A sta je tek onda SvrakaSarajlijc@ je napisao/la:Pricajte vas dvojica sta hocete, ali Sesar je doktor za ovoga.

A sta je tek onda SvrakaSarajlijc@ je napisao/la:Pricajte vas dvojica sta hocete, ali Sesar je doktor za ovoga.
I ja bih također Zolu, al' je teško presuditi kojeg prije staviti u ekipu, to nek bude na selektoru. Jbg, još mu samo fali poziv. (vjerovatno nema mjesta, pored ovih, što bi @Devil rek'o, Yaya Tourea u vidu Sesara i Mascherana u vidu SvrakeHarrison je napisao/la:Ja bih radije volio vidjeti Zolotica umjesto Zahirovica na toj poziciji. Zaha nimalo ne ulijeva sigurnost. Al mozda se popravi, jos je mlad.
Jel' debitovao za Gent ? Genk ?Sarajlijc@ je napisao/la:Pricajte vas dvojica sta hocete, ali Sesar je doktor za ovoga.
Svaka cast na postuchily-rz je napisao/la:Meni nije jasno kako to da od pet ili sest igraca koji su jucer odigrali dosta losu utakmicu opet se samo osipa po Adnanu i samo je njegova uloga u reprezentaciji kriticna..
Zar niko nije vidio da se Medunjanin citavu utakmicu skrivao od lopte a trcao je neuporedivo manje od Adnana..U defanzivi je skroz slabo pomagao a i u napadu se nije primjetio osim kod one situacije kada je iskosa s desne strane imao priliku zavrnuti loptu u sredinu a on je prebacio u gol aut..Pjanic je trebao djelovati vise po strani ali se odmah vidjelo da Hare ne moze igrati playa pa je Pjanic cesto dolazio po loptu..
Lulic je odigrao solidno u napadu,rekao bi i dobro jer nije imao podrsku po toj lijevoj strani ali se u odbrani gubio,par puta je kasnio na svog igraca i imao je dosta izgubljeni lopti,pogresni pasova..
Sta je mali Stevanovic uradio jucer ? Nista,ako se moze dizati u nebesa moze se spustiti i na zemlju,.Ni jedan dribrling na utakmici,masa izgubljeni duela,prodani lopti,za devedeset minuta mozda je dva puta probio po toj strani..
Dolazimo do Ibisevica,mnogi ce reci dao je gol,odradio je svoje,nije bitno to sto se za citavu utakmicu nije pet puta sastao s loptom,.Ne mogu se oteti utisku da u Stutgartu mnogo vise ucestvuje u igri,pridje u sredinu,odigra pas,.Jucer to nije radio,Dzeko nije dao gol ali je bio daleko korisniji igrac na terenu,.
I naravno,dolazimo do Zukanovica,protiv Alzira na onom "vodenom" terenu se nije primjetila njegova ocigledna mana,lik je kriminalno spor i par puta se primjetilo lose postavljanje u odbrani a uz to i jedna kriminalna greska iz koje na srecu nismo primili gol..
Sta je to Adnan toliko skrivio ? Imao je jednu ozbiljnu gresku iz koje na srecu nismo primili gol,.Od dvadeset pasova mozda najvise pet nije realizirao,.Presjekao je par puta loptu,za onaj Pjanicev slobodnjak je upravo on zasluzan jer je presjekao loptu na nekih trideset metara od gola a potom je napravljen faul nad njim..Momak ima dosta cudnu ulogu na terenu,masu puta se vraca na mjesto stopera odnosno popunjava prazninu koju Spaha ostavi kada on povuce loptu..Imao je par "pametnih" faulova s kojima je sprijecio potencijalnu kontru Slovenaca,.Da ne ispunjava ono sto Susic trazi od njega davno bi sjeo na klupu,ovako trenutno nemamo boljeg od njega a ono sto je meni najbitnije je to da mu Susic vjeruje,da je toliko los koliko ga predstavljate valjda bi i sam Pape uvidio da se nesto mora mijenjati,.Imamo najbolji start u kvalifikacijama ikad,primili smo dva gola u cetri utakmice a upravo Zaha je igrac koji uz stopere i sjajnog Begovica ima najvise defanzivni zadataka i kao takav ima i najvise zasluga za mali broj primljeni golova..Ono sto je njegova najveca vrlina je to sto momak zna sta "zna",koliko moze i sta smije da radi i pokusava..
