GNK Dinamo Zagreb
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Ako se po jutru dan poznaje,mozda Vaha i ostavri svoje ambicije.Bez obzira,sve cestitke nogometasima Dinama na slobodno se moze reci plasmanu u grupnu fazu Evropske lige.
BosnaE
Jel , vam sad nevalja VAHA ! 

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Da nismo imali Rukavinu, da smo igrali sa Slepičkom i danas bi bilo u gusto.CoDe je napisao/la:Jel , vam sad nevalja VAHA !

...što je više lome to je volim jače...
skandirace na kraju vahino ime oni fakini s sjevera na maksimiru, u to se mogu kladit 

Ma joj uvijek sam preziro ove navijace dinama, tj. bbb oni su uvijek nezadovoljni bojkotuju niko njima ne valja njima ne treba predsednik oni oce da budu glavni da se sve oni pitaju itd ... pa evo dosao Vaha koji je za tri dana uradio nesto sto radi Magath u Njemackoj znaci nema zajebancije sa Vahom.
Sad im nevalja Vaha, bolji im bio Zajec pa pogledajte njegove trenerske rezultate vodio je Dinamo godinu dana 98/99, vodio Portsmouth 04/05 i zavrsili 16 na tabeli zamalo nisu ispali i sada u Dinamo nije bio ni 3 mjeseca.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Velimir_Zajec
A pogledajte malo uspjehe Vahe ma nemoze se porediti, ali nevalja im Vaha sad posto je balija i musliman, dok je Zajec dobar posto je u mladim godinama igrao za Dinamo.Tako im ni Hrgovic nije valjao balija i te price, dok je u Hajduku skroz druga prica bosanac Hrgovic im bio glavni igrac (jedno vrijeme dok se nije ono desillo) eo sad Ibro (glavni igrac pa cak ga herojom nazivaju) i uvijek su mi dalmatinci bili drazi ljudi ne znam kao da poredis dvije drzave.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Vahid_Hali ... %BEi%C4%87
Steveo nazalost slazem se tako ce da bude, kazem nazalost zato sto sad pricaju skroz negativno a kasnije ce im biti idol doslovno receno.
Vama navijacima B.B.B niko nevalja a gdje god odete u gostovanje napravite belaj sto steti upravo vasem klubu a ne samo Mamicu.
Sad im nevalja Vaha, bolji im bio Zajec pa pogledajte njegove trenerske rezultate vodio je Dinamo godinu dana 98/99, vodio Portsmouth 04/05 i zavrsili 16 na tabeli zamalo nisu ispali i sada u Dinamo nije bio ni 3 mjeseca.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Velimir_Zajec
A pogledajte malo uspjehe Vahe ma nemoze se porediti, ali nevalja im Vaha sad posto je balija i musliman, dok je Zajec dobar posto je u mladim godinama igrao za Dinamo.Tako im ni Hrgovic nije valjao balija i te price, dok je u Hajduku skroz druga prica bosanac Hrgovic im bio glavni igrac (jedno vrijeme dok se nije ono desillo) eo sad Ibro (glavni igrac pa cak ga herojom nazivaju) i uvijek su mi dalmatinci bili drazi ljudi ne znam kao da poredis dvije drzave.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Vahid_Hali ... %BEi%C4%87
Steveo nazalost slazem se tako ce da bude, kazem nazalost zato sto sad pricaju skroz negativno a kasnije ce im biti idol doslovno receno.
Vama navijacima B.B.B niko nevalja a gdje god odete u gostovanje napravite belaj sto steti upravo vasem klubu a ne samo Mamicu.
FC BAYERN ajde ohladi malo sa tim "balija" i sl.
To pišu iskompleksirani idioti sa --- SPAM --- koji ne vide dalje od monitora. Meni kao navijaču Dinama (ne BBB) ne smeta uopće ni nacionalnost ni vjeroispovijest. Budi siguran da BBB neće skandidirati ništa protiv Vahida zbog toga što je Musliman. Pa i jedan Edin Mujčin je Musliman pa je bio jedan od miljenika BBB.
Važno je da Mamić ode iz kluba a to se vjerovatno skoro neće dogoditi. Jedino ako prođe ovo sa namještanjima i zatvore Mamića mlađeg.. možda i starijeg..
Uprave prolaze, igrači odlaze, ostajemo samo Dinamo i mi!
To pišu iskompleksirani idioti sa --- SPAM --- koji ne vide dalje od monitora. Meni kao navijaču Dinama (ne BBB) ne smeta uopće ni nacionalnost ni vjeroispovijest. Budi siguran da BBB neće skandidirati ništa protiv Vahida zbog toga što je Musliman. Pa i jedan Edin Mujčin je Musliman pa je bio jedan od miljenika BBB.
Važno je da Mamić ode iz kluba a to se vjerovatno skoro neće dogoditi. Jedino ako prođe ovo sa namještanjima i zatvore Mamića mlađeg.. možda i starijeg..

