Od kojih para planirate kupitiharry_90 je napisao/la:A znate da sad krece kupovina utakmicasad ce svako kupovat kad stigne,ja bi na ovoj tekmi najvise volio,ako budu bile i Fukare,da ne dodje do njasra sto je bitnije od svega,i da ne bude povredjenih.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Ne kazem da cemo kupit tekmu,vec kazem da svi klubovi u drugom dijelu sezone pocnu kupovat tekme,jel tako ili nije ????FK Sarajevo je napisao/la:Od kojih para planirate kupitiharry_90 je napisao/la:A znate da sad krece kupovina utakmicasad ce svako kupovat kad stigne,ja bi na ovoj tekmi najvise volio,ako budu bile i Fukare,da ne dodje do njasra sto je bitnije od svega,i da ne bude povredjenih.
![]()
![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
Jutrošnjim treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, u izuzetno teškim uslovima koje nudi ova "oranica" u ovo doba godine, igrači Slobde su krenuli sa pripremama za utakmicu sa Sarajevom, koja je na programu u subotu od 14.30 h (sudi Ognjen Valjić iz Banja Luke).
I ako su „crveni-crni“, koji su se vratili iz Međugorja u petak, jutrošnji trening trebali odraditi na stadionu Metalca u Živinicama, nemogućnost brze organizacije prijevoza Glavaševe izabranike ostavila je na Tušnju.
- Vjerovatno ćemo tamo trenirati u narednim danima do utakmice, jer ovdje imamo upotrebljiv samo jedan dio pomoćnog terena – kratko nam je Vlatko Glavaš u prolazu prokomentarisao plan rada do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, više se osvrćući na pisanje pojedinih medija o "slučaju Milošević", koji je okončao kako je Glavaš i najavljivao.
Tako se Milošević se jutros pojavio na prvom ovosedmičnom treningu Slobode, kao i Karadža, Jogunčić i Okanović, koji su u toku pripremnog perioda imali problema sa povredama. Svi oni će biti u konkurenciji za duel sa „bordo timom“, a u toj utakmici Stručni štab neće moći računati na Bekića i Mostarlića, koji će morati pauzirati zbog kazni iz prvog dijela prvenstva.
S obzirom na to koga je i na kojim pozicijama Glavaš najčešće koristio u pripremnim utakmicama, kontra Sarajeva bi se mogao očekivati slijedeći sastav (4-4-2): Mujkić, Krasić, Karadža, Milošević (Jogunčić), Crnogorac, Gavarić, Malkić (Aljukić), Okanović, Sadiković, Smajlović i Mujić.
Jutrošnjim treningom na pomoćnom terenu stadiona Tušanj, u izuzetno teškim uslovima koje nudi ova "oranica" u ovo doba godine, igrači Slobde su krenuli sa pripremama za utakmicu sa Sarajevom, koja je na programu u subotu od 14.30 h (sudi Ognjen Valjić iz Banja Luke).
I ako su „crveni-crni“, koji su se vratili iz Međugorja u petak, jutrošnji trening trebali odraditi na stadionu Metalca u Živinicama, nemogućnost brze organizacije prijevoza Glavaševe izabranike ostavila je na Tušnju.
- Vjerovatno ćemo tamo trenirati u narednim danima do utakmice, jer ovdje imamo upotrebljiv samo jedan dio pomoćnog terena – kratko nam je Vlatko Glavaš u prolazu prokomentarisao plan rada do prve utakmice proljetnog dijela prvenstva, više se osvrćući na pisanje pojedinih medija o "slučaju Milošević", koji je okončao kako je Glavaš i najavljivao.
Tako se Milošević se jutros pojavio na prvom ovosedmičnom treningu Slobode, kao i Karadža, Jogunčić i Okanović, koji su u toku pripremnog perioda imali problema sa povredama. Svi oni će biti u konkurenciji za duel sa „bordo timom“, a u toj utakmici Stručni štab neće moći računati na Bekića i Mostarlića, koji će morati pauzirati zbog kazni iz prvog dijela prvenstva.
S obzirom na to koga je i na kojim pozicijama Glavaš najčešće koristio u pripremnim utakmicama, kontra Sarajeva bi se mogao očekivati slijedeći sastav (4-4-2): Mujkić, Krasić, Karadža, Milošević (Jogunčić), Crnogorac, Gavarić, Malkić (Aljukić), Okanović, Sadiković, Smajlović i Mujić.
- slani grad
- Kontakt:
odlicno da su svi ponovo na okupu i da se uigraju jos ovih par dana kolko je ostalo do pocetka miki maus lige...samo da se neko ne povrijedi ponovo....malo me samo brine ovaj Mostarlic sto je doso iz Jedinstva..nista nije zabio na pripremama a od njega se ocekuju golovi...bio je najbolji strijelac prve lige pa valjda procepi konacno...za povratak Fukara...nemojte granat suplju i pisat kojekakve nebuloze
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.