Da rezimiramo,nemoj da se zavlacimo i mislimo da ce nasa igra postati "bajna" i da cemo igrati Spansku "tika taku" kada na mjestu Zahirovica bude igrao Svraka ili Sesar ili pak Vrancic koji nije standardan ni u svom klubu..
Cemu ta rokada,zar ne moze ovako..zizu1991 je napisao/la:Upravo tako @Harisson, ali Sušić neće igrati onako kako mi želimo, a to je rokada Mujdža LB, Vranješ RB, Salihović DMF, e to je problem.
Veliko je pitanje kako bi to funkcioniralo na terenu, i otkud mi znamo da se takvo što nije probalo na treningu pa vidjelo da ne ide, nisu samo naše glave pametne, proširimo vidike.
Tako da igramo Grci bi nas ubili najjacim njihovim oruzjeem kontrama........... Totalno preofanzivno........... Mi moramo igrati sa 2 zadnja vezna.............. I zato Generala vratiti jer je bolji i od doticnog cije ime nosi tema a i od Medexa........... A ako ne moze Salihaga neka Muamer el-Maestro Svraka igra jer je zasluzio....... Ipak 2 gola na 5 nastupa i to je svaki put usao i to predkraj, koja klasa.........Metanor je napisao/la:Cemu ta rokada,zar ne moze ovako..zizu1991 je napisao/la:Upravo tako @Harisson, ali Sušić neće igrati onako kako mi želimo, a to je rokada Mujdža LB, Vranješ RB, Salihović DMF, e to je problem.
Veliko je pitanje kako bi to funkcioniralo na terenu, i otkud mi znamo da se takvo što nije probalo na treningu pa vidjelo da ne ide, nisu samo naše glave pametne, proširimo vidike.
Mujdza-Vranjes-Spaha-Zukanovic
Salihovic
Steva-Pjanke-Lulic
Dzeko-Vedo
?
mislim da si upravu, bez dva zadnja vezna ce biti tesko, mislim da je pape jednim prilikom i sam rekao da samo dvije utakmice nece igrati sa dva napadaca, a mislim da su to utakmice protiv grcke, mislim da ce vedo ispasti, tako da cemo dobiti jos jednog na sredini, tj drugog zadjeg veznog, i da ce on ici oprezno u utakmicu, i pokusati nesto napravit s jednim napadacem, a ako ne onda ce i vedo dobiti prliku u napadu, po mom misljenju sastav ce ovako izgledatiHypnose je napisao/la:Tako da igramo Grci bi nas ubili najjacim njihovim oruzjeem kontrama........... Totalno preofanzivno........... Mi moramo igrati sa 2 zadnja vezna.............. I zato Generala vratiti jer je bolji i od doticnog cije ime nosi tema a i od Medexa........... A ako ne moze Salihaga neka Muamer el-Maestro Svraka igra jer je zasluzio....... Ipak 2 gola na 5 nastupa i to je svaki put usao i to predkraj, koja klasa.........Metanor je napisao/la:Cemu ta rokada,zar ne moze ovako..zizu1991 je napisao/la:Upravo tako @Harisson, ali Sušić neće igrati onako kako mi želimo, a to je rokada Mujdža LB, Vranješ RB, Salihović DMF, e to je problem.
Salihovic
Steva-Pjanke-Lulic
Dzeko-Vedo
?
A i Zukan je ultra spor igrac i on mora igrati u prvih 11 al' samo na stoperu jer tu nekako kompenzuje svoju sporocu.........
Hypnose je napisao/la:Tako da igramo Grci bi nas ubili najjacim njihovim oruzjeem kontrama........... Totalno preofanzivno........... Mi moramo igrati sa 2 zadnja vezna.............. I zato Generala vratiti jer je bolji i od doticnog cije ime nosi tema a i od Medexa........... A ako ne moze Salihaga neka Muamer el-Maestro Svraka igra jer je zasluzio....... Ipak 2 gola na 5 nastupa i to je svaki put usao i to predkraj, koja klasa.........Metanor je napisao/la:Cemu ta rokada,zar ne moze ovako..zizu1991 je napisao/la:Upravo tako @Harisson, ali Sušić neće igrati onako kako mi želimo, a to je rokada Mujdža LB, Vranješ RB, Salihović DMF, e to je problem.
Salihovic
Steva-Pjanke-Lulic
Dzeko-Vedo
?
A i Zukan je ultra spor igrac i on mora igrati u prvih 11 al' samo na stoperu jer tu nekako kompenzuje svoju sporocu.........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.