Jeste strasno ste dobro igrali! Luka Koper i Sheriff su dolazi fantasticne igre Dinama! Sta vam je ljudi ovako se igra na strani u evropskoj utakmici. 0:2 i ko te pita jako zrelo je Dinamo odigrao ovu utakmicu. Odmah se postavio za favorita na terenu i nije bilo sanse da Gyor nesto napravi. Cestike Dinamu!jacky09 je napisao/la:Nisam baš nešto zadovoljan igrom. Pod vodstvom Zajeca smo puno dominantnije igrali, ali nismo imali realizaciju. Sada stvaramo manje šansi ali realizacija je na visokom nivou. Nadam se da će Vahid poraditi još malo na igri.
U Koperu nismo dobro igrali, ali obe utakmice protiv Sheriffa, i posebno ona doma protiv Kopra tu smo ih rastavili pa ponovo sastavili ali nismo imali centarfora.. Naravno da treba biti zadovoljan s ovim rezultatom, ali se mora poraditi na igri, mora se stvarati više šansi jer nekad Rukavina neće biti raspoložen kao danas.drH je napisao/la:Jeste strasno ste dobro igrali! Luka Koper i Sheriff su dolazi fantasticne igre Dinama! Sta vam je ljudi ovako se igra na strani u evropskoj utakmici. 0:2 i ko te pita jako zrelo je Dinamo odigrao ovu utakmicu. Odmah se postavio za favorita na terenu i nije bilo sanse da Gyor nesto napravi. Cestike Dinamu!jacky09 je napisao/la:Nisam baš nešto zadovoljan igrom. Pod vodstvom Zajeca smo puno dominantnije igrali, ali nismo imali realizaciju. Sada stvaramo manje šansi ali realizacija je na visokom nivou. Nadam se da će Vahid poraditi još malo na igri.
Cestitke na pobedi vidim dva gola Rukavina izgleda da se polako pocinje isplacivati Mamicu.Nisam gledao tekmu,ali revans sigurno gledam.Po meni odlican rezultat koji moram priznati nisam ocekivao i nadam se vasem plasmanu u EL.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, upravo tako. Može mi i pet Muslimana igrati u Dinamu, ne zanima me, samo da su domaći (pod domaći mislim da pričamo isti jezik, isto podneblje). Samo da se igra napadački nogomet, i da se pobjeđuje, i naravno da su tu radne navike - da se strogo radi, a ko ne radi - goni ga u tri pi*de materine.jacky09 je napisao/la:FC BAYERN ajde ohladi malo sa tim "balija" i sl.
Važno je da Mamić ode iz kluba a to se vjerovatno skoro neće dogoditi. Jedino ako prođe ovo sa namještanjima i zatvore Mamića mlađeg.. možda i starijeg..![]()
Večeras smo odigrali odlično (iako sam priželjkivao poraz i ispadanje, da Mamić ode... ali on ne bi otišao, pa sam, ajde, sretan). U prvom smo igrali koliko je bilo dovoljno, Rukavina je najjači transfer u Dinamo otkad je Mamića (kupio ga za 700k eura - treba Zajecu zahvalit - a prodat će ga za 7-8M), odličan Badelj, Vrsaljko, golman, obrana dobra... iako mislim da smo trebali dati bar još dva gola, ali ajde... još kad Vaha bude u klubu 2-3 mjeseca, tamo oko listopada/studenog, može se konačno prezimiti u Europi. Samo će biti žalosno što će se to ostvariti bez podrške navijača, jer bojkot ide dalje.
Hayley <3
Nikad ne navijam protiv Dinama.. jednostavno srce neda. Klub je iznad svih nas.. mi smo prolazni Dinamo je vječan. 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ali ovo je jebote NK Mamić, a ne Dinamo, pa sam zato protiv, dok on ne ode. Sad ne bih otišao na utakmicu, ni da imam karte za ložu protiv Liverpoola ili neznam koga... možda ako taj Šiti dođe pa da ga nakantamojacky09 je napisao/la:Nikad ne navijam protiv Dinama.. jednostavno srce neda. Klub je iznad svih nas.. mi smo prolazni Dinamo je vječan.

