Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 01:09

calcio je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
calcio je napisao/la:Sumnjam da je neko od vas bio tu na licu mjesta
Ja sam bio udaljen stotinjak metara :mrgreen: , al' ako je tako kao sto neki tvrde da je bio samar...
Jest kao i protiv Slovacke u Zenici, ako se sjecate tada je Spaha samarao svog najboljeg jarana Dzeku. :mrgreen:
Nedavno je Braco u jednom intervjuu naveo Spahu kao jednog od nasih kljucnih igraca, sumnjam da bi to uradio da je istina ovo za samaranje. ;)
I Ciro je naveo Misimovica par puta kao kljucnog, a ranije ga optuzivao za izdaju i slicno. Spahicev znacaj na terenu nema veze sa njegovim ponosanjem van istog, ne treba to brkati. Vjerovatno ni Hasanu ne ide na obraz da dize buru u reprezentaciji sa nekom izjavom, izmedju ostalog prevelik je to gospodin da bi se upustao u takvo nesto.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2014, 01:10

Uostalom, nije ni Hasan neka pi*kica pa da se samo pokupi i ode, on je samarao Ronalda a da ne uzvrati (tada zelenom) Spahicu?
Znaci najvjerovatnije nista od toga nije istina, pustite price i informacije "iz prve ruke".

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:11

Hasan pokazuje svoju tamnu stranu na terenu, nikada van njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 01:15

calcio je napisao/la:Uostalom, nije ni Hasan neka pi*kica pa da se samo pokupi i ode, on je samarao Ronalda a da ne uzvrati (tada zelenom) Spahicu?
Znaci najvjerovatnije nista od toga nije istina, pustite price i informacije "iz prve ruke".
Nemam pojma kao ni ti jel to istina ili nije tako da mozemo samo nagadajti kao sto sam vec pisao...
A druze jedno je samarati se sa velecinama kao sto je Ronaldo, a drugi bi slucaj bio da njega samara neki anonimus u fudbalskom svijetu u to vrijeme. Vjerovatno bi i Ronaldo u takvoj situaciji lakse popio Hasanov samar, nego u reprezentaciji od nekog igraca iz ruske lige.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 feb 2014, 01:26

Sabinho je napisao/la:
calcio je napisao/la:Uostalom, nije ni Hasan neka pi*kica pa da se samo pokupi i ode, on je samarao Ronalda a da ne uzvrati (tada zelenom) Spahicu?
Nemam pojma kao ni ti jel to istina ili nije tako da mozemo samo nagadajti kao sto sam vec pisao...
A druze jedno je samarati se sa velecinama kao sto je Ronaldo, a drugi bi slucaj bio da njega samara neki anonimus u fudbalskom svijetu u to vrijeme. Vjerovatno bi i Ronaldo u takvoj situaciji lakse popio Hasanov samar, nego u reprezentaciji od nekog igraca iz ruske lige.
Mozemo nagadjati ali moras priznati da neke stvari koje sam naveo upucuju na to da se samaranje nije desilo.
Po svemu sudeci jos jedna obicna glasina kao i ona protiv Slovacke. Kako danas smijesno zvuci da je Spaha samarao Dzeku u svlacionici na toj utakmici, kao sto je onaj jedan rekao (info iz prve ruke i tada).
Ali da se nismo plasirali na SP bojim se da bi i to postalo "istina". Ljudi bi trazili razloge za neuspjeh i ovaj dogadjaj bi im legao kao kec na desetku. Ista stvar sa Hasanovim oprostajem, ljudi traze razloge... Covjek se umorio, usao u godine, imao nekoliko vrlo gadnih povreda, mozda se i zasitio da uvijek dolazi skoro do cilja a nikad preko linije, mozda i njemu prekipilo sve ono sto se tada desavalo u nasem fudbalu, nije mu se vise dalo raditi sa amaterima i prevarantima. U svakom slucaju hvala mu na deset godina koliko je igrao za repku.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 01:26

Hasana je izviždalo Koševo. Nemojte to zaboraviti.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:29

Ništa to ne zvuči smiješno, ni za Salihamidžića ni za Džeku, kad poredaš stvari hronološki.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:35

VanBasten je napisao/la:Hasana je izviždalo Koševo. Nemojte to zaboraviti.
Hasan je odbio poziv Ivice Osima da prisustvuje utakmici protiv Lihtenštajna. Zar to nije čudna odluka? Zašto Braco neće da uđe u svlačionicu, da im poželi sreću? Nema više nikoga iz stare garniture, kako u savezu, tako na terenu, ostali su samo Spahić i Misimović.

Njemu se uvijek zviždalo, kako god da je igrao.
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 01:36

Mnogo tih slabih prica su samo plod slabih namjera ljudi koji se setaju oko ekipe, repke i saveza zbog koristi, mrznje, ljubomore i ostalih simptoma. Ne kazem da se mnogo toga nije desilo, al u ovaj slucaj ne vjerujem. Spaha tada bilo koga da plehari :roll: . Ipak je tek ulazio u ekipu ako me sjecanje sluzi ..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:37

samson je napisao/la:Ipak je tek ulazio u ekipu ako me sjecanje sluzi ..
I već u Rusiji bio optužen za namještanje utakmica.
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 01:39

Virtu4l je napisao/la:
Hasan je odbio poziv Ivice Osima da prisustvuje utakmici protiv Lihtenštajna. Zar to nije čudna odluka? Zašto Braco neće da uđe u svlačionicu, da im poželi sreću? Nema više nikoga iz stare garniture, kako u savezu, tako na terenu, ostali su samo Spahić i Misimović.

