NK Troglav 1918 Livno
Re: NK Troglav Livno
http://www.livno-online.com/sport/25687 ... zak-uprave" onclick="window.open(this.href);return false;
- badblueboylivno
- Kontakt:
Apsolutna podrška momcima! Vrijeme je da se ovi neradnici, većina njih - najveći im je problem website i to što nema izvješća s utakmica omladinskog pogona; nametnu cijenu karte 5 KM unatoč (čak i mojim) moljakanjima da se to promijeni pa gledaju utakmice iz klupske sobe za sastanke i slično - iz vodstva kluba istjeraju.
Posipam se pepelom zbog mojih upisa lani o radu uprave, jer vidim da sam "mašio ceo fudbal", i stvarno želim da se ovo riješi, a valjda će i oni koji su nastavili voditi Općinu čuti nešto od ovoga.
Posipam se pepelom zbog mojih upisa lani o radu uprave, jer vidim da sam "mašio ceo fudbal", i stvarno želim da se ovo riješi, a valjda će i oni koji su nastavili voditi Općinu čuti nešto od ovoga.
Hayley <3
Osvrnut ću se na priopćenje igrača citirajući svoj post od 22.8.2012.
xvid je napisao/la:Džaba ti dobra ekipa kad nema para. Treba ono sve nabiti nogom iz Troglava.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Nadam se da ovo nece na kraju ruzno zavrsiti, ja ih podrzavam!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Na wikipediji sam otvorio temu o tekućoj sezoni Troglava.
http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Troglav ... _2012_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Slobodno nadopunjujte ako išta imate dodati ili mislite da je potrebo, samo neka to izgleda estetski.
http://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Troglav ... _2012_2013" onclick="window.open(this.href);return false;
Slobodno nadopunjujte ako išta imate dodati ili mislite da je potrebo, samo neka to izgleda estetski.
Hayley <3
Lijepo si se potrudio 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Nije problem. 
Sutra ekipa već ide u Sarajevo, tamo noće pa u subotu za Goražde. Očekujem barem bod, svim problemima i nevoljama unatoč.

Sutra ekipa već ide u Sarajevo, tamo noće pa u subotu za Goražde. Očekujem barem bod, svim problemima i nevoljama unatoč.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Svaka čast na stranici 

Sve 5. Ispravi samo "a u ligu je se vratio" izbaci to "je". Eventualno grb kluba ubaciti i to je to. 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- badblueboylivno
- Kontakt:
Problem je da sam ja to riješio odmah pri pisanju, ali ovi koji to pregledaju isprave, a ne želim s njima opet diskutirati - bilo je prije oko nekih jezičnih pitanja pa su mi onemogućili uređenje neke stranice.xvid je napisao/la:Sve 5. Ispravi samo "a u ligu je se vratio" izbaci to "je". Eventualno grb kluba ubaciti i to je to.
Vidim da je netko bio stavio kroatizirane nazive mjeseci, a oni su to pobrisali - tako da nema potrebe o tome pričati, nego dodati nešto bitnije ako ima išta.

Hayley <3
pa kad je clanak pod bs.wikipedia, mora se pisati bosanskim jezikom,...badblueboylivno je napisao/la:Vidim da je netko bio stavio kroatizirane nazive mjeseci, a oni su to pobrisali - tako da nema potrebe o tome pričati, nego dodati nešto bitnije ako ima išta.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Pa rekao sam da nekima objasnim... jer vidim da je cijela stranica bila izmijenjena pa nek se ne muče.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Ima li informacija kakav je rezultat?
Stvarno svaka cast momcima, ako im sad ne osiguraju plaću stvarno su đu.brad, ljudi igraju ko ludi, aBd ćemo nakon idućeg kola reći da su iz zadnjih 5 kola pokupili 13 (!) bodova!!!
@Batigol: pobjeda 2:3
@Batigol: pobjeda 2:3

Bravo momci, svaka vam čast. Kapa do poda i napuniti Zgona sljedeću tekmu!
-
- Kontakt:
Jesu stavili snimku utakmice?
-
- Kontakt:
evo da se malo osvrnem na svoj Troglav koji je nemoguća misija,plaću ne primaju a pobjeđuju što će biti najvjerojatnije i u nedjelju i drže za sada četvrto mjesto na tabeli i imaju jednu opremu u kojoj igraju a u nedjelju najavljuju snijeg a ta oprema je kratki rukav.U subotu su pobjedili Goražde bez trenera,a na klupi nisu imali ni rezervnog golmana,pa se pitam kako je naš klub neozbiljan.Uklubu radi 8 ili 9 trenera i niko se nepita zašto nije jedan od njih išao da pomogne golobradom pomoćniku i moglo bi se postaviti još puno pitanja.Sve ovo naprijed nije bitno kad imamo ekipu koja je toliko jaka da joj ni trener nije bitan nego sami izvuku pobjedu u jednoj ratničkoj utakmici u kojoj je sve bilo protiv nas što nije bilo dovoljno pa tako i ovi silni kartonii isključenja-svaka čast momci i treneru Špiko.
Pa nije bitno kakva je oprema xDD vjerujem da nema puno ekipa u BiH koje mijenjaju opremu xD Iskljucenja su opravdana, ako su stvarno psovali majku... Valjda postoji razlog zasto nisu poveli golmana... Znamo koji su stvarni problemi, a ne ovi koje si ti naveo 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Na klupi ne može biti nitko bez licence, prije početka sezone svi su morali u Sarajevo po licencu - trener, pomoćnik, predstavnik kluba, fizioterapeut, liječnik, šef osiguranja, dok ostali treneri nisu, tako da nisu ni mogli biti na klupi u Goraždu.
Kako Špiko s njima radi i upoznat je s ekipom - ne govorim da ostali nisu - jedino rješenje je bilo da ih on vodi - i eto, odveo ih je do pobjede.
Kako Špiko s njima radi i upoznat je s ekipom - ne govorim da ostali nisu - jedino rješenje je bilo da ih on vodi - i eto, odveo ih je do pobjede.

Hayley <3
Ipak trenutni lider dolazi...xvid je napisao/la:Bravo momci, svaka vam čast. Kapa do poda i napuniti Zgona sljedeću tekmu!
Respect prema ekipi Troglava ali mi moramo igrati za
bod(ove) .
Sportski pozdrav i vidimo se u nedelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.