Hayley <3
Šiti je jedan od poželjnijih protivnikabadblueboylivno je napisao/la:Da, ali ovo je jebote NK Mamić, a ne Dinamo, pa sam zato protiv, dok on ne ode. Sad ne bih otišao na utakmicu, ni da imam karte za ložu protiv Liverpoola ili neznam koga... možda ako taj Šiti dođe pa da ga nakantamojacky09 je napisao/la:Nikad ne navijam protiv Dinama.. jednostavno srce neda. Klub je iznad svih nas.. mi smo prolazni Dinamo je vječan.

Daj nam Šiti da se igramo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Vaha-disciplina
Jos koja utakmica i nece on biti podanik Mamicu nego ce biti obratno
Jos koja utakmica i nece on biti podanik Mamicu nego ce biti obratno

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Bilo bi odlično kad bi ispali ovi favoriti koji su danas kiksali (PSV, Aston Villa, Galatasaray, Fenerbahce i Sporting) odmah nam je lakše i igrati u grupama.
Čestitam na pobijedi Vahi,jučer i ovih dana čitam medije ,novine o njemu i dolasku.sve ok ,rešpekt,ali?????
Novac,lova ,prodane duše.Sijetimo se nekih priča kad je Ćiro dolazio u repku a sad on očekuje bit heroj!
Tužno ali istinito,sretno mu dalje,ali nekad treba imat sportsko srce i VELIČINU!!!!Miljuni eura sve MOGU!
Iako ovih dana je Zagreb ispisan grafitima Mamiću idi iz Svetinje BBB...Odlazi......vrijeme je!
Novac,lova ,prodane duše.Sijetimo se nekih priča kad je Ćiro dolazio u repku a sad on očekuje bit heroj!
Tužno ali istinito,sretno mu dalje,ali nekad treba imat sportsko srce i VELIČINU!!!!Miljuni eura sve MOGU!
Iako ovih dana je Zagreb ispisan grafitima Mamiću idi iz Svetinje BBB...Odlazi......vrijeme je!
Zdravko Mamić na koljenima je u Međugorju molio, Vahid Halilhodžić bio je na klupi, a Ante Rukavina počeo je zabijati. Sve je ukazivalo na dobar rezultat Dinama u Györu. U samo tri dana dignuo je momčad koja je zahvaljujući mladom napadaču došla do velike pobjede. Rukavina se poigravao s mađarskom obranom i zabio dva sjajna gola. Na gotovo identičan način, desnom nogom, vanjskim felšom.
- Zajedno smo napravili što smo htjeli. Krenulo me, zabio sam dva, ali te je golove donijela igra. Ja sam se samo dobro snašao - rekao je igrač utakmice.
Igrao je Dinamo lijepo kao i kod Zajeca, ali onda nisu imali ni izbliza ovakvu čvrstinu i gard.
- Imao sam samo tri dana, a ni pola svoje momčadi nisam znao. Radio sam po 20 sati dnevno i zato mi je ova pobjeda iznimno draga - rekao je Halilhodžić.
Vaha je od prvog dana počeo raditi na svim detaljima. Jedna od prvih zapovjedi bila mu je da se svi u klubu moraju pristojno pozdraviti i gledati u oči. Nakon utakmice u svlačionici je zabranio slavlje ili pjesmu i igrače poslao na - trening. Nakon dvadesetak minuta našli su se opet u svlačionici i Vaha je igračima rekao:
