Devil je napisao/la:"Ceski Toni Kukoc" konacno skinuo Rubia sa trona,mislim da je Ricky od 2007. tamo.![]()
Mada ne znam po meni je Vesely pre pruzao bolje partije nego sada pod Jovanovicem.
daleko je on od kukoča
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Devil je napisao/la:"Ceski Toni Kukoc" konacno skinuo Rubia sa trona,mislim da je Ricky od 2007. tamo.![]()
Mada ne znam po meni je Vesely pre pruzao bolje partije nego sada pod Jovanovicem.
sem izvrsnih fizikalija za svoju visinu on nema, sut sa distance, dribling,pregled igre, dobro izvodjenje slobodnih bacanja, ...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:"Ceski Toni Kukoc" konacno skinuo Rubia sa trona,mislim da je Ricky od 2007. tamo.![]()
daleko je on od kukoča
ako final 4 bude u stozicama bas me zanima hoce li doci, vidjeti i pobjeditidrinin vuk je napisao/la:nerminh74
? се не & " " " о $ - ' те " " " $,$,? " " $ " $ је " у "!
Realno, nema on nista zajednicko s Kukocem...nerminh74 je napisao/la:sem izvrsnih fizikalija za svoju visinu on nema, sut sa distance, dribling,pregled igre, dobro izvodjenje slobodnih bacanja, ...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Devil je napisao/la:"Ceski Toni Kukoc" konacno skinuo Rubia sa trona,mislim da je Ricky od 2007. tamo.![]()
daleko je on od kukoča
ukratko on nije ni vidio kukoca, a kamo li da ga stave u istu recenicu
upravo ono sto ja govorim, on sem zavidne motorike i pokretljivosti za svoju visinu nista nemaneno#4 je napisao/la:Tek ce Janova slabost u napadu da dodje do izrazaja ako/kad ode u NBA...
Jer on ne zna stvoriti sebi prostor za sut, ne moze da odigra 1 na 1, licem prema kosu da ne pricamo...
Njegova najveca prednost su fizikalije i tranzicija, uz brzog i prodornog playa on najbolje funkcionira..
ako je ništa sa svojih 212 čuvati sve bekove redom od 190 do 200 onda uredunerminh74 je napisao/la:upravo ono sto ja govorim, on sem zavidne motorike i pokretljivosti za svoju visinu nista nemaneno#4 je napisao/la:Tek ce Janova slabost u napadu da dodje do izrazaja ako/kad ode u NBA...
Jer on ne zna stvoriti sebi prostor za sut, ne moze da odigra 1 na 1, licem prema kosu da ne pricamo...
Njegova najveca prednost su fizikalije i tranzicija, uz brzog i prodornog playa on najbolje funkcionira..
pa kao sto rekoh ima zavidnu motoriku i pokretljivost, ali izvrsni igraci nisu jednodimezionalni, a on to jeste u napadu bas radi navedenog (nema driblinga, nema suta, ...) to jeste, bukvalno u 8 od 10 njegovih napada napada koseroor je napisao/la:
ako je ništa sa svojih 212 čuvati sve bekove redom od 190 do 200 onda uredu
Blanco je napisao/la:Sta je ovo ljudi sa vise od pola terena gađaju
al ga bozic zabode sa terena, pa jbg nova trojka cini svojeBlanco je napisao/la:Sta je ovo ljudi sa vise od pola terena gađaju
ma pustili smo ih da pobedebrazzo je napisao/la:http://partizan.net/srpski/?p=1958 jao kakav tekst i izvještaj Na derbiju zaista ništa novo. Opet je Partizan igrao ispod očekivanja. Opet je Crvena zvezda nadmašila sopstvene mogućnosti. Opet je pobedio Partizan.![]()
Najbolje tek sledi,ubedjen sam. Jednostavno KRKA je prijatno iznenadjenje,ali smo ih oba puta dobijali sa 10+ razlike ove godine,Olimpija će nam biti jedini pravi rival na F4,msm da smo ponovo najbliži trofeju regionalnog takmičenja.drinin vuk je napisao/la:' је ? ?![]()
? то " ? $ се не " $ ' $ " & у ' ' " $ ? " " Ф4 у ".$ $ ' све ове $ " ? на $.& ? " ? уз & % / ".& ¥ ",$ се /!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, VolimBiH96 i 22 gosta.