ce ispasti da novinari ovog portala rade protiv interesa nacije, ebo me svak ko tako ne bude

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 21 nov 2009, 10:34

Ne zelim nimalo da kazem da ono za lozu nije istina, bit ce da mu je onda neki guzonja sjeo na mjesto.
slika
Slikao Sacak Kerim
Nema naravno slikana cijela loza ali odavno se zna da kod nas nema nikakvog reda pa tako me ni ovo nebi cudilo da neko nekom sjedne na mjesto iako je to mjesto vidljivo rezervisano.
E sad ako se to desilo ja bi fakat volio da vidim koji je to lik koji je mogao da sjedne na mjesto rezervisano za Misimovica.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.