Njemu se uvijek zviždalo, kako god da je igrao.
Nije uvijek, štaviše.
Je čudna, ali i Hasan je ters... ne bi on ušo i zbog mnogo manjih stvari od šamara. Ima i Baljić :D

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 01:44

Hercegovci, ko bi im ga znao ... :lol: . Bio i prosao, idemo dalje. Dovoljno lovackih i oko ovih novih kruzi, a sve to meni bezze ako nema nit dokaza o tome, a nit posljedica po nasu igru. Mada bih ja licno malo stegnuo oko repke, posebno za nadolazece pripreme. Susic to malo previse opusteno fura, a nas narod rahatluk nikada odbio nije ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:47

VanBasten je napisao/la:Ima i Baljić :D
Mah, svirač je uvijek bio nebitan faktor van terena. Mnogo je tu nejasnih stvari, ali jasno je da je Salihamidžić najveća greška našeg fudbala. Nadam se da će nekad dobiti mjesto koje zaslužuje.
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 01:48

Virtu4l je napisao/la:
samson je napisao/la:Ipak je tek ulazio u ekipu ako me sjecanje sluzi ..
I već u Rusiji bio optužen za namještanje utakmica.
Nit mu je sta dokazano, nit se repke tice. Kao sto sam napisao, bez dokaza i posljedica po nas tim, takve trivijalne stvari me uopste ne zanimaju ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 feb 2014, 01:53

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Ima i Baljić :D
Mah, svirač je uvijek bio nebitan faktor van terena. Mnogo je tu nejasnih stvari, ali jasno je da je Salihamidžić najveća greška našeg fudbala. Nadam se da će nekad dobiti mjesto koje zaslužuje.
I ja se nadam. Nisam ga gotivio u sutonu njegove reprezentativne karijere. No promjenio sam mišljenje nakon što su neke stvari isplivale iz tog perioda. Da se razumijemo, nisam ga nikad mrzio, ni zviždao mu - to mi je nezamislivo uvijek bilo.
Znamo ko nosi "zasluge" za stvaranje animoziteta i atmosfere linča prema njemu. Jedan klan u repci i njihov tadašnji glasnogovornik, Baho.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 16 feb 2014, 01:54, ukupno mijenjano 2 puta.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 feb 2014, 01:53

Virtu4l je napisao/la:Nemojte tako o kapitenu, on je car, šah, mat ;)
Znaš na šta ta tvoja priča podsjeća ? Upravo na onu priču o nepotizmu na onom djelu pdf - a gdje gorljivo braniš sve poteze Papeta.

Ista argumentacija. Zero evidence, čisto naklapanje, i smiješni pokušaji ubjeđivanja u teorije zavjere.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 feb 2014, 01:54

To isto Koševo ili neki drugi stadion ce na kraju i Džeku izviždat,i Misketa i ostale naše legende,jer smo naučili da je važno da pljujemo naše,nema veze koliko su nas zadužili,jedna greška i kao da nikad ništa nisu za repku uradili,takav smo mi narod, evo sad se pljuje Ibišević,poredi sa nekim srpskim igračima koji mu još nisu ni do koljena,znaš ti nas j.ebo ti nas..pogledajte samo komšije kako dižu svoje igrače u nebesa,kad čitaš Hrvatske novine misliš da Ronaldo i Messi igraju u njihovoj ligi a kod nas novinari samo s.eru po ligi koja je u par deka sa ligama u regionu..
da se nadovežem na ovu pricu oko Hasana,Hasan je među prvima zaigrao za ovu repku nakon nezavisnosti naše države,išao po svakakvim vuko.**** sa repkom,trpio lopove iz saveza i opet pojedinim navijačima nije valjao,da nam je sad Hasan iz najboljih dana mi bi bili u top 10 reprezentacija..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 01:56

calcio je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Mozemo nagadjati ali moras priznati da neke stvari koje sam naveo upucuju na to da se samaranje nije desilo.
Po svemu sudeci jos jedna obicna glasina kao i ona protiv Slovacke. Kako danas smijesno zvuci da je Spaha samarao Dzeku u svlacionici na toj utakmici, kao sto je onaj jedan rekao (info iz prve ruke i tada).
Ali da se nismo plasirali na SP bojim se da bi i to postalo "istina". Ljudi bi trazili razloge za neuspjeh i ovaj dogadjaj bi im legao kao kec na desetku. Ista stvar sa Hasanovim oprostajem, ljudi traze razloge... Covjek se umorio, usao u godine, imao nekoliko vrlo gadnih povreda, mozda se i zasitio da uvijek dolazi skoro do cilja a nikad preko linije, mozda i njemu prekipilo sve ono sto se tada desavalo u nasem fudbalu, nije mu se vise dalo raditi sa amaterima i prevarantima. U svakom slucaju hvala mu na deset godina koliko je igrao za repku.
Ma sama nagadjanja, nemamo mi pojma stase tu desava i sta se tad desilo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 feb 2014, 01:58

zizu1991 je napisao/la:Ista argumentacija. Zero evidence, čisto naklapanje, i smiješni pokušaji ubjeđivanja u teorije zavjere.
A jbg, navikao da sam na kraju uvijek u pravu, pa me valjda ponijelo.
Sabinho je napisao/la:Ma sama nagadjanja, nemamo mi pojma stase tu desava i sta se tad desilo.
Kako ko ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 feb 2014, 02:04

Virtu4l je napisao/la:Kako ko ;)
Ako neko ima info svaka cast. Sto se mene tice, ta utakmica ce mi ostati upamcena po Bracinom oprostaju, Misketovom slalomu i nedosudjenom penalu, i po zvizdanju Gljivinom s*anju od pjesme. :mrgreen: (I naravno, kad sam dobio nekakav CD na ulazu,i kad smo primili drugi gol bacim ga sa vrha tribine van stadiona, i pogodim nekakvog celu u glavu, malo je rec' da sam se usr'o tad )

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.