- Dečki, ovo je tek početak! Tražit ću od vas puno više...
- Zajedno smo napravili što smo htjeli. Krenulo me, zabio sam dva, ali te je golove donijela igra. Ja sam se samo dobro snašao - rekao je igrač utakmice.
Igrao je Dinamo lijepo kao i kod Zajeca, ali onda nisu imali ni izbliza ovakvu čvrstinu i gard.
- Imao sam samo tri dana, a ni pola svoje momčadi nisam znao. Radio sam po 20 sati dnevno i zato mi je ova pobjeda iznimno draga - rekao je Halilhodžić.
Vaha je od prvog dana počeo raditi na svim detaljima. Jedna od prvih zapovjedi bila mu je da se svi u klubu moraju pristojno pozdraviti i gledati u oči. Nakon utakmice u svlačionici je zabranio slavlje ili pjesmu i igrače poslao na - trening. Nakon dvadesetak minuta našli su se opet u svlačionici i Vaha je igračima rekao:
- Dečki, ovo je tek početak! Tražit ću od vas puno više...
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Samo da nam ostane što dulje, s njim je sve drukčije, zavapio je član Dinamove uprave za odnose s javnošću Ado Kožul.
A priželjkuje što dulji Vahin ostanak jer se njegovim dolaskom u klubu sve promijenilo.
Svi se moraju pozdravljati i pritom gledati u oči. Disciplina je osnova svega i nigdje se ne smije kasniti niti sekunde. Radije će na put krenuti bez nekoga nego ga čekati.
- Nema veze kako se zoveš. Autobus ne čeka nikog - rekao je Ado.
A priželjkuje što dulji Vahin ostanak jer se njegovim dolaskom u klubu sve promijenilo.
Svi se moraju pozdravljati i pritom gledati u oči. Disciplina je osnova svega i nigdje se ne smije kasniti niti sekunde. Radije će na put krenuti bez nekoga nego ga čekati.
- Nema veze kako se zoveš. Autobus ne čeka nikog - rekao je Ado.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Senegalac Baye Djiby Fall (25) novi je napadač Dinama, piše Jutarnji list. Dinamo je neko vrijeme bio u potrazi za pravim, klasičnim centarforom i čini se da je potraga završila.
- Trebamo nekoga tko će sve to "potrpati" u gol - pričao je bivši trener Dinama Zajec, a čini se da je to shvatio i novi trener, Vahid Halilhodžić koji je tražio pojačanje.
Senegalski napadač dolazi iz moskovskog Lokomotiva, a proljetos je na posudbi u norveškom Moldeu u 22 utakmice zabio 12 golova. Visok je 186 centimetara i igra podjednako dobro s obje noge. Iz Dinama se čeka službena objava.
- Trebamo nekoga tko će sve to "potrpati" u gol - pričao je bivši trener Dinama Zajec, a čini se da je to shvatio i novi trener, Vahid Halilhodžić koji je tražio pojačanje.
Senegalski napadač dolazi iz moskovskog Lokomotiva, a proljetos je na posudbi u norveškom Moldeu u 22 utakmice zabio 12 golova. Visok je 186 centimetara i igra podjednako dobro s obje noge. Iz Dinama se čeka službena objava.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.