- slani grad
- Kontakt:
ako mislis na mene..nisam ti ni reko da lazes..mislio sam na sve u globalu..ovo u sigurno nije mjesto za rasprave o tribini...pisite o FK i desavanjima oko klubaharry_90 je napisao/la:ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.
Ma zabice Mostarlic 100% ne zvao se ja Johnyx95.slani grad je napisao/la:odlicno da su svi ponovo na okupu i da se uigraju jos ovih par dana kolko je ostalo do pocetka miki maus lige...samo da se neko ne povrijedi ponovo....malo me samo brine ovaj Mostarlic sto je doso iz Jedinstva..nista nije zabio na pripremama a od njega se ocekuju golovi...bio je najbolji strijelac prve lige pa valjda procepi konacno...za povratak Fukara...nemojte granat suplju i pisat kojekakve nebuloze
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ma valjda se vrate,u nas se nista ne zna do zadnjeg dana,u prvu tekmu ulazimo bez Bekica i Mostarlica,ovaj drugi nijedan gol nije dao,valjda sad proradi,napad bi trebao biti Mujic i Smajlovic,odbrana nam je dobro sa Milosevicem,Crnogorcem,Karadzom.Okanovic bi dosta mogao uradit na sredini,Sadikovic takodje,extra ekipa ja bi bio zadovoljan i sa 1:0,samo nek je pobjeda,a Bgmi sa ovim sastavom mozemo i sa gostujucih terena donosit bodoveslani grad je napisao/la:ako mislis na mene..nisam ti ni reko da lazes..mislio sam na sve u globalu..ovo u sigurno nije mjesto za rasprave o tribini...pisite o FK i desavanjima oko klubaharry_90 je napisao/la:ja danas koliko sam cuo da su predstavnici Fukara isli da razgovaraju o povratku na Tusanj,sad ne znam kako je bilo,ne bi lagao djaba.
Bice gusto, bice 0:2. 
- slani grad
- Kontakt:
tebi bas dosadno,jeldeMadafaka je napisao/la:Bice gusto, bice 0:2.
Dobro je se na danasnjem vremenu nasalit maloMadafaka je napisao/la:Bice gusto, bice 0:2.
tako su i lesinari mislili da se salimo,pa jesil vidio sta ih snadje aa?harry_90 je napisao/la:Dobro je se na danasnjem vremenu nasalit maloMadafaka je napisao/la:Bice gusto, bice 0:2.
Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica dosla
malo pomoci radnicima 
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
ako je rijec oDzemi Sadikovicu ubjedljivo najlosiji igrac na svijetu,ima da izgubite zivce sa njim i njegovin (NE)upotrebljivim centarsutevima
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Nije valjda doliko smotan??? aj nema veze mozda proradi,cuo sam da je bio dobar na pripremamaC.Ronaldo_9 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Nogometaši Slobode se na "oranici" pomoćnog stadiona Tušanj pripremaju za Sarajevo
ako je rijec oDzemi Sadikovicu ubjedljivo najlosiji igrac na svijetu,ima da izgubite zivce sa njim i njegovin (NE)upotrebljivim centarsutevima
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica doslamalo pomoci radnicima
kao prvo Horde ce biti na A tribini, a fukare su za moguci povratak zeljeli montaznu tribini gdje bi bili odvojeni od simpatizera.....slani grad je upravu i bolje da nista ovdje ne pisete sto se tice fukara jer niste dovoljno informisani
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma nek budu gdje hoce,libo me takiSaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Jbg.sala nekad upali,al ovdje ce tesko,ako vam naprave montaznu tribinu,mocete nesh i zaradit kad vec budete na strani gdje se stadion pravi,dobro bi vam dnevnica doslamalo pomoci radnicima
kao prvo Horde ce biti na A tribini, a fukare su za moguci povratak zeljeli montaznu tribini gdje bi bili odvojeni od simpatizera.....slani grad je upravu i bolje da nista ovdje ne pisete sto se tice fukara jer niste dovoljno informisani
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 22 feb 2010, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijaci
sto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak
....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini
al eto vidjecemo 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma i ja se nadam da nece biti nereda,to je najbitnije,a liga ko liga,domacin sve rijesi,nije provokacija al liga nam je takva,sad ce sve ici na ruku domacim ekipama,jel tako???sarajlija89 je napisao/la:ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijacisto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak
....nadam se da ce sve bit u najboljem redu i bez incidenata ako cemo vec biti smjesteni na istoj tribini
al eto vidjecemo
- sarajlija89
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Ma i ja se nadam da nece biti nereda,to je najbitnije,a liga ko liga,domacin sve rijesi,nije provokacija al liga nam je takva,sad ce sve ici na ruku domacim ekipama,jel tako???sarajlija89 je napisao/la:ipak dolazi najveci klub u drzavi i najbolji navijacisto je sasvim dovoljno za vas iznenadni povratak
al eto vidjecemo
sto se tice podrske s tribina i navijanja upitno je ko ce bit domacin
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.